سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل

 

در پی عملیات بزرگ و پاکسازی شهر استراتژیک "القصیر" در سوریه و انهدام یک شبکه فعال سازمان جاسوسی رژیم اسرائیل (موساد) در این شهر، چند افسر بلندپایه صهیونیست به اسارت رزمندگان محور مقاومت درآمدند که مشرق دیروز به این خبر اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل مشرق، در پی حمله ارتش سوریه به مقر مخفی موساد در "القصیر" که کار لجستیک نظامی و حمایت امنیتی از شورشیان مسلح و تروریست‌های تکفیری فعال در سوریه را بر عهده داشت، چند افسر رژیم صهیونیستی به نام‌های سرهنگ "ابیغال سیبیل"، سرهنگ ستاد "ریکسون گابی"، "جسیکا فاران" مهندس ارتباطات و "فابیو سانتوس" کارشناس صهیونیست برزیلی‌الاصل، به دست رزمندگان محور مقاومت افتادند.

دیروز نیز در خبری اعلام شد که ده‌ها تن از افسران اسرائیلی، انگلیسی، فرانسوی، بلژیکی، هلندی و قطری در سوریه در دام رزمندگان ارتش سوریه گرفتار شدند.


خبرگزاری دولتی سوریه (سانا) نیز دیروز عکسی را منتشر کرد که نشان می‌داد یک خودوری زرهی ساخت رژیم صهیونیستی که توسط شورشیان استفاده می‌شد به دست ارتش سوریه افتاده است.

روزدوشنبه، تلویزیون دولتی سوریه اعلام کرد، نیروهای دولتی ارتش ملی سوریه در جریان جنگ خود با گروه‌های مسلح تروریست در شهر "القصیر" درغرب سوریه موفق شدند یک دستگاه جیپ نظامی رسمی ارتش رژیم صهیونیستی را که پلاک‌ها و جملات عبری بر روی آن حک شده بود، مصادره کنند.

رژیم صهیونیستی به‌تازگی در حملات موشکی و هوایی به مراکز نظامی و پژوهشی در حومه دمشق، علناً حمایت خود را از تغییر توازن قوا به سود تروریست‌های بیگانه در سوریه اثبات کرده بود.

شبکه تلویزیونی "فاکس‌نیوز" آمریکا نیز دیشب در گزارشی، با اذعان به حمایت‌های علنی و رسمی رژیم صهیونیستی از گروهک موسوم به "جبهة النصرة" و "ارتش آزاد سوریه"، تصاویری از حضور افسران صهیونیست در سوریه را پخش کرد.


در گزارش مستندی که از این شبکه پخش شد افسران صهیونیست در حال حمایت و کمک به اعضای گروهک وهابی "جبهة النصرة لأهل الشام" و حضور در صحنه درگیری نظامی بین اعضای گروهک ارتش آزاد و ارتش سوریه دیده می‌شوند.


پیش از این و در اواخر پاییز پارسال نیز نشریه انگلیسی "ساندی‌تایمز" به نقل از منابع نظامی و جاسوسی رژیم صهیونیستی فاش کرده بود که نیروهای ویژه ارتش اسرائیل عملاً در عملیات‌های تخریبی علیه ارتش سوریه مشارکت دارند و به مخالفان کمک می‌کنند.

همچنین "موتی کاهانا" رئیس جمعیت صدقات صهیونیستی در حاشیه گردهمایی مؤسسه مطالعات خاور نزدیک واشنگتن، در گفت‌وگو با خبرنگار روزنامه صهیونیستی "یدیعوت‌آحارونوت" با اذعان به اینکه لابی‌های صهیونیست، حامی شورشیان سوریه هستند، گفت: «ما یهودیان و صهیونیست‌ها به "آزادیخواهان" در سوریه کمک می‌کنیم.»

وی که پرچم تروریست‌های تکفیری سوریه را برافراشته بود، مقابل نقشه سوریه ایستاد و گفت: «با افتخار می‌گویم که خود من تا کنون دست‌کم 100هزار دلار به یک صندوق حامی لیبرال‌های فعال در سوریه پرداخت کرده‌ام.»

کاهانا با بیان اینکه مسؤولیت انتقال کمک‌های مالی لابی‌های صهیونیستی به مخالفان دولت سوریه را بر عهده دارد، ادامه داد: «برای من رفتن به سوریه و کمک به سازمان‌های لیبرال این کشور، بسیار آسان است همان‌گونه که به تل‌آویو می‌روم و می‌آیم.»

وی گفت: «ما تا کنون هزاران دلار طی دو سال اخیر برای مخالفان سوریه جمع‌آوری کرده و به این کشور انتقال داده‌ایم و خودم مسؤول انتقال این اموال هستم.»

دولت سوریه پیش از این، با محکوم‌کردن مداخلات رژیم صهیونیستی در ورود به جنگ سرّی علیه این کشور، اعلام کرد که بازرگانان این رژیم و یهودیان آمریکایی، صندوق‌هایی برای حمایت از تروریست‌ها در سوریه راه‌اندازی کرده‌اند.

 

آمریکا از خریداران نفت ایران می خواهد در مدت یک سال، واردات نفت از این کشور را به صفر برسانند.
کنگره آمریکا در حال تهیه طرح جدیدی برای افزایش تحریم ها علیه ایران است.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این طرح، تحریم ها را علیه بخش های خودرو، معادن و ذخایر ارزی یورو دولت ایران افزایش می دهد و تلاش می کند کل صادرات نفت این کشور در مدت یک سال متوقف شود.

کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در این طرح پیشنهادی اعلام کرده است که رئیس جمهور آمریکا می تواند بخش های دیگری از اقتصاد ایران را به عنوان بخش های استراتژیک تعیین کرده و شامل تحریم کند.

تحریم های فعلی آمریکا علیه ایران در حال حاضر بر بخش های مالی و انرژی از جمله صادرات نفت متمرکز هستند.

با وجود تحریم های واشنگتن اما همچنان 6 کشور چین، هند، ترکیه، کره جنوبی، ژاپن و تایوان به خرید نفت از ایران ادامه می دهند. این کشورها به دلیل اینکه  از سال 2012 تاکنون، واردات نفت از ایران را به میزان زیادی کاهش داده اند توانسته اند از تحریم های واشنگتن، معافیت موقت بگیرند.
براساس طرح جدید تحریم های ایران، از این 6 کشور خواسته می شود در مدت یک سال واردات نفت از ایران را به صفر برسانند تا صادرات نفت ایران به طور کامل متوقف شود.
"اد رویس" رئیس جمهوریخواه کمیته کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در این باره گفت: "هم اکنون زمان ضربه زدن به ایران است. بدون درآمدهای نفتی، پولی برای سلاح شیمیایی یا حزب الله لبنان باقی نخواهد ماند."رویس ادامه داد: باهم، به مقابله با صادرات نفت ایران می رویم، به سران ایران ضربه می زنیم و مانع از دسترسی آنها به ذخایر ارزی این کشور در بانک های خارجی می شویم."
کنگره آمریکا در تحریم های خود قصد دارد مانع از تبدیل پول ایران در بانکی در چین از یورو به یوان و سپس انتقال آن به ایران شود.این تحریم ها همچنین شامل افراد مرتبط با نقض حقوق بشر در ایران یا انتقال فناوری های مورد کاربرد در این گونه اقدامات به این کشور  می شود.پیش بینی می شود این پیش نویس قانون به راحتی در مجالس نمایندگان و سنا تصویب شود تا در تابستان آینده برای امضا در اختیار رئیس جمهور آمریکا باشد.
 
 
الفیصل وجود گروه های جاسوسی ایران در کشورش را نشانی از سیاست و رویکرد خصمانه ایران نسبت به عربستان دانست.وزیر خارجه عربستان در اظهاراتی در ترکیه مدعی شد که حرف و عمل مقامات ایران یکسان نیست.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه "عرب نیوز " سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان روز چهارشنبه در پاسخی مکتوب به سوال روزنامه " عرب نیوز" در آنکارا ضمن اعلام این مطلب مدعی شد که دولت ریاض جامعه جهانی شامل اتحادیه عرب و سازمان ملل را در جریان دستگیری یک گروه جاسوسی وابسته به ایران قرار داده تا اقدامات لازم را علیه ایران صورت دهند.
الفیصل وجود گروه های جاسوسی ایران در کشورش را نشانی از سیاست و رویکرد خصمانه ایران نسبت به عربستان دانست.

عربستان هفته گذشته اعلام کرد که یک گروه 10 نفره جاسوسی وابسته به ایران را که شامل 8 شهروند سعودی ، یک ترک و یک لبنانی است، دستگیر کرده است؛ اما ایران این اتهام را رد کرده است.
 وزیر خارجه عربستان در ادامه گفت که چند روز پیش با وزیر خارجه ایران دیدار کرده و همتای ایرانی اش در این دیدار تمایل ایران را برای داشتن روابط خوب با ریاض به اطلاع وی رسانده است.

اما وزیر خارجه عربستان افزود: آنچه که ما می خواهیم تحقق عملی این حرف های وزیر خارجه ایران است، اما از حرف تا عمل مقامات ایران فاصله بسیار است و همواره در حرف چیزی می گویند اما در عمل کار دیگری می کنند.سعود الفیصل به همراه یک هیات سعودی با سرپرستی شاهزاده سلمان ولیعهد عربستان به ترکیه سفر کرده است. وی همچنین روابط ریاض – آنکارا را نزدیک و در حال گسترش خواند.
گفتنی است در اسفند ماه سال گذشته نیز دولت عربستان اعلام کرد 18 تن از اتباع خود را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرده است . ایران هر گونه ارتباط با این افراد را تکذیب کرده است.
ایران و عربستان در سال های گذشته بر سر موضوعاتی چون عراق ، اوضاع لبنان و در این اواخر در سوریه عملا در یک صف آرایی استراتژیک در مقابل هم قرار دارند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد