سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی و اقتصادی و تحلیل

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام حوادث یکشنبه تلخ و سیاه مجلس ‌را یک آبروریزی تمام عیار دانست و گفت: ‌در گام اول مجلس دست به خطایی زد و وزیری را بر کنار کرد، ‌در کنار این کار شتاب‌آلود مجلس، رئیس جمهور نیز مرتکب خطایی شد که نابخشودنی است.
 
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، محسن رضایی عصر امروز در نشست با دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی و در پاسخ به سئوالات آنها اظهار داشت: هنوز به صورت رسمی کاندیداتوری خودم را برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام نکردم و قطعاً در روزهای آینده در این زمینه اعلام نظر می‌کنم.

یادگار دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در مرام و اندیشه بنده هیچ‌گونه بی‌ادبی و بی‌اخلاقی وجود ندارد و هرگز سعی نکردم به دیگران توهین کنم به طوری که در مناظرات ایام انتخابات نیز هر چند یکی از کاندیداها قصد داشت بنده را به جاده خاکی بکشاند و با مسایل حاشیه‌ای زمینه عصبانیت مرا فراهم کند اما هرگز از اتوبان خارج نشدم.

رضایی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان که گفت اگر رئیس جمهور شدید برای دانشجویان چه کار می‌کنید، خاطر نشان کرد: بنده تلاش می‌کنم دغدغه شغلی دانشجویان را شش ماه قبل از تحصیل به نحوه مدبرانه برطرف کنم و در کنار آن خدمت سربازی اجباری را به سربازی حرفه‌ای تبدیل می‌کنم.

کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قول سوم خود را به دانشجویان پرداخت وام دانشجویی به میزان مورد نیاز دانشجویان توصیف کرد و ادامه داد: تلاش می‌کنم تا بازپرداخت این وام‌ها بعد از اشتغال آنها انجام شود.

وی در ادامه اضافه کرد: نباید در این اوضاع و احوال تحریم اقتصادی تنها به شعار متکی بود بلکه تحریم‌ها به قدری سنگین است که ملت ما فشار سنگینی را تحمل می‌کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیام راهپیمایی 22 بهمن را به گروه 1+5 پیام روشن در بیزاری از حرکت‌های حیله‌گرانه توصیف کرد و بیان داشت:‌ این ملت گرانی‌ها و مشکلات اقتصادی را تحمل می‌کنند و پای انقلاب ایستاده‌اند.

رضایی با بیان دو راه حل برای گذر از این مرحله سخت یادآور شد: ما در مرحله اول به یک دیپلماسی فعال نیاز داریم تا بتوانیم در سایه آن مشکلاتمان را برطرف کنیم و در کنار آن در مسایل اقتصادی که سال آینده از اولویت جدی است برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها باید بر مشکل گرانی فائق آییم.

وی گفت: در صورت پیروزی در انتخابات سعی می‌کنم در گام اول تورم افسار گسیخته را مهار کنم تا فشار زیادی بر گردن مردم وارد نشود.

هر کس در جای خود باشد مشکلات اقتصادی برطرف می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، فرمانده دوران دفاع مقدس افزود: هرگز در صدد حرف زدن‌ها و شعار دادن‌های رنگین و زیبا نبودم بلکه معتقدم باید هر کس در مسئولیت و تخصص خود حاضر و آماده باشد تا مشکلات اقتصادی به حداقل برسد.

وی تصریح کرد: ‌یقیناً ما با مراجعه به متخصصان و پزشکان مجرب است که می‌توانیم بر درد خود واقف شویم و گر نه دکتر نماها هیچ دردی از ما دوا نمی‌کنند.

حوادث یکشنبه سیاه مجلس مایه آبروریزی بود

عضو هیئت علمی دانشگاه‌های کشور در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان در حوادث یکشنبه تلخ و سیاه مجلس خاطر نشان کرد: این مسئله یک آبروریزی تمام عیار بود که به حیثیت نظام و ملت لطمه زد چرا که در گام اول مجلس دست به خطایی زد و وزیری را بر کنار کرد که جانشین او فقط چهار ماه فرصت کاری خواهد داشت.وی هرگونه تغییر و تحول در این فرصت اندک را به صلاح ندانست و بیان کرد:‌ در کنار این کار شتاب‌آلود مجلس، رئیس جمهور نیز مرتکب خطایی شد که نابخشودنی است.
اقتصاددان برجسته در ادامه یادآور شد: زمانی که دشمن با تحریم‌ها به سراغ ما آمده است این نهایت خودزنی است که بخواهیم تنش و نابسامانی در داخل ایجاد کنیم.
رضایی در پایان سخنان خود ادامه داد: ما باید به تمام دعواها و مناظره‌ها با محوریت ولایت فقیه پایان دهیم و اطاعت بی‌چون و چرای خود را از مقام معظم رهبری به نمایش بگذاریم.

 

بسته 1+5 خالی است

منتظر اتفاق بزرگ در "آلماتی" نباشید

عصرایران - این هفته ، دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 در آلماتی قزاقستان آغاز می شود. غربی ها ، می گویند که پیشنهادات خوبی برای ایران دارند و ابراز امیدواری می کنند که تهران ، پکیج پیشنهادی شان را بپذیرد.

اما واقعاً غربی ها چه پیشنهادی برای ایران دارند؟ خبرها حاکی از آن است که آنها هیچ پکیج جدیدی ارائه نخواهند کرد و تنها کاری کرده اند، این است که پیشنهادات قبلی شان را بروز کرده و در کادو پیچ جدید به مذاکره کننده های ایرانی تحویل می دهند.

این که ایران از برنامه هسته ای خود دست بکشد و در مقابل ، آنها یکی دو مورد از تحریم ها را لغو کنند ، نمی تواند پیشنهاد اغواگرانه ای باشد.
واقعیت این است که ایران ، در برنامه هسته ای خود ، مطابق مقررات آژانس عمل کرده است. اما غربی ها ، فراتر از مقررات بین المللی از ایران ، انتطار دارند.

5+1

این انتظار ، ریشه در سوء ظن های موجود دارد و هرگز منطبق با مقررات آژانس نیست. به عنوان مثال ، آژانس ، مدت هاست که اصرار دارد از مجتمع نظامی پارچین در تهران بازدید کند. پیشتر ، این بازدید اتفاق افتاده و بازرسان گفته اند که همه چیز عادی بوده و فعالیت هسته ای در پارچین مشاهده نکرده اند.

اینک بار دیگر ، آژانس می خواهد درهای پارچین به رویش باز شود. اما مقررات خود آژانس در این باره چه می گوید؟ طبق مقررات همین آژانس ، نه ایران و نه هیچ کشور دیگری وظیفه ندارد به جز "اماکن ثبت شده در آژانس" را به بازرسان نشان دهد؛ خوب یا بد، این قانون خود آژانس است.

غربی ها ، می گویند درست است که ایران ، قانوناً وظیفه ای بیش از آنچه در مقررات آمده ندارد ، ولی ما سوء ظن داریم.
در پاسخ باید گفت که آیا ملاک ، سوء ظن غربی هاست یا مقررات تصویب شده آژانس؟
وانگهی ، حد پایان این سوء ظن ها کجاست؟ و چه تضمینی وجود دارد که اگر امروز پارچین را بازدید کردند ، فردا پادگان های نظامی ایران و محل های نگهداری موشک ها و خطوط تولید تسلیحات مان را نخواهند ببینند؟!
آیا هیچ کشوری در دنیا ، اماکن محرمانه اش -که حتی عکس گرفتن از دیوار بیرونی شان نیز ممنوع است- را به روی خارجی ها باز می کند؟!

تنها یک کشور این کار را کرد و آن هم عراق در اواخر رژیم صدام بود که با این اشتباه استراتژیک ، نه تنها طرف مقابل آرام ننشست ، بلکه با اشراف کامل بر توانایی های نظامی عراق ، حمله خود را طرح ریزی کرد.

غربی ها ، همچنین ایران را از غنی سازی منع می کنند. این در حالی است که باز طبق همان مقررات آژانس ، غنی سازی تحت نظر بازرسان آژانس ، حق همه کشورهاست و در ایران نیز ، غنی سازی تحت نظر آژانس و زیر دید دوربین های مدار بسته 24 ساعته آن انجام می شود.

همه دنیا می دانند که بحث هسته ای ، تنها یک بهانه و اهرم فشار است ، بهانه ای که بر مبنای آن ، آمریکایی ها ، بقیه را از ایران می ترسانند و از دیگران امتیاز می گیرند و روس و چینی ها نیز ، از ایران امتیاز می ستانند.
از این رو ، اگر بحث هسته ای هم در میان نباشد و به فرض ، همین امروز ، ایران تمام تاسیسات هسته ای اش را تعطیل و تجهیزاتش را باز کشتی کند و به بندر نیویورک بفرستد ، بهانه ای دیگر علم خواهد شد و مثلاً این بار خواهند گفت که موشک های ایران می توانند کلاهک شیمیایی حمل کنند و شهرهای اروپا را هدف قرار دهند و این داستان همچنان ادامه خواهد داشت.

به همین دلیل است که غربی ها ، هیچ گاه در مذاکرات هسته ای ، امتیاز قابل اعتنایی به ایران نمی دهند. تحلیل آنها این است که اگر ایران ، این امتیازهای کم بها را بپذیرد ، می توان ضمن عبور از مساله هسته ای اش ، وارد فضاهای دیگر شد. اگر هم نپذیرد ، بازی را با همین روند کنونی می توان پیش برد.
از این رو ، آنها در آلماتی نیز حاضر به دادن امتیاز نخواهند شد و طبیعتاً موضع اصولی مذاکره کنندگان ایرانی نیز در این شرایط باید تأکید بر حقوق مبتنی بر مقررات آژانس باشد.

چندی پیش مقام معظم رهبری ، شروط گفت و گو با آمریکا را اعلام کردند. اگر این شرط ها محقق شوند و ایران و آمریکا دور یک میز بنشینند ، طرفی بیشترین نفع را از مذاکرات خواهد برد که در کیسه اش ، امتیازاتی برای مبادله داشته باشد و الا مجبور است به اصطلاح تجار ، از اصل سرمایه بدهد.

همه می دانیم که بحث هسته ای ، بهانه ای بیش در نزد 1+5 نیست و مشکل اصلی ، خصومت آمریکا با ایران است که اگر این حل شود ، مشکل هسته ای نیز به حاشیه خواهد رفت.
بنابراین ، غرب می کوشد در پرونده هسته ای ، آنقدر فشار بیاورد که همه امتیازات را در این "عملیات ایذایی" از ایران بگیرد و ایران ، در شرایطی در "عملیات اصلی" ، پای میز مذاکره با آمریکا بنشیند که چیزی برای معامله و چانه زنی نداشته باشد. این راهبردی است که برای مذاکره کنندگان ایرانی عیان شده است و لذا به نظر می رسد آلماتی قزاقستان نیز نتواند صحنه بده بستان های کلان بین دو طرف باشد.

غربی ها اگر راست می گویند، باید حق غنی سازی طبق مقررات آژانس را برای ایران به رسمیت بشناسند و همه تحریم هایی که به بهانه هسته ای وضع کرده اند را بردارند ؛ مشکل اما اینجاست که بنا به دلایلی که گفته شد ، آنها راست نمی گویند و مذاکرات هسته ای ، بازی آنها برای تخلیه انرژی و امتیازات ایران در دیپلماسی بزرگ آینده است.
سازنده فیلم آرگو، "بنیامین جیزا افلک بولدت" (בנג'מין ג'זה אפלק) معروف به "بن افلک" یهودی 40 ساله ای است که این روزها نامش رونق محافل و مجامع هنری داست.
 مشرق؛ کثرت وقایع دهه 50 و 60، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را به موضوعی بی بدیل و ماندگار در تاریخ مبدل ساخته است.

یکی از مهمترین این وقایع، موضوع تسخیر سفارت آمریکا، به عنوان نمایندگی رسمی سیاسی ایالات متحده آمریکا در ایران می باشد.
واقعه ای که بسیار سریع و در جنب وقایع کثیر آن زمان به وقوع پیوست و خود اسبابی از برای تحقق وقایع دیگر بود.

واقعه ای که اگر چه هیچ گاه فرصتی از برای بازخوانی مفصل و تطبیقی آن بوجود نیامد، اما آبشخور موضوعاتی بسیار گردید و متاسفانه امروزه جُز ادبیات کلی "لانه جاسوسی" تصوری جامع از آن وجود ندارد.

ادبیاتی که تنها این تصور را در مخاطب پدید می آورد که در ایران سفارت آمریکا به تاریخ ۱۳ آبان ۱۳۵۸ توسط دانشجویان پیرو خط امام اشغال شد و از آن پس "سفارت آمریکا" را با نام "لانه جاسوسی" نامیدند.

اگر چه در باب کم کاری صورت گرفته عوامل متعددی را میتوان برشمرد، اما بیش از همه عُدول بخشی از مُسخرین لانه جاسوسی از مواضع انقلابی و دَر غَلطیدن ایشان به آغوش امپریالیسم جهانی را میتوان عامل اصلی ابتر ماندن نشر و بسط واقعیات سریع آن دوران دانست؛ اما واقع امر آن است که با وجود آلزایمز بسیاری از مسئولین در این باب، هیچگاه موضوع سفارت آمریکا طی این 33 سال از دستورکار سردمداران آمریکا خارج نشد و تسخیر این ساختمان واقع در محدوده خیابان‌های مفتح و طالقانی، به عنوان ضربه ای به یاد ماندنی بر هیمنه استکبار جهانی سرمشق مستضعفین بوده و هست.

 بویژه پس از فضاحت آمریکا در واقعه به یاد ماندنی طبس و تصویر جنازه های سوخته رنجرهای آمریکایی، این هیمنه به کلی فروپاشید.
این فروپاشی آنقدر فضیح بود که آمریکا نتوانست طی این 33 سال با انبوه فیلمها و مستندهای بر آن سرپوش نَهاده و از خویش اعاده حیثیت نماید. حال این ابر قدرت خود خوانده جهان اینبار با "آرگو" به مصاف اذهان جهانیان آمده تا شاید بتواند به زعم خویش ایالات متحده آمریکا را تطهیر نماید.


اما به راستی تطهیر کننده آمریکا چه کسی است؟

"بنیامین جیزا افلک بولدت" (בנג'מין ג'זה אפלק) معروف به "بن افلک" (Ben Affleck) یهودی آمریکازاده 40 ساله ای است که این روزها نام او همراه " آرگو" رونق محافل و مجامع هنری داست.


"بنیامین جیزا افلک بولدت" (Benjamin Géza Affleck-Boldt)

خانواده او از جمله یهودیان آلمانی- انگلیسی هستند و وی با وجود آنکه در ۱۵ اوت ۱۹۷۲ میلادی در مهمترین شهر یهودی نشین ایالات متحده آمریکا، یعنی شهر دانشگاهی "برکلی" ایالت "کالیفرنیا" به دنیا آمد،


اما عمده کودکی و نوجوانی خود را در شهر "کمبریج" ابر شهر "ماساچوست" ایالت "نیو انگلند" ایالات متحدهی آمریکا سپری نموده است.


پدر "بنیامین" یک مددکار اجتماعی و بازیگر تئاتر به نام " تیموتی بایرز افلک" (Timothy Byers Affleck) و مادر او یک معلم مدرسه به نام " کریستین آنه افلک" (Christine Anne "Chris" Affleck) بود.

همچنین "بنیامین" دارای یک برادر و آن هم کوچکتر از خود به نام " کالب کیسی مک گوائیر افلک-بالدت" معروف به "کیسی افلک" است.


کالب کیسی مک گوائیر افلک-بولدت

"بنیامین" که فعالیت رسمی هنری خود را در سن هشت سالگی با بازی در سریال "سفر میمی" آغاز نمود.


"بنیامین" با وجود ضعفهای بسیار هنری، با کمک و همیاری یهود و به جهت بی حیایی فوق العاده ای که در مقابل دوربین دارد، تا به امروز حدود 50 فعالیت هنری داشته، که هر یک در جای خود قابل نقد و بررسی است.








"بنیامین" در سن 36 سالگی با بازی در فیلم "سرزمین هالیوود" در اوج فعالیت بازیگری قرار گرفت.


"سرزمین هالیوود" (Hollywoodland) محصول سال 2006 میلادی

و پس از آن یهود او را آماده کارگردانی یافت و "بنیامین" 37 ساله را با ساخت اولین فیلم خود با نام "رفته عزیزم رفته" رسما به باشگاه کارگردانان وارد کرد.  


" رفته عزیزم رفته" (Gone Baby Gone) محصول سال 2007 میلادی

"بنیامین" همچون سایر یهودیان داری فرزندان زیادی نیست و در حال حاضر تنها سه فرزند رسمی دارد؛ دو دختر به نامهای "ولت آنا افلک" و "رز الیزابت افلک" و یک پسر به نام " ساموئل گارنر افلک" .


"بنیامین" عاشق شهرت، بویژه شهرت سیاسی است؛ وی حامی سرسختی برای دموکراتها محسوب می شود.

سابقه حمایت "بنیامین" از دموکراتها به دور اول انتخابات "جرج بوش" در سال 2000 میلادی بر می گردد.


"بنیامین" در این سال با حمایت رسمی خود از "اَل گور" دموکرات در مقابل "بوش" جمهوری خواه، به برگ برنده دموکراتها در انتخابات مبدل شد تا جایی که در دور اول انتخابات "جرج بوش" در سال 2004 میلادی، "بنیامین" حمایت همه جانبه ای از رقیب دموکرات "بوش" یعنی "جان کری" نمود.


"بنیامین" در هر دو دوره انتخابات "اوباما"ی دموکرات سهم زیادی در عوام فریبی و بالابردن حمایت از او ایفا نمود.


"بنیامین" علاوه بر آنکه عاشق شهرت است، عاشق زنان مشهور نیز هست.

وی تا به حال با هفت زن ارتباط رسمی داشته که در این میان "جنیفر گارنر" با طولانی ترین ارتباط یعنی حدود هفت سال، شاید از بیشترین اقبال برخوردار بوده است.






عشق شهرت برای "بنیامین" این بار ماموریتی ویژه را رقم زد، ماموریتی برای اعاده حیثیت از آمریکای متزلزل.


آمریکایی که در بدترین شرایط اقتصادی، سیاسی و امنیتی خود قرار دارد و یهود خود را ملزم به بقای او می‌داند.
اما آیا به راستی  "بنیامین" به عنوان یک سرباز خوب یهود با "آرگو" توانسته است این گونه کند؟!


اقبال افسری (عضو هیات علمی پژوهشگاه خانواده و زندگی)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد