دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سکوت آمریکا در قبال حمله رژیم صهیونیستی به غزه گفت: این جنگ بیانگر توافقات قبل از انتخابات بین رژیم صهیونیستی و اوباما است.دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سکوت آمریکا در قبال حمله رژیم صهیونیستی به غزه گفت: این جنگ بیانگر توافقات قبل از انتخابات بین رژیم صهیونیستی و اوباما است.محسن رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر حمله رژیم صهیونیستی به غزه را امتیاز انتخاباتی اوباما به این رژیم دانست و گفت: این جنگ اولین امتیازی است که رژیم صهیونیستی از اوباما گرفته و این حمله بیانگر توافقات قبل از انتخابات میان آمریکا و رژیم صهیونیستی است.وی ادامه داد: آمریکا باید طی روزهای آینده رژیم صهیونیستی را به خاطر حمله به غزه به شدت محکوم کند و اگر بخواهد سکوتش را ادامه دهد تاییدی است بر توافقات قبل از انتخابات آمریکا.رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر مناطق مسکونی غزه را موشک باران و تعداد زیادی از مردم از جمله زنان و کودکان را زخمی کرده و به شهادت رسانده است. مقاومت فلسطین نیز با 240 راکت به این حملات موشکی پاسخ داده است .
خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلماتها ادعا کرد که ایران نصب سانتریفیوژها را در فردو تقریبا به پایان رسانده است. به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز در گزارشی از وین به نقل از دیپلماتیهایی که به نامشان اشارهای نکرده است، مدعی شد: ایران تقربا نصب سانتریفیوژها در تاسیسیات غنیسازی فردو را به پایان رسانده و باور بر آن است که در آیندهای نزدیک در موقعیتی خواهد بود که تولید موادی را که اگر بیشتر فرآوری شود، میتواند در تولید بمب به کار رود افزایش خواهد داد. یکی از این دیپلماتها روز پنج شنبه ادعا کرد که «آنها باید ظرف چند هفته قادر ( به افزایش تولید) شوند.» رویترز افزود: مشخص نیست آیا لولهها و دیگر زیر ساختهای لازم برای همه دستگاههای تازه نصب شده تکمیل شدهاند یا خیر. همچنین مشخص نیست که آیا ایران از سانتریفیوژهای جدید برای ساخت اورانیوم با غنای بیشتر استفاده خواهد کرد یا خیر. خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در گزارشی از وین به نقل از سه دیپلمات که خواستند نامشان فاش نشود، ادعا کرد: ایران در آستانه قادر شدن به ساخت اورانیوم با غنای تسلیحاتی در فردو قرار دارد. یکی از این سه دیپلمات مدعی شد: ایران ظرف چند روز به لحاظ فنی قادر به افزایش تولید ورانیوم 20 درصدی توسط حدود 700 سانتریفیوژ در فردو خواهد بود. این امر به دو برابر شدن خروجی کنونی منجر خواهد شد و زمان لازم برای رسیدن به مواد کافی و لازم برای سلاح هستهیی را به نصف میرساند و به سه ماه کاهش میدهد. دو دیپلمات دیگر تعداد 700 سانتریفیوژ را تایید نکردند، اما گفتند که در چند ماه گذشته ایران تعداد قابل توجهی سانتریفیوژ را در فردو نصب کرده است. آغاز غنیسازی با دستگاههایی که تحت خلاء هستند فقط چند روز زمان میخواهد. بنابراین گزارش؛ اگرچه کارشناسان توافق دارند که ایران میتواند اورانیوم تسلیحاتی کافی را نسبتا سریع تولید کند اما خاطرنشان میکند که این فقط یکی از گامهایی است که برای ساخت سلاح باید برداشت. آنها میگویند که بر این اعتقادند تهران سالها با تسلط بر فنآوری ساخت کلاهک کامل عملیاتی فاصله دارد.
محسن رضایی وپشت پرده حمله جدید به نوار قزه توسط صهیونست ها
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سکوت آمریکا در قبال حمله رژیم صهیونیستی به غزه گفت: این جنگ بیانگر توافقات قبل از انتخابات بین رژیم صهیونیستی و اوباما است.دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سکوت آمریکا در قبال حمله رژیم صهیونیستی به غزه گفت: این جنگ بیانگر توافقات قبل از انتخابات بین رژیم صهیونیستی و اوباما است.محسن رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر حمله رژیم صهیونیستی به غزه را امتیاز انتخاباتی اوباما به این رژیم دانست و گفت: این جنگ اولین امتیازی است که رژیم صهیونیستی از اوباما گرفته و این حمله بیانگر توافقات قبل از انتخابات میان آمریکا و رژیم صهیونیستی است.وی ادامه داد: آمریکا باید طی روزهای آینده رژیم صهیونیستی را به خاطر حمله به غزه به شدت محکوم کند و اگر بخواهد سکوتش را ادامه دهد تاییدی است بر توافقات قبل از انتخابات آمریکا.رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر مناطق مسکونی غزه را موشک باران و تعداد زیادی از مردم از جمله زنان و کودکان را زخمی کرده و به شهادت رسانده است. مقاومت فلسطین نیز با 240 راکت به این حملات موشکی پاسخ داده است .
روزنامه حریت چاپ ترکیه:
داوداغلو در سخنرانی در اوریل سال 2012 گفت: حزب عدالت و توسعه تولد قدرت جهانی جدید و نظم نوین جهانی را نوید می دهد. هر چه ما در سال های 1911 تا 1923 از دست دادیم و از هر سرزمینی که در آن سال ها عقب نشینی کردیم را از سال 2011 تا 2023 بدست می اوریم و با برادرانمان در آن سرزمین ها دیدار می کنیم. این یک ماموریت تاریخی ضروری است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
روزنامه حریت چاپ ترکیه در مقاله ای تحت عنوان "عثمانی ها بازگشتند و همینطور صفوی ها" نوشت: سال گذشته، احمد داود اغلو وزیر خارجه ترکیه سخن از تاریخ مشترک و اینده مشترکی کرد که ترکیه و مصر دارند.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، پیش از آن، پروفسور اوغلو از تاریخ مشترک و بسیار طولانی که ترکیه و ایران با یکدیگر دارند سخن به زبان آورده بود.
داوود اغلو همچنین گفته بود که یک سرنوشت مشترک، یک تاریخ مشترک و یک آیندهم مشترک شعارهای ترکیه و سوریه بوده است.
وی طی اظهاراتی دیگر از تاریخ مشترک، سرنوشت مشترک و اینده مشترک و همکاری بین ترکیه و یونان و تاریخ مشترک و اینده مشترک با بالکانی ها و بنغازی سخن گفته بود.
با قضاوت در خصوص آنکه رابطه ی ترکیه با آن کشورها هم اکنون در چه وضعیتی قرار دارد، سخنان اردوغان نخست وزیر ترکیه در سفر اخیرش به آلمان و خطاب به قاره ی اروپا ممکن است، نشانه ی بد و شومی باشد. او گفت: ما از صمیم قلب معتقدیم که ترکیه و اتحادیه اروپا اینده ی مشترکی دارند.
تمام این لفاظی های خسته کننده و تکراری، تمایلی به ایجاد یک نظم نوین جهانی را نشان می دهد که الف) ترکیه در آن تنها یک ابرقدرت منطقه ای نیست بلکه دارای یک کرسی و حق رای در شوری امنیت سازمان ملل است ب) بر سرزمین های عثمانی سابق حکم می راند و آن هم نه با زور شمشیر بلکه این بار از طریق قدرت نرم پ) ترکیه از طریق علمگرایی و برتری اسلام ترکی بر سیاست های جهانی و منطقه ی تاثیر می گذارد.
اوغلو در سخنرانی در اکتبر سال 2009 گفت: درست به مانند قرن 16،ما باری دیگر بالکان، فققاز و خاورمیانه را با ترکیه متحد می کنیم و آن را به مرکز سیاست های جهان در آینده تبدیل می کنیم. این هدف سیاست خارجی ترکیه است و ما به آن دست پیدا می کنیم.
وی در سخنرانی در اوریل سال 2012 گفت: حزب عدالت و توسعه تولد قدرت جهانی جدید و نظم نوین جهانی را نوید می دهد. هر چه ما در سال های 1911 تا 1923 از دست دادیم و از هر سرزمینی که در آن سال ها عقب نشینی کردیم را از سال 2011 تا 2023 بدست می اوریم و با برادرانمان در آن سرزمین ها دیدار می کنیم. این یک ماموریت تاریخی ضروری است.ظاهرا همانطور که ارزو و رویای داوداغلو برای یک نظم نوین جهانی بیشتر با موانعی از واقعیت های منطقه ای و جهانی رو به رو می شود، اقای نخست وزیر هم بیشتر نگران می شود.
هر روز که به اردوغان یاداوری می شود که ترکیه در حقیقت ضعیف تر از آنچه او به آن معتقد است یا به آن امید دارد، است، او شکست و ناکامی ها را به گردن نظم قدیم جهانی می اندازد. بنابراین نیازی ضروری برای نظم جدید جهانی را احساس می کند.عثمانی ها ممکن است به عرصه بازگشته باشند اما هیچ نشانه ای از صلیبیون در تلاش برای بازگشت به عرصه دیده نمی شود. اما در این برهه زمانی، صفویان هم به میدان بازگشته اند.در پایان این مقاله آمده است: آقایان اردوغان و داووداغلو، شما بهتر است که مراقب حرکت اول فارس ها باشید.
منابع آگاه خبر دادند در سفر اخیر امیر قطر به نوار غزه، مکان استقرار تعدادی از سران اصلی جنبش حماس شناسایی شده است.به گزارش مشرق، اطلاعات موثق حاکی از آن است که در جریان سفر اخیر شیخ حمد، امیر قطر و موزه، همسرش به نوار غزه، اهداف و مکانهای تعدادی از شخصیتهای اصلی جنبش حماس مشخص شد. به نوشته فارس، این اطلاعات موثق حاکی از آن است که امیر قطر در این سفر به رهبران حماس ساعتها و خودکارهایی را اهدا کرده که دارای تجهیزات ارتباطی با ماهوارههای اسرائیلی بوده که به کمک آن میتوان اماکن حضور این رهبران را مشخص کرد.ترور «احمد الجعبری» از فرماندهان ارشد گردانهای قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی [حماس] توسط جنگندههای اسرائیلی، به کمک این تجهیزات صورت گرفته که به طور آشکارا مشارکت قطر در این عملیات را نشان میدهد.این اطلاعات حاکی از آن است که هدف از تحرکات اخیر قطر، انتقال اهالی غزه به اردن پس از سرنگونی «عبدالله دوم» پادشاه اردن است.
خیانت امیر قطر در کمک به جنایت اسرائیل روز پنجشنبه هم یک مقام مسئول دیپلماتیک اروپایی به هفتهنامه فلسطینی «المنار» به نقل از منابع رسانهای و سیاسی اسرائیلی گفت: تل آویو برای تجاوز جدید به غزه و ترور «احمد الجعبری» یکی از فرماندهان نظامی جنبش حماس زمینهسازی کرده بود و به اقداماتی برای جلب حمایت و پشتیبانی آمریکا برای این حمله، مبادرت ورزیده بود.بر اساس این گزارش، 12 ساعت پیش از ترور جعبری، اسرائیل به دولت آمریکا اعلام کرده بود که قصد دارد یکی از اهداف حیاتی را در غزه نشانه بگیرد و واشنگتن نیز از این اقدام استقبال کرده بود.علاوه بر این، دفتر نخستوزیری اسرائیل مکالمهای با امیر قطر و نخستوزیر آن برقرار کرده و طی این گفتوگو مسئله آتشبس در نوار غزه را طرح کرده بود.منبع آگاه دیپلماتیک اروپایی اظهار داشت: دفتر نخستوزیری نتانیاهو از تلاشهای قطر در این راستا قدردانی کرد.وی افزود: پس از ترور جعبری، رئیس دفتر نتانیاهو بار دیگر با امیر شیخنشین قطر تماس گرفت و از آن خواست تا به منظور جلوگیری از بروز تحولات خطرناک در منطقه، برای آتشبس وارد عمل شود.به گفته این مقام مسئول اروپایی، دوحه نیز بلافاصله تماسهایی با قاهره و رهبران حماس برقرار کرد و خواستار آرام سازی اوضاع شد. با این توجیه که آنچه اتفاق افتاده دیگر تمام شده و نباید به این درگیریها دامن زد. اما شاخه نظامی حماس و برخی رهبران سیاسی آن، این درخواست قطر را رد کردند و حتی برخی از آنها خواستار قطع رابطه با دوحه شدند زیرا حکام آن در واقع مزدور و مجری طرحهای اسرائیل هستند.
زمان نشان دادن غیرت کشوهای عربی است
شبکههای تلویزیونی عربی در جریان حمله به غزه، تنها پیامکها و آرزوهای مردمشان را برای نجات مردم غزه زیرنویس میکنند؛ اما آیا لازم نیست سران کشورهای عربی، کارهایی برای برآوردن آرزوهای ملتهای خود انجام دهند؟ چگونه است که همزمان هزاران شهروند عربی از کشورهای گوناگون در سوریه در حال جنگیدن با بشار اسد و همکیشان عرب خود هستند، اما در عین حال برای فلسطینیها، تنها دعا و آرزو نثار میکنند؟
وضعیت روزهای اخیر غزه و بمباران مناطق فلسطینینشین، آزمونی است بزرگ برای کشورهای انقلابی عربی تا مشخص کنند درباره فلسطین (پاره تن سرزمینهای اسلامی) عربی چه میکنند.
به گزارش «تابناک»، اتحادیه عرب که سالهای سال است خود را اسیر دولتهای محافظهکار عربی میداند و عملا تا کنون برای وضعیتهای مهم در دنیای اسلام، کار چشمگیری نکرده و با راهبرد ایران یعنی مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی همراهی نکرده است و دولتهای عربی جمعی یا جداگانه و به گونهگون سیاستهای منطقهای خود را برای رژیم اسرائیل طراحی کردهاند.
اما اینک انقلابیونی در برخی از کشورهای عربی به قدرت رسیدهاند که سالهای سال ادعای مبارزه با رژیم صهیونیستی را داشتهاند و همواره در شعارهای خود از آزادی بیتالمقدس سخن گفتهاند. اینک این افراد و جریانات در قدرت هستند و افکار عمومی مسلمانان منتظرند تا ببیند این انقلابیون تا چه میزان خواهند توانست، راهبرد مناسبی در مقابل اشغالگران در پیش گیرند.
بیگمان، رژیم صهیونیستی نه تنها طرفدار حفظ وضع موجود است، بلکه میکوشد هرازگاهی هم چون روزهای اخیر با انجام عملیاتی آرامش مردم غزه را به هم بریزد، زیرساختهای این مناطق را از بین ببرد و هر کس را که احساس کرد، باید کشته شود با ترورهای هدفمند از میان بردارد.
در آن سو، اما در ماههای اخیر، کشورهای انقلابی عربی نه تنها مخالفتی با وضع موجود و تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی نکردهاند، بلکه هیچ نشانی از آنان برای تغییر هر چند اندک در وضع موجود هم دیده نمیشود.
در روزهای اخیر، هر کسی که شبکههای خبری کشورهای عربی را دیده باشد، دیده که مردم کشورهای عربی، دعاها و آروزهای خود برای نجات مردم غزه را به صورت پیام کوتاه برای این شبکهها فرستادهاند و این شبکهها هم همه آنها را زیرنویس پخش میکند.
اما اکنون پرسش این است که آیا آرزوهای مردم در کشورهای عربی با زیرنویش کردن پیامهای آنان برآورده خواهد شد؟
آیا لازم نیست سران کشورهای عربی، کارهایی برای برآوردن آرزوهای ملتهای خود انجام دهند؟ چگونه است کههمزمان هزاران شهروند عربی از کشورهای گوناگون در سوریه در حال جنگیدن با بشار اسد و هم کیشان عرب خود هستند، ولی برای فلسطینیها تنها دعا و آرزو میکنند؟