خبرگزاری فارس: مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: این استان در سطح کشور در خصوص کنترل آفات به روش بیولوژیکی رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: این سطح تا 28 هزار هکتار اجرا شود که این سطح مبارزه بیولوژیکی در مزارع ذرت برای استان و کشور یک رکورد جدید محسوب میشود.
امیدبخش با اشاره به آفات ذرت، گفت: از جمله آفات ذرت میتوان کرم ساقهخوار ذرت، کرم برگخوار چغندر و کرم برگخوار ذرت را نام برد که از آفات مهم و کلیدی مزارع ذرت در استان خوزستان هستند اما از آنجا که دشمنان طبیعی در زمان ظهور آفات از جمعیت مناسبی برخوردار نیستند در صورت عدم کنترل عوامل خسارتزا بخشی از مزارع متحمل خسارت خواهند شد از این رو، کشاورزان با استفاده از حشرات مفید تولید شده در آزمایشگاه نسبت به پیشگیری از خسارت و کنترل بیولوژیکی آفت اقدام میکنند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه 15 انسکتاریوم تولید حشرات مفید در خوزستان فعال است، تصریح کرد: 10 واحد آنها به منظور کنترل آفات ذرت مشغول به تولید و رهاسازی حشرات مفید درسطح مزارع شهرستانها هستند و رها سازی حشرات زیر نظر کلینیکهای گیاهپزشکی و کارشناسان حفظ نباتات مستقر در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان انجام میشود.
وی یادآور شد: استان خوزستان با سطح کشت 115 هزار هکتار ذرت دانهای و علوفهای در شهرستانهای اندیمشک، دزفول، شوش، گتوند، شوشتر، بهبهان، اهواز و باوی رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.