خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان گفت: صنایع استان حدود 40 درصد برق تولیدی نیروگاهها را مصرف میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقهای خوزستان، مسعود معینپور اظهار کرد: وجود صنایعی مانند فولاد، نورد، نفت، پتروشیمی، سیمان و صنایع جانبی نیشکر در استان حدود 40 درصد برق تولیدی نیروگاهها را مصرف می کند.
وی افزود: دراستان خوزستان هفت نیروگاه برق آبی، دو نیروگاه حرارتی بخش دولتی، سه نیروگاه حرارتی بخش خصوصی قرار دارد که ظرفیت منصوبه نیروگاههای برق آبی 8 هزار و 844 مگاوات و نیروگاههای حرارتی 3 هزار و 689 مگاوات است.
معین پور مجموع تولید نیروگاههای استان را درسال گذشته 29 میلیون کیلووات ساعت اعلام کرد و گفت: نیروگاههای حرارتی 19 میلیون کیلووات ساعت و نیروگاههای برق آبی 10 میلیون کیلوولت ساعت انرژی تولید و به شبکه تحویل دادند.
به گفته این مقام مسئول، حداکثر بار شبکه خوزستان همزمان با پیک سراسری کشور در 12 مردادماه سال گذشته با دمای 52 درجه معادل 6 هزار و 604 مگاوات بوده که در ساعت 16 آن روز به وقوع پیوسته است.
مدیر عامل برق منطقهای خوزستان با اشاره به اثرات اجرای قانون هدفمندی یارانهها گفت: از جمله نتایج اجرای این قانون کاهش چهار درصدی مصرف برق در بخش خانگی، افزایش 14 درصدی مصرف انرژی در بخش صنایع و کاهش2 میلیون مگاوات ساعت به ارزش 125 میلیارد تومان است که معادل ساخت یک واحد نیروگاهی 125 مگاواتی است.
وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، تصریح کرد: از آنجاییکه صنعت برق یکی از زیر ساختهای مهم و مورد نیاز اساسی صنایع است در سال جاری به منظور عمل نمودن به منویات رهبر معظم انقلاب همواره خواهیم کوشید تا برق مطمئن و پایدار را برای پشتیبانی و حمایت از تولید ملی، سرمایه و کار ایرانی تأمین نمائیم.
معین پور اظهار داشت: به همین منظور علاوه بر انجام تعمیرات اساسی واحدهای نیروگاهی و بهینه سازی شبکههای انتقال و فوق توزیع، پروژههای جدیدی شامل احداث پستها و خطوط برق در دست انجام است که بعضی از این پروژهها به بهرهبرداری رسیده و بعضی نیز تا قبل از پیک بار تابستان 91 به بهرهبرداری خواهند رسید.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان خاطر نشان کرد: اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژهها بالغ بر 300 میلیارد تومان است.