کارون جان نوجوانی را در هنگام شنا گرفت و کام خانوادهای را در داغ فرزند تلخ کرد.
در حالی که متولی اصلی حفاظت و حراست از جان مردم در کنار ساحل رودخانه بر عهده شهرداری است و به نوعی این دستگاه متولی اصلی در این بین شناخته میشود، ولی مسئولان در این باره سکوت پیشه کرده و از اعلام نظر در این بار خوداری میکنند.شهرداری شوشتر در سال گذشته نیز با تیمی از نجات غریقهای شهرستان شوشتر وارد قراردادی شد ولی متاسفانه به نحوی از نظر مالی و تعهدات با آنها برخورد کرد که تیم نجات غریق تعیین شده پس از حصول اطمینان برای عدم پایبندی شهرداری به تعهدات خود حراست از ساحل رودخانه را یکطرفه متوقف کردند.آمار غریق در شوشتر در سالهای گذشته تا بیش از سالی 27 غریق نیز بوده است و امسال با شدت گرفتن میزان گرمی هوا بار دیگر این آمار در حال افزایش است.
رئیس هیئت نجات غریق شوشتر گفت: شهرداری شوشتر به تعهدات خود در مسائل مالی و تامین امکانات برای غریق نجاتهای ساحل رودخانه پایبند نبود.
وی با اشاره به اینکه شهرداری شوشتر در پرداخت هزینههای تعهد کرده کوتاهی کرد، گفت: شهرداری شوشتر در پرداخت هزینهها و دیگر دستگاهها در تامین امکانات مانند کانکس، خط تلفن و ... کوتاهی کردند و این امر باعث شد ناجیان از فعالیت دلسرد شده و دست از کار بکشند.
رئیس هیئت نجات غریق شوشتر با اشاره به شرایط دشوار موجود در این باره خاطرنشان کرد: در گرمای بیش از 50 درجه سال گذشته ناجیان حتی سایبانی برای حضور در کنار ساحل نداشتند و به این دلیل مجبور شدیم تا فعالیت در کنار رودخانه را متوقف کنیم.
شاهمرادیان با اشاره به اینکه برای دریافت 70 میلیون ریال یک سال پیگیری کردهایم، افزود: پس از برگزاری انتخابات شورای اسلامی شهر و راه یابیم به شورای اسلامی شهر در دور چهارم مبلغ مذکور با کسر 14 میلیون ریال که دلیلش را نیز هنوز نمیدانم به هیئت نجات غریق پرداخت شد.
وی گفت: در سال گذشته پس از برگزاری جلسات متعدد با سایر دستگاهها برای تامین موارد مورد نیاز در کنار ساحل رودخانه انعقاد قرارداد را پذیرفتیم ولی اگر قرار باشد در سال جاری این مسئله تکرار شود ابتدا باید همه مقدمات فراهم شوند تا برای حضور در کنار رودخانه اعلام آمادگی کنیم.