سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار ورزشی

  

 

 

با رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال/
دو امتیاز از تیم فوتبال نفت نوین آبادان کسر شد
 
آبادان - کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دو امتیاز از تیم فوتبال صنعت نمفت نوین آبادان به دلیل رفتار ناشایست تماشاگران این تیم در بازی مقابل سایپا مهر کرج کسر کرد.
 
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ورزشی ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته انضباطی فدارسیون فوتبال ایران
دیدار دو تیم فوتبال نفت نوین آبادان و سایپا مهر کرج در هفته بیست و پنجم لیگ دسته دوم کشور روز 28/1/91 به دلیل تخلفات تماشاگران آبادانی و کادرفنی دو تیم توسط داور مسابقه نیمه تمام اعلام شد که بر همین اساس کمیته انضباطی رای خود را به شرح زیر صادر کرد.
بر همین اساس سرپرست و سرمربی تیم سایپا مهر کرج هریک به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.هم چنین به دلیل رفتار ناشایست تماشاگران تیم مهر کرج؛ این تیم به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
به دلیل تخلفات و رفتار ناشایست تماشاگران تیم صنعت نفت نوین آبادان طبق بند یک ماده 22، از تیم صنعت نفت نوین آبادان دو امتیاز کسر و باشگاه به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
گفتنی است رای صادره (با استثناء کسر امتیاز که با رعایت مقررات 9 و 15 آئین نامه انضباطی قابل تجدید نظر در کمیته استیناف است) در بقیه موارد قطعی است.
باشگاه صنعت نفت آبادان با ارسال نامه‌ای اعتراضی به کمیته استیناف فدراسیون فوتبال اعتراض خود را به این حکم اعلام کرد و خواستار تجدید نظر در خصوص این حکم شد.ک/3

 

 

   

دو طلا و دو برنز، حاصل نخستین حضور خوزستانی‌ها در لیگ برتر دوچرخه‌سواری بانوان
ورزشی  13/2/1391  12:28:52
912-9274-5 کد خبر
 

در اولین حضور خوزستان در لیگ برتر دوچرخه‌سواری بانوان که روز دوشنبه، 11 اردیبهشت‌ماه برگزار گردید، دو نشان طلا و دو برنز نصیب تیم‌های خوزستانی شد.

 حسین سالمی، رییس هیات دوچرخه‌سواری خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشی ایسنا در خوزستان اظهارکرد: در مرحله اول این رقابت‌ تیم جوانان با 757 امتیاز و کسب دو مدال طلا در بین 20 تیم در مکان چهارم قرار گرفت و تیم بزرگسالان نیز 620 امتیاز و دو نشان برنز کسب کرد و چهارم شد.وی تصریح‌کرد: در این رقابت که از 9 اردیبهشت‌ماه آغاز شده بود، 20 تیم حضور داشتند که نشان‌دهنده رشد دوچرخه‌سواری بانوان استان است.رییس هیات دوچرخه‌سورای خوزستان با بیان این‌که تیم جوانان ما خوش درخشید و با دو طلای فاطمه هداوند و فروزان عبدالهی در ماده تیم اسپرینگ قهرمان شد، افزود: در رده‌ بزرگسالان نیز سوسن قنبری در دور امتیازی، برنز کسب کرد.وی ادامه‌داد: به عنوان این‌که برای اولین‌بار در لیگ شرکت می‌کنیم، از نتیجه بسیار راضی هستیم. شاید کمتر از یک ماه باشد که کار روی جوانان را آغاز کرده‌ایم ولی نتایج خیلی خوب بوده است.سالمی گفت: مسابقات به‌طور کلی در چهار مرحله برگزار می‌شود و مرحله دوم مردادماه و پس از مسابقات قهرمانی کشور انجام می‌شود. امیدوارم بتوانیم در مراحل بعد روی سکو قرار بگیریم.سالمی تصریح‌کرد: ‌ما هشت نفر تیم را برای آزمایش به مسابقات لیگ فرستاده بودیم که خوشبختانه خیلی خوب عمل کردند. عملکرد آن‌ها بسیار خوب بود و افتتاح پیست دوچرخه‌سواری بانوان راه‌گشا بوده است و ما در یک ماه توانسته‌ایم قهرمان بسازیم. اگر امکانات باشد می‌توانیم مقام بیاوریم ولی متاسفانه با وجود شرکت‌های مادر در اهواز، اسپانسری نیست.وی ادامه‌داد: تیم شهرداری همدان حدود 400 تا 500 میلیون تومان هزینه کرده بود و ما تیم را فقط با 3 میلیون تومان بسته‌ایم و در چنین شرایطی رقابت کردیم. مگر توانایی هیات استان چقدر است؟ ما با جرات تیم‌داری می‌کنیم و هزینه‌ها را کاهش داده‌ایم. بازیکنان نیز کمک کرده‌اند و پولی دریافت نمی‌کنند؛ البته با شرکت در لیگ است که نفرات تیم ملی انتخاب می‌شوند.رییس هیات دوچرخه‌سواری خوزستان اظهارکرد: امسال در رده‌سنی امید، احسان خادمی، در رده بزرگسالان سعید عین‌الوند، در رده جوانان محمد خوزستانی، مهدی فرطوسی و  مجید جزباوی را به تیم ملی داده‌ایم و هم‌اکنون فاطمه هداوند و فروزان عبدالهی در رده جوانان و سوسن قنبری و الهه غلامی نیز در رده‌ بزرگسالان به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند. اگر این افراد در لیگ شرکت نمی‌کردند، مربی تیم‌ملی چطور باید آن‌ها را انتخاب می‌کرد؟وی گفت: بانوان خوزستانی از پتانسیل کافی برخوردارند و تمرینات ما از روز گذشته شروع شد و هفته‌ای پنج تا شش جلسه تمرین خواهیم داشت. این تمرینات تا مسابقات قهرمانی کشور که 24 تیرماه برگزار می‌شود، ادامه خواهد داشت.

مدیر فنی هیات قایقرانی خوزستان:
عرض کارون برای احداث جت‌اسکی مناسب نیست
ورزشکاران این رشته برای احداث اسکله‌های تفریحی آمادگی دارند
ورزشی  13/2/1391  11:19:19

912-7281-5 کد خبر
 

مدیر فنی هیات قایقرانی خوزستان در خصوص تخریب اسکله قایقرانی، گفت: این مشکل بزرگی است که گریبان‌گیر استان شده است و تخریب اسکله موجب شده قایقرانان به سختی وارد آب شوند.

 امیر هلالی درگفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشی ایسنا در خوزستان اظهارکرد: متاسفانه بعد از تعطیلات عید سازمان زیباسازی، طبق گفته‌های خودشان باهماهنگی شهردار و شهرداری باشگاه‌های قایقرانی آقایان و بانوان را در کیانپارس تخریب کرده و به شرکت‌های خصوصی مجوز دادند که به جای آن‌ باشگاه جت‌اسکی را احداث کند، که این موضوع برای ما مشکل‌ساز شده است.وی بیان‌کرد: ‌قایقرانی یک ورزش مدال‌آور برای ما بوده، به‌طوری‌که سالانه بیش از 40 مدال کشوری در این رشته به‌دست آورده‌ایم. سال‌گذشته تیم‌ملی در رشته کاناپولو قهرمان آسیا شد، که بازیکنان خوزستانی عضو تیم ملی بودند و در مسابقات آسیایی گوانجو، خانم آبسالان تنها دختر اعزامی به این رقابت‌ها از استان ما بوده است.کاپیتان سابق تیم ملی آب‌های خروشان ‌گفت: در مسابقات اسلالوم که برای اولین‌بار در کشور برگزار شد، خانم رضوان نیز از خوزستان توانست مدال طلای این رقابت‌ها را به‌دست آورد. سال 90 در بخش آقایان، توسط فرید نیک‌دوست و سیدعماد هاشمی در مسابقات آب‌های خروشان به مقام دومی رسیدیم. همچنین سال‌گذشته برای اولین‌بار توانستیم در رقابت‌های آب‌های آرام در بخش آقایان جایگاه دوم را کسب کنیم.وی ادامه‌داد:‌ در آب‌های آرام و خروشان در سال‌های 89 و 90 و سال‌های قبل از آن نیز عضو تیم ملی داشته‌ایم و این نشان می‌دهد که ما یک استان مستعد هستیم و می‌توانیم در این رشته پیشرفت کنیم. متاسفانه عدم همکاری و رسیدگی مسوولان استانی،‌ شهرداری و مسوولان ذیربط به این رشته، موجب شده نتوانیم جایگاهی را که باید داشته باشیم، کسب کنیم.هلالی افزود:‌ به نظرم ما در کل ورزش به آن جایگاهی که باید برسیم،‌ دست پیدا نکرده‌ایم. درست است که با آمدن گرشاسبی یک جهش را در ورزش خوزستان دیده‌ایم، ولی ورزش ما باز هم جای پیشرفت دارد. چرا یک اصفهانی سهمیه المپیک را برای ایران کسب کند در حالی که زاینده‌رود اصفهان آب ندارد ولی خوزستان این همه بسترهای آبی دارد.وی عنوان‌کرد:‌ شهردار اهواز جزو بهترین شهردار‌هایی بوده که اهواز به خود دیده است. در ملاقات‌هایی که با کتانباف داشته‌ایم، وی بسیار علاقه‌مند بود که قایقرانی را در رودخانه کارون رونق دهد، ‌اما نمی‌دانم چرا هنگامی که کار به زیرمجموعه‌ها می‌رسد دیگر اثری از قایقرانی نمی‌بینیم؟مدیر‌فنی هیات قایقرانی ادامه‌داد: هم‌اکنون شرکت‌های خصوصی و غیر فنی وارد این رشته ورزشی می‌شوند و مسوولیت تمام کارها را بر عهده می‌گیرند و آن موقع دیگر خبری از قایقرانی و قهرمانان این رشته نیست.وی درباره احداث جت‌اسکی‌ها در رودخانه کارون، گفت: نظر شخص من این است که حداکثر عرض رودخانه کارون برای جت‌اسکی‌ها مناسب نیست؛ زیرا جت‌اسکی‌ها تندرو هستند و با کمی شتاب گرفتن به ساحل، ‌قایقرانان و قایق‌های موتوری برخورد می‌کنند.هلالی افزود: رودخانه کارون پر از سنگ‌های مختلف است و ‌جت‌اسکی برای قایقران‌ها ایجاد خطر می‌کند. هم‌چنین استفاده از این وسیله برای کسانی که از آن به عنوان وسیله تفریحی استفاده می‌کنند نیز بسیار خطرناک است.وی تصریح‌کرد: کسانی که مجوز احداث ایستگاه جت‌اسکی و قایقرانی را در رودخانه از شهرداری گرفته‌اند، سابقه قایقرانی و جت‌اسکی‌ را ندارند و متاسفانه به این مسایل با دید تجاری نگاه می‌کنند.مدیرفنی هیات قایقرانی خوزستان بیان‌کرد: قهرمانان قایقرانی و رشته‌های آبی استان که بعضا قهرمانان آسیا و جهان نیز هستند به شهردار جهت اجرا و انجام اسکله‌های تفریحی اعلام آمادگی می‌کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد