سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

خوزستان ۴۰ روز بدون استاندار با گرد و غبار

۴۰ روز از برکناری استاندار خوزستان گذشته و با وجود اینکه وزارت کشور دو گزینه را برای تصدی این پست معرفی کرده اما هنوز این مسئله در دستور کار هیئت دولت قرار نگرفته است.
به گزارش مشرق، در اتفاقی کم‌سابقه و بدون اطلاع قبلی در حالی که قرار بود استاندار خوزستان نشست‌خبری با حضور رسانه‌ها برگزار کند، اما همان روز برکنار و تودیع شد.

عبدالحسین مقتدایی چهارشنبه 17 مهر 92 با پیشنهاد وزیر کشور و تصویب هیئت وزیران به سمت استاندار خوزستان منصوب شد.

از مقتدایی در طول دوران حضورش در استانداری خوزستان بعضاً مواضع تندی نیز دیده می‌شد. وی در اظهاراتی عجیب با مورد توجه قرار دادن روند بررسی صلاحیت‌ها در شورای نگهبان گفته بود که "وظیفه فرمانداران است که نسبت به تصمیم‌های غیرمنطقی و نامزدهایی که بی‌جهت احراز صلاحیت نمی‌شوند، اعتراض کنند، زیرا این مسئله هیچ فرقی با تقلب در صندوق‌های رأی‌گیری ندارد."

مقتدایی دو روز قبل از برکناری خود نیز دست به تغییر و تحول گسترده در سطح  استانداری خوزستان زده بود. وی 20 مدیر استانی را همزمان تغییر داده بود.

  • مقتدایی در سال 1377 در دولت اصلاحات برای مدت سه سال استاندار خوزستان بود، سپس به استانداری هرمزگان منصوب شد و تا سال 1383 برای سه سال نیز در این جایگاه فعالیت کرد. وزارت کشور علت برکناری وی را درخواست بازنشستگی از سوی مقتدایی عنوان کرد.

محمد حسین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور در تاریخ 21 اردیبهشت 1395 بدون اطلاع قبلی با سفر به خوزستان، مقتدایی را از کار برکنار و همزمان فرج‌الله خبیر معاون سیاسی استانداری خوزستان را به عنوان سرپرست استانداری معرفی کند. وزارت کشور توضیحی درباره دلایل برکناری وی نداد اما علت رفتن وی را درخواست بازنشستگی از سوی مقتدایی عنوان کرد.یکی از نمایندگان این استان در مجلس تغییرات گسترده و بی‌توجهی به درخواست وزارت کشور در عدم تغییر برخی مدیران را علت برکناری وی عنوان کردند.

اما حال بعد از گذشت 40 روز از برکناری وی، هفته گذشته بالاخره وزارت کشور گزینه‌های پیشنهادی خود را به هیئت دولت معرفی کرد، اما دولت با وجود برگزاری دو جلسه در هفته گذشته انتخاب استاندار جدید را در دستور کار خود قرار نداد.

  • هیئت دولت روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته در این ساختمان جلسه می‌گذارد؛ پیش‌بینی می‌شد در طول این هفته استاندر خوزستان نیز در همین ساختمان تعیین تکلیف شود، اما در دستور کار اعضای دولت قرار نگرفت.

مصوبات روزهای یکشنبه و چهارشنبه هیئت دولت را اینجا بخوانید.

علاوه بر موقعیت حساس استان خوزستان به لحاظ سیاسی و امنیتی،‌ گرد و غبار و شرایط سخت زیست‌ محیطی زندگی را برای ساکنان این استان سخت کرده است.

از معصومه ابتکار و سازمان تحت امر وی خبری خوشحال‌کننده برای مردم خوزستان نیز به گوش نمی‌رسد، ظاهرا در استانداری هم مقام مسئول و پاسخگویی برای رسیدگی به مشکلات مردم وجود ندارد و همین مسئله انتقاد برخی چهره‌های سیاسی و غیرسیاسی این استان را به همراه داشته است.

  • چندسالی است که استان خوزستان در شرایط بد آب‌و هوایی قرار دارد. بسیاری از کارشناسان بی‌توجهی سازمان حفاظت از محیط زیست را مورد نقد قرار داده‌اند. آنها معتقدند که ابتکار درحالی خود را مشغول مسائلی چون سگ آزاری و کمپین‌های نمایشی مانند «‌کمپین چالش دمای 18 درجه»‌ و یا کارهای سیاسی خارج از وظیفه‌اش کرده است که مردم این شهرها از وضعیت بوجود آمده که سلامت‌‌شان را با خطر جدی مواجه کرده و گاه با ریزش باران‌های اسیدی پیر و جوان و مرد و زن را راهی بیمارستان کرده است، نارضایتی کامل دارند

حسینعلی امیری سخنگو و قائم‌مقام وزارت کشور درباره تعیین تکلیف استاندار خوزستان گفت: ما هفته گذشته دو گزینه پیشنهادی را به هیئت دولت معرفی کردیم، اما به دلیل مشغله بالای و تراکم کاری زیاد دولت این مسئله در دستور کار قرار نگرفت.

وی گفت: احتمالا پیش‌بینی می‌شود که یکشنبه هفته آینده گزینه نهایی استانداری خوزستان با تصمیم هئیت وزیران انتخاب شود.

سخنگوی وزارت کشور درباره افراد معرفی شده به هیئت دولت نیز اظهار داشت: به دلیل حساسیت‌هایی که وجود دارد، نمی‌توانیم اسامی این افراد را رسانه‌ای کنیم، اما دو نفر برای تصدی این پست به هیئت دولت معرفی شده‌اند و یکی از این دو نفر نهایتا با تصویب هیئت دولت استاندار خوزستان خواهد شد.

منبع: تسنیم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد