دفعه بعدی که به سراغ گوجه فرنگی یا کلم در یخچالتان میروید شاید بهتر باشد آن را بهتر از دفعات قبل بشویید.
به گزارش خبرگزاری فارس/a>، مطالعات موسسه بین المللی NFS نشان داد که کشوی سبزیها در یخچال میتواند آلودهترین قسمت آشپزخانه باشد.
کشوی سبزیها در یخچال که در آن مواد قبلاً شسته شده و کثیف با هم نگه داشته میشوند محلی برای ترکیب این آلودگیهاست.
لیزا یاکاس میکروبیولوژیست و مدیر بخش مجوزهای موسسه بینالمللی NFS که یک موسسه غیرانتفاعی برای ارتقای استانداردهای بهداشتی است گفت: اکثر مردم فکر نمیکنند که سبزی ممکن است به این اندازه مشکل ساز باشند. بهتر است برای شستن این مواد از ظرف آبی دارای مواد شوینده رقیق استفاده کرد.
تحقیق دیگری در سال 2011 اعلام کرده بود که آشپزخانه آلودهترین مکان خانه از نظر حضور میکروبها و باکتری هاست.
تا پیش از این تحقیق اکثراً گمان میکردند که ماکروویو ممکن است آلودهترین جای خانه باشد اما از آنجایی که ماکروویو سطحی صاف است احتمال رشد باکتریها در آن کمتر است.