شبکه العالم نوشت:
سفر بندر بن سلطان رئیس سرویس اطلاعاتی عربستان به مسکو و دیدار وی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، پرسش هایی را درباره اهداف ریاض از تلاش برای نزدیکی دوباره به مسکو مطرح کرده است.چنین به نظر می رسد که به دنبال ناامیدی غرب از سرنگونی نظام سوریه و پیروزی های مستمر ارتش این کشور بر تروریست های تحت حمایت غرب، دلایل تلاش همپیمانان آمریکا در منطقه - و در رأس آنها عربستان - برای نزدیکی دوباره به روسیه را باید در موارد زیر جستجو کرد.
دیمیتری پسکوف سخنگوی پوتین درباره این دیدار گفت: پوتین و بندر، مسائل بسیاری را درباره روابط دو جانبه روسیه و عربستان و اوضاع خاورمیانه، شمال آفریقا و جهان بررسی کردند.پسکوف جزئیات دیدار پوتین و بندر را فاش نکرد، ولی سازمان رادیو و تلویزیون سوریه به نقل از منابع خبری اعلام کرد که بندر به دستور آمریکا از پوتین خواسته که روابط مسکو و ریاض ازسرگرفته شود، زیرا پرونده بحران سوریه پس از ناکامی سران دوحه، از قطر گرفته شده و به دست عربستان سپرده شده است.
چنین به نظر می رسد که به دنبال ناامیدی غرب از سرنگونی نظام سوریه و پیروزی های مستمر ارتش این کشور بر تروریست های تحت حمایت غرب، دلایل تلاش همپیمانان آمریکا در منطقه - و در رأس آنها عربستان - برای نزدیکی دوباره به روسیه را باید در موارد زیر جستجو کرد:
الف ) آمریکا و عربستان به این باور رسیده اند که براندازی نظام سوریه به روش نظامی امکان ندارد لذا تلاش می کنند که از طریق مذاکره امتیازاتی سیاسی را کسب کنند. موافقت احمد عاصی الجربا رئیس ائتلاف مخالف سوری با مشارکت بی قید و شرط در کنفرانس ژنو ۲ مؤید این مدعاست و برای آغاز مذاکره نیز باید در کاخ کرملین را زد.
ب ) هرچند عربستان یکی از دشمنان سوریه است، ولی یک "برگه" در دست خود نگهداشت و مستقیماً با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه درگیر نشد، در حالی که قطر و ترکیه همه برگه های خود را از دست دادند، به نحوی که دیگر نمی توانند با نظام سوریه وارد تعامل سیاسی شوند.
ج ) عربستان به این اصل معتقد است که سوریه می داند عربستان مانند قطر کشور کوچکی نیست که نقشی بزرگتر از نقش واقعی خود ایفاء کند بلکه عربستان کشوری مهم در منطقه است و همیشه دستی در امور منطقه با همکاری سوریه و مصرداشته است و هم اکنون تلاش می کند که نقش خود را بازیابد و راه ریاض - دمشق را بازگشائی کند. از طرف دیگر عربستان و سوریه منافع مشترکی در لبنان و در مقابله با اخوان المسلمین دارند.
د) عربستان می خواهد در صورت حصول توافق درباره راه حلی سیاسی؛ سوریه و ایران متعهد شوند که واکنشی به موضع گیری عربستان علیه سوریه نشان ندهند زیرا عربستان می خواهد فصل جدیدی از روابط را آغاز کند.
هـ) مهمترین مساله ای که عربستان مطرح کرد، لزوم امتناع مقاومت از سنگ اندازی در مسیر مذاکرات فلسطینی - اسرائیلی بود تا در مقابل عربستان نیز با خودداری از ارسال کمک های مالی و تسلیحاتی به گروه های مسلح فعال در سوریه و بستن مرزهای ترکیه و جلوگیری دولت آنکارا از انتقال تروریست ها به خاک سوریه، نهایتاً سرکوب تروریست ها به دست ارتش سوریه را ممکن سازد.
اطلاعات رسیده از این دیدار حاکیست که پوتین با براندازی نظام بشار اسد از طریق نظامی مخالفت کرده و با انتقاد از ترکیه و اردن به علت رساندن سلاح های قطری و عربستانی به دست گروه های مسلح فعال در سوریه، گفته است: بحران سوریه به علت حمایت مالی و تسلیحاتی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس از گروه های مسلح سوریه وخیم تر شده است.

آژانس های خبری سخنان رئیس جمهور ایران در راهپیمایی روز قدس را تحریف کرده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پرس تی وی از تحریف سخنان رئیس جمهور منتخب در روز قدس خبر داد.
به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، پرس تی وی نوشت: آژانس های خبری سخنان رئیس جمهور ایران در راهپیمایی روز قدس را تحریف کرده اند.
پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور منتخب متن سخنان تحریف نشده روحانی را منتشر کرده است.
براساس این گزارش، دکتر حسن روحانی در گفت و گو با خبرنگاران در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس، این روز را یکی از یادگارهای حضرت امام (ره) خواند و افزود: در منطقه ما در سایه اشغال سرزمین فلسطین و قدس عزیز، زخمی بر بدن دنیای اسلام نشسته و این یادآور آن است که مردم مسلمان این حق تاریخی خود را فراموش نخواهند کرد و در برابر ظلم و تجاوز ایستادگی خواهند کرد.
رئیس جمهور منتخب در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که در خصوص ادامه شهرک سازی رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی پرسش کرد، گفت: در شرایطی که دنیای اسلام در منطقه دچار مشکل است صهیونیست ها فکر می کنند فرصت مناسبی است برای این که به ظاهر چهره صلح طلبی از خود نشان دهند و در واقع به تجاوزات و تعرضات خود به سرزمین فلسطین ادامه می دهند.
پیش از این خبرگزاری ایسنا به نقل از رئیس جمهور منتخب نوشته بود: رژیم صهیونیستی زخمی است که سالها بر بدن دنیای اسلام نشسته است و این زخم باید از بین برود.
نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از تصویب تحریم های جدید علیه ایران توسط کنگره آمریکا استقبال کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از تصویب تحریم های جدید علیه ایران توسط کنگره آمریکا استقبال کرد.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، وی گفت: پس از انتخابات ایران، کنگره آمریکا پیام واضحی به این کشور ارسال کرد که براساس آن فشار بین المللی بر ایران تا زمانیکه دست از توسعه توانایی نظامی هسته ای برندارد، ادامه پیدا می کند.
نتانیاهو افزود: ما ایران را براساس اعمالش قضاوت می کنیم.
به نوشته ی فرانس پرس، منتقدان تحریم های جدید ایران می گویند، تصویب این تحریم در زمان نامناسبی صورت گرفته است، چراکه تنها سه روز پیش از مراسم تحلیف روحانی انجام شده است.حامیان دیپلماسی به امریکا پیشنهاد کرده اند که از فرصت برامده از پیروزی روحانی استفاده کرده و با ایران تعامل کنند.
روحانی سخنان آشتی جویانه ای در خصوص سوریه به زبان آورده است. او ضمن تمجید از دولت سوریه به سبب ایستادن در مقابل توسعه طلبی اسرائیلی ها پیشنهاد میانجیگری بین اسد و مخالفینی که به دنبال دموکراسی هستند را داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رویترز نوشت: از زمان انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران، موجی از خوشبینی و امید این کشور را فرا گرفته است، با این حال وظایف سنگینی از جمله حل مسئله هسته ای، کاهش تحریم و احیا اقتصاد پییش روی او است.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، یکی از ساکنان تهران می گوید: پیش از انتخابات، همه می گفتند هر یک از کاندیداها از احمدی نژاد بهتر هستند.
وی افزود: اکنون مردم امیدوارند که روحانی تغییر را ایجاد کند.
از سوی دیگر خوشبینی بسیاری از روی کار آمدن روحانی در خارج از ایران به وجود امده است چراکه او را دارای رویکردی غیرتقابلی می دانند.
محمد علی شبانی تحلیلگر مسائل ایران در انگلیس گفت: از زمانی که احمدی نژاد در سال 2005 قدرت را در دست گرفت، نقدیندگی 7 برابر افزایش پیدا کر و این رشد نجومی نقدینگی محرک اصلی تورم بود.
بخاش استاد دانشگاه جرج میسون ویرجینیا در خصوص وظایف پیش روی رئیس جمهور منتخب ایران اظهار داشت: روحانی چالش های بزرگی را به ارث می برد که وضعیت اقتصادی نه چندان خوب از این جمله است.
وی افزود: اما روحانی شایستگی و توانایی های لازم برای مقابله با این چالش ها را دارد.
به نوشته ی رویترز، روحانی همچنین سخنان آشتی جویانه ای در خصوص سوریه به زبان آورده است.
او ضمن تمجید از دولت سوریه به سبب ایستادن در مقابل توسعه طلبی اسرائیلی ها پیشنهاد میانجیگری بین اسد و مخالفینی که به دنبال دموکراسی هستند را داده است.