به گزارش ایرنا مسعود سخایی روز سه شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری دزفول در سال جلسات فرمانداری این شهرستان افزود:اهالی بخش سردشت دزفول متقاضی احداث کارخانه نمک، آجر و ماسه هستند ولی منابع طبیعی به بهانه های مختلف جلوی کار آنها را گرفته است و اجازه فعالیت نمی دهد در حالی که با همکاری با این جوانان می توان زمینه اشتغال آنها را فراهم کرد.
وی با انتقاد از موانع ایجاد شده گفت:سردشت علاوه بر گردشگری ظرفیت های بسیار بالایی نیز در میراث فرهنگی دارد و پل پاپیلا ،روستای ماهوربرنجی و روستای میدان دارای ظرفیت های میراث فرهنگی ویژه ای هستند این وضعیت به گونه ای است که به جای نگهبانان میراث فرهنگی قاچاقچیان عتیقه بیشتر در این مناطق فعالیت می کنند و در پی تخریب پایه های پل پاپیلا برای کشف گنج هستند .
سخایی اظهار کرد:روستای لب سفید و ابوالحسن دزفول نیز مکان مناسبی برای گردشگری محسوب می شود و در ایام عید گردشگران زیادی را به خود جذب می کنند.
سرپرست اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری دزفول نیز گفت:دزفول حدود پنج هزار کیلومتر مساحت دارد در حالی که میراث فرهنگی فقط پنج نگهبان برای حفاظت از این منطقه وسیع دارد لذا با کمبود شدید نیرو در این شهرستان مواجه هستیم.
حجت آریایی اظهار امیدواری کرد با کمک همیاران میراث و خیرین میراث فرهنگی بیشتر بتوان از این منابع محافظت کرد.
کورش نوروزی رئیس اداره تعاون ،کار ورفاه اجتماعی دزفول نیز در این نشست گفت:امسال تعهد ایجاد اشتغال دستگاه های دولتی دزفول یک هزار و 239 نفر بوده که با تلاش صورت گرفته از ابتدای سال جاری تاکنون برای یک هزار و 640 نفر معادل 130 درصد تعهد ایجاد اشتغال شده است.
وی با بیان اینکه این آمار بدون در نظر گرفتن آمار جذب نیرو در شرکت فولاد دزفول می باشد افزود:آمادگی راستای آزمایی این آمار را نیز داریم زیرا تمامی این افراد بیمه شده و حقوق دریافت می کنند.
محراب عبدالهی رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان دزفول نیز گفت:این اداره 500 نفر تعهد اشتغال در سال جاری داشته که تاکنون برای 700 نفر ایجاد اشتغال کرده و تا پایان سال نیز این تعداد به 800 نفر خواهد رسید.
وی افزود:با توجه به مشکلات اقتصادی کشور توجه به سمت صنایع کوچک بیشتر شده و 50 واحد صنفی دارای پروانه کسب برای دریافت تسهیلات به موسسه های مالی معرفی شدند.
کاظم حاجی پور معاون صندوق کارآفرینی امید استان خوزستان نیز در این نشست گفت:تلاش می شود پایتخت مقاومت کشور به پایتخت اقتصاد مقاومتی نیز تبدیل شود لذا کمک های خوبی در شهرستان دزفول برای ایجاد اشتغال از سوی صندوق کارآفرینی امید صورت گرفته است.
وی افزود:در سال گذشته 700 میلیارد ریال تسهیلات در استان خوزستان از طرف صندوق کارآفرینی امید پرداخت شده که 100 میلیارد ریال آن تسهیلات ازدواج و مابقی تسهیلات اشتغال بوده است.
وی به اجرای طرح پشتیبانی این صندوق در استان خوزستان اشاره کرد و گفت:اجرای طرح یک روستا یک محصول و طرح روستای بدون بیکار در کشور از سوی صندوق کارآفرینی امید در دستور کار قرار گرفته که باعث شده در برخی روستاهای کشور علاوه بر ایجاد اشتغال شاهد مهاجرت معکوس نیز باشیم .
لقمان داوودی رئیس صندوق کارآفرینی امید دزفول نیز با تاکید بر اینکه تسهیلات این صندوق با اولویت تولید ارائه خواهد شد گفت: با وجود مشکلات فراوانی که این صندوق دارد کارهای خوبی در دزفول انجام شده و در برخی موارد با ارائه یک میلیارد ریال اعتبار 15 واحد تولیدی در دزفول احداث شده است که جای امیدواری است .
وی افزود:در حال حاضر نیز 600 نفر متقاضی دریافت تسهیلات هستند که با توجه به اینکه هیچ گونه اعتباری به این صندوق تزریق نمی شود از دریافت کنندگان تسهیلات درخواست می شود با پرداخت به موقع اقساط بدهی خود زمینه را برای ارائه تسهیلات به دیگر افراد فراهم کنند.
وی با بیان اینکه 300 درصد تعهدات اشتغال در دزفول محقق شده افزود:صندوق کارآفرینی امید آمادگی ارائه تسهیلات به بخش ورزش و صنایع خانگی را دارد.
حبیب اله آصفی فرماندار دزفول نیز گفت:روستاهای دیونی ، سردشت ، بیشه عباس آباد و حمید آباد ،اسلام آباد و پامنار دزفول ظرفیت های گردشگری ویژه ای دارند که می توان از این ظرفیت ها به ویژه در ایام عید که با خیل گردشگران روبرو هستیم برای ایجاد اشتغال و فروش صنایع دستی استفاده کرد.
وی افزود:علاوه بر این با راه اندازی صنایع بزرگ مانند فولاد،لوله سازی و پالایشگاه افزون بر 10 هزار فرصت شغلی در دزفول فراهم خواهد شد.
وی گفت:باید از ظرفیت بالای گردشگری بیشه عباس آباد برای ایجاد اشتغال استفاده کرد ضمن اینکه بافت قدیم دزفول نیز فرصتی طلایی برای ایجاد اشتغال می باشد .
7278/6068
خبرنگار:رقیه کردی-انتشار:محمدعلی فریدپناه