هنرمند صنایع دستی دارای مهر اصالت یونسکو گفت: دلواپس تمام شدن عمرم هستم. به همین دلیل تلاش میکنم تجربیاتم را انتقال دهم قبل از آن که... .
عبدالرحیم فروتن در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ منطقه خوزستان ـ تصریح کرد: به صنایع دستی توجه زیادی نمیشود. استقبال از طرف مردم هست اما فعالان این عرصه نیاز به کمک دارند.
این خراط دزفولی خاطرنشان کرد: سالها است تلاش دارم با جلب همکاری مسوولان حرفهام را آموزش دهم اما کمکی نشده است. خودم هم توان مالی برای این کار ندارم. بنابراین خودم دست به کار شدم و در کارگاه کوچک خود که شلوغ هم است آموزش را شروع کردهام.
فروتن ادامه داد: تا به حال در همین کارگاه کوچک بیش از 30 نفر را آموزش دادهام و تاکنون مبلغی از شاگردانم دریافت نکردهام. همه مسوولان قول کمک میدهند از فرماندار و شهردار گرفته تا اداره میراث فرهنگی و... .
وی یادآوری کرد: حدود ۹۰ درصد صنایع دستی دزفول از بین رفته است. زمانی در بازار قدیم ظرفیت تامین صنایع فلزی کل شهر وجود داشت اما حالا فقط یک کلاه مال 80 ساله داریم، چند نمد مال و تعداد کمی خراط.
این هنرمند صنایع دستی تاکید کرد: با این که دو اثرم ثبت جهانیاند و شش اثر دیگرم نشان ملی دریافت کردهاند هر بار مبلغ ناچیزی با لوح تقدیر به من میدهند اما برای انتقال تجربیاتم هیچ کاری انجام نشده است.
انتهای پیام