اخیرا صحبت هایی از سوی برخی مسئولین خوزستان به مناسبت های مختلف ایراد می شود که خواننده از سخنان آنها این برداشت را می کند که گویی از مسئولین استان باید تنها افعال "باید بشود" و "نباید بشود" را شنید و مجری را باید در جای دیگری جستجو کرد...
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت:
در شهرهای مناطق جنگی که آثار دوران جنگ در آنها باقی مانده، معمولا محدودهای از شهر به عنوان نماد مقاومت، جنگ و پیروزی حفظ شده و آثار تخریبهای جنگ در سایر نقاط بازسازی میشود و خرمشهر نیز مانند دیگر شهرهای جنگی دنیا نیازی نیست به شکل مخروبه باقی بماند. به گزارش ایسنا، سیدکریم حسینی اظهار کرد:
هماهنگی اجرای برنامههای بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر از حدود یک ماه گذشته آغاز شده است و برای برگزاری مراسم مختلف در این شهرستان نیز ستاد شهرستانی تشکیل شده است.
وی افزود:
جشنواره تئاتر مقاومت از سوم خرداد در این شهرستان آغاز به کار میکند و دیگر برنامههای شاد و بانشاط به مدت سه شب با حضور مسئولان کشوری در این شهرستان اجرا میشود.
حسینی گفت:
خرمشهر نماد مقاومت است و نامگذاری یک روز با عنوان خرمشهر در تقویم ملی اهمیت بسیاری دارد. همچنین حضور مسئولان کشوری و اجرای برنامههای ملی کمک میکند که نام خرمشهر و مقاومت خرمشهر در این روزها مطرح شود.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: عملیات آزادسازی خرمشهر نماد پیروزی جمهوری اسلامی در دفاع مقدس و اشغال و آزادسازی خرمشهر، نماد مقاومت ملی است.
وی تصریح کرد:
البته باقی ماندن شهر با همان خرابیهای جنگ ضرورت ندارد و این شهر به شکل دیگری هم میتواند نماد مقاومت باشد.
اخیرا صحبت هایی از سوی برخی مسئولین خوزستان به مناسبت های مختلف ایراد می شود که خواننده از سخنان آنها این برداشت را می کند که گویی از مسئولین استان باید تنها افعال "باید بشود" و "نباید بشود" را شنید و مجری را باید در جای دیگری جستجو کرد.
این در حالی است که در آستانه پایان دولت دهم مسئولین استان باید در موضع پاسخگویی برآیند و بگویند که چه در استان انجام داده اند و چرا برخی کارها را انجام نداده اند. به عنوان مثال از این مسئول استانی توقع می رود که بجای این نباید گفتن به شهروندان خوزستانی توضیح دهد که چرا خرمشهر پس از 30 سال همچنان مخروبه است. گرچه ممکن است در دولت دهم این گفتمان کمی نا آشنا باشد.