سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل

 

ادعای عجیب یک نویسنده اسرائیلی:

هیئت کارشناسی که رژیم اسرائیل به ایران فرستاد!  

در شرایطی که ایران به دلیل نامشروع بودن رژیم صهیوینستی هیچ نوع رابطه ای با این رژیم برقرار نکرده است، یک نویسنده اسرائیلی در ادعایی عجیب مدعی شده ایران و این رژیم تاکنون چند بار به طور مقطعی تماس هایی با هم برقرار کرده اند. تماس هایی که حتی به ورود کارشناسان اسرائیلی به خاک ایران نیز انجامیده است.
کد خبر: ۳۱۵۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۸
در شرایطی که ایران به دلیل نامشروع بودن رژیم صهیوینستی هیچ نوع رابطه ای با این رژیم برقرار نکرده است، یک نویسنده اسرائیلی در ادعایی عجیب مدعی شده ایران و این رژیم تاکنون چند بار به طور مقطعی تماس هایی با هم برقرار کرده اند. تماس هایی که حتی به ورود کارشناسان اسرائیلی به خاک ایران نیز انجامیده است.

به گزارش «تابناک»، مئیر جاودانفر، تحلیلگر ایرانی- اسرائیلی در مطلبی که به تازگی در سایت «المانیتور» منتشر کرده، به بررسی مواردی پرداخته که به ادعای وی، به برقراری «کانال های سری» میان ایران و رژیم اسرائیل انجامیده است.

جاودانفر خبر وقوع زلزله بزرگ اخیر در استان سیستان و بلوچستان را دستمایه قرار داده و اشاره می کند آخرین باری که در گذشته زلزله ای شدید و ویرانگر در ایران اتفاق افتاد، به سال 2003 و زلرله بم مربوط می شود که به جان باختن بیش از 30 هزار نفر انجامید.

به ادعای وی، هرچند در آن زمان اعلام شد ایران هیچ گونه کمکی را از رژیم اسرائیل نخواهد پذیرفت، روزنامه «یدیعوت آحارانوت» سه سال بعد نوشت که در سال 2006، ایران به کارشناسان اسرائیلی اجازه داده از مناطق حادثه دیده بر اثر زلزله بازدید کنند.

هرچند این روزنامه به تاریخ دقیق این امر اشاره نکرده، اما با توجه به اینکه در گزارش «یدیعوت آحارانوت» آمده بود این افراد در روز «عید فصح» در ایران بوده اند و تاریخ این عید روز 12 آوریل است، جاودانفر نتیجه می گیرد سفر مذکور در حدود همین تاریخ اتفاق افتاده است.

در گزارش این روزنامه آمده بود کارشناسان مذکور با استفاده از ویزایی به ایران آمده بودند که ملیت واقعی آن ها را آشکار نمی کرد تا افراد غیرمتبط از ماجرا اطلاع پیدا نکنند. بر این اساس، تنها افراد معدودی در ایران از ماجرای سفر سه کارشناس اسرائیلی اطلاع داشته اند.

ادعای این گزارش آن است که از آنجا که بسیاری از جاده ها و پل های ساخته شده در منطقه موردنظر در دوران پیش از انقلاب از سوی اسرائیلی ها ساخته شده بود، ایران در نظر داشت از طریق مشورت با این کارشناسان، بازسازی مناطق زلزله زده را تسریع کند.

اما جاودانفر معتقد است انگیزه «آریل شارون»، نخست وزیر وقت رژیم اسرائیل از فرستادن کارشناسان مذکور، چیزی بیش از یک انگیزه مقطعی بوده و با هدف پیگیری مسیری انجام شده که در سال 1996 از سوی بنیامین نتانیاهو آغاز شده بود. در سال 1996 و زمانی که نتانیاهو به عنوان نخست وزیر انتخاب شد، شارون را به عنوان وزیر خارجه خود منصوب کرد.

جاودانفر به مقاله ای اشاره می کند که در سال 1997 در روزنامه «جروزالم پست» منتشر شده و در آن آمده بود به اعتقاد نتانیاهو، سیاست های دولت های قبلی به رهبری «اسحاق رابین» و «شیمون پرز» در قبال ایران غیرسازنده بوده و بر این اساس، وی تصمیم گرفته ضمن متوقف کردن اقدامات علیه ایران، نشانه هایی مبنی بر تمایل به گفت و گو برای ایران ارسال کند.

به ادعای این روزنامه، نتانیاهو در آن زمان حتی دستور داده بود پخش برنامه های ضدایرانی از ماهواره «آموس» این رژیم متوقف شود. علاوه بر این، گفت و گوها بر سر بدهی یک میلیارد دلاری رژیم اسرائیل به ایران نیز آغاز شده بود.

اما از دید جاودانفر، دوره تنش زدایی میان ایران و رژیم اسرائیل زمانی به اوج رسیده که بر اساس گزارشی منتشر شده در خبرگزاری «شین هوا»ی چین، گروهی متشکل از 16 کارشناس کشاورزی اسرائیلی به ایران سفر کرده و با معاون وزیر کشاورزی ایران دیدار کرده اند.

در این راستا، فردی که نتانیاهو به عنوام مسئول برقراری ارتباط با ایران منصوب کرده، آریل شارون بوده است. با این حال، این تماس ها اندکی بعد با مانع مواجه شده و زمانی که دو طرف بر سر پرداخت بدهی رژیم اسرائیل به توافق نرسیده اند، دوره تنش زدایی نیز به پایان رسیده است.

اما زمانی که در سال 2003 شارون در رژیم اسرائیل به قدرت می رسد، تلاش ها برای برقراری مجدد تماس ها آغاز می شود که در سفر کارشناسان مذکور در سال 2006 بازتاب پیدا کرده است. اما باز هم عدم تفاهم بر سر بدهی رژیم اسرائیل، این تلاش ها را با شکست مواجه می سازد.

در نهایت، جاودانفر با اشاره به مجموعه این موارد، می نویسد کمتر سیاستمدار اسرائیلی است که خواهان برقراری روابط و همکاری با ایران نباشد.

اما این ادعاهای عجیب در حالی از سوی جاودانفر مطرح می شود که بر تقابل ماهوی – و نه سیاسی و مقطعی – میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم اسرائیل بر کسی پوشیده نیست. به هر حال، هرچند هدف نهایی طرح این ادعاها در شرایط کنونی مشخص نیست، اما کمتر کسی است که بتواند چنین ادعاهای عجیب و البته بدون سند و مدرکی را بپذیرد. 
 
 
 
 
کد خبر: ۳۱۵۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۴
توطئه فتنه جویان در حویجه ، ارتش عراق را در مقابل مردم این کشور قرار داده است .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رئیس فراکسیون " العراقیه " در مجلس عراق با ابراز نگرانی از حوادث اخیرحویجه تاکید کرد ، توطئه فتنه جویان در این شهر ، ارتش عراق را در مقابل مردم این کشور قرار داده است .

سلمان الجمیلی با بیان اینکه واقعیت اصلی تنها کشته و مجروح شدن صدها تن در حویجه نیست ، افزود : ماجراجویی فتنه جویان موجب شد جایگاه ارتش عراق در نگاه نیمی از مردم این کشور تنزل یابد .

این در حالی است که پیش از این مردم عراق از نقش ارتش در برقراری امنیت و ثبات در کشور استقبال می کردند .

بر این اساس نمی توان پیامدهای منفی عملکرد توطئه آمیز فتنه گران در ایجاد نا امنی در عراق را نادیده گرفت .

درگیری هایی سه شنبه بین نیروهای امنیتی و تظاهرات کنندگان حویجه در شمال عراق  به کشته شدن بیست و هفت تن منجر شد و در تلافی آن موجی از حملات را به راه انداخت که به کشته شدن بیست و هفت تن در همان روز انجامید.

حملات تلافی جویانه چهارشنبه ادامه یافت و به کشته شدن دوازده تن شامل نه تن از اعضای نیروهای امنیتی و سه فرد مسلح منجر شد.

درگیری های مرگبارتر در سلیمان بیک در شمال بغداد به وقوع پیوست که در آن افراد مسلح پنج نظامی را کشتند و پنج تن دیگرزخمی شدند.

افراد مسلح همچنین به یک مرکز ایست و بازرسی در خالص در شمال شرقی بغداد که در اختیار شبه نظامیان ضد القاعده قرار داشت حمله کردند.

به گفته یکی از مقامات پلیس  ، آنان چهار تن از اعضای گروه شبه نظامیان صحوه را کشتند و یکی دیگر از اعضای این گروه را زخمی کردند.

استانهای شمالی عراق که غالبا سنی نشین هستند ، از اواخر دسامبر گذشته شاهد برگزاری تظاهرات ضد دولتی هستند.

معترضان خواستار برکناری نوری المالکی ، نخست وزیر عراق و پایان « به حاشیه رانده شدن » اهل سنت هستند. البته این خواسته ای است که عربستان، قطر و ترکیه به آن دامن زده اند.

روز سه شنبه در درگیری ها بین تظاهرات کنندگان و نیروهای امنیتی در مجموع پنجاه و چهار تن کشته شدند. از آغاز تظاهرات در عراق این شدیدترین درگیری بین معترضان و نیروهای دولتی به شمار می رود.
 
 

 

عربستان؛ مانع اصلی رشد صنعت بیمه در خلیج فارس

این کارشناس بیمه در ادامه افزود: اکنون ضروری است بیمه گران سعودی با تجدید در استراتژی ها به سمت سوددهی حرکت و سرمایه های بیشتری را جذب کنند.

صنعت بیمه - تعداد زیادی از شرکت های بیمه در عربستان خبر از وخامت شرایط مالی خود دادند که نتیجه آن رشد کُند بازار بیمه در این کشور است.

به گزارش سایت تخصصی صنعت بیمه به نقل از وب سایت فایننشال، در گزارش ویژه "ای.ام بست" موسسه‏ رتبه‏ بندی‏ آمریکایی آمده است که رشد کُند صنعت بیمه در عربستان به مانع بزرگی برای پیشرفت و بهبود این بازار در منطقه خلیج فارس شده است.

عربستان دومین بازار بزرگ بیمه را در میان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس دارد. میزان حق بیمه در این کشور در سال 2012 میلادی 5.4 میلیارد دلار گزارش شده است.

"مهش میستری" مدیر این تحقیق، در این باره گفت: با داشتن بزرگترین جمعیت محلی، نفوذ بیمه در این کشور باید به بالاترین رقم برسد اما در حال حاضر بیمه در بازار داخلی این کشور نفوذ حداقلی 0.8 درصد را به خود اختصاص داده است.

او ادامه داد: رشد کُند صنعت بیمه در این کشور عربی، بازار منطقه را با چالش های فراوانی رو به رو کرده است. شرکت های فعال در عربستان در سال گذشته و جاری، کاهش سود شدیدی را تجربه کرده اند و این خبر از وخامت اوضاع می دهد، این در حالی است که بازار بیمه ریاض کاملا بالغ است.

این کارشناس بیمه در ادامه افزود: اکنون ضروری است بیمه گران سعودی با تجدید در استراتژی ها به سمت سوددهی حرکت و سرمایه های بیشتری را جذب کنند.  

این در حالی است که تعدادی از مدیران اجرایی در چندین شرکت بیمه در عربستان بر این باورند که نرخ رشد بخش بیمه در کشورشان در سال جاری میلادی 13 درصد افزایش خواهد داشت.

به دنبال افزایش 15 درصدی بودجه سالانه ریاض نسبت به سال گذشته، اکنون انتظار می رود که سرمایه گذاری های دولتی بیشتری به ویژه در بخش های درمانی صورت می گیرد. این در حالی است که به گفته متخصصان، دولت عربستان در بخش مهندسی بیمه نیز فعالیت های خود را دوچندان می کند.

 

 

اسرائیل: یک سال است برای حمله به ایران آماده‌ایم

این فرمانده ارتش اسرائیل گفت که تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران اگرچه تاثیر چشمگیری بر اقتصاد ایران داشته، اما مانع از ادامه‌ی فعالیت اتمی ایران نشده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس ستاد کل فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ایران و حزب‌الله اولویت اصلی ارتش اسرائیل‌اند و فعالیت‌های آن‌ها به دقت تحت کنترل است

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ بنیامین گنتز همچنین گفت اسرائیل از یک‌سال پیش آماده حمله به مراکز اتمی ایران است.


این فرمانده ارشد اسرائیلی با تاکید بر این‌که تمرکز اصلی آن‌ها در سال‌های آینده نیز ایران خواهد بود، اضافه کرد:«ایران به دلیل برنامه‌ی اتمی و فعالیت‌های تروریستی جهانی خود باید تحت فشار بیشتر جامعه جهانی قرار گیرد.»

گنتز مدعی شد که ایران از ادامه‌ی مذاکرات با کشورهای گروه ۵+۱ به عنوان استراتژی‌ا‌ی برای کسب زمان بیشتر برای ادامه‌ی فعالیت‌های اتمی خود استفاده می‌کند!

این فرمانده ارتش اسرائیل گفت که تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران اگرچه تاثیر چشمگیری بر اقتصاد ایران داشته، اما مانع از ادامه‌ی فعالیت اتمی ایران نشده است.

 گنتز افزود:« ایران به دنبال آن است که هژمونی خود را در منطقه گسترش دهد. در هر منطقه‌ای که پای ایران در میان است، فعالیت‌های مخرب آن‌ها گسترده و عمیق است.»

ژنرال گنتز همچنین ایران و حزب‌الله لبنان را به عنوان مهم‌ترین حامیان بشار اسد معرفی کرد و گفت:«ایران و حزب‌الله تا گردن و به هر قیمت ممکن درگیر حفظ رژیم بشار اسد هستند.»

او همچنین از روسیه نیز انتقاد کرد که همچنان حامی بشار است و در راه انتقال قدرت در سوریه سنگ‌اندازی می‌کند.

رئیس ستاد کل فرماندهی و عملیات ارتش اسرائیل با تاکید بر این‌که آن‌ها منتظر نمی‌مانند تا ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد، اضافه کرد:« بیش از یک سال است که ما برای حمله نظامی علیه تاسیسات اتمی ایران آماده‌ایم.»

وی همچنین اضافه کرد که ارتش اسرائیل در بلندی‌های جولان که مرز میان این کشور و سوریه است نیز در حالت آماده‌باش به سر می‌برد.

 

 

در مذامرات ترکیه و اسرائیل چه می گذرد؟

استقرار هواپیماهای تهاجمی اسرائیل در ترکیه برای حمله به ایران

برای آرام کردن ترکیه، "آمیدرور" با یک بسته بزرگ شیرین نظامی وارد آنکارا می شود، تا ترکیه را قادر سازد که از خود در مقابل موشک های ایران و سوریه دفاع کند. ترکیه از مدت ها پیش خواهان دستیابی به موشک قاره پیمای اسرائیلی"آروی" به معنی پیکان است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ساندی تایمز نوشت: انتظار می رود در مذاکراتی که قرار است هفته جاری بین ترکیه و اسرائیل برگزار شود، اسرائیل بتواند، هواپیماهای تهاجمی خود را به منظور حمله احتمالی به ایران در پایگاه های ترکیه مستقر کند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از این روزنامه انگلیسی ؛ پس از پروسه آشتی اخیر بین ترکیه و رژیم صهیونیستی که با میانجی گری باراک اوباما شروع شد، همکاری استراتژیک دو دولت علیه برنامه اتمی ایران امکان پذیر گردید.

این گزارش می افزاید، اسرائیل به منظور رویارویی احتمالی با ایران، هواپیماهای جنگنده خود را در ترکیه مستقر می کند.

هر چه مذاکرات کشورهای 1+5 برای متوقف کردن برنامه غنی سازی اورانیوم ایران به بن بست نزدیک تر می شود، سایه جنگ بر ایران بیش از پیش خود را نشان می دهد.

انتظار می رود، اسرائیل، قبل از شروع درگیری با ایران، مذاکرات برای مستقر کردن هواپیماهای جنگنده خود را با ترکیه در هفته جاری آغاز کند.

"یاکو آمیدرور" رئیس سازمان امنیت ملی اسرائیل قرار است برای بررسی جزییات برنامه آشتی دو دولت وارد آنکارا شود . او همچنین انتظار می رود که ارائه سیستم پیشرفته دفاع موشکی و رصدی را به ترک ها پیشنهاد دهد.

ترکیه به اندازه اسرائیل از برنامه اتمی ایران نگران است.

در مقابل اسرائیل انتظار دارد، ترکیه اجازه دهد که اسرائیل از پایگاه هوایی "آکینچی" در شمال غرب آنکارا در صورت درگیری با ایران استفاده کند.

ماموریت دیگر آمیدرور، مذاکرده و تعیین خون بها برای 9 شهروند کشته شده ترک در حمله کماندوهای اسرائیلی به کشتی"ماوی مارا" در ماه مه سال 2010 می باشد. کشتی مذکور به منظور شکستن محاصره نوارغزه با تعداد زیادی فعال ترک و شهروندان دیگر کشورها در دریای مدیترانه مورد حمله کماندوهای اسرائیلی قرار گرفت. در این حمله 9 شهروند ترک کشته و 20 نفر دیکر زخمی شدند.

به دنبال این حادثه رابطه این دو دولت دوست به شدت تیره شد که ماه گذشته با میانجی گری باراک اوباما رو به بهبودی گذاشت.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در حضور باراک اوباما، با رجب طیب اردوگان تماس تلفنی گرفت و برای آن حادثه عذرخواهی کرد. این عذرخواهی راه آشتی دو دولت را هموار نمود.

آمیدرور، همکلاس بنیامین نتانیاهو در آکادمی اطلاعاتی نظامی می باشد و مورد اعتماد شدید نخست وزیر اسرائیل است به همین دلیل وی را برای این ماموریت انتخاب کرده است.

وی ماموریت دارد که قرار داد 1996 بین دو دولت را که به خلبانان اسرائیلی اجازه می داد از فضای ترکیه برای تمرین استفاده کنند، دوباره احیا کند.

بسته بزرگ شیرین نظامی

به نظر می رسد که "آمیدرور" از دوستان قدیمی ترک خود برای موفقیت ماموریت خود کمک بطلبد.

به رغم تیرگی روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، نیروی هوایی اسرائیل به منظور، دورکردن سوء تفاهم در پروازهای روزانه خلبانان آن رژیم در دریای مدیترانه همیشه تماس خود را با همقطاران ترک خود حفظ کرده است.

برای آرام کردن ترکیه، "آمیدرور" با یک بسته بزرگ شیرین نظامی وارد آنکارا می شود، تا ترکیه را قادر سازد که از خود در مقابل موشک های ایران و سوریه دفاع کند. ترکیه از مدت ها پیش خواهان دستیابی به موشک قاره پیمای اسرائیلی"آروی" به معنی پیکان است.

ترکیه خواهان دستیابی به تکنولوژی شرکت دفاعی "الوپ" اسرائیلی می باشد. این تکنولوژی شامل، اطلاعات دیدبانی است که خلبانان ترک را قادر می سازد در هر ساعت صدها کیلومترمربع را با استفاده از دوربین ها و تصویرهای حرارتی رصد کنند.

این سیستم می تواند در شب و روز و در هر شرایط جوی 96 کیلومتر مربع را با جزئیات کامل عکسبرداری کند.

برای فروش این سیستم به ترکیه، سال ها مقامات نظامی دو دولت مذاکره کرده اند. در سال 2008 آنها موفق شدند که قرار خرید و فروش این سیستم را امضاء کنند، اما در اواخر سال 2011 این قرارداد ملغی شد.

"آمیدرور" قرار است پیشنهاد فروش سیستم فوق مدرن جنگ الکترونیک که توسط شرکت "آلتا" وابسته به صنایع فضایی اسرائیل توسعه یافته را به ترک ها ارائه دهد. تا جایی که می دانیم، قبل از تیره شدن روابط اسرائیل و ترکیه هر دو سیستم مزبور توسط هواپیماهای اطلاعاتی اسرائیل برای انجام آزمایش های لازم به ترکیه برده شده و مورد آزمایش قرار گرفته بود.

در گذشته، اسرائیل تانک های قدیمی ترکیه را به روز می کرد و پهبادهای نوع "هارن" را در اختیار آنکارا قرار داد.

ترکیه از آن پهبادها در جنگ علیه پ.ک.ک، سازمان مسلح کردهای ترکیه، که ماه گذشته اعلام آتش بس کرد، استفاده می نمود.

این روزنامه انگلیسی می افزاید: به خاطر وضعیت امنیتی که بحران دو ساله سوریه برای ترکیه ایجاد کرده، این کشور مجبور است که نیروی هوایی خود را به روز کند. چون وضعیت امنیتی موجود در جنوب و شرق مرزهای ترکیه غیر قابل پبش بینی می باشد. ترکیه نیز همانند کشورهای غربی و اسرائیل به برنامه هسته ای ایران مظنون است

ارگان های دفاعی اسرائیل، همواره سعی داشته اند ، سیاستمداران این رژیم را قانع سازند تا راهی برای عذرخواهی از ترکیه بیابند و بدین ترتیب اتحاد آنکارا– تل آویو علیه ایران و سوریه احیا گردد.

یک مقام نظامی اسرائیلی که نخواست نامش فاش شود گفت": ترکیه پیش از بحران جاری، بزرگترین شریک ما در حمل و نقل هوایی بود. استفاده ما از پایگاه های هوایی ترکیه، زمانی که با ایران درگیر شویم، نقشی کلیدی بازی خواهد کرد.
 
 
 
 
فرش قرمز بر سنگفرش سرخ؛

تمجید بازیگران "حریم سلطان" از "سلطان بی‌حریم" + تصاویر

 

بازیگران مجموعه تلویزیونی "حریم سلطان" که از پربیننده‌ترین مجموعه‌های فاسد ساخت ترکیه است، برای رونق‌دادن به مسابقات فرمول یک بحرین، به این کشور آشوب‌زده رفتند و حمایت از شاه دیکتاتور رژیم آل‌خلیفه را به حمایت از جنبش آزادی‌خواهانه و ضداستبدادی مردم این کشور ترجیح دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل مشرق، مسابقه سالیانه جایزه بزرگ فرمول1 "طیران الخلیج" که در کشور بحرین برگزار شد امسال شاهد پروپاگاندای تبلیغاتی آل‌خلیفه برای ترمیم وجهه جنایتکارانه و دیکتاتوری خون‌آشام این رژیم با حمایت دولت‌های هم‌پیمان آن بود و پادشاه این رژیم در راستای این کار، از هزاران هنرپیشه‌ سینما از کشورهای مختلف، رقاصه‌ها، ملکه‌های زیبایی از قاره‌های مختلف جهان و شومن‌های تلویزیونی، دعوت به عمل آورد.

در این راستا، جمعی از بازیگران سریال "حریم سلطان" از جمله "خالد ارگونش" (سلطان سلیمان)، "اوکان یالابیک" (ابراهیم پاشا)، "نور فاتح‌اوغلو" (ماه دوران) و "سلمی ارگونش" (خدیجه سلطان) نیز در سفر یک‌روزه به منامه که به دعوت دیکتاتور آل‌خلیفه و به بهانه تماشای مسابقات فرمول1 از نزدیک، انجام شد به دیدار وی شتافتند و از او نشان "کفایت" گرفتند که پخش تصاویر این اقدام تحریک‌آمیز، خشم مردم آزادی‌خواه و مظلوم بحرین را برانگیخت و آنها را در مناطق مختلف به خیابان‌ها کشاند. در برخی از این تظاهرات‌ها، شعارهایی علیه دولت ترکیه و شخص رجب طیب اردوغان نیز سر داده شد. این در حالی است که مردم مسلمان بحرین، از زمان آغاز پخش این سریال از شبکه‌های مختلف تحت مدیریت شاهزادگان آل‌خلیفه که روابط نامشروع جنسی و غیراخلاقی را به تصویر کشیده و سعی در مثبت نشان‌دادن دوران استبداد سیاه امپراتوری عثمانی دارد، بارها اعتراضات خود را از طرق مختلف به پخش این سریال، نشان داده‌اند.

ژنرال حمد بن عیسی آل‌خلیفه، پادشاه رژیم آل‌خلیفه در دیدار با عوامل این سریال که در کاخ شخصی وی به نام "الصافریه" در منطقه خوش‌آب و هوای "الصخیر" بحرین برگزار شد، علت تقدیر از این هنرپیشه‌ها و اعطای نشان به آنها را "تقدیر از نقش خوب آنان در حمایت از درام و مجموعه‌های تلویزیونی تاریخی اسلامی(!)" عنوان کرد و برای آنان آرزوی توفیق نمود.

وی که هنوز چند دهه بیشتر از تأسیس دولت در کشور تحت سیطره‌اش نمی‌گذرد، با اشاره به روابط دوجانبه خوب تاریخی بحرین با ترکیه، خواستار گسترش همکاری مشترک بین آنکارا و منامه و رشد و توسعه این روابط در زمینه‌های مختلف فرهنگی و هنری شد.

در مقابل، بازیگران "حریم سلطان" به جای ایفای وظیفه فرهنگی و هنری خود در دفاع از حقوق و آزادی‌های اساسی مردم، به تمجید از سلطانی پرداختند که سال‌هاست ملت خود را با تحقیر و سرکوب و ارعاب و حبس و شکنجه، در خفقان نگه داشته و طی دو سال اخیر آنها را روزانه به خاک و خون کشیده است.

هنرپیشه‌های ترک در دیدار با پادشاه بحرین، تشکر و تقدیر خالصانه خود را نثار ژنرال حمد آل‌خلیفه کردند و از دیدار با او و سبک ضیافت عربی وی، ابراز رضایت نمودند.

در ادامه، فیلم و تصاویر این دیدار را که خشم مردم آزادی‌خواه بحرین را برانگیخته است، می‌بینید:

تماشای مسابقات فرمول یک بحرین در حاشیه دیدار عوامل سریال حریم سلطان با شاه بحرین


ادای احترام سلطان به سلطان






سلطان‌حمد و سلطان سلیمان در حاشیه مسابقه فرمول1







 
 
وی در عین حال گفت: البته گاهی یک ضعف همه خدمات را به هم می‌ریزد باید مراقب این آسیب باشیم، رییس‌جمهور آینده اگر قرار است اظهار عقیده کند باید بداند که از جایگاه رییس دولت صحبت می‌کند، بداند در کشور تصمیم نهایی با رهبری است و فصل‌الخطاب امور با رهبری است.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) با تاکید بر اینکه بسیج و سپاه با هیچ جریان خاصی کار ندارد، گفت: کسانی که فتنه 88 را به پا کردند و یا آنهایی که بعد از تمام شدن دولت‌شان بعد از هشت سال تنها آب به آسیاب دشمن ریخته‌اند جزء سلایق مختلف نیستند، آنها معاندین هستند و نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام گواهی در همایش سرمربیان، مربیان صالحین و فرماندهان حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) با بیان اینکه امروز جامعه اسلامی ایران دارای امام و رهبری با شخصیتی بلامنازع در جهان است، گفت: مقام معظم رهبری وقتی که در ابتدای سال از دشمنان ایران نام بردند و در مورد اسرائیل گفتند که رژیم صهیونیستی را به عنوان جزئی از آمریکا می‌داند با این حرف‌ها اسرائیل را سر جای خود نشاندند، ما چنین رهبری داریم که حرف‌هایشان از بمب اتم هم قوی‌تر است، سوال این است که چرا قدرشناس رهبری نیستیم.

وی افزود: چرا مسئولان نظام وقتی به قدرت می‌رسند جایگاه رهبری را فراموش می‌کنند! در انتخابات سال 92 باید رییس‌جمهوری انتخاب کنیم که مطابق با معیارهای رهبری باشد به طوری که از امتیازات رییس‌جمهور کنونی بهره‌مند گشته و از نقاط ضعف دوری کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) با بیان اینکه ملت ایران شایسته خدمت و کار و تلاش است، گفت: در دولت‌های گذشته ضعف‌های فراوانی و نقاط مثبتی وجود داشت که در دولت کنونی نیز این رویه وجود دارد، با این تفاوت که مقام معظم رهبری فرمودند که 12، 13 ویژگی این دولت در دولت‌های گذشته وجود نداشت.

گواهی با بیان اینکه استکبارستیزی، شجاعت،‌شهامت،‌با مردم بودن، کنار گذاشتن اشرافی‌گری یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های رییس‌جمهور آینده است، گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند باید رییس‌جمهور آینده ویژگی‌های مثبت رییس‌جمهور فعلی را داشته باشد و از نقاط ضعف آن دوری کند، در این بین مهم آن است که نقاط ضعف نیز به صورت منصفانه مورد نقد قرار گیرد، نباید فراموش کنیم که دولت فعلی با تمامی ضعف‌ها، کارهای بسیار مهمی انجام داد که در طول 27 سال گذشته انجام نشده بود.

وی در عین حال گفت: البته گاهی یک ضعف همه خدمات را به هم می‌ریزد باید مراقب این آسیب باشیم، رییس‌جمهور آینده اگر قرار است اظهار عقیده کند باید بداند که از جایگاه رییس دولت صحبت می‌کند، بداند در کشور تصمیم نهایی با رهبری است و فصل‌الخطاب امور با رهبری است.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) اضافه کرد: مقام معظم رهبری همواره از دولت‌ها دفاع کردند، ایشان در دوران دولت اصلاحات از خاتمی علیرغم اینکه جایی برای دفاع از او نبود به عنوان پدر و رهبری دفاع نمودند، در دولت سازندگی نیز این اتفاق رخ داد،‌ در دولت احمدی‌نژاد نیز رهبر انقلاب دفاع جانانه‌ای از ایشان کردند، بر این اساس این صحبت‌ها که در سه دوره دولت‌های گذشته یعنی احمدی‌نژاد،‌ خاتمی و هاشمی مطرح شد که می‌گویند نمی‌گذاریم کار کنیم چه معنایی دارد، چه کسی نمی‌گذارد که شما کار کنید، قانون اساسی اختیارات را به رییس‌جمهور داده است و آنها در آن حیطه می‌توانند کارهایشان را انجام دهند اما نباید برخی از ندانم‌کاری‌ها را به ندادن اختیارات متهم کرد.

وی با تاکید بر اینکه رییس‌جمهور آینده باید دلش برای انقلاب بسوزد، گفت: اگر آن طرف آب کسی از او تعریف کرد باید سریع مقابله کند و بگوید که با آنها نیست، امروز دیده می‌شود که ماهواره‌ها برای برخی جریان‌ها تبلیغ می‌کنند، این افراد اگر ارتباطی با ماهواره‌ها ندارند باید اعلام موضع کنند.

گواهی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی متعلق به شهدا، جانبازان و حضرت ولی عصر (عج) است، این کشور صاحب دارد پس رییس‌جمهور باید به تمامی ارزش‌ها پایبند باشد و به آن توجه کند نه اینکه آنقدر جلو حرکت کند که از جلو افتاده و یا آنقدر عقب‌نشینی کند که از پشت بیافتد.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) افزود: اکنون مشاهده می‌شود که برخی برای آنکه رای سوخته و خاکستری را زنده کنند حق اسلام و انقلاب را نادیده می‌گیرند، این مردم از ارزش‌های انقلاب همواره دفاع کرده‌اند اما بعضا حرف‌هایی از برخی مسئولان شنیده می‌شود که آدمی را به تعجب وا می‌دارد.

وی با تاکید بر اینکه کاندیداها باید برنامه‌های فرهنگی را ارائه کنند، گفت که یکی از کارهای مهم رییس‌جمهور آینده داشتن برنامه فرهنگی است،‌ نه اینکه دنبال نوروز کذا و کذا و نشست‌هایی برای زنده کردن گذشته قبل از انقلاب باشد، مگر ما از ارزش‌های انقلاب‌مان چه کم داریم که باید دنبال تاریخ 2500 ساله برویم، مگر ما شهدا، پدران و مادران شهید نداریم که آنها را الگو قرار دهیم چرا باید افراد 2500 سال قبل بگردیم.

گواهی با بیان اینکه طبق بیانات مقام معظم رهبری، رییس دولت آینده باید متعلق به عقل جمعی باشد،‌گفت: رییس‌جمهور آینده نباید خود رای و خودمحور باشد بلکه باید به رای همگان و خرد جمعی احترام گذاشته و از آن استفاده کند، انسان هر چه عاقل و با معلومات باشد باز هم یک نفر است و ممکن است در یک جمع افراد نظرات مختلفی داشته باشند که در مجموع برای کشور مفید باشد.

وی با اشاره به اتفاقات روزهای پایانی سال گذشته، گفت: روزهای پایانی سال حوادثی برای کشور رخ داد که برای کشور اسلامی بسیار بد بود، اینکه مجلس و دولت به جان هم بیافتند و قوه قضاییه نیز به جان دو قوه دیگر بیافتد در شان ملت نیست، وقتی مسئولان در چنین جایگاهی قرار می‌گیرند باید شان نظام و ملت را حفظ کنند که متاسفانه بعضا این اتفاق رخ نمی‌دهد.

به گزارش ایسنا، گواهی با تاکید بر اینکه نباید یاس و ناامیدی در بین مردم ایجاد شود، گفت: مردم باید همواره به آینده‌شان امیدوار باشند، در همین راستا باید همگان با حضور قوی در صحنه حماسه اقتصادی و سیاسی را به منصه ظهور رسانده و در این عرصه پیشگام باشیم.

وی با اشاره به مشکلات سال گذشته، گفت: تحریم‌ها در سال 91 جدی بود به طوری که گفتند آخرین مرحله تحریم در فروردین ماه امسال است که ظاهرا اجرا شد اما اتفاقی نیفتاد و آنها تنها آبروی خود را بردند و مشکلات ما را زیاد کردند ولی در پشت این تحریم ما توانستیم رشد کنیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) افزود: در این بین و در چنین شرایطی نباید آب به آسیاب دشمن بریزیم به طوری که تا تحریم شدیم احتکار کرده یا اجناس را گران کنیم، اگر شما بسیجیان با چنین مواردی مواجه شدید باید امر به معروف کنید، با کم‌فروشان و گران‌فروشان برخورد کرده و نگویید که به ما چه ربطی دارد، امر به معروف امری ضروری به شمار می‌آید.

وی با این تعبیر که تهران پیشانی نظام است، گفت: ممکن است اتفاق کوچکی در تهران به تمامی کشور سرایت کند، شما بسیجیان در فتنه 88 اینطور عمل کردید که با وجود کتک خوردن باز هم از زمین بلند می‌شدید و می‌گفتید لبیک یا خامنه‌ای، اکنون نیز در سالی که مقام معظم رهبری به نام سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کردند انتظار می‌رود که برای پیاده کردن این حماسه تلاش کنید.

گواهی توجه به حمایت از تولید داخلی را به عنوان نمونه بارز حماسه اقتصادی برشمرد و گفت: برای حمایت از تولید داخلی باید از احتکار پرهیز شود و با کم‌فروشان و گران‌فروشان برخورد صورت گیرد.

وی حضور مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری را باعث ناامید شدن دشمنان دانست و گفت: در این بین برخی می‌گویند که اگر فلان آقا تایید نشد آشوب خیابانی می‌کنند، آنها کور خوانده‌اند، ‌این ملت بیدار است و این بار نسبت به گذشته حضور پررنگ و هدفمندی‌تری در پای صندوق‌های رای خواهد داشت.

گواهی افزود: اینکه مقام معظم رهبری فرمودند که همه سلایق باید در انتخابات شرکت کنند به معنای داشتن حق برای افرادی نیست که انتخابات دوره نهم مجلس را تحریم کردند و یا فتنه 88 را برپا کرده و برخی دیگر بعد از آن دوران حتی یک کلام با مردم حرف نزدند، این افراد از چشم مردم افتادند. کسانی که با مردم در گرما و سرمای انقلاب نبودند حق ندارند بیایند.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) افزود: کسانی که هشت سال از مدیریت کنار رفته و عمر دولت‌شان تمام شده است و بعد از آن حتی یک کلام برای انقلاب اظهانظر نکردند و تنها آب به آسیاب دشمن ریختند این افراد دیگر جزء سلایق مختلف نظام نیستند، آنها جزء معاندین‌اند و نمی‌توانند شرکت کنند.

وی با تاکید بر اینکه بسیج و سپاه به هیچ جریان کاری ندارد،‌گفت: تلاش ما بر این است که تا هر فردی که به اعتقادات‌مان نزدیک‌تر است را انتخاب کرده و ان‌شاءالله در پای صندوق‌های رای حضور پرشوری خواهیم داشت. ان‌شاءالله چند روز بعد از انتخابات نیز برای شکرگذاری و سپاس از مردم دور هم جمع خواهیم شد.

گواهی در پایان همچنین با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا، گفت: شوراها از مسیر خود خارج شده و سیاسی شده است، آنها دنبال کارهای اقتصادی و منافع شخصی افتادند و آن را دنبال می‌کنند، شورا وظیفه و تکلیفی دارد که باید دنبال حقوق مردم و نه منافع شخصی باشد. بهتر است آقایان گزارشی از عملکرد خود در طی چند سال گذشته ارائه دهند، ما از آنها گله داریم.

کیهان امروز در ستون خوانندگان نوشت:

  • خطاب به ریاست محترم جمهوری عرض می کنم اگر قرار باشد مردم پدر کسی را در بیاورند به قطع یقین این کار را خواهند کرد. نمونه آن حضور با شکوه و با بصیرت و قدرتمندانه آنان در روز 9 دی سال 88 در مقابله با فتنه گران بود. دیدیم و دیدند که همین مردم در منطقه هفتکل نیز اجازه ندادند منحرفین و افراد فاقد صلاحیت پشت بلندگو قرار بگیرند. البته قبل از آن تیر حلقه انحرافی در استادیوم آزادی توسط همین مردم به سنگ خورد. منحرفین بدانند با شبهه آفرینی در ایام نزدیک به انتخابات راه به جایی نخواهند برد.
  • انتظار می رود که رئیس جمهور محترم این شیرینی و حلاوت خدمت 8 سال را با برخی ندانم کاری ها و غفلت ها به کام ملت تلخ ننمایند و از ایشان می خواهیم که اگر صلاح و رستگاری را می طلبند از وسوسه های خناثان به درگاه حضرت احدیت پناه ببرند.
  • کاش آقای رئیس جمهور به جای هزینه کردن و وقت گذاشتن برای برگزاری مراسم تقدیر از خادمان نوروزی فقط یک هفته وقت خود و دولت را صرف مقابله جدی با گرانی های افسار گسیخته می کرد. این گرانی ها و بی توجهی آقای رئیس جمهور به این مشکلات تمام خدمات گذشته ایشان را تحت الشعاع قرار داده است.
 
 

توقف واردات نفت دبی از ایران

 

در سال 2012، دبی با خرید روزانه 130 هزار بشکه میعانات گازی از تهران، بزرگترین خریدار این کالا از ایران در خاورمیانه بود. پس از این تاریخ ، با فشارهای آمریکا، دبی 20 درصد از واردات خود را کاهش داد.
 دبی به دلیل تحریم ها و فشارهای سیاسی، واردات میعانات گازی از ایران را متوقف کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت روزنامه سعودی الاقتصادیه، شرکت ملی نفت امارات (اینوک) تحت مالکیت کابینه دبی به دلیل فشارها و تهدیدات کشورهای غربی و وجود تحریم های اروپا و آمریکا، واردات میعانات گازی از ایران را قطع کرد.

هم اکنون اینوک در جستجوی یافتن جایگزینی برای واردات روزانه 100 هزار بشکه میعانات گازی از ایران است.

این میزان میعانات گازی معمولا به مصرف پالایشگاه "جبل علی" دبی می رسید. محصولات نفتی تولید شده از این پالایشگاه برای مصرف فرودگاه بین المللی دبی دومین فرودگاه بزرگ جهان از لحاظ پذیرش مسافر ، جنگنده های نظامی آمریکا مستقر در منطقه و تامین سوخت شهر دبی منتقل می شد.

ایران در سال مالی منتهی به 20 مارس 2013 حدود 7.5 میلیارد دلار میعانات گازی به دبی صادر کرده بود.
میعانات گازی نوعی نفت بسیار سبک و مرغوب است.

سعید خوری مدیرعامل شرکت اینوک در این باره گفت: هنوز به دنبال جایگزینی برای واردات میعانات گازی ایران هستیم .

منابع نزدیک به اینوک می گویند که میعانات گازی ایران نسبت به دیگر کشورها، ارزان تر است و این موضوع برای شرکت نفت اینوک دبی از لحاظ اقتصادی بسیار مناسب است.

البته شرکت اینوک دبی در فوریه گذشته قراردادی را با قطر برای واردات روزانه 20 هزار بشکه میعانات گازی از این کشور امضا کرده بود تا بخشی از واردات این کالا از ایران جایگزین شود.

ظرفیت پالایشگاه اینوک در جبل علی دبی روزانه 120 هزار بشکه میعانات گازی است.
در سال 2012، دبی با خرید روزانه 130 هزار بشکه میعانات گازی از تهران،  بزرگترین خریدار این کالا از ایران در خاورمیانه بود. پس از این تاریخ ، با فشارهای آمریکا، دبی 20 درصد از واردات خود را کاهش داد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد