یک پزشک تغذیه با تاکید بر وجود
چربی نرمال در ترکیب غذایی سحری گفت: سالاد، سبزی، برنج، خورشت، نان و ... در ترکیب
غذایی سحری مناسب بوده و باید از مصرف زیاد سرخکردنیها و موادغذایی چربی در این
وعده خودداری شود.
به
گزارش
شفاف، دکترحسن فرهاد غیبی با تاکید بر مصرف
سالاد و سبزی در ترکیب غذایی سحری، اظهار کرد: سحری باید همانند وعدهی ناهار مصرف
شود و مواد غذایی که در روزهای عادی در وعدهی ناهار استفاده میشد، در سحری مصرف
شود.
وی با اشاره به نوشیدن حداکثر یک فنجان چای در سحری، خاطرنشان کرد: روزهداران
سعی کنند در ترکیب غذایی سحری از مصرف زیاد چای خودداری کنند، چرا که احتمال دارد
در ساعاتهای روز با تشنگی مواجه شوند.
فرهاد غیبی افزود: در ماه مبارک رمضان برخی از روزهداران با سردرد مواجه
میشوند که ناشی از کاهش قندخون نبوده و احتمال دارد در نتیجهی عادت فرد به چای
عارض شود.
وی با تاکید بر رعایت نکات تغذیهای در ایام مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: مصرف
سوسیس، کالباس، غذاهای خشک، کوکو، کتلت و بادمجان در سحری مورد تایید نبوده اما
مصرف سالاد، برنج با خورشت، نان، میوه و یک فنجان شیر مناسب این وعدهی غذایی
است.
وی با اشاره به اینکه بهتر است بین سحری و خواب بعد از آن، یک ساعت فاصله
بیفتد، خاطرنشان کرد: رعایت این نکته به ویژه برای افرادی که نگران بالا رفتن وزن
خود هستند، ضروری است.
منبع: ایسنا