خبرگزاری فارس: مدیرعامل نیروگاه رامین گفت: نیروگاه رامین با یک میلیون و 850 هزار مگاوات ظرفیت، 45 درصد از برق مصرفی استان خوزستان و هفت درصد از برق شبکه سراسری را تامین میکند.
وی افزود: ملت ایران همیشه در شرایط سخت توانسته است با درک عمیق معنی خودباوری، تواناییهایش را در معرض دید وجدانهای بیدار قرار دهد.
*رابطه دوسویه میان تولیدکنندگان برق و جامعه دانشگاهی و علمی کشور
مدیرعامل نیروگاه رامین تصریح کرد: کنفرانس نیروگاههای برق، یک رابطه دوسویه میان تولید کنندگان برق و جامعه دانشگاهی و علمی کشور است و امروز ما با وجود تحریمها، شاهد رشد صنعت برق و جایگاه والای خود در خاورمیانه و جهان هستیم.
وی همچنین عنوان کرد: در این کنفرانس بزرگترین چالشهای پیشروی صنعت برق یعنی تحریمها، بهینهسازی مصرف داخلی نیروگاهها، خصوصیسازی و برونسپاری، بررسی نقش مدیریت در بالا بردن کارایی نیروگاهها مورد بررسی قرار میگیرد.
*دقت بیشتری بهکار گرفته شود
موسوی با اشاره به لزوم تربیت نیروهای کاردان در این حوزه خاطرنشان کرد: با ظهور پدیده اقتصاد و بورس انرژی باید منابع انسانی و تجهیزاتمان با دقت بیشتری به کار گرفته شود.
وی ادامه داد: صنعت برق در حال تغییر ساختار نیروی انسانی خود است و این بدین معناست بدنه صاحب تجربه و تخصص این صنعت در حال جدایی از این پیکره هستند و باید افرادی که توسط جامعه علمی تربیت شدهاند جای آنها را بگیرند.
*نیازمند فناوری جدید هستیم
مدیرعامل نیروگاه رامین با بیان اینکه پیشرفت تکنولوژی در عرصه نیروگاههای کشور رو به پیشرفت است، افزود: برای کاهش هزینه تولید در بازار رقابتی آینده، نیازمند فناوری جدید هستیم، در حالی که درگیر با تحریم بوده و تلاشگران این عرصه باید تلاش خود را در ساخت داخلی به کار گیرند.
وی در پایان با اشاره به اینکه یکصد سال از عمر صنعت برق میگذرد و همچنان نیازمند تجهیزات جدید هستیم، اظهار کرد: بیش از ربع قرن از سن تجهیزات در نیروگاههای برق میگذرد و این افزایش سن باعث کاهش کارایی میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، کریم آرمات در اختتامیه کنفرانس نیروگاههای برق کشور اظهار کرد: مخابرات استان خوزستان به عنوان بسترساز فناوری اطلاعات به ایجاد امکانات مخابراتی برای یک میلیون مشترک تلفن ثابت اقدام کرده است و در 346 مرکز بزرگ و کوچک خدمات تلفن ثابت ارائه میدهد.
*ارائه خدمات در هزار و 580 سایت
وی افزود: مخابرات خوزستان در هزار و 580 سایت در سطح استان خدمات همراه اول ارائه میدهد و جدیدترین نصب تلفن همراه با وجود تحریمها و فشارها در تامین قطعات اتفاق افتاد و 5 میلیون مشترک، ظرفیت ایجاد شد.
به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات استان خوزستان در یک سال گذشته یک میلیون مشترک همراه اول اضافه شده است.
آرمات با بیان اینکه افزایش خدمات در حوزه فناوری اطلاعات زمینه ایجاد اشتغال و ارتقا سطح دانش و فرهنگ را در استان فراهم کرده است، تصریح کرد: ارائه پهنای باند با 300 مرکز امکان جذب 160 هزار مشترک دیتا را فراهم کرده است.
*ایجاد 60 هزار کیلومتر فیبر نوری
وی با اشاره به اینکه تنگناهایی در ارتباطات بین شهری وجود داشت، ادامه داد: با ایجاد 60 هزار کیلومتر فیبر نوری امکان تسهیل در جهت ارتباطات تلفنی شهری و بین شهری فراهم شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان خوزستان با اعلام آمادگی برای ارائه خدمات فیبر به بخشهای مختلف صنعتی کشور گفت: خوزستان از نظر فناوری اطلاعات در جایگاه خوبی قرار دارد و شرکت مخابرات استان به ارائه سرویس با کیفیت میاندیشد.
وی عنوان کرد: در سال 88 در ارائه برخی از خدمات رقبایی مانند ایرانسل و تالیا به وجود آمد که این مسئله باعث شد تا علاوه بر کمیت در کیفیت به رقابت بپردازیم و ایجاد رقابت در مجموعه فناوری اطلاعات باعث میشود تا خدمات با کیفیتتری ارائه دهیم.
*عصر امروز را عصر فناوری اطلاعات نامیدهاند
آرمات یادآور شد: عصر امروز را عصر فناوری اطلاعات نامیدهاند زیرا اطلاعات جزو تفکیک ناپذیر زندگی بشر بوده و انسان از گذشته در راستای تصمیم گیریها نیازمند اطلاعات بوده است.
وی با اشاره به اینکه تحولات صورت گرفته در فعالیتهای تولیدی حاصل به کارگیری فناوری اطلاعات است، اظهار کرد: استراتژی رقابتی مبتنی بر بازار در حال گذر بوده و به سوی رقابت بر صنایع میرود و بنای تولید نسل آینده مبتنی بر توجه به اطلاعات، مدیریت دانش و توجه ویژه به دانش افراد است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان خوزستان در پایان عنوان کرد: فناوری اطلاعات همه زوایای زندگی بشر را در برگرفته است و بسیاری از علوم و موضوعات را تحت تاثیر قرار داده و از آن میتوان در آموزش، مدیریت، پزشکی، تجارت، حمل و نقل و ترافیک استفاده میشود.