به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس خوزستان از اهواز، غلامرضا شریعتی صبح امروز در نشست کارگروه کشاورزی با اشاره به عدم رعایت برخی استانداردها در نگهداری گندم در مراکز روباز اظهار کرد: تمام مردم کشور حقوق دارند و رئیس جمهور مکرر به استاندارد بر رعایت حقوق شهروندی تاکید کرده است.
وی با بیان اینکه چه حقوقی بالاتر از مصرف کننده وجود دارد تاکید کرد: در خرید محصول باید یکسری استانداردها در نظر گرفته شود و سالم و بهداشتی بودن محصول تضمین شود.
استاندار خوزستان با تاکید بر بالا بردن رفاه اجتماعی جامعه متذکر شد: اگر قرار باشد از رشد برخی بیماریها جلوگیری شود و وضعیت زیستی مردم بهبود یابد باید به دنبال یک طرحی باشیم که این مسائل را در استان ما کاهش بدهد.
شریعتی با بیان اینکه استان خوزستان بهترین و با کیفیتترین گندم کشور و در عین حال بد کیفیتترین نان را تولید میکند عنوان کرد: برای مراحل مختلف تولید استانداردسازی کنیم تا به دنبال آن سطح زندگی مردم ارتقاء پیدا کند.
وی توضیح داد: آثار دراز مدت نگهداری گندم در مراکز روباز به طور حتم بر روی سلامتی مردم تاثیر میگذارد و این نگران کننده است.
شریعتی با بیان اینکه بسیاری از سیلوهای بندر امام بدون استفاده ماندهاند از مدیران حوزه کشاورزی درخواست کرد: نگهداری گندم در مراکز روباز به حداقل برسد.
وی با اشاره به لزوم داشتن سیلوهای مکانیزه در استان خطاب به مسؤولان گفت: دو سیلو در شهرستان شوش و شاوور منتظر دادن مجوز برای ساخت هستند مجوزهای سیلوها در کوتاهترین زمان ممکن تعیین تکلیف شود.
شریعتی با انتقاد به برنامهریزیهایی که برای نگهداری و استاندارد کردن گندم ظرف سه سال پیش بینی شده است تاکید کرد: ظرف یک سال و نیم برای نگهداری گندمهای برداشت شده برنامهریزی شود تا زحمت کشاورز به هدر نرود.
وی با اشاره به اعتباری که برای اصلاح آبیاری به جهاد کشاورزی اختصاص داده شده است خطاب به رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تاکید کرد: اعتبار کامل جذب شود و اگر یک ریال از این اعتبار جذب استان نشود شما مسؤول هستید.
شریعتی با توجه به کشت تابستانه که در پیش رو داریم ابراز امیدواری کرد: کشاورزان در خصوص کشت برنج به مانند سالهای گذشته بین وزارت نیرو و جهاد کشاورزی پاس کاری نشوند و آب مورد نیاز آنها حتی الامکان تامین شود.
استاندار خوزستان در پایان با اشاره به کشت برنج در استانهای فارس و اصفهان خاطر نشان کرد: در رابطه با تامین آب برای کشت برنج، خوزستان با توجه به داشتن رودخانههای زیاد و آبهای ورودی و خروجی با استانهای فارس و اصفهان مقایسه نشود.