سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل

 

سه دلیل برافروخته شدن آتش فتنه عراق؛
آتش فتنه عراق از کجا کلید خورد؟ چرا در این برهه از زمان این آتش افروخته تر شد و جان دیگری گرفت؟ ماجرا از نشست سری عزة‌الدوری در دوحه قطر آغاز شد...
به گزارش گروه بین‌الملل مشرق، هفته گذشته در پی برگزاری تجمع اعتراض آمیز در شهر الحویجه در استان کرکوک، درگیری های شدیدی بین نیروهای ارتش و عناصر مسلح روی داد؛ در حمله افراد مسلح و عناصر وابسته به القاعده به نیروهای پلیس و ارتش عراق و تشدید درگیری ها صدها تن کشته و مجروح شدند.

اما آتش این فتنه از کجا کلید خورد؛ چرا در این برهه از زمان این آتش افروخته تر شد و جان دیگری گرفت؟

ماجرای آشوب در عراق از زمان دستگیری طارق الهاشمی کلید خورد. طارق الهاشمی که معاون رئیس جمهور عراق بود پس از اثبات اتهاماتش از این کشور فرار کرد و به ترکیه رفت.

در آنجا با مقامات ترک گفتگو کرد و پس از مدتی ترکیه را به مقصد قطر ترک کرد. و طی جلسه‌ای طرح براندازی حکومت عراق را با همکاری ترکیه، عربستان و قطر پی ریزی کرد.


[ماجرا از نشست سری عزة‌الدوری در دوحه قطر آغاز شد، جلسه‌ای که طارق هاشمی، عدنان الدلیمی، حارث الضاری و احمد ابوریشه در حضور اردوغان به فکر فتنه انگیزی در عراق افتادند و ناآرامی‌های اخیر این کشور به خصوص در استان‌های شمالی و غربی آن نمود پیدا کرد.]

پس از این جلسه اختلافات مذهبی در بین مردم عراق شدت گرفت و حتی انفجارهای درون عراق نیز رنگ و بوی مذهبی به خود گرفت به طوری که حدود 70 درصد انفجارها در مناطق شیعه نشین و تنها 30 درصد در مناطق سنی نشین اتفاق می‌افتاد که این خود نیز بر دامنه اختلافات مذهبی می‌افزود.


همچنین«سعد الدریهم» از مدرسان دانشگاه «محمد بن سعود» در جدیدترین اظهارات خود از طریق شبکه اجتماعی توئیتر عناصر وابسته به گروه های مسلح و تروریستی را «مجاهد» خواند و از آنها خواست هر کدام از شیعیان را که در چنگ آنها اسیر شد بکشند، حتی اگر آن فرد یک کودک و یا زن باشد.

با افزایش دامنه درگیری‌ها و موج اعتراضات مردمی در عراق که با مدیریت بازمانده‌های حزب بعث در حال شکل گیری بود؛ دولت عراق تلاش کرد با تشکیل کار گروه‌‍‌هایی این آتش را خاموش سازد که البته تا حدودی نیز موفق بود.


اما با نزدیک شدن به زمان "انتخابات شهرداری‌های عراق" معارضان سعی کردن با آشوب مجدد، در انتخابات اخلال ایجاد کرده و زمان این انتخابات را به تعویق اندازند که باز هم موفق نشدند.
 
چرا در این برهه از زمان، آتش فتنه افروخته تر شد
؟

جواب این سوال سه دلیل اصلی دارد::

1- شکست در سوریه
2- نتایج انتخابات عراق
3- توافق ترکیه با کردهای عراق


شکست در سوریه


با نگاهی کلی به مناطقی که در سیطره تروریست‌های سوری است و همچنین پیشروی‌های ارتش سوریه در می‌یابیم که تقریبا سوریه به سمت ثبات نسبی ‌می‌رود.

همچنین آمریکا در عراق شکست سنگینی را متحمل شد و نه تنها نتوانست به شعار خود در زمینه نابودی القاعده جامه عمل بپوشاند بلکه القاعده طی این چند سال پیشرفت‌های محسوسی نیز کرده است. البته گفتنی است آمریکا فقط در شعار و برای فریب اذهان عمومی مردم جهان شعار نابودی القاعده را مطرح کرد ولی در عمل هیچ گونه اقدامی انجام نداد.
از طرفی دیگر سوریه تنها کشوری است که بزرگترین ضربه را به القاعده زده و طی جنگ تمام عیار که بیشتر کشورهای عربی و غربی در آن مداخله کردند توانسته ضربه مهلکی به القاعده وارد سازد که این خود به ضرر ادعاهای آمریکا در برابر مبارزه با تروریسم خواهد بود.

اما با سرمایه‌گذاری عظیم عربستان، قطر، ترکیه و همچنین غرب و آمریکا، شکست پروژه سوریه برای آنان شکستی بزرگ محسوب می‌شود بنابراین تلاش می‌کنند تا این بحران را در میان کشورهای ضد آمریکایی منطقه پخش کنند تا از این طریق به هدف هرج و مرج پایدار دست یابند.

از سوی دیگر عراق که تنها حکومت شیعه عربی است که به جز سوریه، مخالف جدی اقدامات آمریکا در منطقه محسوب می‌شود تنها کشوری است که پتانسیل بسیار بالایی برای ایجاد فتنه داراست. عراق با توجه به وجود بازمانده‌های حزب بعث، وجود القاعده، درگیری‌های مذهبی و طائفه‌ای و ورشکسته‌های بزرگ عراقی که پس از حکومت صدام ضرر زیادی را متحمل شدند، جانشین خوبی برای انتقال بحران سوریه به شمار می‌آمد.


از طرف دیگر اگر نگاهی به اتفاقات چند سال اخیر عراق بیاندازیم درمی‌یابیم این کشور هر روز با یک بحران روبرو بوده؛ هر روز یک انفجار، هر روز یک مشکل، هر روز یک ماجرا، گریبان دولتمردان عراقی را گرفته است. بنابراین پروژه هرج و مرج هدفمند در عراق شکل گرفت.


نتایج انتخابات

نتایج شگفت انگیز انتخابات عراق علت دیگری بود که آتش فتنه را برافروخت. از این جهت انتخابات عراق را شگفت‌انگیز بر می‌شماریم که طبق آمار رسمی عراق بیشترین مشارکت در انتخابات سهم کردها سپس سنی‌ها و در آخر شیعه بود یعنی در انتخابات گذشته شیعیان عراق کمترین میزان مشارکت را نسبت به کردها و اهل سنت داشته‌اند. اما در انتخابات اخیر شیعیان عراق بالاترین میزان مشارکت را از آن خود کردند.

که این اتفاق خود دو علت مهم دارد؛ اول آنکه حوادث اخیر عراق بیشتر حول محور ضد شیعی بوده و تلاش رژیم بعث برای سرنگونی حکومت شیعه در عراق است از طرفی بیشتر شعارهایی که در تظاهرات بعثی‌ها رواج می‌دادند شعارهای ضد شیعی است و بیشتر انفجارها در مناطق شیعه روی داده است.

علت دوم نیز کشتار بی‌رحمانه شیعیان سوریه است. این دو اتفاق خود دلیلی کافی برای شیعیان عراق بود که در برابر ظلم‌هایی که به انان می شود واکنش نشان دهند.

پس از مشارکت بالای شیعیان در انتخابات، ائتلاف مالکی بیشترین رای را کسب کرد. درست برعکس نتیجه‌ای که حزب بعث و معارضان عراقی انتظار داشتند.

این نتیجه نه تنها اقتدار مالکی را کم نکرد بلکه پایه‌های حکومت مالکی را محکم‌تر نیز ساخت که این ماجرا خشم معارضان را به دنبال داشت و آتش فتنه را باز روشن ساخت.


توافق ترکیه با کردهای عراق

ترکیه که در ماجرای سوریه بیشترین ضربه را خورد؛ در پی آن برآمد تا با بحرانی کردن اوضاع عراق، سوریه را نیز در وضعیت آشوب پایدار حفظ کند.

بهترین راهکار ترکیه برای آشوب عراق، توافق با کردها است. اردوغان که کردها را بزرگترین خطر برای حکومتش می‌داند با توافق با اوجالان و بارزانی تلاش می‌کند این خطر را کاهش دهد و همچنین با تقویت بارزانی برای حکومت عراق خط و نشان بکشد تا در برابر مطالبات خود بتواند از مالکی امتیاز بگیرد.

اولین ضربه اردوغان به عراق پذیرش طارق الهاشمی بود که دستور داد از وی به صورت ویژه محافظت شود علی رغم اینکه دولت عراق الهاشمی را به عنوان مزدور معرفی کرده بود.

دومین ضربه توافق انتقال انرژی با بارزانی بود درحالی که این توافق باید بین دولت عراق و ترکیه انجام می شد. با این کار بارزانی بدون اجازه از دولت مرکزی نفت را می فروشد و هیچ پولی به دولت مرکزی نمی‌پردازد درحالی که مالکی سالانه 23 درصد بودجه را به کردهای عراق اختصاص می‌دهد.


همچنین بارزانی با توجه به توافقاتی که با اردوغان کرد؛ اجازه حراست از مرزهای اقلیم را به دولت عراق نداد و خود وظیفه حراست را برعهده گرفت. که باتوجه به هم مرز بودن اقلیم با مرزهای سوریه، راه نفوذ تروریست‌ها به سوریه باز بماند و دولت عراق هیچ نظارتی بر آن نداشته باشد.

نتیجه این توافقات لشکر کشی پیشمرگ‌های کرد به مناطق ناآرام عراق انجامید. درحالی کردها در پی ثبات عراق بودند؛ با توجه به منابع مالی و حمایت‌های ترکیه این بار که جای پای خود را محکم دیدند و در شرایطی که عراق نیاز به آرامش دارد به دامنه اعتراضات افزودند.


البته کارشناسان معتقدند بارزانی به دنبال منابع انرژی کرکوک هست و تا وقتی به این منابع دست نیافته در برابر دولت عراق به صورت مستقیم قد علم نمی‌کند زیرا در این شرایط هیچ‌گاه به منابع انرژی کرکوک دست نخواهد یافت.با وجود تمام دلایل گفته شده برای بحران پایدار در عراق، باید گفت با توجه به اقدامات به موقع دولت این کشور این تحرکات رو به کاهش بوده و بیشتر مناطق ناآرام نیز در سیطره دولت عراق می‌باشد.
 
 
 

گزارش اکونومیست از شمار رو به افزایش مدعیان دروغین امام زمان (عج) در ایران: احمدی نژاد هم می گوید، دور سرش هاله ی نور وجود دارد و دولتش دولت امام زمان است

هر ماه با افرادی برخورد می کنم که تصور می کنند امام زمان (عج) هستند. یکبار، مردی به من مراجعه کرده بود و سخنانی در این خصوص به زبان می اورد و در مورد خودش با سوم شخص صبحت می کرد. او پس از چند دقیقه عصبانی شد و به من گفت حجابت خوب نیست و داری به من که امام زمان هستم توهین می کنی!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اکونومیست در گزارشی با عنوان "تعدد موعودین دروغین در ایران" نوشت: مسئولانی ایران بر این باورند که افراد زیادی ادعا می کنند که امام زمان هستند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، اوایل سال جاری، ایران به طور جداگانه افرادی را بازداشت کردند که ادعا داشتند امام زمان (عج) هستند که شخصیتی مقدس در میان شعیان محسوب می شود.

بسیاری از این مدعیان دروغین توسط نیروهای امنیتی از صحن مسجد جمکران که در نزدیک قم واقع شده باز داشت شده اند.

ممکن است وضعیت نه چندان جالب اقتصادی ایران باعث افزایش شمار مردانی که مدعی موعود زمان و زنانی که مدعی همسری ایشان هستند، شده است.

سال گذشته گفته شد که بیش از 3 هزار مدعی دروغین در زندان به سر می برند.

به گفته ی یک روانپزشک مقیم تهران، وجود چنین افرادی شایع شده است.

وی می افزاید: هر ماه با افرادی برخورد می کنم که تصور می کنند امام زمان (عج) هستند. یکبار، مردی به من مراجعه کرده بود و سخنانی در این خصوص به زبان می اورد و در مورد خودش با سوم شخص صبحت می کرد.  او پس از چند دقیقه عصبانی شد و به من گفت حجابت خوب نیست و داری به من که امام زمان هستم توهین می کنی!

به نوشته اکونومیست، معروف ترین مدعی دروغین، بروجردی بوده است که هم اکنون در زندان به سر می برند.

اکونومیست در بخش دیگری از گزارش خود آورده است: آقای احمدی نژاد دولت خود را دولت امام زمان خوانده است. ماه گذشته او به تعدادی از سفرای ایران گفت که خود را سفیران امام زمان بپندارند.

پس از اولین سخنرانی احمدی نژاد در سازمان ملل در سال 2005، ویدیویی منتشر شد که احمدی نژاد را در گفتگو با آیت الله جوادی املی نشان می داد. او می گفت که رهبران دنیا در طول نطقش با هاله ای که دور سرش گذاشته شده ، مسحور شده بودند. 
 
 
 
 
سه دلیل برافروخته شدن آتش فتنه عراق؛
آتش فتنه عراق از کجا کلید خورد؟ چرا در این برهه از زمان این آتش افروخته تر شد و جان دیگری گرفت؟ ماجرا از نشست سری عزة‌الدوری در دوحه قطر آغاز شد...
به گزارش گروه بین‌الملل مشرق، هفته گذشته در پی برگزاری تجمع اعتراض آمیز در شهر الحویجه در استان کرکوک، درگیری های شدیدی بین نیروهای ارتش و عناصر مسلح روی داد؛ در حمله افراد مسلح و عناصر وابسته به القاعده به نیروهای پلیس و ارتش عراق و تشدید درگیری ها صدها تن کشته و مجروح شدند.

اما آتش این فتنه از کجا کلید خورد؛ چرا در این برهه از زمان این آتش افروخته تر شد و جان دیگری گرفت؟

ماجرای آشوب در عراق از زمان دستگیری طارق الهاشمی کلید خورد. طارق الهاشمی که معاون رئیس جمهور عراق بود پس از اثبات اتهاماتش از این کشور فرار کرد و به ترکیه رفت.

در آنجا با مقامات ترک گفتگو کرد و پس از مدتی ترکیه را به مقصد قطر ترک کرد. و طی جلسه‌ای طرح براندازی حکومت عراق را با همکاری ترکیه، عربستان و قطر پی ریزی کرد.


[ماجرا از نشست سری عزة‌الدوری در دوحه قطر آغاز شد، جلسه‌ای که طارق هاشمی، عدنان الدلیمی، حارث الضاری و احمد ابوریشه در حضور اردوغان به فکر فتنه انگیزی در عراق افتادند و ناآرامی‌های اخیر این کشور به خصوص در استان‌های شمالی و غربی آن نمود پیدا کرد.]

پس از این جلسه اختلافات مذهبی در بین مردم عراق شدت گرفت و حتی انفجارهای درون عراق نیز رنگ و بوی مذهبی به خود گرفت به طوری که حدود 70 درصد انفجارها در مناطق شیعه نشین و تنها 30 درصد در مناطق سنی نشین اتفاق می‌افتاد که این خود نیز بر دامنه اختلافات مذهبی می‌افزود.


همچنین«سعد الدریهم» از مدرسان دانشگاه «محمد بن سعود» در جدیدترین اظهارات خود از طریق شبکه اجتماعی توئیتر عناصر وابسته به گروه های مسلح و تروریستی را «مجاهد» خواند و از آنها خواست هر کدام از شیعیان را که در چنگ آنها اسیر شد بکشند، حتی اگر آن فرد یک کودک و یا زن باشد.

با افزایش دامنه درگیری‌ها و موج اعتراضات مردمی در عراق که با مدیریت بازمانده‌های حزب بعث در حال شکل گیری بود؛ دولت عراق تلاش کرد با تشکیل کار گروه‌‍‌هایی این آتش را خاموش سازد که البته تا حدودی نیز موفق بود.


اما با نزدیک شدن به زمان "انتخابات شهرداری‌های عراق" معارضان سعی کردن با آشوب مجدد، در انتخابات اخلال ایجاد کرده و زمان این انتخابات را به تعویق اندازند که باز هم موفق نشدند.
 
چرا در این برهه از زمان، آتش فتنه افروخته تر شد
؟

جواب این سوال سه دلیل اصلی دارد::

1- شکست در سوریه
2- نتایج انتخابات عراق
3- توافق ترکیه با کردهای عراق


شکست در سوریه


با نگاهی کلی به مناطقی که در سیطره تروریست‌های سوری است و همچنین پیشروی‌های ارتش سوریه در می‌یابیم که تقریبا سوریه به سمت ثبات نسبی ‌می‌رود.

همچنین آمریکا در عراق شکست سنگینی را متحمل شد و نه تنها نتوانست به شعار خود در زمینه نابودی القاعده جامه عمل بپوشاند بلکه القاعده طی این چند سال پیشرفت‌های محسوسی نیز کرده است. البته گفتنی است آمریکا فقط در شعار و برای فریب اذهان عمومی مردم جهان شعار نابودی القاعده را مطرح کرد ولی در عمل هیچ گونه اقدامی انجام نداد.
از طرفی دیگر سوریه تنها کشوری است که بزرگترین ضربه را به القاعده زده و طی جنگ تمام عیار که بیشتر کشورهای عربی و غربی در آن مداخله کردند توانسته ضربه مهلکی به القاعده وارد سازد که این خود به ضرر ادعاهای آمریکا در برابر مبارزه با تروریسم خواهد بود.

اما با سرمایه‌گذاری عظیم عربستان، قطر، ترکیه و همچنین غرب و آمریکا، شکست پروژه سوریه برای آنان شکستی بزرگ محسوب می‌شود بنابراین تلاش می‌کنند تا این بحران را در میان کشورهای ضد آمریکایی منطقه پخش کنند تا از این طریق به هدف هرج و مرج پایدار دست یابند.

از سوی دیگر عراق که تنها حکومت شیعه عربی است که به جز سوریه، مخالف جدی اقدامات آمریکا در منطقه محسوب می‌شود تنها کشوری است که پتانسیل بسیار بالایی برای ایجاد فتنه داراست. عراق با توجه به وجود بازمانده‌های حزب بعث، وجود القاعده، درگیری‌های مذهبی و طائفه‌ای و ورشکسته‌های بزرگ عراقی که پس از حکومت صدام ضرر زیادی را متحمل شدند، جانشین خوبی برای انتقال بحران سوریه به شمار می‌آمد.


از طرف دیگر اگر نگاهی به اتفاقات چند سال اخیر عراق بیاندازیم درمی‌یابیم این کشور هر روز با یک بحران روبرو بوده؛ هر روز یک انفجار، هر روز یک مشکل، هر روز یک ماجرا، گریبان دولتمردان عراقی را گرفته است. بنابراین پروژه هرج و مرج هدفمند در عراق شکل گرفت.


نتایج انتخابات

نتایج شگفت انگیز انتخابات عراق علت دیگری بود که آتش فتنه را برافروخت. از این جهت انتخابات عراق را شگفت‌انگیز بر می‌شماریم که طبق آمار رسمی عراق بیشترین مشارکت در انتخابات سهم کردها سپس سنی‌ها و در آخر شیعه بود یعنی در انتخابات گذشته شیعیان عراق کمترین میزان مشارکت را نسبت به کردها و اهل سنت داشته‌اند. اما در انتخابات اخیر شیعیان عراق بالاترین میزان مشارکت را از آن خود کردند.

که این اتفاق خود دو علت مهم دارد؛ اول آنکه حوادث اخیر عراق بیشتر حول محور ضد شیعی بوده و تلاش رژیم بعث برای سرنگونی حکومت شیعه در عراق است از طرفی بیشتر شعارهایی که در تظاهرات بعثی‌ها رواج می‌دادند شعارهای ضد شیعی است و بیشتر انفجارها در مناطق شیعه روی داده است.

علت دوم نیز کشتار بی‌رحمانه شیعیان سوریه است. این دو اتفاق خود دلیلی کافی برای شیعیان عراق بود که در برابر ظلم‌هایی که به انان می شود واکنش نشان دهند.

پس از مشارکت بالای شیعیان در انتخابات، ائتلاف مالکی بیشترین رای را کسب کرد. درست برعکس نتیجه‌ای که حزب بعث و معارضان عراقی انتظار داشتند.

این نتیجه نه تنها اقتدار مالکی را کم نکرد بلکه پایه‌های حکومت مالکی را محکم‌تر نیز ساخت که این ماجرا خشم معارضان را به دنبال داشت و آتش فتنه را باز روشن ساخت.


توافق ترکیه با کردهای عراق

ترکیه که در ماجرای سوریه بیشترین ضربه را خورد؛ در پی آن برآمد تا با بحرانی کردن اوضاع عراق، سوریه را نیز در وضعیت آشوب پایدار حفظ کند.

بهترین راهکار ترکیه برای آشوب عراق، توافق با کردها است. اردوغان که کردها را بزرگترین خطر برای حکومتش می‌داند با توافق با اوجالان و بارزانی تلاش می‌کند این خطر را کاهش دهد و همچنین با تقویت بارزانی برای حکومت عراق خط و نشان بکشد تا در برابر مطالبات خود بتواند از مالکی امتیاز بگیرد.

اولین ضربه اردوغان به عراق پذیرش طارق الهاشمی بود که دستور داد از وی به صورت ویژه محافظت شود علی رغم اینکه دولت عراق الهاشمی را به عنوان مزدور معرفی کرده بود.

دومین ضربه توافق انتقال انرژی با بارزانی بود درحالی که این توافق باید بین دولت عراق و ترکیه انجام می شد. با این کار بارزانی بدون اجازه از دولت مرکزی نفت را می فروشد و هیچ پولی به دولت مرکزی نمی‌پردازد درحالی که مالکی سالانه 23 درصد بودجه را به کردهای عراق اختصاص می‌دهد.


همچنین بارزانی با توجه به توافقاتی که با اردوغان کرد؛ اجازه حراست از مرزهای اقلیم را به دولت عراق نداد و خود وظیفه حراست را برعهده گرفت. که باتوجه به هم مرز بودن اقلیم با مرزهای سوریه، راه نفوذ تروریست‌ها به سوریه باز بماند و دولت عراق هیچ نظارتی بر آن نداشته باشد.

نتیجه این توافقات لشکر کشی پیشمرگ‌های کرد به مناطق ناآرام عراق انجامید. درحالی کردها در پی ثبات عراق بودند؛ با توجه به منابع مالی و حمایت‌های ترکیه این بار که جای پای خود را محکم دیدند و در شرایطی که عراق نیاز به آرامش دارد به دامنه اعتراضات افزودند.


البته کارشناسان معتقدند بارزانی به دنبال منابع انرژی کرکوک هست و تا وقتی به این منابع دست نیافته در برابر دولت عراق به صورت مستقیم قد علم نمی‌کند زیرا در این شرایط هیچ‌گاه به منابع انرژی کرکوک دست نخواهد یافت.با وجود تمام دلایل گفته شده برای بحران پایدار در عراق، باید گفت با توجه به اقدامات به موقع دولت این کشور این تحرکات رو به کاهش بوده و بیشتر مناطق ناآرام نیز در سیطره دولت عراق می‌باشد.
 
 
 

گزارش اکونومیست از شمار رو به افزایش مدعیان دروغین امام زمان (عج) در ایران: احمدی نژاد هم می گوید، دور سرش هاله ی نور وجود دارد و دولتش دولت امام زمان است

هر ماه با افرادی برخورد می کنم که تصور می کنند امام زمان (عج) هستند. یکبار، مردی به من مراجعه کرده بود و سخنانی در این خصوص به زبان می اورد و در مورد خودش با سوم شخص صبحت می کرد. او پس از چند دقیقه عصبانی شد و به من گفت حجابت خوب نیست و داری به من که امام زمان هستم توهین می کنی!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اکونومیست در گزارشی با عنوان "تعدد موعودین دروغین در ایران" نوشت: مسئولانی ایران بر این باورند که افراد زیادی ادعا می کنند که امام زمان هستند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، اوایل سال جاری، ایران به طور جداگانه افرادی را بازداشت کردند که ادعا داشتند امام زمان (عج) هستند که شخصیتی مقدس در میان شعیان محسوب می شود.

بسیاری از این مدعیان دروغین توسط نیروهای امنیتی از صحن مسجد جمکران که در نزدیک قم واقع شده باز داشت شده اند.

ممکن است وضعیت نه چندان جالب اقتصادی ایران باعث افزایش شمار مردانی که مدعی موعود زمان و زنانی که مدعی همسری ایشان هستند، شده است.

سال گذشته گفته شد که بیش از 3 هزار مدعی دروغین در زندان به سر می برند.

به گفته ی یک روانپزشک مقیم تهران، وجود چنین افرادی شایع شده است.

وی می افزاید: هر ماه با افرادی برخورد می کنم که تصور می کنند امام زمان (عج) هستند. یکبار، مردی به من مراجعه کرده بود و سخنانی در این خصوص به زبان می اورد و در مورد خودش با سوم شخص صبحت می کرد.  او پس از چند دقیقه عصبانی شد و به من گفت حجابت خوب نیست و داری به من که امام زمان هستم توهین می کنی!

به نوشته اکونومیست، معروف ترین مدعی دروغین، بروجردی بوده است که هم اکنون در زندان به سر می برند.

اکونومیست در بخش دیگری از گزارش خود آورده است: آقای احمدی نژاد دولت خود را دولت امام زمان خوانده است. ماه گذشته او به تعدادی از سفرای ایران گفت که خود را سفیران امام زمان بپندارند.

پس از اولین سخنرانی احمدی نژاد در سازمان ملل در سال 2005، ویدیویی منتشر شد که احمدی نژاد را در گفتگو با آیت الله جوادی املی نشان می داد. او می گفت که رهبران دنیا در طول نطقش با هاله ای که دور سرش گذاشته شده ، مسحور شده بودند. 
 
 
 
 
کد خبر: ۳۱۶۳۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۰
خسرو معتضد پژوهشگر تاریخ می‌گوید در سریال «حریم سلطان» همه چیز اغراق‌آمیز است.

به گزارش خبرآنلاین، معتضد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آریا درباره چگونگی توجه به تاریخ در سریال «کلاه پهلوی» و تحریف تاریخ در سریال «سلطان سلیمان» صحبت کرده که بخش‌هایی از آن را در ادامه می‌خوانید:
 
- الان سریالی با نام «معمای شاه» در حال تهیه است که کارگردان از آغاز تا پایان کار از من مشاوره می‌گیرد. با من مشورت می‌کند. هر اشکالی هم باشد وقتی می‌گویم رفع می‌کند. حتی سکانس را هم عوض می‌کند. به نظر من «کلاه پهلوی» از سریال‌های خانگی و آپارتمانی خیلی بهتر است. بالاخره یک دوره از تاریخ مملکتی را نشان می‌دهد، ولی اینکه ما بگوییم چون این سریال در زمان جمهوری اسلامی تهیه شده همه‌اش تحریف است، چنین نیست.

- در سریال «کلاه پهلوی» یک سری تقارن‌هایی هست. مثلا این‌که زنان را کتک می‌زدند، چادر را از سرشان می‌کشیدند. سه جلد کتاب درباره کشف حجاب چاپ شده است؛ این‌که رفتار پلیس با مردم خشن بوده است، وجود دارد، اما به نظر من خیلی قشنگ‌تر می‌توانست باشد. خیلی جامع‌تر و عالی‌تر می‌توانست باشد. به شرط اینکه نویسنده مسلط‌تر بر تاریخ باشد. تاریخ علمی است بسیار گسترده و بسیار عمیق. من وقتی کتاب می‌نویسم، 15 سال بعد یک سند‌هایی منتشر می‌شود که می‌گویم نه این سند‌ها بر سندهای قبلی رجحان دارد. بدون هیچ تعارفی می‌گویم که هر کسی که می‌خواهد فیلم تاریخی بسازد باید مشاور داشته باشد. مشاور لباس، مشاور اجتماعی، مشاور نظامی، مشاور تاریخی هم باید داشته باشد. سریال تاریخی این است.

- الان شنیده‌ام سیروس مقدم می‌خواهد فیلم صدام حسین را بسازد. بنده به ایشان توصیه می‌کنم این کار را با دقت انجام بدهد. زندگی صدام ساختن به راحتی ساختن سریال «پایتخت» و «پایتخت 2» نیست. مطالعات عمیق می‌خواهد. بنده نمی‌خواهم برای خودم شغل درست کنم به اندازه کافی سرم شلوغ است. ایشان باید حتما تمام کتاب‌هایی که در مورد صدام در تمام دنیا، انگلستان، آمریکا، آلمان نوشته شده بخواند. 

من برای روزنامه اطلاعات مقاله‌ای درباره صدام می‌نوشتم که به 40 کتاب مراجعه کردم. ایشان کارگردان خوبی هستند سر مردم را گرم کرده‌اند، اما وقتی می‌خواهند فیلم صدام را بسازند دیگر مقدم سریال‌های «پایتخت» نیستند. اگر می‌خواهد فیلم صدام را تهیه کند حتما باید مطالعات عمیقی داشته باشد. من 10 سئوال برای ایشان طرح می‌کنم به عنوان یک دوست نه منتقد و منقد؛ کودتای عراق چه بود؟ عبدالسلام عارف کیست؟ حزب بعث چیست؟ کودتای فوریه 1963 چه بوده است؟ صدام حسین چگونه رقبای خود را در حزب بعث از بین برد؟ اطلاعات ایشان درباره دیدار صدام از مشهد مقدس چه اندازه است؟ نقش صدام در حمله به ایران چه بود؟ خانم ساجده که بوده؟ آیا ایشان همه این‌ها را می‌دانند؟ معلوم است که یک مشاور باید باشد و به ایشان راهنمایی بدهد. من برای خودم نان در تنور نمی‌گذارم. باید با مطالعه کار شود. باید زندگی سری صدام را بخوانند.

- «دوست عزیز ما آقای دری خیلی زحمت کشیده‌اند. 10 سال زمان برای این کار گذاشتند. یک جاهایی داستان باید محکمتر باشد. گفتگو‌ها در برخی جا‌ها حالت نصیحت پیدا می‌کند. جاهایی صحبت‌ها به سخنرانی تبدیل می‌شود. یک جاهایی برای مردم این سئوال بوجود می‌آید که زن‌هایی که رفع حجاب می‌کردند خیلی زن‌های مدرن و متجددی هستند. لباس زن‌ها در این فیلم خیلی زیبا است در حالی که لباس زن‌ها در آن زمان به این زیبایی نبود. همه ما عکس‌هایی از گذشته را داریم. می‌توانیم به آن‌ها مراجعه کنیم. زن‌های ایران اصلا کت و دامن نمی‌پوشیدند. یک مانتوی بلند می‌پوشیدند و کلاه که بر سر می‌گذاشتند به سرشان زار می‌زد. زن‌ها در این فیلم خیلی زیبا هستند کلاه‌های بانو فرح را به سر کرده‌اند. این‌ها مشکلات این سریال است.

- کار کارگردان، صحنه است، فیلمبرداری است، سکانس‌بندی است، میزانسن است و محقق تاریخ باید در کنار کارگردان باشد. به عنوان مثال چند روز پیش موردی پیش آمد که رزم‌آرا را در لباس نخست وزیری نشان می‌داد، من به کارگردان گفتم اصلا رزم آرا در لباس نظامی نبوده و همیشه لباس شخصی به تن می‌کرده. اصلا با او طی کرده بودند که وقتی نخست وزیر شدی باید لباس شخصی به تن کنی.

- دری زحمت بسیاری کشیده ولی می‌توانست خیلی زیبا‌تر این فیلم را بسازد. این فیلم آنطوری که ما فکر می‌کردیم باید جذابیت داشته باشد، نیست. معمولا فیلم باید مخاطب را بکشد. مخاطب باید برای دیدن فیلم له له بزند. مثل سریال خارجی «رکس». من هر هفته منتظر بودم تا دوشنبه شود و من فیلم را ببینم. الان در سریال «حریم سلطان» همه چیز اغراق‌آمیز است. زن‌ها لباس شیک قرن نوزدهم می‌پوشند. زن‌ها تواضع می‌کنند، یعنی وقتی به پادشاه می‌رسند زانوی خود را خم می‌کنند. این کار مربوط به قرن هفدهم و هجدهم بوده است. در آن زمان در ترکیه چنین خبرهایی نبوده است. ولی آن کارگردان چون می‌خواسته کشور خود و ترکیه را دوست داشتنی نشان بدهد تمام این صحنه‌ها را گذاشته است. این فیلم از نظر تاریخی دروغ است. سلطان سلیمان اصلا چنین آدمی نبوده است. این برتری‌نژاد ترک را نشان می‌دهد. شنیدم صحنه‌ای را که مربوط به تبریز است را سانسور کرده‌اند به خاطر اینکه در تبریز 20 هزار نفر را اعدام کرده بود. ولی در فیلم می‌گوید تبریزی‌های عزیز! این‌ها همه پانتورالسیم است.»

- «من آدم حسودی نیستم و کارگردان هم نیستم، از روی دلسوزی می‌گویم که ‌ای کاش کمی عمیق‌تر به تاریخ نگاه می‌کرد. زمان رضا شاه اصلا اتومبیل جیپ اختراع نشده بود. در اراده شهربانی اصلا کسی نمی‌توانست درجه کسی را بکند؟ در این فیلم صحنه‌هایی مثل وبا، قحطی و گرسنگی مردم وجود ندارد. در حالی که در آن زمان مردم در اثر گرسنگی از بین می‌رفتند، اما آدم‌های این فیلم همه سیر و شیک هستند. من امسال کتابی با عنوان «رضا شاه در گذر تاریخ» نوشته‌ام، که خبر از، از بین رفتن مردم از فرط گرسنگی و فقر می‌دهد، اما در این فیلم همه سیر هستند. ما هیچ سندی نداریم که آقای فروغی در آن زمان در ایران کلاه فروخته باشد. من در هنرمندی کارگردان شکی ندارم، اما از نظر تاریخی فیلم ایراد دارد. کار گریم و طراحی لباس در چنین فیلم‌هایی به شدت سخت است. من آدم بی‌انصافی نیستم. گریم بازیگری که در یک آپارتمان است و خیانت کرده قابل قیاس با گریم فیلم‌های تاریخی نیست.»
 
 
 
در حالی که سیاست‌های جدید دولت ترکیه نسبت به مسأله کرد‌ها و تلاش برای تغییر جهت تهدید امنیتی حاصل از این مسأله به سمت ایران، روز به روز به معضلی پیچیده‌تر تبدیل می‌شود، رسانه‌های این کشور در نوعی فرار به جلو، ایران را به تلاش برای منصرف کردن گروه‌های کرد از صلح با ترکیه متهم کرده و در این زمینه انگشت اتهام را به سوی فرمانده نیروهای قدس سپاه نشانه رفته‌اند.
کد خبر: ۳۱۶۳۱۱
تاریخ انتشار: ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۰
در حالی که سیاست‌های جدید دولت ترکیه نسبت به مسأله کرد‌ها و تلاش برای تغییر جهت تهدید امنیتی حاصل از این مسأله به سمت ایران، روز به روز به معضلی پیچیده‌تر تبدیل می‌شود، رسانه‌های این کشور در نوعی فرار به جلو، ایران را به تلاش برای منصرف کردن گروه‌های کرد از صلح با ترکیه متهم کرده و در این زمینه انگشت اتهام را به سوی فرمانده نیروهای قدس سپاه نشانه رفته‌اند.

به گزارش «تابناک»، برخی از مطبوعات ترکیه، از جمله «حریت» و «ملیت»، با انتشار خبری مدعی شده‌اند، ایران می‌خواهد با پیشنهاد ارائه تسلیحات سنگین به حزب کارگران کردستان ترکیه «پ‌ک‌ک»، این گروه را از فرایند صلح با دولت ترکیه منصرف کند.

روزنامه ملیت، این ادعای خود را به نقل از «یک مقام ارشد دولت ترکیه» و همچنین دولت اقلیم خودمختار کردستان عراق منتشر کرده است.

بر پایه ادعای این منابع، سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به «مورات کارایلان»، رهبر نظامی «پ‌ک‌ک» پیشنهاد کرده در ازای ادامه فعالیت‌های نظامی این گروه، از سوی ایران سلاح‌های سنگین و حمایت لجستیکی در اختیارشان گذاشته شود؛ اما کارایلان این پیشنهاد را نپذیرفته است.

گزارش این مطبوعات همچنین بیان می‌کند، تهران در حال انجام «دیپلماسی مخفی» به منظور متقاعد کردن اعضای «پ‌ک‌ک» به خارج نشدن از خاک ترکیه است.

اما این ادعا‌ها در حالی از سوی مطبوعات ترک مطرح می‌شود که شواهد میدانی و تحولات اخیر، حاکی از روندی دقیقاً برعکس است؛ بدین معنا که دولت ترکیه تلاش دارد همزمان با حصول توافق با «پ‌ک‌ک» و امتیاز دادن به آن‌ها، نوک پیکان اقدامات آنان را به سوی ایران منحرف کند.

در همین راستا، گفته می‌شود، رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه در قالب توافقنامه‌ای که با اوجالان و دیگر رهبران نظامی کرد ترکیه به امضا رسانده، از آن‌ها خواسته بخشی از نیروهای «پ‌ک‌ک» که به مناطق کردنشین ایران وابستگی دارند، به ایران رفته و به گروهک «پژاک» بپیوندند.

به این ترتیب، هرچند نفس توافق کرد‌ها و دولت ترکیه، کاری مثبت در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند ثبات را به بخشی از منطقه بازگرداند؛ اما نحوه استفاده دولت ترکیه از این موضوع و نیات واقعی این دولت، نگرانی‌های بسیاری را برای دیگر کشورهای منطقه پدید آورده است. 
 
 
 
 
فرمانده ارشد پ ک ک به خبرنگاران ترکیه گفته است: کشورهای منطقه ای به حزب پ ک ک پیشنهاد کرده اند که به جای عقب نشینی از ترکیه و آغاز خلع سلاح، فعالیت های نظامی خود را در این کشور افزایش بدهند.
شماری از مطبوعات و رسانه های ترکیه با استناد به اظهارات اخیر یکی از فرماندهان حزب کارگران کردستان (پ ک ک )، شایعات و حملات گسترده ای را علیه ایران منتشر کرده و مدعی شدند تهران تلاش می کند مانع از عملی شدن توافق آنکارا با پ ک ک می شود.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه الحیات چاپ لندن، "مراد کره یلان" فرمانده بخش نظامی پ ک ک گفته است که یکی از کشورهای منطقه به این حزب پیشنهاد کرده است در برابر دریافت حمایت های لوجستیکی، مادی و نظامی، این حزب عقب نشینی نیروهای مسلح خود را از ترکیه متوقف کند و راه حل مورد توافق شده میان عبدالله اوجلان و سرویس امنیتی آنکارا را نیز اجرا نکند.

کره یلان به خبرنگاران ترکیه گفته است: کشورهای منطقه ای به حزب پ ک ک پیشنهاد کرده اند که به جای عقب نشینی از ترکیه و آغاز خلع سلاح، فعالیت های نظامی خود را در این کشور افزایش بدهد.

وی افزود: ترکیه می داند این کشور کدام است. اگر دولت ترکیه دوباره برای توافق و دست یابی به راه حل با حزب پ ک ک کار نمی کرد درگیری ها دوباره شروع می شد اما دولت آنکارا با عقلانیت و هوشیاری رفتار کرد.

منابع آگاه در ترکیه گفته اند که اظهارات کره یلان صحیح بوده است. این منابع مدعی شده اند که قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در کردستان عراق با فرمانده بخش نظامی پ ک ک دیدار کرده است.

در این دیدار، سلیمانی تلاش کرده است کره یلان را درباره منع خلع سلاح پ ک ک اقناع کند. سلیمانی همچنین درباره ضرورت افزایش اقدامات مسلحانه حزب در ترکیه تاکید و آمادگی خود را برای انتقال پول و سلاح به پ ک ک اعلام کرده است.

روزنامه نگارانی که با کره یلان دیدار کرده اند نیز گفته اند که مقامات مسؤول در کردستان عراق نیز سفر قاسم سلیمانی به این منطقه را تایید کرده اند.

رسانه های رسمی در ایران هم قبل از این توافق ها میان اوجلان و سرویس های امنیتی ترکیه را توطئه غربی، صهیونیستی امپریالیستی توصیف کرده بودند.

"بولنت ارینش" معاون نخست وزیر ترکیه هم 6 ماه پیش ایران را به حمایت اطلاعاتی لوجستیکی متهم کرده بود.

دولت ترکیه در چند ماه اخیر از توافق با عبدالله اوجلان رهبر زندانی پ ک ک خبر داد. بر اساس این توافق که به جنگ و نزاع مسلحانه 30 ساله میان دو طرف پایان می دهد؛ دولت ترکیه بخشی از مطالبات و حقوق مورد درخواست پ ک ک را برآورده می سازد.
در مقابل، حزب پ ک ک نیز متعهد می شود افراد مسلح خود را از خاک ترکیه خارج و از انجام عملیات های مسلحانه خودداری کنند.
 
 
 
با کاندیداها تا انتخابات
این که آقای هاشمی در فتنه نقش داشته معلوم است؛ هر کس که در خط و طریق رهبری است باید در فتنه موضع‌ می‌گرفت، آن‌روز بعضی‌ها فکر می‌کردند که کار تمام شد ولی مردم آمدند و نشان دادند کار تمام نشده و آن‌روز، روز امتحان بود.
ولایتی در جلسه هفتگی انصار حزب الله از نقش هاشمی در فتنه 88سخن گفت و در عین حال تاکید کرد که باید احترام وی حفظ شود.

به گزارش رسا، علی‌اکبر ولایتی، مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، در جلسه پرسش و پاسخ  انصار حزب‌الله در پاسخ به سؤالی مبنی بر موضع دولتش نسبت به اجرای قانون گسترش عفاف و حجاب، گفت: حجاب بخشی از اسلام است و در همه مذاهب اسلامی آثار عملی حفظ حجاب و عدم حجاب مشخص شده است، در رژیم گذشته و الان هم آثار سوء بدحجابی معلوم بوده و هست.

وی در ادامه افزود: قطعا باید حجاب رعایت شود و وظیفه دولت اسلامی وقتی که بر جامعه مسلط است برقرار کردن حجاب و احکام اسلامی است و ما هم جز این را اسلامی نمی‌دانیم و در کشوری که حاکمیت اسلامی وجود دارد، بی‌حجابی و بد حجابی معنا ندارد.

 ولایتی در خصوص ترویج اباحه‌گری و فحشا در سینما، گفت: سینما حتما معایب زیادی دارد، سینما هنر هفتم است و هیچ چیز در رساندن یک پیام جای هنر را نمی‌گیرد و سینما اثر شگرفی دارد، به عنوان مثال تاثیری که مجموعه مختارنامه بر افکار عمومی گذاشت هیچ کتاب و نوشته‌ای نگذاشت، با خود سینما به عنوان یک وسیله مانند رادیو، تلویزیون و اینترنت می‌توان در جهت تبلیغ اسلام بسیار تاثیرگذارتر از سابق بود.

وی در ادامه اظهار داشت: سینما اگر در خدمت اسلام و اهل بیت(ع) باشد دنیا را می‌گیرد، سینما آن چیزی که باید باشد الان نیست و این حتما باید رعایت شود و نظر مقام معظم رهبری نیز همین موضوع است و بارها به اشکال مختلف تذکر داده‌اند، بنابراین نقش سینما به عنوان یک رسانه و هنر هفتم بسیار ارزش‌مند و تاثیرگذار است و هیچ چیز جای آن‌را نخواهد گرفت.

مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در مورد انرژی هسته‌ای بدون تحریم، گفت: هر کاری در کشور یک مسؤولی دارد و مسؤول کار هسته‌ای دولت است و ما نباید در کار آن‌ها دخالت کنیم، ما آن‌چه را که به نظرمان می‌رسد می‌گوییم ولی در کار دولت دخالت نمی‌کنیم که خلاف قانون است.

وی با تاکید بر این‌که می‌شود هسته‌ای را حفظ کرد اگر تدابیر مقام معظم رهبری اجرا شود و تا کنون هم هرچه داریم از تدابیر ایشان است، گفت: زمانی اشخاصی گفتند که برنامه‌ هسته‌ای را بخوابانیم و حتی بدون این‌که در مجلس تصویب شود، به نوعی در آن زمان پذیرفته شد، یعنی مقام معظم رهبری اجازه دادند تا همه این پیشنهادها اجرا شود، هرچه آن‌ها گفتند ما عمل کردیم و هر روز به بهانه‌ای آن‌را عقب انداختند و روزی مقام معظم رهبری فرمان دادند که فعالیت‌های هسته‌ای را از سر بگیرید، این‌که الان ما را به عنوان یک قدرت هسته‌ای در دنیا قبول دارند به دلیل تدابیر ایشان بود، و تدابیر بعدی ایشان اگر اجرا می‌شد به همان جایی می‌رسیدیم که گفته بودم.

این استاد دانشگاه در ادامه با اشاره به این‌که طبق فتوای مقام معظم رهبری ما نیاز به بمب هسته‌ای نداریم، گفت: در نبود نفت و گاز مردم به انرژی هسته‌‍‌ای روی می‌آورند که تمامی ندارد و اگر ما و نسل‌های آینده این انرژی را نداشته باشیم آن‌وقت این‌ها تا ملت‌ها را به ذلت نکشند از این انرژی به آن‌ها نمی‌دهند، انرژی هسته‌ای سرآمد تمام تکنولوژی‌های دنیاست و نباید آن‌را از دست بدهیم و با مقاومت می‌توان انرژی هسته‌ای و با تدبیر و بی‌عقلی نکردن می‌توان رابطه با کشورهای دنیا را حفظ کرد، کسی که زبان بین‌الملل را نفهمد و آن‌ها هم زبان او را نفهمند یعنی نمی‌تواند تفاهمی را با دنیا برقرار کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال یکی از حاضران درباره نقش هاشمی در فتنه و نوع رابطه با وی، گفت: آقای هاشمی با حکم رهبر معظم انقلاب رییس مجمع تشخیص مصلحت است و نظر مقام معظم رهبری این است که احترام ایشان حفظ شود، اما این که آقای هاشمی در فتنه نقش داشته معلوم است؛ هر کس که در خط و طریق رهبری است باید در فتنه موضع‌ می‌گرفت، آن‌روز بعضی‌ها فکر می‌کردند که کار تمام شد ولی مردم آمدند و نشان دادند کار تمام نشده و آن‌روز، روز امتحان بود.

وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند که لشکرکشی نکنید و لشکر کشی کردند، کسانی که نباید در آن جمع سخنرانی می‌کردند و سخنرانی کردند و هرکس که جلوی آن لشکرکشی را می‌توانست بگیرد و نگرفت، مسؤول است.

ولایتی به شایعه کناره‌گیری خود و حداد عادل به نفع قالیباف اشاره کرد و گفت: این شایعه درست نیست و با هم قرار گذاشتیم که با هم باشیم، این با هم بودن مقدمه اتحاد افرادی است که در خط رهبری هستند و  به اصولگرایان معروف اند، ما داریم تلاش می‌کنیم که با سایر کاندیداها هم صحبت کنیم تا در نهایت یک نفر از اصولگرایان بیاید، در مقابل دوقطب انحراف و قطب فتنه را داریم، باید یک‌نفر بیاید که در دور اول، انتخابات تمام شود و اصولگرایی که تبعیت از رهبری دارد و بنایش بر اصلاح امور است و نه دعوای داخلی و با تدبیر در در روابط خارجی ثبات ایجاد کند نه تنش، فکر معاش طبقه ضعیف باشد، به فکر جلوگیری از خوابیدن کاسبی‌ها باشد و خط قرمزها را رعایت کند و خط قرمز اولش هم  ولایت فقیه باشد که رمز ماندگاری این حکومت همین است، بنابراین ما کاری که کردیم این بود که دور هم جمع شویم و در مقابل هم نایستیم.
 
ولایتی در پاسخ به پرسشی درباره جریان انحرافی و مشایی، گفت: خط صحیح خط تبعیت از ولایت فقیه است و هر کس که از خودش اجتهاد کرد و حرف دیگری زد و دکانی برای خودش باز کرد مانند همین منحرفین و بی‌سوادان که در مقابل مجتهدین و مقام معظم رهبری اظهار نظرهایی می‌کنند، حتما باید جلوی این انحراف ایستاد.

مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل گفت: سوریه بخشی از زنجیره مقاومت است، و این‌هایی که در سوریه می‌جنگند در حقیقت با ایران می‌جنگند، خط دفاعی ما از ایران شروع و به عراق، سوریه ، لبنان و فلسطین کشیده می‌شود وآن‌ها تمام نیروهایشان را جمع کرده‌اند تا این بیداری اسلامی را استحاله کنند و بنابراین به مرسی فشار می‌آورند.

سوریه نباشد ارتباط ما با فلسطین و حزب الله قطع می شود

وی بیان کرد: بعداز این‌که این موج بیداری اسلامی شروع شد امریکایی‌ها و اسراییلی‌ها و عوامل آن‌ها در منطقه از عرب‌ها گرفته تا غیر عرب‌ها دیدند که در عراق با کمک ایران حکومت مردمی سر کار آمد و آمریکایی‌ها را بیرون کردند، جنوب لبنان را با کمک ایران آزاد کردند و در غزه با کمک ایران و با موشک والفجر پنج تلاویو را زدند، این‌ها آمدند یک حلقه طلایی ولی ضعیف این زنجیره را قطع کنند از این رو به سوریه هجوم آوردند.

ولایتی اظهار داشت: این‌هایی که مقابل دولت  سوریه ایستاده‌اند در حقیقت جلوی ایران ایستاده‌اند و اگر قرار باشد که سوریه نباشد ارتباط ما با فلسطین و حزب‌الله قطع خواهد شد و امکان تدارک آنها نیست، بنابراین اهمیت سرپا ماندن سوریه با همین دولت ولی مشروط به ایجاد اصلاحات است و احتمال ساقط شدن دولت سوریه امروز کمتر از هر روزی در دو سال گذشته است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد