سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

بهداشت و سلامتی

 

به تازگی پزشکان دریافته اند که روغن های خوراکی می تواند باعث بروز بیماری آلزایمر شود.
به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران در جدیدترین تحقیق خود دریافته اند که یک رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع می تواند به سرعت به غارت یک ماده شیمیایی در مغز که نقش کلیدی در محافظت از مغز در مقابل آلزایمر را دارد، بپردازد.

گفتنی است، چربی اشباع در رژیم غذایی سبب کاهش سطح بدن از مواد شیمیایی به نام آپولیپو پروتئین E می شود که در طب به نام APOE هم نامیده می شود و سبب نابود شدن سلول های مغزی می شود.

بررسی ها نشان می دهند که رژیم غذایی می تواند بر روی عملکرد مواد شیمیایی موجود در خون که سلول های مغز را تغذیه می کنند تأثیر مستقیم بگذارد.

به همین دلیل پزشکان به افراد توصیه می کنند تا حتما رژیم غذایی سالم سرشار از میوه ها و سبزیجات تازه داشته باشند و سعی کنند تا حد امکان کمتر از روغن ها و چربی های اشباع در غذای خود استفاده نمایند.

پزشکان همچنین اطمینان خاطر می دهند که از هر زمان افراد تصمیم به تغییر رژیم غذایی خود بگیرند می توانند تا حد زیادی مانع از به وجود آمدن بیماری آلزایمر شود.
 
 
 
اعتیاد در هر نوعی که باشد می تواند برای بدن خطراتی را به همراه داشته باشد. از اعتیاد به مواد مخدر تا حتی اعتیاد به خوراکی های به نظر سالم نیز می تواند انسان را به تاریکی بکشاند.
به گزارش گروه خواندنی های مشرق،‌ مواد غذایی برای حیات انسان لازم هستند پس نمی توان آن ها را نادیده گرفت. خوراکی ها همانطور که می توانند ما را در مقابل بیماری ها محافظت کنند گاهی نیز خود به بلای جان انسان ها تبدیل می شوند. اعتیاد به برخی از خوراکی ها یکی از بزرگترین مشکلاتی است که انسان ها می توانند به آن دجار شوند. برای آنکه از اعتیاد به دور باشید باید مهمترین خوراکی های اعتیاد آور را شناخته و از زیاده روی در آن ها اجتناب کنید.

** نان سفید : یکی از مهمترین عناصر در میان مواد غذایی نان است ولی دقت داشته باشید که نان های سفید مانند انواع نان های باگت یا لواش بدترین نان هایی هستند که می توان از آن استفاده کرد. این نوع نان از آرد فرآوری شده پخته میشود همچنین هیچ ماده مقوی برای بدنی در آن ها دیده نمی شود. برای داشتن بدنی سالم تر بهتر است نان سنگک را جایگزین نان سفید کنید.

** ماکارانی : یکی از خوراکی های محبوب افراد تپل است که کمتر از خوردن آن دل می کنند.  ماکارانی یکی از اعتیاد آورترین خوراکی هایی است که در سبد غذایی ما وجود دارد. با تمام خواص و فوایدی که می توان در این خوراکی پیدا کرد اما زیاده روی در آن باعث چاق شدن و افزایش وزن می شود. همچنین اعتیاد به ماکارانی چربی های بد بدن را افزایش می دهد.

** چیپس : یکی از خوشمزه ترین تنقلات دنیا که به طور عجیبی مملو از چربی و نمک است چیپس سیب زمینی نام دارد. این خوراکی حتی در انواع سبزیجات نیز چربی بسیاری دارد. با همه مشکلات، چیپس باز هم طرفداران بسیاری دارد والبته سالانه انسان های فراوانی را معتاد خود می کند. بسیاری از پزشکان اعتیاد به چیپس را حتی از اعتیاد به سیگار برای بدن مضرتر می دانند.

** بستنی : فصل تابستان شروع شده و بستنی یکی از مهمترین خوراکی های این فصل است اما این نکته را در یاد داشته باشید که بستنی نیز می تواند اعتیاد آور باشد. اگر روزانه در خیابان ها قدم میزنید و همیشه یک بستنی می خورید مراقب معتاد شدن خود باشید. بستنی بدن را خنک می کند و قند خون را بالا می برد اما از طرفی دیگر در ناحیه شکم شما چربی های بسیاری به وجود می آورد که از بین بردن آن ها کار مشکلی است.
 
 
 
جراحی زیبایی بینی از جمله جراحیهای شایع در ایران است که متاسفانه روند رو به افزایش آن، مشکلات زیادی در پی داشته است. اما آنچه در این بین بیش از هر موضوعی می تواند مورد توجه قرار گیرد، آسیبهای روحی و روانی ناشی از جراحی های ناموفق است.
به گزارش مشرق به نقل از مهر، جراحی زیبایی بینی یکی از شایعترین جراحیهای پلاستیک در ایران است که روند رو به افزایش آن به خصوص در بین زنان و مردان میانسال، شرایط ناخوشایندی را رقم زده است که تبعات اجتماعی آن به مراتب نگران کننده تر از آسیبهای پزشکی آن است.

دکتر علی اصغر پیوندی متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به سیر صعودی جراحی زیبایی بینی در دنیا، معتقد است که افزایش جراحی زیبایی بینی در ایران، نمی تواند روند خوبی باشد.

وی، درخواستهای خود بیماران را یکی از دلایل افزایش تقاضا برای جراحی پلاستیک و زیبایی بینی عنوان می کند و می گوید: افراد معدودی هستند که در کشور این قبیل جراحی های زیبایی و پلاستیک را انجام می دهند. جراحان پلاستیک و گوش و حلق و بینی، افرادی هستند که می بایست این نوع اعمال جراحی را انجام دهند ولی متاسفانه همکاران دیگری هم وارد این عرصه شده اند.

رئیس نظام پزشکی تهران بزرگ با اشاره به روند صعودی جراحی زیبایی بینی در دنیا، می گوید: باید اذعان داشت که افزایش تقاضا برای این نوع اعمال جراحی نمی تواند روند خوبی باشد. زیرا ممکن است در این بین، درمان بعضی بیماریها که برای سلامتی افراد مضر هستند، فراموش شود. یعنی اینکه، جراح گوش و حلق و بینی به سراغ جراحی زیبایی برود و از انجام سایر عملهای جراحی باز بماند.

پیوندی در ارتباط با گرایش مردان در سنین بالا به انجام جراحی پلاستیک و زیبایی بینی، معتقد است که با توجه به اینکه شرایط فیزیولوژیک بدن و چهره افراد در سنین بالا دستخوش تغییر می شود، فرد می خواهد احساس جوانی و شادابی را داشته باشد. از همین رو، میل به گرایش به جراحی زیبایی بینی در این قبیل افراد نیز وجود دارد.

این متخصص گوش و حلق و بینی در مورد هزینه های جراحی زیبایی بینی در کشور نیز، می گوید: چون هزینه های جراحی زیبایی تحت پوشش بیمه ها نیست، در نتیجه نمی توان هزینه واحدی برای آن تعریف کرد و اصولا بر اساس شرایط توافقی دریافت می شود.

این در حالی است که گزارشها از مطب های جراحان پلاستیک، نشان می دهد هزینه جراحی زیبایی بینی در حال حاضر بین 4 تا 7 میلیون تومان برآورد می شود. البته مبالغ کمتر از این رقمها نیز از متقاضیان جراحی زیبایی بینی گرفته می شود که جراحی ها توسط پزشکان خارج از رشته رینوپلاستی انجام می شود. به طوریکه در مواردی، این هزینه تا 2 میلیون تومان هم دریافت می شود.

دکتر محمد فرهادی متخصص گوش و حلق و بینی با بیان اینکه در اعمال جراحی بینی و صورت، هدف، بهتر شدن ظاهر بینی و صورت و یا برطرف کردن نقص مادرزادی و تروماتیک بینی و یا بهبود نواقص تنفسی است، معتقد است که انجام عمل بینی لزوماً به معنای کوچک کردن افراطی بینی نیست و رینوپلاستی مدرن شامل رفع نقایص تیغه بینی و در کل همان رینوپلاستی کارکردی است.

وی با اشاره به ضرورت و نیاز آشنایی با آناتومی و کارکردهای داخل بینی، می افزاید: با توجه به آموزش کامل اعمال جراحی داخل و زیبایی بینی در دوره دستیاری قاعدتاً متخصصین گوش و حلق و بینی از جمله رشته‌هایی هستند که قادر به انجام این عمل به شکل صحیح آن خواهند بود.

توهم خودزشت پنداری  

از نگاه رفتاری توهم خودزشت پنداری و نقش دوستان در یادآوری نیاز جراحی عوامل اصلی مراجعه بوده و امروز در کشور ما جراحی بینی یک امتیاز اجتماعی محسوب می شود که در میان زنان و مردان تقریبا به اندازه مساوی رسیده بطوریکه حتی کسانی که قادر به انجام اینگونه جراحیها نیستند با چسباندن چسبهای مخصوص تظاهر به آن می کنند.

تبلیغات این قبیل جراحیها مخصوصا از طریق ماهواره ها عامل اصلی گرایش رفتاری به آن بوده و 80 درصد از افراد بعد از جراحی بینی وقتی به این واقعیت رسیدند که زیبایی آنها چندان تغییر نکرده دچار افسردگی می شوند.

نبود آمار دقیق از جراحی زیبایی در کشور

این در حالی است که آمار مستند و دقیقی از انجام جراحی زیبایی بینی در کشور وجود ندارد و هر آنچه از زبان پزشکان و دست اندرکاران نظام سلامت عنوان می شود، آماری است که بر اساس مشاهدات و گزارشهای تقریبی اعلام می شود. در همین حال دکتر محسن نراقی رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی معتقد است که بیش از 90 درصد جراحیهای زیبایی در کشور مربوط به جراحی پلاستیک بینی است.

وی با اشاره به روشهای جراحی و غیرجراحی برای جوان سازی صورت، می گوید: در روش غیر جراحی، تزریق مواد فلج کننده عضلات برای رفع چین و چروک ناحیه پیشانی و تزریق مواد پر کننده برای رفع چروک و خطوطی که بیشتر در قسمت تحتانی صورت دیده می شود، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی معتقد است که انجام روشهای جراحی و غیرجراحی برای جوان سازی صورت توسط متخصصین این رشته باید انجام شود. زیرا، اگر این روشها به صورت صحیح انجام نشود، عوارض نامطلوبی برای بیمار بر جای می گذارد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد