یعقوب زلقی چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:جاذبه های گردشگری و نیز آثار باستانی دزفول مورد توجه گردشگران خارجی قرار گرفته است.
وی از سفر یک گروه از گردشگران آمریکایی و اروپایی به دزفول در روز چهارشنبه خبر داد و گفت:این گروه در قالب یک تور 21 نفره از کشورهای آمریکا ، هلند ، انگلیس ، آلمان و پرتغال به دزفول سفر کرده و از پل باستانی ، سازه های آبی و نیز رودخانه دز دیدن کردند.
زلقی با اشاره به استقبال گردشگران خارجی از جاذبه های گردشگری دزفول گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون حدود 300 گردشگر خارجی در سفر به ایران از آثار باستانی و جاذبه های گردشگری دزفول دیدن کردند.
سرپرست اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی دزفول افزود:دزفول با دارا بودن جاذبه های فراوان از جمله معماری سنتی بافت قدیم ،سازه های آبی ،رودخانه دز و پل باستانی مقصد خوبی برای گردشگران خارجی است.
زلقی حضور این گردشگران را فرصتی برای معرفی آثار باستانی و تاریخی بی نظیر و منحصر بفرد دزفول دانست و گفت:با معرفی آثار باستانی دزفول همچنان شاهد افزایش سفر گردشگران خارجی به این شهرستان خواهیم بود.
دزفول با آثار تاریخی و باستانی متعدد از ظرفیت بالایی در زمینه گردشگری برخوردار می باشد.
شهر باستانی جندی شاپور ، بافت آجری ، آسیاب های آبی و پل باستانی از جمله آثار تاریخی دزفول می باشند.
پل قدیم دزفول حدود 1700 سال پیش به دستور شاپور اول ساسانی بر روی رودخانه دز احداث شد و در سال 1310 به شماره 84 در ردیف آثار ملی ایران به ثبت رسید.
دانشگاه جندی شاپور (گندی شاپور) که بقایایی از آن در اطراف دزفول باقی مانده در عصر خود معتبرترین مرکز علمی جهان بود که رشته هایی چون پزشکی و نجوم در آن تدریس می شد.
آثار برجای مانده این شهر که ظرفیت ثبت جهانی را دارد در 24 شهریور سال 1310 به شماره 46 در ردیف آثار ملی به ثبت رسید.
6068