سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

هشدار امنیتی و اخلاقی به خانواده های محترم خوزستانی

 

فیس بوک عامل اصلی یک سوم طلاق ها در ایران شناخته شده است .
به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرهنگ یلی رئیس پلیس فتا خراسان شمالی در همایش جرایم رایانه ای و مجازات که در دانشگاه پیام نور بجنورد برگزار شد فیس بوک را خطرناک ترین سلاح جنگ اطلاعاتی آمریکا دانست و گفت:فیس بوک عامل یک سوم طلاق ها در ایران شناخته شده و تنفرآمیزترین ابزار جاسوسی دنیا است.
 
وی با بیان اینکه این ابزار قدرتمند جاسوسی یک میلیارد کاربر با 40 زبان قابل دسترسی در دنیا دارد،گفت: خراسان شمالی به منظور پیشگیری از جرایم یارانه ای دو گام اساسی آموزش همگانی ،اطلاع رسانی و مبارزه با جرایم سایبری در فضای مجازی را به عنوان یکی از اولویت های کار در دستورکار خود قرار داد.
 
وی از جمله وظایف پلیس فتا استان را حفاظت و صیانت از هویت دینی و ملی و ممانعت از تعرض به ارزش ها ،مراقبت و پایش از فضا"فتا" برای برقرای امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات در استان و مقابله با ایجاد اختلال در فضای عمومی و ... عنوان کرد .
 
سرهنگ یلی خاطرنشان کرد:متاسفانه امروزه شکاف نسلی "شکاف دیجیتالی" در بین والدین با فرزندانشان زیاد شده است که والدین باید به گوش باشند و سواد رسانه ای و دیجیتالی خود را افزایش و بروز رسانی کنند.
 
وی تصریح کرد:تحقیقات نشان داده بیش تر معتادان به شبکه های اجتماعی افراد خجالتی،افسرده و گوشه گیر هستند.
 
وی افزود : نهادها و سازمانها و مجموع ارگانها می بایست به امنیت شبکه و سیستم خود توجه لازم راد اشته باشند در این همایش از مزایا و معایب استفاده از بلوتوث ،وبلاگ ،فیس بوک ،چت روم و فضای سایبری به میان آورد .
 
چنانچه ذینفع چک شخص حقوقی دولتی و یا نهاد عمومی غیردولتی باشد، می تواند با ارائه نامه رسمی رضایت خود را اعلام کرده و بانک با دریافت رضایت نامه مزبور، نسبت به رفع سوء اثر از چک مورد نظر و ابطال آن اقدام می‌کند.
به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، در صورت عدم اقدام مشتری نسبت به رفع سوءاثر، سابقه هر چک برگشتی پس از هفت سال از تاریخ صدور گواهی نامه عدم پرداخت آن به صورت خودکار از سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی رفع سوء اثر می شود.

در صورتی که مشتری ظرف مدت 10 روز کاری پس از برگشت چک، اقدام به تأمین کسری موجودی حساب جاری یا ارائه لاشه چک یا رضایت نامه محضری از ذی نفع نکند، بانک موظف است اطلاعات مربوط به گواهی نامه عدم پرداخت را به سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی ارسال کند.
 
بر اساس بخشنامه های بانک مرکزی کلیه امور مربوط به رفع سوءاثر از چکهای برگشتی اشخاص از طریق شعب و واحدهای تابع بانکها به صورت زیر امان‌پذیر است:
 
1) تأمین موجودی: مشتری مبلغ کسری موجودی را به حساب جاری خود واریز کرده و پس ازدریافت مبلغ مزبور توسط ذی نفع چک، بانک نسبت به رفع سوءاثر از سابقه چک برگشتی اقدام می کند.
 
٢) ارائه لاشه چک برگشتی: مشتری لاشه چک برگشتی را به بانک ارائه کرده که در قبال آن بانک مربوطه به مشتری رسید ارائه می دهد.
 
3) ارائه رضایت نامه محضری ذی نفع چک به بانک: در صورت عدم امکان ارائه لاشه چک برگشتی به بانک بنا به دلایلی نظیر مفقود شدن، به سرقت رفتن و سوختن، ذی نفع چک (شخصی که گواهی نامه عدم پرداخت وجه چک به نام او صادر شده است) می تواند با حضور در دفترخانه اسناد رسمی، رضایت خود را اعلام نموده و بانک با دریافت رضایت نامه مزبور، نسبت به رفع سوء اثر از چک مورد نظر و ابطال آن اقدام کند.
 
اما چنانچه ذینفع چک شخص حقوقی دولتی و یا نهاد عمومی غیردولتی باشد، می تواند با ارائه نامه رسمی رضایت خود را اعلام کرده و بانک با دریافت رضایت نامه مزبور، نسبت به رفع سوء اثر از چک مورد نظر و ابطال آن اقدام می‌کند.
 
4) واریز مبلغ چک به حساب جاری و مسدود کردن آن به مدت 24 ماه: چنانچه ارائه لاشه چک و یا رضایت نامه محضری ذی نفع به بانک امکان پذیر نباشد، مشروط به اینکه حساب جاری مشتری نزد شعبه مفتوح و توسط مراجع قضایی مسدود نشده باشد، مشتری می تواند با واریز معادل کسری موجودی به حساب جاری خود، درخواست مسدود شدن وجه مزبور را برای پرداخت چک برگشتی ذی ربط تا زمان تعیین تکلیف قطعی چک برگشتی و یا حداکثر به مدت 24 ماه، به بانک ارائه و سپس بانک نسبت به رفع سوءاثر از سابقه چک برگشتی اقدام می‌کند.
 
در این شرایط بانک موظف است ظرف پنج روز کاری، طی نامه ای تأمین وجه چک را به اطلاع شخصی که گواهی نامه عدم پرداخت به نام وی صادر شده است، برای مراجعه به بانک و دریافت وجه چک، برساند.
 
اما بانک مکلف است بنا به درخواست مشتری و به منظور آگاهی وی از سوابق چک های برگشتی خود در سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی، اقدام به ارائه صورت کامل تعداد و مشخصات چک های برگشتی وی با درج تاریخ برگشت چک کند.
نام Xeljanz که یک داروی جدید آرتروز است، به‌ یادماندنی‌تر از نام عمومی آن و همچنین ارزشمندتر از نام شیمیایی آن است که در واقع زنجیرهایی از کاراکترهای غیرقابل تلفظ است و در صورتی که در آینده دور تاریخ انقضای استفاده از آن به پایان رسد، آن‌گاه مردم به دنبال نام tofacitinib citrate خواهند رفت.
به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، برای نام‌گذاری داروها، شیمی کلید اصلی است و داروسازان نام‌های عمومی داروها را بر اساس مواد شیمیایی تشکیل‌دهنده ترکیب آن‌ها نام‌گذاری می‌کنند. در حالی که فرمول شیمیایی داروها، دارو را تعریف می‌کند، ریشه آن‌ها، ساختار، کارکرد و اهداف مولکولی‌شان را تشریح می‌کند. به طور مثال، واژه Tofacitinib citrate شامل یک گیرنده عامل رشد اپیدرمی (nib-) است که توضیح می‌دهد دارو چگونه عمل می‌کند.
 
داروهای با پایان mab- مانند بسیاری از داروهای سرطان، آنتی‌بادی‌های مونوکلونال هستند. آنها سلول‌ها، ویروس‌ها یا باکتری‌های ویژه‌ای را هدف قرار می‌دهند و می‌توان این اهداف را با مابقی نام دارو دریافت. همچنین دارویی با آخر vir- یک آنتی‌ویروس است.
 
کمپانی‌های داروسازی اغلب تمایلی ندارند که رازهای نام‌های تجاری خود را افشا کنند، این در حالی است که این اسامی حتی پس از انقضا، برندهای بسیار مهمی هستند؛ به طور مثال، هیچ کس نمی‌داند Sildenafil citrate چیست، اما همه برند Viagra را می‌شناسند.

مطابق اعلام وزارت غذا و داروی امریکا، داروهایی که اشتباها تجویز شده‌اند، معمول‌ترین اشتباه در مراقبت‌های بهداشتی است و هزاران نفر از مردم هر سال به دلیل این اشتباه، جان خود را از دست می‌دهند.
 
بنابراین اسامی عمومی جدید باید با استانداردهای «نام‌های غیرانحصاری بین‌المللی» متعلق به سازمان بهداشت جهانی سازگاری داشته باشد.
 
 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد