رییس دانشگاه صنعتی جندیشاپور دزفول با اشاره به نقش پررنگ این دانشگاه و پردیس خوابگاهی آن در دوران دفاع مقدس و عملیات فتحالمبین، گفت: امروز پایاننامههای متعددی از دانشجویان رشته معماری این دانشگاه، به بحث جایگاه شمال خوزستان و پایگاه چهارم شکاری در دوران دفاع مقدس میپردازند.
محمدرضا عصاری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا - منطقه خوزستان، با بیان اینکه دانشگاه جندیشاپور دزفول فعالیت خود را از سال ٥٤ آغاز کرد، اظهار داشت: این دانشگاه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در زمان جنگ تحمیلی، امکانات و زیرساختهای خود را مانند بسیاری از جاهای دیگر منطقه، در اختیار دفاع مقدس قرار داد.
وی افزود: در زمان عملیات فتحالمبین که خودم افتخار حضور در آن را داشتم؛ پردیس خوابگاهی دانشگاه جندیشاپور به معراج شهدا تبدیل شده بود و کانکسهای ارتش در این محل مستقر شده بودند.
رییس دانشگاه صنعتی جندیشاپور دزفول با بیان اینکه این دانشگاه همواره در مسیر آرمانهای انقلاب و امام راحل حرکت کرده است، تصریح کرد: علاوه بر پردیس خوابگاهی، ساختمانها و مجموعه فعلی دانشگاه نیز در اختیار ستاد فرماندهی دفاع مقدس قرار داشت و در آن زمان توانست کمکهای زیادی به دفاع مقدس کند.
عصاری ادامه داد: بعد از دوران دفاع مقدس نیز دانشگاه در ایجاد فضای انقلابی و فرهنگی و حضور در صحنه دفاع حرم نقشآفرینی کرده است؛ به طور مثال، شهید ابوالقاسمی که در سوریه به شهادت رسید، از کارمندان دانشگاه جندیشاپور دزفول بود که از افتخارات دانشگاه است.
وی خاطرنشانکرد: امروز پایاننامههای متعددی از دانشجویان رشته معماری این دانشگاه، به بحث جایگاه شمال خوزستان و پایگاه چهارم شکاری در دوران دفاع مقدس میپردازند. همچنین این دانشکده در حال ساماندهی آثار دفاع مقدس در قالب یک موزه است و برای این کار ارتباط تنگاتنگی با یکی از مراکز در این زمینه در تهران دارد که پس از به ثمر رسیدن اقدامات انجام شده، اخبار آن اطلاعرسانی خواهد شد.