رسانه های ضد انقلاب و بیگانه فارسی زبان در هفته گذشته، بیشتر به پیگیری اخبار مربوط به نامزدی هاشمی پرداختند؛ تیتر اول این رسانهها ذوق زدگی از نامزدی هاشمی بود؛ به گونهای که دشمنان دیروز هاشمی به حمایت همه جانبه از وی پرداختند؛ تخریب چهره نامزدهای پرچمدار گفتمان انقلاب اسلامی – زاکانی، جلیلی، لنکرانی – از دیگر رخدادهای چند روز گذشته است.
مشرق در ادامه رصدهای خود از رسانه های بیگانه و ضد انقلاب این بار به بررسی این سایتها و تبیین تاکتیک های به کار گرفته از سوی آنها در چند روز گذشته می پردازد:
- هتاکان دیروز؛ حامیان امروز
رسانه های ضد انقلاب و بیگانه فارسی زبان در روزهای گذشته، به سان نخستین روز ثبت نام هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری، همچنان به حمایت رسانهای خود ادامه دادند. این خط توسط اغلب این رسانه ها پی گرفته شد:
رادیو زمانه با تیتر " بازتاب بین المللی نامزدی هاشمی رفسنجانی " القای مطلوبیت این
اتفاق به مخاطب را به صورت نرم پیگیری میکند
البته خط مظلومیت سازی از هاشمی رفسنجانی همچنان در دستور کار این رسانه ها قرار داشته و به شدت پیگیری و اخبار مربوط به آن بزرگنمایی میشود:
بهره برداری دویچه وله از سرمقاله کیهان در جهت مظلومیت سازی از چهره هاشمی؛ انتخاب کلماتی
مانند "هشدار کیهان به رفسنجانی" و " برخورد حزب الله با هاشمی " در راستای
مظلوم نمایی هاشمی است
از دیگر اتفاقات جالب توجه در چند روز گذشته که مورد استقبال رسانه های ضد انقلاب هم قرار گرفت، حمایت هتاکان دیروز آیتالله هاشمی رفسنجانی از وی بود؛ پس از اعلام نامزدی هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری، احزاب و اشخاص هتاک هاشمی به یکباره نگاهی منجی گرایانه به وی را نشان داده و ضمن مطلوب خواندن نامزدی هاشمی برای انتخابات، سعی در انتشار نگاه افراطی خود کردند. رسانه های ضد انقلاب نیز در این مسیر آنان را همراهی کامل کردند:
"حمایت بی دریغ" جبهه مشارکت از نامزدی هاشمی رفسنجانی در ریاست جمهوری ؛ تندترین حملات علیه
هاشمی رفسنجانی در ایام ثبت نام در انتخابات مجلس
ششم توسط این جبهه صورت گرفته بود
یادمان نمیرود که در آستانه ثبت نام هاشمی رفسنجانی برای انتخابات مجلس ششم، سم پاشی های شدید اصلاح طلبان و دوم خردادی ها علیه هاشمی رفسنجانی به شدت افزایش یافته بود؛ جبهه مشارکت که از اصلی ترین سازماندهندگان اصلاح طلبان در آن روزها بود، تمام تلاش خود را انجام دادند تا به هر قیمتی شده هاشمی وارد مجلس ششم نشود تا آنها بتوانند به اهداف خود برسند.
سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز در آن روزهای هتاکی علیه هاشمی رفسنجانی،
نه تنها از او دفاع نمی کردند که خود نیز آتش بیار این معرکه بودند
سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی از دیگر احزاب محوری جریان اصلاحات در روزهای حاکمیت بر کشور بود؛ این جریان نیز در کنار روزنامههای زنجیرهای – که شدیدترین هتاکیها علیه هاشمی را سامان میداد – نه تنها در دفاع از هاشمی گامی برنداشت، که شرایط را به گونهای رقم زد که هاشمی نتواند وارد مجلس ششم گردد. مصطفی تاجزاده از اعضای اصلی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، آن روزها در قامت رئیس ستاد انتخابات کشور فعالیت میکرد؛ فضاحت عملکرد وی در تقلب در انتخابات ، جهت ممانعت از ورود هاشمی به مجلس ، به حدی بود که بلافاصله پس از انتخابات دادگاهی و محکوم شد.
حال چه شده است که این احزاب و سازمانهای منحله و نامشروع به " حمایت بی دریغ از هاشمی " می پردازند؟ آیا هاشمی تغییر کرده یا این احزاب توبه کرده اند؟
- تخریب چهره زاکانی و جلیلی
سایتها و رسانههای ضد انقلاب در کنار برخی تعریف و تمجیدها از نامزدهای اصلاح طلب و یا به عبارتی حمایت بی دریغ از هاشمی رفسنجانی، تخریب چهره نامزدهای منتسب به گفتمان انقلاب اسلامی نیز در دستور کار جدی این رسانهها قرار گرفته است؛
علی افشاری ضد انقلاب فراری، در مطلب خود به تخریب زاکانی، جلیلی و لنکرانی پرداخته و
آنها را نامزدهای مخوف خوانده است
تخریب چهره دکتر علیرضا زاکانی، دکتر سعید جلیلی و دکتر کامران باقری لنکرانی، از نامزدهای گفتمان انقلاب اسلامی در این مسیر صورت گرفته است؛ هرچند کمیت این تخریبها هنوز چندان فراوان نشده است، اما به نظر میرسد با اعلام نظر شورای نگهبان و تایید احتمالی برخی از این نامزدها، مقدار و شدت این تخریبها نیز افزایش خواهد یافت.
به عنوان نمونه علی افشاری در مطلبی در سایت روز آنلاین، از جلیلی و زاکانی و لنکرانی با نام نامزدهای مخوف یاد کرده و علت مخالفت خود را ، تطابق و پیروی محض آنان از ولایت فقیه خوانده است. البته تخریب چهره زاکانی به این دلیل که افشاری در ایام فعالیت زاکانی در سازمان بسیج دانشجویی، در جنبش های دانشجویی فعالیت داشته، و عملکرد انقلابی او را به عینه دیده و همچنین جلیلی پررنگتر است.
- عملکرد جهت دار رئیس جمهور، طمع ضد انقلاب
رفتار رئیس جمهور و گفتار او در هفتههای اخیر به گونهای بوده است که برخی ضد انقلاب نیز برای رسیدن به اهداف خود در وی طمع کرده اند.
برخی رسانههای ضد انقلاب و بیگانه فارسی زبان با یادآوری برخی صحبتهای احمدی نژاد در هفتههای اخیر از وی خواسته اند برای تایید صلاحیت برخی مردودین در انتخابات شورای شهر، تلاش و تایید آن ها را بستاند. سید مصطفی تاجزاده طی یادداشتی از احمدی نژاد خواسته است که اگر واقعا به انتخابات آزاد اعتقاد دارد کاری کند نامزدهای رد صلاحیت شده در انتخابات شورای شهر، تایید صلاحیت شوند.
عملکرد و گفتار جهت دار رئیس جمهور باعث شده است تا اپوزیسیون و
فتنه گران اینگونه در وی طمع کنند
البته عملکرد مبهم و پر از ایراد احمدی نژاد باعث شده است تا ضد انقلاب اینگونه در وی طمع کند.
برخی سایتها و رسانههای ضد انقلاب تلاش کردند تا بتوانند به گونه ای عمل کنند که سبزها را نیز برای انتخابات پیش رو احیا کنند.
این تلاشها در حالی صورت میگیرد که بسیاری از کارشناسان معتقدند این جنبش به حیات خود پایان داده و امیدی به بازگشت وجود ندارد.
سایت کلمه تلاش کرده است تا با برخی پرسش و پاسخها شرایط را به گونه ای مدیریت کند که بار دیگر اجتماعی
از ضد انقلاب و فتنه گران سبز در ایام انتخابات بوجود آید
البته به امید خدا دیگر خبری از اتحاد و همدلی ضد انقلاب در داخل کشور نخواهد بود؛ و تلاشها برای این اهداف نیز ناکام خواهد ماند
جمع بندی:
به نظر میرسد باید اغلب رسانههای ضد انقلاب آماده اند تا شورای نگهبان نظر نهایی خود را در مورد تایید صلاحیت نامزدها اعلام کند تا بعد بتوانند طبق اتفاقات رخ داده سناریوهای خود را بکار ببندند؛ البته حمایت بی چون و چرای اصلاح طلبان از هاشمی نیز ادامه خواهد یافت؛ به نظر میرسد تخریب چهره های اصولگرا و مخصوصاً نامزدهای گفتمان انقلاب اسلامی به شدت افزایش خواهد یافت؛ بی شک هر کدام از این نامزدها که احتمال پیروزی آنان در انتخابات افزایش یابد، بیشتر مورد تخریب قرار خواهد گرفت.
یار افراطی 5 ساله ی دولت، یک ماه پس از اخراج:
شمایی که میگویید مکتب ایرانی، مکتب ایرانی همین اندازه را هم نمیدانید که اوج تمدن ایرانی بعد از اسلام ایجاد شده است. معاون رئیسجمهور این مملکت میرود در ترکیه و به حضرت مولانا که ایرانی است، در یک سخنرانی رسمی میگوید فیلسوف ترک! آیا مولانا یک خط شعر به زبان ترکی دارد که این حرف را میزنید؟ نمیدانید که همین اظهارات شما را سندی برای مصادره مولانا میکنند؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
معاون سابق رئیسجمهور با اشاره به اقدامات حلقه انحراف گفت: این افراد میخواستند با رمل و اسطرلاب کشور را اداره کنند؛ حتی یک بار گفتند از آسمان خبر رسیده که فلان مسئول از نوادگان قاتلان سیدالشهدا(ع) در کربلا بوده و بعد آن مسئول را عزل کردند! به گزارش خبرگزاری فارس از کرج روحالله احمدزادهکرمانی در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی که با تلاش بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، شرکت کرد.
وی در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا رئیس جمهوری در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت نمیکند؟ و آیا وقتی حکم اعضای مجمع از سوی رهبری معظم انقلاب اسلامی صادر میشود، عدم شرکت در این جلسات به معنی مخالفت با حکم رهبری نیست، گفت: متاسفانه دولت نهم و دهم یک اشکال بزرگ داشت و آنهم این بود که میگفتند فهم ما از قانون بیشتر از دیگران است.
معاون سابق رئیسجمهور و رئیس سابق میراث فرهنگی افزود: به طور قطع قانون بد به مراتب بهتر از بیقانونی است. متاسفانه این نگاه مشکلات بسیاری را برای کشور ایجاد کرد و مسئولان دولت خود را فراتر از قانون میدانستند و میگفتند برخی از قوانین را اصلاً قبول نداریم.
احمدزاده همچنین به حضور مشترک هاشمی و رحیم مشایی در زمان ثبتنام انتخابات اشاره کرد و گفت: من نمیدانم چرا این دو باهم و هماهنگ در وزارت کشور حضور یافتند و ثبتنام کردند. من شباهت و هماهنگی این دو را نمیدانم و نمیفهمم. شاید این کار یک اقدام تاکتیکی و یا هماهنگی استراتژیکی بوده است. البته کسی که شعار عدالتمحوری میدهد، نمیتواند با این آقایان هماهنگ باشد و من همین نکته را درک نمیکنم. وی در پاسخ به پرسش دانشجوی دیگری درباره اهداف جریان انحرافی نیز گفت: اول باید تاکید کرد که انحراف جریان نیست و یک سری حاشیههایی است که در کنار دولت ایجاد شده. اینها کوچکتر از آن هستند که بگوییم جریانی را تشکیل دادهاند. من در ابتدا از کسانی بودم که از احمدینژاد حمایت کردم و در اداره کشور نیز به این دولت کمک کردم، اما در بسیاری از مسائل اشکال میگرفتم و در نهایت نیز به دلیل همین مشکلات از دولت جدا شدم. البته اختلاف من در دیدگاهها بود.
استاندار سابق فارس افزود: در این دولت برخیها میخواستند با رمل و اسطرلاب کشور را اداره کنند و همین امر انحراف است. انحراف از همین نقطه آغاز میشود که برخیها خواب میبینند و بعد میگویند خواب ما حجت است. برفرض خواب شما برای شما حجت باشد. برای من که نیست. چه کسی گفته با خواب و جادو میتوانید کشور را اداره کنید و انحراف همین است.
احمدزاده اظهار داشت: هر دفعه میگویند از آسمان برای ما خبر رسید. حتی یک بار گفتند از آسمان خبر رسیده که فلان مسئول از نوادگان قاتلان سیدالشهدا (ع) در کربلا بوده و بعد آن مسئول را عزل کردند. اینگونه کشور را اداره میکنند! اگر شما کشف شهودی داری، برای خودت است و حق نداری این نظر را در اداره کشور دخالت دهی. خواب و کشف شهودهای شما که برای ما حجت نیست. اگر بیان این مطالب حجت تکفیر شما نباشد، حتماً حجتی برای رد صلاحیت شما هست.
وی تاکید کرد: دولت مجموعهای است که باید با خرد جمعی اداره شود و عزل و نصب و تصمیمهای کلان کشور را نمیتوان براساس اخبار آسمانی که برای شما میآید، اداره کرد. من بر اساس آموزههای دینی میگویم که این حرفها دکانباز کردن است و همین حرفها موجب شد که علما و مراجع در مقابل این افراد موضع جدی و قاطع بگیرند.
* معاون رئیسجمهور این مملکت به مولانا میگوید فیلسوف ترک!
احمدزاده در ادامه به بیان شعارهایی درباره مکتب ایران اشاره کرد و گفت: شما حتی از ایران هم چیزی نمیدانید و فقط شعار میدهید. این شعارهای شما هم انحرافی است. مگر رهبر معظم انقلاب اسلامی که پاسدار دین هستند، دلشان برای ایران نمیسوزد؟ احدی در این کشور نمیتواند ادعای ایران دوستی و ایرانشناسی بیشتر از رهبری را داشته باشد.
وی بیان داشت: شمایی که میگویید مکتب ایرانی، مکتب ایرانی همین اندازه را هم نمیدانید که اوج تمدن ایرانی بعد از اسلام ایجاد شده است. معاون رئیسجمهور این مملکت میرود در ترکیه و به حضرت مولانا که ایرانی است، در یک سخنرانی رسمی میگوید فیلسوف ترک! آیا مولانا یک خط شعر به زبان ترکی دارد که این حرف را میزنید؟ نمیدانید که همین اظهارات شما را سندی برای مصادره مولانا میکنند؟
این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: این حرفها را زدند تا اینکه مراجع در برابر آنها موضع گرفتند. بعد گفتند که ما از مراجع و روحانیون مستقل هستیم. در دولت گفته شد که به مراجع نیازی نداریم و این در حالی است که حتی در دولت خاتمی هم احترام مراجع حفظ میشد. من سوالاتی دارم و آنها را بیان میکنم. مهمترین سوال من این است که این حرفها چه سند و مدرکی دارد؟ چه کسانی خاوری را فراری دادند؟ مگر شما نبودید که شعار عدالت سردادید؟
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره سرنوشت دولت احمدینژاد نیز گفت: ای کاش احمدینژاد در همین مدت باقی مانده از جریان انحرافی و جریان چپاولگری به دامان ملت بازگردد. چراکه شخص احمدینژاد ویژگیهای مثبت زیادی داشته و دارد. حق را باید گفت. جهتگیریهای اولیه دولت احمدینژاد به سمت عدالت بود. شجاعت در تصمیمگیری به ویژه در پرونده هستهای. برنامههایی چون هدفمندی یارانهها و مسکن مهر اگر چه در اجرا با مشکلاتی روبهرو شد، اما جهتگیری صحیح داشته و دارد و اینها نکات مثبت دولت فعلی است.
احمدزاده تاکید کرد: یک کار دیگر خوب دولت فعلی این بود که بازی قدرت را از حالت انحصاری خارج کرد. ۲۰۰ نفر از ابتدای انقلاب تا آخر دولت خاتمی همه مسئولیتها را گرفته بودند. امروز هم همانها آمدهاند و میخواهند دولت تشکیل دهند و فرقشان با گذشته این است که پیر شدهاند. در حالی که احمدینژاد افرادی چون من را از کلاسهای دانشگاهی به معاونت رئیسجمهور رساند. به خدا پست معاونت رئیسجمهور چیز خاصی نیست. نمیدانم چرا نمیگذارند همه مردم در اداره کشور نقش داشته باشند. دولت احمدینژاد این انحصارها را از دست ۲۰۰ نفر خارج کرد.