رئیس سازمان محیط زیست کشور گفت: ارتقای دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی برای شهرستان دزفول یک تحول بنیادین بوده و پیشرفتهای چشمگیری را به دنبال دارد.
وی در توضیح این منطقه تاریخی افزود: جندیشاپور محدود به دزفول نبوده و تا نزدیکیهای بغداد ادامه داشته اما آغاز آن از منطقه شمال خوزستان یعنی دزفول بوده است و با این اوصاف این منطقه از قدیم الایام مهد علم و دانش و بحث درمانی به شمار میآمده است.
وی افزود: منطقه شمال خوزستان آمادگی تبدیل شدن به یک قطب درمانی کاملا مجهز را داشته و با وجود مشکلات هشت سال دفاع مقدس باید تلاش کرده و عقب ماندگیهای پیش آمده در تمام زمینهها به ویژه بهداشت و درمان آن را جبران کرد.
محمدیزاده تصریح کرد: در منطقه شمال خوزستان با توجه به بحث کشاورزی وجود دانشکدههای مستقل مهندسی کشاورزی و علوم در میان دانشکدههای دولتی بسیار ضروری به نظر آمده که باید با پیگیریهای مستمر به این مهم دست یافت.
رئیس سازمان محیط زیست کشور عنوان کرد: از قدیمالایام علما چهار عامل ساختار، منابع، قوانین و نیروی انسانی را در حرکت به سوی پیشرفت عوامل اساسی و مهم برشمرده که در واقع توسعه منابع انسانی باید در اولویت امور قرار گرفته تا بتوان با استفاده از توانمندیهای نهفته و نخبه، به هدف نهایی نائل شویم.