نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس گفت: مدیران بخش کشاورزی در خوزستان مقصر اصلی در انتقال آب کارون از سرشاخهها هستند.
اسماعیل جلیلی اظهار داشت: عدم توسعه در بخش کشاورزی در سطح زیر کشت استان خوزستان باعث شده مدیران ملی به فکر انتقال آب مازاد رودخانه کارون به دیگر استانها فرو روند.
وی با تاکید بر ضرورت تبدیل اراضی دیم به آبی، افزود: بسیاری از اراضی استان خوزستان به صورت دیم کشت میشود و عدم تبدیل این اراضی به کشت آبی باعث شده تا مصرف آب کشاورزی در خوزستان کمتر از حد مورد نیاز باشد و این چنین به نظر برسد که آب کارون برای کشت مزارع خوزستان زیاد است.
جلیلی تصریح کرد: کشاورزی در خوزستان به صورت سنتی انجام میشود و برداشت محصول با دستگاههای مکانیزه دلیلی برای مکانیزه شدن کشاورزی در خوزستان نیست و مسئولان در این باره هوشیار باشند.
وی با تاکید بر اینکه باید کشاورزی در خوزستان مکانیزه شود، افزود: باید کشاورزی در خوزستان توسعه یابد و به صنعت اصلی استان مبدل شود این در حالی است که در شرایط کنونی خوزستان در بخش کشاورزی تنها زیانده است و کشاورز با توکل به خدا تنها به کشت دیم روی میآورد.
نماینده مردم مسجدسلیمان، اندیکا و لالی در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: برای بخش کشاورزی در استان باید تدابیری جدیدی اندیشید و در این باره باید نباید سرعت عمل را فراموش کرد.
وی افزود: در بسیار از مناطق استان برای برداشت از آب دچار محدودیت هستیم و این محدودیت در حالی برای کشاورزان خوزستان اعمال میشود که آب مزارع خوزستان به دیگر استانهای کشور منتقل میشود.