صادق زیباکلام در گفتگو با مهر درباره ایجاد اخلال در سخنرانی رئیس مجلس در قم اظهار کرد: آنچه در قم اتفاق افتاد قابل انتظار و تصور بود چون مشابه این داستان در ۱۴ خرداد ۸۹ برای سیدحسن خمینی و به شکلی دیگر در نماز جمعه برای آقای هاشمی رفسنجانی اتفاق افتاده بود. کار به جایی رسیده بود که حتی عده ای تهدید کردند که اگر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به نماز جمعه بیاید، نماز جمعه برهم خواهد خورد.
وی افزود: اصولگرایان واقعا نمی توانند احمدی نژاد را محکوم کنند چون آنها بعد از خرداد ۸۸ در قبال برخی بی حرمتی ها سکوت کردند و اجازه دادند این گونه اتفاقات از سوی رئیس جمهور و حامیان وی اتفاق بیفتد، لذا امروز چوب این سکوتشان را میخورند. این فعال سیاسی اصلاحطلب ادامه داد: حتی اگر خود لاریجانی و یا به عبارت بهتر لاریجانی ها بعد از ۲۲ خرداد ۸۸ در قبال برخی اتفاقات ایستادگی و آن رویدادها را محکوم میکردند، سخنرانی رئیس مجلس شورای اسلامی آن هم در ۲۲ بهمن و در شهر قم به هم نمی خورد.زیباکلام درباره سخنرانی رئیس جمهور و سردادن شعار زنده باد بهار در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن تصریح کرد: خیلی اتفاق شگفت انگیزی رخ نداده است چون از مدت ها قبل احمدی نژاد عزمش را برای چنین اقداماتی جزم کرده بود و بنده نیز این موضوع را پیشتر اشاره کرده بودم که وی به این سادگی قدرت را رها نمی کند.
وی ادامه داد: بنده همچنان معتقدم که احمدی نژاد بنا ندارد که از قطار قدرت به این سادگی پیاده شود و تا آنجایی که بتواند برای اینکه قدرت را از دست ندهد، ایستادگی خواهد کرد. لذا اصولگرایان اگر بخواهند احمدی نژاد را کنار بگذارند باید به زور وی را از قطار قدرت پیاده کنند.استادعلوم سیاسی دانشگاه تهران با بیان اینکه احمدی نژاد اکنون جریان سومی را در برابر اصولگرایان و اصلاح طلبان مطرح کرده است، گفت: نامزد این جریان اسفندیار رحیم مشائی است و احمدی نژاد تمام قدرتش را بکار خواهد بست که او را وارد صحنه انتخابات کند.
زیباکلام افزود: البته احمدی نژاد میداند که قطعا شورای نگهبان مشائی را رد صلاحیت خواهد کرد؛ چراکه پیشتر در انتخابات سال ۸۴ دکتر مصطفی معین از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شده بود. امید احمدی نژاد این است که بتوانند به استناد حکم حکومتی از سوی رهبر معظم انقلاب برای مشائی تایید صلاحیت بگیرد.
به گفته وی اینکه در نهایت شورای نگهبان صلاحیت مشائی را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری تایید کند یا خیر، مشخص نیست و آینده این موضوع را نشان خواهد داد. این فعال سیاسی اصلاحطلب درباره شعار برگزیده شده از سوی جریان انحرافی و اینکه این شعار با رویکردهای گذشته دولت و تیم احمدی نژاد تفاوت دارد اظهار کرد: احمدی نژاد و تیمش آنقدر آگاهی دارند و میدانند که استراتژی آنها در انتخابات ۸۴ و ۸۸ دیگر کارساز نیست.وی اضافه کرد: استراتژی احمدی نژاد و تمیش در انتخابات سال ۸۴ این بود که هاشمی نماد اشرافیت و اشرافیت گرایی است که حق مردم را خورده و برده است و احمدی نژاد هم رابین هود اسلامی است که برای محرومان و مستضعفان آمده است تا حق و حقوق آنها را بگیرد. او توانست با این شعار و استراتژی بخشی از آراء سال ۸۴ را به خود اختصاص دهد.
زیباکلام با بیان اینکه احمدی نژاد و تیم او در سال ۸۸ هم چیزی شبیه به استراتژی انتخاباتیشان در سال ۸۴ را در پیش گرفتند که البته خیلی هم جواب نداد، خاطر نشان کرد: آنها به خوبی میدانند که در انتخابات سال ۹۲ اصلا نمی توانند بر مبنای چنین استراتژی حرکت کنند و رأی بدست آورند.وی تاکید کرد که به فرض گرفتن تایید صلاحیت برای مشائی از سوی احمدی نژاد و دولتی ها اگر اصلاحطلبان و هاشمی در انتخابات سال آینده حضور نداشته باشند، قطعا مشائی در این انتخابات پیروز خواهد شد. تنها عاملی که از پیروزی این جریان جلوگیری میکند حضور جدی هاشمی و اصلاحطلبان در انتخابات است، در غیر اینصورت آقایان ولایتی، حدادعادل، جلیلی و... قادر نخواهند بود جلوی مشائی را بگیرند.استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران با بیان اینکه اگر هاشمی وارد انتخابات سال آینده شود، بعد میدانم که احمدی نژاد و تیمش به دنبال استراتژی های سال های ۸۴ و ۸۸ برای تخریب وی بروند، یادآوری کرد: چون آنها میدانند که این حنایشان دیگر رنگی ندارد، لذا تلاش میکنند که شعارهای جدید و مبتنی بر شرایط روز ارائه کنند.وی درباره شعارهای احتمالی احمدی نژاد و جریان انحرافی در انتخابات سال آینده گفت: شعارهایی مثل «زنده باد بهار»، «زنده باد ایران» و «درود بر مردم آزاده ایران» ابزار و شعارهای جدیدی است که از سوی احمدی نژاد، جریان انحرافی و جبهه پایداری برای انتخابات آینده برگزیده میشود.
قاسمی: با کوچکترین خطا قطعا سقوط خواهی کرد
حملات شدیداللحن یاران و حامیان سابق احمدینژاد
کد مطلب : 8641
گروه سیاسی: حملات و انتقادهای اصولگرایان و حامیان سابق احمدینژاد، علیه او دوچندان شده است و یکی از چهره های شاخص حامی او در گذشته، به صراحت به او یادآوری کرده که: با کوچکترین خطا قطعا سقوط خواهی کرد و یک سایت اصولگرا نیز نوشت: احمدینژاد خیلی وقت است به پایان راه رسیده است!
سعید قاسمی از حامیان سابق احمدینژاد و از فعالان فرهنگی حزبالله با اعلام اینکه «چاقوی» محمود احمدینژاد دیگر کارآیی ندارد٬ به وی هشدار داد نظام «توان» برکناریاش را دارد و کاری نکند که در چند ماه آینده برکنار شود. وی گفته «مردم پرچم را به دست احمدینژاد ندادند تا هرکاری خواست بکند» و تلاش او برای برقراری رابطه با آمریکا بسیاری را در جمهوری اسلامی «اذیت» کرده است. سردار قاسمی در گفتگو با سایت «رجانیوز»٬ حملات تند و بیسابقهای به رئیس دولت دهم کرده و خطاب به احمدینژاد افزوده اگر در چند ماه آینده «آنجایی که لازم است سکوت کنید، آنجایی که لازم است جیغ بزنید٬ این کار را نکنید قطعاً سقوط جنابعالی را به دنبال خواهد داشت...چرا خود احمدینژاد سعی نمیکند فرود آرامی داشته باشد؟ آیا واقعاً نمیخواهد یا نمیتواند قضیه را جمع کند؟ آیا از روی لجبازیاش نمیخواهد قضیه را جمع کند؟
وی در بخش دیگری از این مصاحبه طولانی گفت: دو ماه پیش سر قصهای که احمدینژاد رفت آمریکا و آمد و در آنجا پالسهای نامربوطی فرستاده شد و حرف و حدیثهایی خارج از ریلی که احمدینژاد روی آن بود، توسط خود ایشان و اطرافیانش زده شد، خیلیها اذیت شدند و مشخصاً مردمی که بر اساس آرمان و ارزشهای همان مدلی که ایشان را سر کار آوردند، زده شد، خیلیها اذیت شدند. سکوتشان دلیل بر این نبود که نفهمیدند یا پرچم را دست ایشان دادند که هر کاری خواست بکند، بلکه میدانستند اگر بخواهند اقدام میدانی انجام بدهند و حرفی بزنند، قطعاً گل به دروازه خودی زدهاند.
قاسمی همچنین گفت: بحث این است که در شرایط موجود چرا این اتفاق دارد میافتد؟ من بهنوبه خودم این قضایا را بعد از عید پیشبینی کرده بودم. یعنی وقتی حضرت آقا میگفتند منتظر فتنه جدید باشید که نوع و مدلش پیچیدهتر است، خودم بعد از عید منتظر این قصه بودم و نه به این زودی...
احمدینژاد خیلی وقت است به پایان راه رسیده!
از سوی دیگر یک سایت اصولگرا در تحلیلی تند علیه رییسجمهور مورد حمایت سابق خود، نوشت: کاری که محمود احمدینژاد روز بکشنبه ۱۵ بهمن ماه در مجلس انجام داد همانند کاری که در شب ۱۴ خرداد سال ۸۸ انجام داد برای سالهای سال در حافظه مردم ما خواهد ماند و نشانه دیگری از عدم کفایت سیاسی فردی است که با طوفانی از اغراقها آمد و با ... به پایان کار خود نزدیک میشود و نشان میدهد تا چه اندازه او حاضر است برای باقی ماندن دست به هر کاری بزند!
این سایت اصولگرا ادامه داده است: انصاف بدهیم، احمدینژاد در تمامی این ۸ سال با کشور چهها کرد؟ وضعیت معیشتی مردم از کجا به کجا رسید؟اختلافات در کشور را تا چه حد عمیق و خطرناک کرد؟ تا چه اندازه به مشکلات دامن زد و آنها را تبدیل به بحران کرد و ایران را در جهان منزوی کرد؟چقدر نظام و آبروی آن را به بازی گرفت و مردم را نسبت به اصل نظام بدبین کرد؟ انصافا اگر یک دهم وی هاشمی و خاتمی و … این کارها را انجام میدادند با آنها چه برخوردی صورت میگرفت؟
در ادامه این تحلیل آمده است: آیا این منطق صحیح است که بنی صدر در اوج جنگ و بحرانها به دلیل چند حرف و اختلاف نظر سیاسی عزل شود و به سادگی کشور را با بحران مضاعف روبرو کنیم اما اکنون که کشور در شرایط صلح است و حداقل درگیر جنگ فیزیکی نیست و خطر احمدینژاد و عملکرد وی به مراتب بیشتر از بنی صدر است با وی مسامحه کنیم و بخواهیم وی با این شیوهها و عملکردها به او اجازه بدهیم به کار خود ادامه دهد؟ درست است حدود ۴ ماه بیشتر از دوران احمدینژاد باقی نمانده اما او نشان داده هرچه به پایان نزدیکتر میشود برای بقای در قدرت خطرناکتر میشود. همان طوری که ۸ سال قبل حتی دشمنان احمدینژاد برای وی چنین سرانجامی را متصور نبودند نباید این تصور را از نظر دور داشت که ممکن است وی در همین ۴ ماه نیز عملکردی را از خود نشان دهد که شاید در خواب هم نتوانیم آن را ببینیم. هر چه باشد یقینا با این آبروریزیها و ...، وی و اطرافیانش خطری بالقوه برای اساس نظام محسوب میشوند و میتوانند کشور را با بحرانهایی روبرو کنند که گذر از آنها به هیچ عنوان ساده نباشد. (هر چند که کشور در این بحرانها گرفتار شده است.)
تحلیلگر این سایت چنین ادامه داده است: احمدینژاد برای برخیها رویایی بود که خیلی زود تبدیل به کابوس شد و این کابوس میتواند خطرناکتر نیز بشود. کودتای ناکامی که احمدینژاد روز یکشنبه(سیاه) قصد انجام آن در مجلس را داشت و .... نشان از این دارد که احمدینژاد فکرهای خطرناکی را در سر دارد تا بتواند مخالفین و منتقدینش را به زعم خودش منکوب کند...اما هرچه که باشد یک واقعیت وجود دارد که اکثریت موافقین و مخالفین احمدینژاد بر آن اتفاق نظر دارند و آن اینکه احمدینژاد خیلی وقت است که به پایان رسیده!
این سایت در پایان تحلیل خود یادآوردی کرده است: رای عدم اعتماد مجلس به وزیر کار در تاریخ جمهوری اسلامی رکورد زد و ایشان با ۱۹۲ رای برکنار شدند، تا به حال این رکورد مخصوص بنی صدر و عدم کفایت سیاسی وی با ۱۷۵ رای در سال ۱۳۶۰ بود!
دعوا بر سر نیامدن مردمینژادی دیگر!
کد مطلب : 8835
گروه سیاسی- رسانهها: روزنامه دولت امروز در گزارشی با عنوان دعوا برسر نیامدن مردمینژادی دیگر تمام گروههای سیاسی فعال در کشور را متهم کرد که به دنبال طرحهایی خودساخته و غیرمردمیاند تا بتوانند منویات خود را جامه عمل بپوشانند!
روزنامه ایران در گزارش خود باز هم آیتالله هاشمی رفسنجانی را مورد انتقاد قرار داد و طرح دولت وحدت ملی او را در این راستا تفسیر کرد. این روزنامه همچنین طرح تغییر نظام سیاسی کشور از حالت ریاستی به پارلمانی را در این راستا دانست و در به نامه اخیر آیتالله جعفر سبحانی از مراجع تقلید کشور اشاره نمود.
گزارشگر روزنامه ایران طرح اصلاح قانون انتخابات را روشی برای ممانعت از آمدن مردمی نژادی دیگر تفسیر کرد و این طرح که به تازگی با تغییراتی تبدیل به قانون شد را در کنار تلاش برای تغییر ساختار سیاسی نظام و طرح دولت وحدت ملی هاشمی قرار داد.این گزارش روزنامه ایران در شرایطی منتشر شده است که در دو هفته اخیر دولت به شکلی کاملا علنی وارد فاز انتخاباتی شده است و اسفندیار رحیم مشایی نیز از پشت پرده خارج شده است.
بسیاری از تحلیلگران با قاطعیت از کاندیداتوری رحیم مشایی در انتخابات ریاست جمهوری و حمایت بی دریغ رییس جمهور و دولت از وی سخن می گویند. به نظر می رسد منظور روزنامه دولت از دعوا برای نیامدن مردمینژادی دیگر، دعوا برای نیامدن اسفندیار رحیممشایی است. روزنامه به گونهای این مطلب را القا میکند که تمام تلاش های انتخاباتی گروه های سیاسی برای ممانعت از نیامدن مشایی است! این روزنامه در همین راستا در گفت وگویی با مسعود شفیعیکیا روحانی حامی دولت به نقل از وی نوشت تمام دعواها سر این است که یک مردمینژاد دیگر بر سر کار نیاید.
شفیعیکیا تاکید کرد: میخواهند دایره قدرت را بستهتر کنند تا دیگر خارج از دایره قدرت کسی نتواند حضور پیدا کند! هر کسی میخواهد بیاید، باید در دایره مدنظر باشد. این روحانی حامی دولت در ادامه گفت: ما با یک جریانی سروکار داریم که همه چیزش روی برنامه است. آمدند و دو سالی ما را درگیر جریان موهوم انحرافی کردند، خب حالا هم میخواهند میوهاش را بچینند! بحث ما این است که باید این واسطهها را در این میان جدی بگیریم. به عنوان دلسوزی حرفهایی میزنند که روحش دولتهراسی است، احمدینژادهراسی است! این جریان، جریانی است که میخواهد مدام مردم را بترساند.