خبرگزاری فارس: آیین قهوه خوری، فناوری ساخت مضیف و عبابافی به عنوان سه اثر معنوی خوزستان در فهرست آثار ملی ثبت شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، در چهارمین همایش سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار ملی، آیین قهوه خوری، فناوری ساخت مضیف و عبابافی به عنوان سه اثر معنوی خوزستان در فهرست آثار ملی ثبت شد.
در چهارمین همایش سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار ملی که در قشم برگزار شد، ۳۲ اثر از آثار تاریخی، معنوی و طبیعی استان خوزستان به ثبت رسید.
در این همایش ساختمان سیلوی اهواز، مجموعه سازههای آبی بهمن در گتوند و سد خلیل خان اندیکا به عنوان بناهای تاریخی استان خوزستان درفهرست آثار ملی ثبت شدند.
همچنین طی این همایش تپه فراش و چغا چشمه از شهرستان دزفول، مجموعه تپههای مزرعه، تپه بصر، تپه مسیلیت، تپه بولیحه ۱ و ۲، تپه طلا، تپه آبادی حسن، تپه داود آباد مجموعه تپههای سرخه، تپه ایشان اسود، محوطه تاریخی بیت مشهود و کاخ اردشیر هخامنشی در شهرستان شوش درشمار آثار ملی به ثبت رسیدند.
سروهای سروستان (سرو پیر سلی) در شهرستان باغملک، تشکوه و چشمههای قیر طبیعی در شهرستان رامهرمز به عنوان سه اثر طبیعی از استان خوزستان نیز در فهرست آثار ملی به ثبت شدند.
در چهارمین همایش سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار ملی که از ۵ تا ۸ دی ماه در جزیره قشم برگزار شد، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، معاون توسعه مدیریت استان و هیات کارشناسی استان متشکل از کارشناسان باستانشناسی، مرمت و معماری مردمشناسی و گردشگری استان خوزستان حضور یافتند.