انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان
درباره من
ساکن اهوازم. به خوزستان و خوزستانیها افتخار میکنم و همه آنها اعم از عرب ، لر، ترک، بختیاری،شوشتری، دزفولی و ..... را دوست دارم و هرجای دنیا که باشند به همه سلام عرض میکنم و درود میفرستم.
ادامه...
یکی از شیرینی های مورد علاقه مردم و مرسوم در ماه رمضان زولبیا و بامیه است که هر روز در کارگاه های مخصوص در ماه مبارک رمضان پخت می شود و بر سر سفره مردم قرار می گیرد.
انتهای پیام
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
کارگاه پخت زولبیا و بامیه در اهواز / عکس: علی محمدی - ایسنا
امیر رحمانی
چهارشنبه 26 خردادماه سال 1395 ساعت 06:20 ب.ظ