سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

فعالیت گسترده و زودرس تبلیغات انتخاباتی نامزدهای شوراها در خوزستان

خبرگزاری فارس: فعالیت گسترده و زودرس تبلیغات انتخاباتی نامزدهای شوراها در خوزستان

با وجود چند ماه مانده تا انتخابات شوراهای شهر و روستا گروه‌های مختلف سیاسی به صورت آشکار و پنهان حضور خود را اعلام کرده‌اند و به نوعی فضای اجتماعی و حتی مجازی شهرها را خیلی زود انتخاباتی کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، تجربه نشان داده است استان خوزستان همیشه به دلیل بافت قومی، قبیله‌ای و عشیره‌ای در زمان و شرایط انتخابات چالش‌های زیادی را امتحان می‌کند.

اکنون نیز انتخابات شورای شهر به دلیل همین بافت سنتی استان به جرأت می‌توان گفت حتی انتخابات ریاست جمهوری را تحت‌الشعاع خود قرار داده است و برخی از کاندیداها که عزم، ورود به «سرای سقراط» (ساختمان شورای شهر اهواز واقع در خیابان سقراط) را دارند با تبلیغات زودهنگام، مجالس جشن و عزاداری را برای تبلیغات خود مغتنم شمرده و خودسرانه وارد مجالس می‌شوند.

ارسال پیامک، به کار گیری شبکه‌های اجتماعی، ارتباط تلفنی و گفت‌وگوهای رودرو با شهروندان از سوی کاندیدا‌ها، اغلب موجب نگرانی بسیاری از رقبا شده است.

ارسال پیامک برخی از کاندیداها به بزرگان طوایف که از پایگاه اجتماعی بالایی نزد قوم خود برخوردارند شگرد دیگر این روزهای کاندیداها برای تبلیغات است تا شاید از طریق دست به دامن طایفه خود شدن  در انتخابات شورای شهر بتوانند از، سد رقبای خود بگذرند.

اکنون و با وجود چند ماه مانده تا انتخابات شورای اسلامی شهر و روستاها گروه‌ها و طیف‌های مختلف سیاسی به صورت آشکار و پنهان حضور خود را  اعلام کرده‌اند برخی نیز حضور خود را محدود به محیط نکرده و در فضای مجازی و از طریق شبکه‌های اجتماعی اقدام به انتشار سوابق کاری و زندگی‌نامه خود کرده‌اند تا در تبلیغاتی زودتر از موعد، به معرفی خود بپردازند.

 در این میان آنچه بیش از هر چیز دیگری در این تبلیغات خودنمایی می‌کند استقبال بیش از حد متصور، برای ورود کاندیداها به شورا و  اعلام برنامه‌هایی است که در بررسی آنها خارج از حوزه تخصصی کاندیداها به نظر می‌رسد.

گزارش فارس حاکی است اعضای فعلی شورای شهر نیز، از این کورس تبلیغاتی عقب نمانده‌اند و به شیوه‌های مختلف و البته نامحسوس تبلیغات خود را آغاز کرده‌اند.

این روزها با هر کدام از اعضای شورای شهر تماس بگیری بدون درنگ پاسخ تلفن خود را می‌دهند حتی اگر این تماس در ساعات اولیه بامداد باشد و در مواردی خود نیز پیگیر موضوع مورد تماس شده و با تماس مجدد نتیجه پیگیری خود را اعلام می‌کنند.!

با این حال به حد نصاب نرسیدن جلسات اخیر شورای شهر برای تشکیل جلسه  و اعلام عدم تشکیل آن از سوی رئیس شورا، نشان از عدم اهمیت اعضا به تشکیل جلسات در روزهای پایانی شورا و برنامه ریزی برای ورود به شورای پنجم است.

اخیراً نیز گروه‌های رقیب با پرده برداشتن از استخدام‌های بی‌ضابطه و فامیلی در شهرداری و کشیدن این بحث به صحن شورای شهر بار منفی علیه اعضای شورای شهر را بیش از بیش بیشتر کرد تا آنجایی که هر کدام از اعضا برای کاهش از حساسیت موضوع اقدام به تبرئه کردن خود در خصوص این استخدام‌ها کرده‌اند.

شرایط فعلی شهر اهواز نشان می‌دهد شورای پنجم مدعیان بسیار زیادی برای ورود به شورا دارد، مدعیانی که هر کدام با شمردن دلایلی به عنوان علت‌های عقب ماندگی کلان‌شهر اهواز و اغلب نارضایتی از شورای فعلی در صدد ورود به انتخابات شورا هستند یعنی یک نوع سناریوی تکراری برای کسب آراء بیشتر!.

براستی شهری که این همه مصلح و مهندس اجتماعی  دارد چرا همچنان نام روستا را به یدک می‌کشد؟ چرا کاندیداهای مدعی در نظر دارند از پله‌های مناطق حاشیه وارد شورا شوند؟.

چهار دوره از عمر شوراهای شهر و روستا می‌گذرد، شهر اهواز، روستا ماند و روستاها به حاشیه‌ها پیوستند و فقر و محرومیت نه تنها در اهواز بلکه در کل استان گزینه‌های پر، پرستیژ برای شعارهای انتخاباتی مدعیان ماند!.

اگر اینطور نبود دولت تدبیر و امید تبلیغات انتخاباتی خود را از جفیر آغاز نمی‌کرد! متاسفانه با وجود، هشدارها و اطلاع کاندیداها از تخلف زودهنگام تبلیغات اما اکثر قریب به اتفاق کاندیداهای مدعی بدون توجه به این هشدارها  همچنان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به فعالیت تبلیغاتی دامن زده  و سبب بروز تنش در فضای جامعه می‌شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد