سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی،اقتصادی و تحلیل متنوع

آلیا به فارس خبر داد
نامه نمایندگان به روحانی برای تغییر گزینه وزارت نفت/ تقاضای نمایندگان از زنگنه برای انصراف 

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس از نامه جمعی از نمایندگان به حسن روحانی رئیس‌جمهور خبر داد و گفت: نمایندگان از روحانی خواستند تا گزینه پیشنهادی وزارت نفت را تغییر دهد.

خبرگزاری فارس: نامه نمایندگان به روحانی برای تغییر گزینه وزارت نفت/ تقاضای نمایندگان از زنگنه برای انصراف 

فاطمه آلیا نماینده تهران در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسات عصر امروز فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت و اصولگرایان مجلس گفت: این فراکسیون‌ها بعد از صحن علنی جلسه داشتند تا در خصوص رأی به اعضاء کابینه حسن روحانی تصمیم‌گیری کنند.وی با بیان اینکه البته آقای زنگنه وزیر پیشنهادی نفت در جلسات فراکسیون اصولگرایان حاضر شد اما هیچ جوابی به سؤالاتی که نمایندگان از قبل به وی ارائه کردند، نداد، افزود: در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس عده‌ای از نمایندگان به حسن روحانی رئیس‌جمهور نامه نوشتند و از وی خواستند تا به خاطر حفظ منافع ملی، بیژن زنگنه برای تصدی وزارت نفت را تغییر دهد و گزینه دیگری را برای این وزارتخانه به مجلس معرفی کند.این نماینده تهران در مجلس افزود: همچنین جمع دیگری از نمایندگان نامه‌ای به خود زنگنه نوشته و از وی خواستند که از تصدی وزارت نفت انصراف دهد.آلیا با بیان اینکه بیژن زنگنه برای تصدی وزارت نفت شانسی در مجلس ندارد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر نمایندگان منتظرند تا یا آقای روحانی گزینه دیگری را برای تصدی وزارت نفت به مجلس معرفی کند و یا خود زنگنه از تصدی وزارت نفت انصراف دهد.به گزارش فارس، بررسی صلاحیت 18 وزیر کابینه روحانی از روز دوشنبه در صحن مجلس آغاز شد و احتمالا فردا با رأی گیری در صحن مجلس به پایان برسد.
 
 
 
کد خبر: ۳۳۸۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸
به گزارش شیعه آنلاین،  "عبدالمالک ریگی" رهبر اعدام شده گروهک تروریستی "جند الشیطان" در چند سال اخیر با ترورها و عملیات های تروریستی که در خاک جمهوری اسلامی ایران انجام داد، شهرتی برای خود کسب کرد.

او بعد از بازداشت توسط سربازان گمنام امام زمان عجل الله فرجه الشریف، به اقدامات تروریستی خود و همچنین ارتباطاتش با سازمان های امنیتی و جاسوسی جهان مانند سازمان جاسوسی آمریکا (CIA)، سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) و غیره اعتراف کرد.

وی با همه ارتباطاتی که داشت و دوره های آموزشی مختلفی که در نقاط مختلف جهان دیده بود، اما در نهایت بازداشت، محاکمه و به مجازاتش یعنی اعدام رسید.

"عبدالمالک ریگی" رفت و با رفتنش گروهک تروریستی "جند الشیطان" قدرتش از بین رفت به گونه ای که دیگر اثری از آن نیست و می توان گفت که "جند الشیطان" تقریبا به طور کامل نابود شده است.

اما سازمان های امنیتی و جاسوسی جهان مانند CIA، موساد و غیره دست از ایران برنداشته و توطئه ای جدید برای جمهوری اسلامی ایران طراحی کردند.

آنان با ایجاد گروهک تروریستی دیگری بنام "سازمان جیش العدل" که اخیرا در حال شهرت یافتن است، تلاش می کنند گروهک تروریستی جدیدی در قد و قامت "جند الشیطان" وارد صحنه کنند تا رعب و وحشت در دل مردم ایران بیاندازند.

رهبر گروهک تروریستی "سازمان جیش العدل" فردی است بنام "صلاح الدین فاروقی". او نیز مانند ریگی به گونه ای رفتار می کند که گویا در مناطق جنوب شرقی ایران یعنی در استان سیستان و بلوچستان به سر می برد اما به نظر می رسد وی نیز بیشتر وقتش را در خاک پاکستان، اما در نزدیکی مرز ایران حضور دارد.

طی چند ماه اخیر چندین بار تصاویر مختلفی از او با چهره ای نقابدار منتشر شد اما وی که اکنون اعتماد به نفسی برای خود بدست آورده، تصویر چهره خود را به همراه پیام تبریکی به مناسب عید فطر در فضای مجازی منتشر کرده است.او در این پیام با دروغ پردازی های گوناگون، شدید ترین انتقادات را متوجه جمهوری اسلامی ایران کرده و علیه آن اعلام جهاد کرده است.
این فرد تروریست در بخش دیگری از پیام خود دکتر "حسن روحانی" رئیس جمهور منتخب ایران را به شدت مورد حمله و انتقاد قرار داده است.
 
کد خبر: ۳۳۸۲۵۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۴
برای دولتمردان اینکه در کدام شهر به دنیا آمده باشند، نباید چندان مهم باشد چرا که سیاسیون معمولا متولد هر نقطه ای باشند در نهایت باید برای کشور و ملتشان خدمت کنند.

به گزارش خبرآنلاین با این حال آنها که فضای سیاسی ایران را می شناسند، به خوبی می دانند که  اصالت و زادگاه در فضای سیاسی ایران هم کاربرد دارد. هم در رای دادن و هم در رای گرفتن. اولی از مجلس و دومی از مردم.

اضافه کنید به این دو مورد تاثیر این مناسبات را در تعیین پست های سیاسی. واقعیتی که در فضای سیاسی ایران به خوبی  قابل ردیایی در بدنه مدیران میانی است که با یک مدیر ارشد همکاری می کنند. حلقه کرمانی ها در دولت سازندگی یک نمونه از این  مدیران بود.

 در وزاری پشنهادی کابینه یازدهم نیز ظاهرا تهران، تبریز و اصفهان وضعیت بهتری دارند. حتی این امر تاثیر خود را در روز رای اعتماد هم داشت و فولادگر نماینده اصفهان در مجلس به حمایت از همشهری اش طیب نیا  وزیر پیشنهادی اقتصاد پرداخت و قاضی پور نماینده ارومیه هم از اینکه همشهری هاییش در کابینه حضور ندارد انتقاد کرد.

.

نام/ وزارت

زادگاه

اقتصاد/علی طیب نیا

اصفهان

اطلاعات/سید محمود علوی

لامرد 

نیرو/ چیت چیان

تبریز

صنعت، معدن و تجارت/محمد نعمت زاده

تبریز

دفاع/حسین دهقان

شهرضا اصفهان

کشاورزی/ محمود حجتی

نجف آباد اصفهان

کار،تعاون و رفاه اجتماعی/ علی ربیعی

تهران

راه وشهر سازی/عباس آخوندی

نجف اشرف/محل سکونت قم و تهران

آموزش و پرورش/ محمد علی نجفی

تهران

بهداشت/سید حسن قاضی‌زاده هاشمی

فریمان خراسان رضوی

ورزش و جوانان/ مسعود سلطانی فر

تهران

خارجه/ محمد جواد ظریف

تهران

ارشاد/ علی جنتی

قم

دادگستری/ مصطفی پورمحمدی

قم

کشور/ عبدالرضا رحمانی فضلی

شیروان خراسان شمالی

ارتباطات/ محمود واعظی

تهران

جعفر میلی منفرد/ علوم

تهران

نفت/ بیژن نامدار زنگنه

کرمانشاه


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد