سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار و گزارشات سیاسی و اقتصادی و تحلیل

 
تحلیل همراه با شور و شعف «لس آنجلس تایمز» 

آنچه هفته پیش در مجلس دیدیم، فقط شمه کوچکی از آن چیزی است که در آینده روی خواهد داد! / کانون بحران کیست؟  

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

لس آنجلس تایمز طی گزارشی از شرایط این روزهای تهران نوشت: چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری درگیری میان جناح‌ها تشدید شده است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ این روزنامه آمریکایی می‌نویسد که حتی قبل از اعلام رسمی اسامی نامزدهای این انتخابات حمله جناح‌های رقیب به یکدیگر حالت علنی پیدا کرده و هر یک با انواع و اقسام اتهام ها و القاب به یکدیگر حمله می‌کنند.

هفته گذشته اقدام احمدی نژاد در جلسه مجلس و پخش نواری که به گفته وی فساد  فاضل لاریجانی را ثابت می‌کند فضای سیاسی و مطبوعاتی ایران را به حیرت واداشت.

احمدی نژاد می‌گوید در شرایطی که دشمنان خارجی در حال اعمال فشار به ایران هستند فساد مالی و سیاسی برخی از محافل قدرتمند اقتدار دولت وی را زیر سئوال برده و تضعیف می‌کنند.

علی لاریجانی رییس مجلس در پایان سخنان رییس جمهور به وی گفت که شئونات جمهوری اسلامی را رعایت نکرده و وی را متهم کرد که با این روش‌ها قصد دارد از دیگران حق حساب بگیرد.

به نوشته لس آنجلس تایمز، این درحالی است که آیت‌الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران از چند هفته پیش هشدار داده و درگیری های جناحی در آستانه انتخابات را «غیر اخلاقی» و «خیانت به کشور» دانسته و از همه جناح‌ها خواسته اند که شمشیرهای خود را غلاف کنند.

این روزنامه می افزاید: اما هر کدام از جناح‌ها مدعی‌اند که ورود آنها به این کشمکش به معنای عدم تبعیت از رهبری و یا مصلحت اسلام و نظام نیست!

کانون بحران کیست؟

روزنامه لس آنجلس تایمز می‌افزاید که به اعتقاد اکثر کارشناسان مسائل سیاسی ایران این گونه کشمکش‌ها تا زمان انتخابات تشدید خواهند شد و آنچه که در هفته‌های اخیر دیده‌ایم فقط شمه کوچکی از آن چیزی است که در آینده روی خواهد داد!

روزنامه لس آنجلس تایمز می‌نویسد که کانون اصلی بحران حکومتی ، رییس جمهور و اطرافیانش است که در دور اول و آغاز دور دوم ریاست جمهوری خود از حمایت وسیع همه جناح‌های محافظه‌کار برخوردار بود.

به نوشته این روزنامه آمریکایی ، احمدی نژاد در دو سال گذشته بخش زیادی از حامیان خود را در میان روحانیون با نفوذ و فرماندهان سپاه پاسداران از دست داده است. از سوی دیگر تشدید  شرایط اقتصادی کشور نیز باعث شده است که بخشی از هواداران و رای دهندگان به وی، او را تنها بگذارند.

لس آنجلس تامیز مدعی شده که «وی تحت فشار مجبور شده که تعدادی از وزرای کابینه‌اش را تغییر دهد» این روزنامه اشاره ای به مصادیق این تغییرات نکرده است.

این روزنامه می افزاید: مشاور رسانه‌ای او به اتهام توهین به رهبری بازداشت شد و تعدادی از افراد نزدیک به حلقه مشاوران و دفتر ریاست جمهوری بازداشت شده و یا منتظر دادگاه هستند.

انتخابات و گزینه احمدی نژاد

با وجودی که دوره ریاست جمهوری وی چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید احمدی نژاد کماکان می خواهد نقش خود را به عنوان یک بازیگر مهم در سیاست جمهوری اسلامی ایران حفظ کند. او مدعی است که سیاست های به اصطلاح مردمی وی هنوز طرفداران بسیار زیادی دارد.

اما این بار به نظر می‌رسد که ائتلاف محافظه‌کاران یا اصولگرایان کاملا مشخص کرده‌اند که خواستار خروج کامل احمدی نژاد و حامیان وی هستند.

روزنامه لس آنجلس تایمز یادآوری می‌کند که برنامه احمدی نژاد و پیروان وی معرفی اسفندیار رحیم مشایی رییس دفتر و مشاور ارشد رییس جمهور به عنوان نامزد این جناح برای انتخابات است. اما مشخص نیست که وی و یا هر فرد دیگری از جناح احمدی نژاد بتواند از صافی شورای نگهبان بگذرد و برای نامزدی خود صلاحیت بگیرد.
کارشناسان پیش بینی می‌کنند که افرادی نظیر علی لاریجانی، علی اکبر ولایتی از جناح اصولگرا و احتمالا محمد رضا عارف از معاونان ریاست جمهوری در دولت محمد خاتمی و شاید حسن خمینی نوه آیت‌الله خمینی خود را برای انتخابات کاندیدا کنند.
با وجودی که کشمکش‌های جناحی هر روز داغ تر می‌شود به نظر می‌رسد که بخش وسیعی از مردم ایران علاقه و توجه چندانی به این مباحث ندارند.به نوشته این روزنامه، اکثریت شهروندانی که با آنها در مورد انتخابات صحبت شده می‌گویند آنها فردی را ترجیح می‌دهند که بتواند حداقل قیمت ها را ثابت نگاه دارد.
 
 
 

مهمترین همکار بی بی سی در ایران کیست؟

سایت الف نوشت:

درهفته های اخیر، تعدادی از فعالان رسانه ای در داخل کشور به اتهام همکاری با بی بی سی و دیگر رسانه های ضدانقلاب، بازداشت شده اند. این اقدام قاعدتاً برای پیشگیری از عملیات روانی دشمن و زمینه سازی های بعدی آن انجام شده است.

روشن است که پایش مستمر فعالیت دشمن و پیشگیری از دسیسه های آن، وظیفه نهادهای اطلاعاتی کشور است و باید تلاش های آنها در انجام موثر این ماموریت را قویاً تحسین و حمایت کرد. حتی اگر ظاهر ناخوش آیند احضار و باجویی از فعالان رسانه ای داشته باشد.

لازم به یاد آوری است پیش از این مسوولان قضایی و امنیتی درباره ارتباط و همکاری با بی بی سی و دیگر رسانه های دشمن به همه فعالان رسانه ای تذکر و هشدار داده بودند و روزنامه نگارانی که اخیراً احضار یا بازداشت شده اند، نمی توانند کارشان را توجیه کنند یا ادعا کنند نمی دانستیم این کار مصداق جرم است... اما سوال اینجاست که آیا همکاران بی بی سی در ایران فقط روزنامه نگاران بازداشت شده هستند؟

آیا بی بی سی درایران، همکار دیگری ندارد؟ چه کسی و چه طرز فکری در ایران، افکار عمومی را به سمت بی بی سی و دیگر رسانه های ضدانقلاب هدایت می کند؟ چه کسی با سانسور گسترده و همه جانبه در داخل، افکار عمومی تشنه اخبار را بسوی بی بی سی سوق می دهد؟ چه کسی اخبار یکشنبه سیاه مجلس را در رسانه ملی کاملاً سانسور کرد؟ چه کسی رسانه ها را از پرداختن به نتایج هدفمندی یارانه ها منع می کند؟ چه کسی رسانه ها را منع می کند تا مخالفت یکپارچه مردم و علما و فعالان اقتصادی را با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها منعکس نکنند؟ چه کسی با به نوسان افتادن بازار های طلا و ارز، دستور می دهد موضوع در همه رسانه های کشور سانسور شود و با این قبیل دستوراتش، میدان رسانه ای کشور را برای جولان دادن بی بی سی، خالی ومهیا کرده است؟

آیا دبیرخانه شورای امنیت ملی و رئیس سازمان صدا و سیما تصور می کنند با سانسور اخباری که مردم تمایل و عطش دانستن آنها را دارند، از انتشار این اخبار جلوگیری کرده اند؟ این قبیل سانسور ها شاید درکوتاه مدت بتواند سرعت گسترش یک خبر را کاهش دهد اما چند ضرر بسیار بزرگتر به اعتبار نظام می زند.

یکی اینکه باعث می شود مردم حس کنند رسانه ملی و مسئولان کشور به شعور آنها توهین می کنند. دیگر اینکه برای مردم برای دانستن چاره ای باقی نمی گذارند که بسوی رسانه های ضد انقلاب بروند. دشمن هم با حداکثر سوء استفاده از این نوع سانسورهای احمقانه، انواع پیام ها در جهت جنگ روانی شان را، به خورد ملت تشنه حقیقت می دهند.

در عصر اینترنت و شبکه های اجتماعی و در شرایطی که میدان نبرد اصلی جمهوری اسلامی به جبهه رسانه ای و جنگ نرم منتقل شده، نهی کردن رسانه های مدافع نظام از پرداختن به موضوعات مهمی مانند یکشنبه سیاه مجلس، آثار شوم هدفمندی یارانه ها و تحولات ارز و طلا، به نفع کیست؟

کلاهمان را قاضی کنیم... امروز چه کسی بیشتر به رشد مخاطبان و بینندگان بی بی سی و اذنابش کمک می کند؟ روزنامه نگاران احضار شده یا سانسورهای ضرغامی و دبیرخانه شورای امنیت ملی؟
 
 
رییس آینده سازمان CIA مسلمان است؟!
 
کد مطلب : 8857
 
گروه بین‌الملل: یکی از ماموران سابق پلیس فدرال آمریکا (اف.بی آی) مدعی شده که کاندیدای تصدی ریاست سازمان سیا هنگام ریاستش بر یکی از پایگاه‌های این سازمان در عربستان در دهه ۱۹۹۰ مسلمان شده است.
رییس آینده سازمان CIA مسلمان است؟!
به گزارش دیلی میل، جان گواندالو که در سال ۲۰۰۸ از اف.بی.آی بازنشسته شد در یک مصاحبه رادیویی گفت: جان برنان که از سوی باراک اوباما به عنوان کاندیدای ریاست سازمان سیا معرفی شده با همراهی مقامات عربستانی به شهرهای مکه و مدینه سفر کرده و مقامات عربستانی وی را متقاعد به گرویدن به اسلام کرده بودند.
گواندالو خاطرنشان ساخت که جان برنان در طول مراسم حج از مکان‌های مقدس در عربستان بازدید کرده در حالی که در آن زمان یعنی بین سال ۱۹۹۶ و ۱۹۹۹ رئیس پایگاه سازمان سیا در شهر ریاض بود. غیرمسلمان‌ها از ورود به شهر مکه منع شده و مجاز به ورود به مرکز شهر مدینه نیستند. مامور سابق سازمان FBI در مصاحبه خود تاکید کرد که جان برنان برای ریاست سازمان سیا گزینه‌ مناسبی نیست. وی در عین حال مدعی شد مقامات دولت آمریکا که در طول آن دوره در عربستان بوده‌اند شاهدان مستقیم افزایش روابط وی با افرادی بودند که برای دولت عربستان کار می‌کردند و آنها شاهد گرویدن وی به اسلام بوده‌اند. جان برنان ۵۷ ساله بیش از سه دهه را در سازمان‌های اطلاعاتی کار کرده است. وی در تاریخ هفت ژانویه از سوی باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا به عنوان کاندیدای رئیس جدید سازمان سیا معرفی شد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد