سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

تاکید شهردار اهواز بر فعالیت کارآمدترین نیروهای اجرایی شهرداری در حوزه خدمات شهری

شهردار اهواز با ترسیم چشم انداز چهار ساله شهرداری اهواز، گفت: شهر موجودی زنده و خدمات شهری پیشانی شهرداری، امری فعال و بیست و چهار ساعته است. تاکید می‌کنم که قوی‌ترین، کارآمدترین و مجرب‌ترین نیروهای اجرایی شهرداری اهواز در حوزه خدمات شهری فعالیت کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا - منطقه خوزستان، منصور کتانباف در نخستین جلسه شورای اداری شهرداری اهواز که شب گذشته (یکم مهرماه) و با حضور معاونان، مدیران مناطق و مدیران کل، مدیران مستقل و مدیران عامل سازمان‌های شهرداری در اهواز برگزار شد، ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالحسین(ع) و یاران، به ضرورت درک مفاهیم بالای این قیام تاریخی اشاره و اظهار کرد: در خصوص این واقعه مهم بشری در طول قرن‌ها سخن‌ها و مطالب بسیاری گفته و نوشته شده است و امیدوارم همگی با مطالعه و تفکر، علاوه بر شور حسینی به شعور حسینی نیز دست یابیم.

 وی ادامه داد: یکی از مفاهیمی که باید از این حماسه آموخت مساله عبرت‌های عاشورا است. باید از اتفاقاتی که منجر به این اتفاقات شد عبرت بگیریم. سال‌ها پیش مقام معظم رهبری در خصوص عبرت‌های عاشورا سخنان مهمی را در جمع رزمندگان لشکر 27 رسول اکرم(ص) ایراد فرمودند که توصیه می‌کنم دوستان حتماً از این فرمایشات بهره‌مند شوند.

شهردار اهواز افزود: عاشورا درس‌های فراوانی را برای بشریت به همراه داشت که از جمله آن می‌توان به ایثار، مقاومت، وفاداری، صبر، استقامت و شجاعت اشاره کرد و به همین دلیل است که همه اقوام و مذاهب در اکثر کشورهای دنیا حماسه عاشورا را هر ساله گرامی می‌دارند و سال به سال بر عاشقان این مکتب افزوده می‌شود.

کتانباف در ادامه تصریح کرد: خداوند متعال را شاکرم که به بنده مجدداً توفیق داد در خدمت مردم شریف اهواز و همکاران گرامی در شهرداری اهواز باشم. امیدوارم توفیق خدمت بی‌منت و خالصانه به شهروندان عزیز اهوازی نصیب ما شود.

وی ضمن تشکر از خدمات شهردار سابق اهواز گفت: باید بیاموزیم قبل از شروع حرکت در مسیرمان، از گذشتگان تقدیرکنیم. شهرداری اهواز مثل شهرداری های سراسر کشور دوران پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است، پس وظیفه ی خود می دانم که از زحمات آقای موسوی که فردی فرهیخته، مومن و انقلابی است، تشکر کنم.

 شهردار اهواز به بازدیدهای میدانی خود از شهر اهواز طی روزها و هفته‌های گذشته اشاره و عنوان کرد: نخستین وظیفه ما، امید دادن به مردم شریف اهواز است. امید داریم که شرایط بهتر می‌شود و این موضوع را با عمل و انجام وظایف ذاتی خود ثابت می‌کنیم .

 کتانباف افزود:  این امید را علاوه بر مردم باید در بین پرسنل شهرداری اهواز نیز بسط و گسترش دهیم. خوشبختانه چیدمان و حرکت شهرداری بر اساس ساختار سازمانی جدید، نوید آغاز یک حرکت امیدبخش و سازنده را از سوی  این مجموعه می دهد.

وی با تاکید بر اهمیت خدمات شهری در میان سایر وظایف شهرداری بیان کرد: خدمات شهری، پیشانی شهرداری‌ها است، همان‌گونه که به تعبیری شهرداری‌ها پیشانی دولت‌ها هستند. با وجود این‌که براساس قانون، شهرداری واحدی عمومی و غیردولتی است و مردم عموم اقدامات شهرداری را به دولت و چه بسا به حکومت و نظام منتسب می کنند.

شهردار اهواز ادامه داد: بنابراین احساس مردم از نحوه خدمات شهری که ارائه می‌شوند شکل می‌گیرد.  طبیعتاً هر چه این خدمات در شان مردم باشد، مردم حس بهتری خواهند داشت و سرپرست و پرسنل معاونت خدمات شهری باید این مساله را در ذهن خود داشته باشند.

وی همچنین خواستار برنامه‌ریزی منسجم، کارآمد و اجرایی در حوزه خدمات شهری شد و افزود: با توجه به این مطالب باید برای کلیه مصادیق خدمات شهری از صفر تا صد برنامه داشته باشیم و این برنامه‌ها را مو به مو اجرا کنیم. شهر موجودی زنده و خدمات شهری امری فعال و بیست و چهار ساعته است و این الفبای کار شهرداری است. بنابراین باید حداقل ها را تامین کرد تا به حداکثرها رسید.

وی با تاکید بر فعالیت قوی‌ترین، کارآمدترین و مجرب‌ترین نیروهای اجرایی شهرداری اهواز باید در حوزه خدمات شهری اظهار کرد: اگر این سیستم قوی شود به تبع آن مناطق و نواحی نیز تقویت می‌شوند. شاید در امور عمرانی برون‌سپاری کنیم، اما در خدمات شهرداری باید بهترین پرسنل شهرداری زمام امور را به دست بگیرند و کلیه افراد در تحت آموزش‌های لازم قرار گرفته و جلسات توجیهی نیز مرتباً برگزار شود.

شهردار اهواز به معضل دستفروش‌ها، سدمعبرها و بازارهای غیررسمی  اشاره کرد و گفت: باید با این مشکل که در شهرها و حتما در کشورهای دیگر نیز وجود دارد، با تدبیر برخورد کرد. به یاد داشته باشیم اکثر افراد فعال در این بخش‌ها به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی و رکود ناچار به انجام این مشاغل هستند.

 کتانباف ادامه داد: بسیاری از این افراد شریف، پاکدست و در مواردی تحصیلکرده هستند. پس باید با حفظ احترام و کرامت انسانی آن‌ها، این قشر را شناسایی، شناسنامه‌دار و در مکان‌ها و بازارچه‌های مناسبی ساماندهی کرد تا علاوه بر حل معضلاتی از قبیل ترافیک، سد معبر و ... این افراد نیز بتوانند در فضایی مناسب به کسب و کار خود بپردازند و گامی نیز در جهت اشتغال‌زایی برداشته باشیم.

وی در خصوص خدمات حمل و نقل شهری عنوان کرد: باید کلیه تابلوهای راهنمای مسیر، مسیریاب، اسامی خیابان‌ها، معابر، علایم راهنمایی و رانندگی و پلاک‌های منازل، گویا و مشخص باشند تا مسافران و افرادی که با شهر آشنایی ندارند و حتی اتباع خارجی که زبان ما را بلد نیستند، بتوانند بدون دردسر و پرس‌وجو کردن، به آسانی در سریع‌ترین زمان ممکن مقصد خود را پیدا کنند.

 شهردار اهواز افزود: بنابراین معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری موظف است با یک برنامه‌ریزی مناسب در حداقل زمان، کلیه نواقص موجود در این زمینه را برطرف و یکسان‌سازی را اعمال کند. معاونت برنامه‌ریزی نیز در این راستا باید اعتبار لازم را اختصاص دهد. تحقق این امر گامی در جهت زیباسازی شهر و تسهیل تردد محسوب می‌شود. همچنین احداث 300 ایستگاه اتوبوس مکانیزه و مجهز، و بهسازی ناوگان تاکسیرانی در شان مردم اهواز نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با تاکید بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر اهواز و اهمیت سلامت در همه امور بیان کرد: در این زمینه نیز باید بخشی از ین حوزه که به شهرداری مربوط می‌شود را با جدیت انجام دهیم. باید بدانیم شهرداری همان‌گونه که می‌تواند محل خدمت باشد می‌تواند محل لغزش نیز باشد.

شهردار اهواز همچنین ضرورت نهادینه‌کردن قوانین در شهرداری اهواز را یادآور شد و گفت: این امر با استقرار قوانین در سیستم متفاوت است. نباید به گونه‌ای باشد که هرکس از قانون تفسیر خودش را داشته باشد و به جای رسیدن به نظم، دچار آشفتگی و تشتت آرا بشویم.

کتانباف خطاب به معاونان و مدیران شهرداری تصریح کرد: باید توجه کنیم که اصل مردم هستند، ما سر سفره مردم هستیم، آن‌ها هستند که به ما حقوق می دهند تا برای‌شان خدمت کنیم، خود را خادم شهروندان بدانیم و با ارباب رجوع متواضعانه برخورد کنیم. از فخر فروشی و تکبر در برابرشان پرهیز کنیم و شهرداری را ابزاری برای خدمت به مردم بدانیم. اگر اینگونه تفکر و رفتار کنیم می‌توانیم موفق باشیم.

وی ادامه داد: برقراری و تقویت سامانه‌های ارتباطی پس از انجام زیرساخت‌های آن باعث به وجود آمدن مسیری دو طرفه بین مردم و مسئولان می‌شود. در شهرداری تهران این تجربه موفق انجام می‌شود و تحقق این موضوع را نیز در اهواز باید مدنظر قرار بدهیم.

شهردار اهواز با اشاره به ضرورت مشارکت شهروندان در اداره امور شهر گفت: قطعاً ما به تنهایی نمی‌توانیم شهر را بدون کمک و حضور موثر مردم اداره کنیم. با مشارکت همین مردم می‌توانیم شهرمان را توسعه دهیم. در تهران مثلثی با عناوین شهر، شهروند و شهرداری تعریف و نهادینه شده است و بر اساس آن برنامه‌ها تعریف و اجرا می‌شود و این دیگر به دوره ی خاصی اختصاص ندارد. اگر این مثلت در موضوعات گوناگون به خوبی تعریف شود، رفاه مردم و پیشرفت شهر را شاهد خواهیم بود.

کتانباف تعامل شهرداری با سایر ارگان‌ها و دستگاه‌های دیگر را امری ضروری دانست و بیان کرد: این تعامل‌ها باید در راستای مقررات، وظایف ذاتی شهرداری، منافع مشترک و در نهایت پیشرفت شهر صورت بگیرد و نباید رابطه یک‌طرفه‌ای در این میان حاکم شود، بلکه تعامل باید به معنای واقعی آن اعمال شود.

وی به بیان عملکرد مثبت شهرداری تهران در این زمینه توزیع عادلانه خدمت در همه  مناطق شهری پرداخت و با تاکید بر اهمیت این موضوع، تصریح کرد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که همه امکانات اعم از خدمات شهری، خدمات حمل و نقل، فرهنگی و اجتماعی، عمرانی و ... در همه نقاط اهواز به صورت برابر تقسیم شوند و بر اثر این خدمات، ارزش املاک و اراضی در مناطق مختلف شهر یکسان شود. قطعاً این موضوع در چهار سال محقق نمی‌شود ولی می توانیم در این مسیر حرکت کنیم و گام‌های بلندی را برداریم.  

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد