سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار روز خوزستان

راه اندازی مجتمع لوله و فولاد اروند/ پیگیری جدی صادرات به عراق
اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت لوله سازی اهواز از راه اندازی مجتمع لوله و فولاد اروند در محدوده 330 هکتار زمین در منطقه آزاد اروند خبر داد.

علیرضا کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به اینکه شرایط فعالیت برای واحدهای صنعتی و تولیدی در منطقه آزاد اروند مناسب است، راه اندازی مجتمع تولید لوله و فولاد اروند از برنامه های شاخص شرکت لوله سازی اهواز در سال جاری است که همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

وی با بیان اینکه این طرح با اشتغالزایی بیش از پنج هزار و 500 نفر به صورت مستقیم، چهره منطقه را دگرگون می کند و محرومیت زدایی بالایی خواهد داشت، افزود: اعتبار اولیه برای این طرح 200 میلیون تومان پیش بینی شده و 55 هزار نفر نیز اشتغالزایی غیر مستقیم خواهد داشت.

کاظمی با تاکید بر استفاده از توانمندی و دانش و ظرفیتهای بومی، گفت: با توجه به توان موجود در سال جاری بحث صادرات به عراق را به طور جدی دنبال می کنیم.
 
وی با اشاره به عملکرد شرکت لوله سازی اهواز اظهار کرد: شرکت لوله سازی اهواز با 44 سال سابقه، کارنامه درخشانی دارد و با تامین لوله برای پروژه های مهمی همچون فاز یک پروژه پارس جنوبی به سفارش شرکت پتروپارس، فازهای 2و 3 پارس جنوبی به سفارش شرکت توتال فرانسه و نیز فازهای 4و5 پروژه پارس جنوبی به سفارش شرکت آجیپ ایتالیا توانایی خود را به اثبات رسانده است.

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز با اشاره به اینکه این شرکت اولین و تنها تولید کننده لوله های مقاوم در برابر خوردندگی گاز ترش است، افزود: آخرین پروژه عملیاتی این شرکت مربوط به خط صلح ایران و پاکستان به متراژ 938 کیلومتر بوده است و تاکنون یک هزار و 50 کیلومتر لوله های گاز ترش و شش هزار و 205 کیلومتر لوله های مختلف تولید کرده ایم.
 
وی  با اشاره به گذر این شرکت از مشکلات متعدد پیش رو و اصلاح نیروی انسانی ، تصریح کرد: با اقدامات صورت گرفته و بدهی این شرکت از 730 میلیارد تومان به 240 میلیارد تومان کاهش یافت.
 
کاظمی همچنین به ساخت لوله های اسپیرال آبرسانی اشاره کرد و گفت: کارخانه تولید لوله های اسپیرال از برنامه های شرکت لوله سازی اهواز است که با وجود تحریمهای صورت گرفته و با حداقل امکانات عملیات اجرایی این کارخانه در سال گذشته شروع شد.

وی یادآور شد: برخی از تجهیزات لازم برای راه اندازی این کارخانه از سوی برخی شرکتها در اختیار ما قرار نگرفت به همین دلیل نیروهای داخلی این شرکت با استفاده از شرکتهای داخلی اقدام به تامین تمام دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز ما کردند و این شرکت هم اکنون آماده بهره برداری است.

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز افزود: برای این تجهیزات که قیمت خارجی آن 1.5میلیون یورو بود مهندسان داخلی تنها با صرف یک میلیارد تومان تجهیزات را تولید و وارد مدار کردند.
 
کاظمی تصریح کرد: با افتتاح این کارخانه، سهم مهمی در راه ‌اندازی و تسریع اجرای پروژه بزرگ غدیر که وظیفه آبرسانی به 17 شهرستان، یک هزار و 200 روستا و 14 منطقه صنعتی را دارد، خواهیم داشت.
 
وی همچنین به دیگر طرحهای شرکت لوله سازی اهواز اشاره کرد و گفت: طراحی و ساخت دستگاه لوله و فلز توسط نیروی بومی با صرفه جویی ارزی یک میلیون و 700 هزار یورو و همچنین اصلاح کارخانه خط یک و راه اندازی مجدد کارخانه پوشش داخلی از جمله اقدامات انجام شده است.
 
کاظمی تصریح کرد: شرکت لوله سازی اهواز که زمانی به علت بحرانهای مالی در آستانه ورشکستگی قرار گرفته بود اکنون به جایی رسیده که با اتکا بر توان نیروهای بومی در سلسله نوآوری هایی، مبلغ 165 میلیارد ریال صرفه جویی برای شرکت و کل کشور داشته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد