سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

کشت نیشکر از تبدیل شدن 60هزار هکتار اراضی خوزستان به کانون ریزگرد جلوگیری کرد

اهواز – ایرنا – رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان گفت: اگر نیشکر در در استان خوزستان کشت نمی شد حدود 60 هزار هکتار از اراضی خوزستان به کانون ریزگرد تبدیل می شدند.

به گزارش ایرنا کیخسرو چنگلوایی سه شنبه در هشتمین همایش ملی فن آوران نیشکر ایران با محوریت نیشکر، توسعه پایدار، انرژی های تجدید پذیر و صنعت دوستدار محیط زیست در محل دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد:همچنین اگر کشت نیشکر در استان خوزستان انجام نمی گرفت سالانه باید در حدود 470 میلیون دلار شکر از خارج وارد استان می شد.
وی گفت: در صنعت نیشکر هم اکنون بالغ بر 27 هزار نفر به صورت مستقیم و 40 هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
چنگلوایی افزود: نیشکر در اراضی از استان کشت شده است که شوره زار و بی بازده بودند و به دلیل تبخیر زیاد آب دراین مناطق سال به سال وضعیت بدتری پیدا می کردند و با تحقیقاتی که صورت گرفت از این زمین ها برای کشت نیشکر استفاده شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: 138 نوع محصول در صنعت نیشکر ایجاد می شود که سهم زیادی را در اقتصاد استان دارند.
همچنین درادامه همایش رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شرکت ها و موسسات پژوهشی نفت، گاز و پتروشیمی استان بیان کرد: صنعت توسعه نیشکر در اقتصاد خوزستان بسیار تاثیر گذار است و باید به صنعت نیشکر به عنوان یک بنگاه اقتصادی در استان و کشور نگاه شود تادر بازار دنیا امکان رقابت و تولید هر چه بیشتر را داشته باشد.
علی میثاقی افزود: یک زنجیره وسیع از محصولات جانبی نیشکر وجود دارد که باید درآمد اقتصادی هر بخش مشخص شود تا توسعه و رونق در این بخش ها امکان پذیر باشد.
وی با اشاره به اهمیت اطلاعات مدیران برای پیشبرد اهداف تولید در کشور گفت: متاسفانه اکثر مدیران در کشور اطلاعات فنی دارند و در بخش اقتصادی و مالی چندان آگاهی ندارند که این مقوله یک بحران در علوم انسانی کشور است.
شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در سال 1369 در خوزستان تاسیس شد. مقرر شد در این شرکت هفت واحد کشت و صنعت نیشکری به وسعت 84 هزار هکتار خالص کشت نیشکر و احداث کارخانجات شکر، تصفیه شکر، خوراک دام، تخته صنعتی (MDF)، کاغذ و کارخانجات بیوتکنولوژی مورد نیاز کشور از قبیل خمیر مایه و الکل با ظرفیت مناسب اقدام کند. کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره)، امیر کبیر، دعبل خزاعی، میرزاکوچک خان، سلمان فارسی، حکیم فارابی و دهخدا واحدهای هفتگانه این شرکت هستند.
ظرفیت اسمی تولید شکر این شرکت700 هزار تن است.
این همایش به مدت دو روز در اهواز با حضور تعدادی از صنعتگران و کارشناسان و تولید کنندگان حوزه نیشکر در محل دانشگاه شهید چمران اهواز در حال برگزاری است.
در حاشیه این همایش، چهارمین نمایشگاه تخصصی نیشکر و صنایع جانبی شامل فرآورده های نیشکر، و تجیهزات و ادوات مربوط به کشت و برداشت نیشکر در محوطه این دانشگاه برپا شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد