به گزارش خبرگزاری فارس از ایذه، این شهرستان با وجود قرار گرفتن در میان دریاچه چند سد و مجاورت با سد و نیروگاه کارون 3 همواره از داشتن آب کافی محروم بوده است.
ایذه به دلیل خاک حاصلخیز و مستعد در کشت محصولات مختلف موفق نشان داده و این در حالی است که عدم توجه به کشاورزی این منطقه باعث بیثمر شدن و هدر رفتن زمینهای آن شده است.جمعی از فعالان محیطزیست و شهروندان ایذهای صبح امروز با تجمع در مقابل سد کارون 3 و در دست داشتن پلاکاردهایی با موضوعیت بیآبی ایذه، خواستار توجه و نگاه مسؤولان کشوری و استانی به این شهرستان شدند.
این حرکت برای بار چندم در این شهرستان صورت میگیرد و تجمع کنندگان از بیتوجهیهای مسؤولان دولتی در سفرهای خود به خوزستان نسبت به شهرستان ایذه و مشکلات موجود در آن گلایهمند هستند.در میان مطالبهگران برخی از اساتید دانشگاه و وکلای برجسته حقوقی، فعالان اجتماعی و محیطزیست و ورزشکاران حضور داشتند.
تجمع کنندگان با در دست داشتن بنرهایی با موضوعیت آب و توجه به شهرستان ایذه خواستار نگاه و توجه مسؤولان به این مشکلات بودند.
در میان شعارها و بنرهای تجمعکنندگان جملاتی با محتوای «حقابه تالابهای ایذه را آزاد کنید»، «آب شرب ما را بدهید»، «جیرهبندی را پایان دهید»، «آب ما را بدهید»، «اقتصاد مقاومتی به دست این جوان بیکار جویای کار رقم میخورد»، «حاصلخیزترین دشت ایران تشنه است»، «ایذه و باغملک تشنه است»، «چاههای دشت ایذه را تعطیل کنید»، «ما آب شرب با کیفیت میخواهیم»، «ما در چند کیلومتری سدها تشنه و بیکاریم»، «ما مقام اول بیکاری را داریم» و «سهم ما از این توسعه چیست»، وجود داشت.
با وجود ظرفیتهای بالای آبی در شهرستان ایذه، آب تنها در شش ساعت از روز در لولههای این شهر جریان دارد و شهروندان در این مدت زمان اقدام به ذخیره آب در مخازن میکنند.
عدم توسعه ایذه با استفاده از ظرفیت موجود آبی و همچنین بیکاری بیش از 60 درصدی بنا به گفته نماینده این حوزه در مجلس از مشکلات جدی ایذه به حساب میآید.