به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، در هیاهو و ازدحام روزهای پایانی سال 95، خبری کوتاه در فضای مجازی منتشر شد که باوجود اهمیت بالا چندان به چشم نیامد.
ماجرا ازاینقرار بود که در روزهای پایانی اسفند، مدیران (ادمینهای) چند کانال تلگرامی متعلق به جریان اصلاحات و حامی دولت ازجمله اصلاحطلباننیوز، اصلاحاتنیوز، مجمع اصلاحطلبان و... به واسطه فعالیتهای مخرب خود توسط نهادهای نظارتی بازداشت و بازجویی شدند.
از فردای آن روز موضعگیری جریان حامی دولت علیه این اقدام ضابطان قضایی آغاز شد.
این کانالها در تخریب شخصیتهای انقلابی، نهادهای انقلابی، توهین به مسئولان، تخریب و شایعهپراکنی نسبت به قوه قضائیه و... ید طولایی داشته و به نوعی نسخه داخلی کانالهای ضدانقلاب و در تعامل با این کانالها بودند.
اما خبر کوتاهی که در سکوت خبری منتشر شد، این بود که کانالهای تلگرامی موردنظر که در زمان بازداشت مدیران آن به همراه محتوای منتشره حذفشده بودند، در کمتر از 24 ساعت به همراه محتوای قبلی، عیناً به تلگرام بازگشت؛ درحالیکه مدیران آن در بازداشت بودند.شنیدهها حاکی از آن است که بعضی از متهمان این پرونده، بهواسطه اطلاعاتی که از داخل کشور در اختیار آنها قرارگرفته بود، اقدام به اخاذی و دریافت حقالسکوت از افراد حقیقی و حقوقی کردهاند.
سؤال این است که این اطلاعات چگونه در اختیار این ادمینها قرارگرفته تا اقدام به اخاذی کنند؟
کدام نهاد و دستگاه در داخل کشور، دسترسی فنی به محتوای تلگرام و سرورهای آن دارد که بهسرعت کانالهای حذفشده و محتوای آن را بازمیگرداند؟
دولت و وزارت اطلاعات در برخورد با آن و همچنین دخالت آشکار تلگرام در فضای داخلی و حتی انتخابات چه عکسالعملی از خود نشان داده؟