سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

جان کری: حضور ایران در عراق مفید است / داعش دشمن مشترک ایران و عراق است

به گفته وزیر امور خارجه آمریکا او و همتایان ایرانی اش هم اکنون راحت تر می توانند بحران های بین المللی را حل و فصل کنند و به طور مستقیم ارتباط داشته باشند.
جان کری وزیر امور خارجه آمریکا معتقد است حضور ایران در عراق به رغم وجود چالش هایی با آمریکا ، مفید است.
به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان وزیر امور خارجه آمریکا روز سه شنبه در جشنواره "ایده های آسپن" در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه حضور ایران را در عراق مفید یا مضر می داند، گفت : همانگونه که همه می دانند ما با ایران چالش هایی داریم و سرگرم کار در زمینه این چالش ها هستیم اما، این را می توانم بگویم که ایران در عراق به طرق مشخصی، مفید بوده است."
او افزود: " آنها آشکارا بر مقابله با "داعش" تمرکز کرده اند و ما عملا منافع مشترک داریم."
 وزیر خارجه آمریکا گفت که "حضور ایران در عراق" به تلاش آمریکاییان برای شکست داعش کمک می‌کند زیرا داعش دشمن مشترک ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران است.
کری در سخنان خود از واژه داعش استفاده کرد. دولتمردان آمریکا غالبا از نام " دولت اسلامی " – ISIL- برای نام بردن از این گروه تروریستی استفاده می کنند.
به گفته وزیر امور خارجه آمریکا او و همتایان ایرانی اش هم اکنون راحت تر می توانند بحران های بین المللی را حل و فصل کنند و به طور مستقیم ارتباط داشته باشند.
"برنت مک گورک " دیپلمات آمریکایی و نماینده اوباما در جنگ با داعش نیز سه شنبه اعلام کرد با وجودی که برخی گروه های شیعه عراقی تحت حمایت ایران گروه های باغی هستند اما عملکرد غالب این گروه ها نیز در مبارزه با داعش مفید است.به گفته این دیپلمات آمریکایی غالب گروه های شیعه عراقی تحت نظارت دولت عراق عمل می کنند اما بین 15 تا 20 درصد آنها خارج از نظارت دولت عمل می کنند و همین گروه ها چالش جدی هستند.

مقام آمریکایی: کری برای ایران بازاریابی نکند

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از وزیر خارجه کشورش خواسته برای ایران بازاریابی نکند.

به گزارش مشرق، «پال رایان»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا «جان کری»، وزیر خارجه این کشور را به بازاریابی برای ایران متهم کرده است. 

وی در مصاحبه با واشنگتن فری‌بیکن گفت: «حقیقت اینجا است که ایران اصلی‌ترین حامی تروریسم دولتی است. تا زمانی که این تغییر نکند، شرکت‌ها حق دارند برای ورود به بازار ایران، نگران باشند.»

«رایان» در بخش دیگری از این مصاحبه، گفت: «کجای توافق هسته‌ای اوباما آمده که جان کری باید بازاریاب اصلی ایران باشد؟»اشاره رایان به اظهاراتی است که کری برای ترغیب شرکت‌های اروپایی برای تجارت با ایران مطرح کرده است. رئیس مجلس نمایندگان آمریکا این ادعا را در حالی مطرح کرده که تقریباً تمامی بانک‌ها و شرکت‌های بین‌المللی گفته‌اند این ترغیب‌های کلامی موثر نخواهد بود و آنها خواستار اقدام عملی آمریکا در این زمینه هستند.  

شرکت‌ها و بانک‌های بین‌المللی در ماه‌های گذشته بارها اذعان کرده‌اند به دلیل تحریم‌های غیرهسته‌ای آمریکا که بعد از برجام رفع نشده‌اند از معامله با ایران هراس دارند. 

این شرکت‌ها به علاوه می‌گویند اطمینان خاطرهای زبانی مقام‌های کاخ سفید، از جمله «جان کری» نمی‌تواند هراس آنها برای بازگشت به ایران را از بین ببرد.

واشنگتن از انجام هر گونه اقدام عملی که ابهام‌ها پیرامون معامله با ایران را از بین ببرد، امتناع کرده است. 

اخیراً خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت: «دولت‌ها، بانک‌ها و سایر شرکت‌های خارجی خواستار توضیح کتبی از وزارت خزانه‌داری آمریکا - یعنی اساساً ضمانتی مبنی بر عدم مواجه شدن با تحریم‌های آمریکا - هستند. اما واشنگتن تمایلی به انجام این کار ندارد، زیرا نمی‌خواهد اینطور به نظر برسد که در زمینه جریمه‌های قاطعانه‌اش درباره رفتارهای غیرهسته‌ای، نرمش به خرج می‌دهد.»دولت آمریکا به موجب توافق هسته‌ای با ایران متعهد به جلوگیری از انجام اقداماتی است که تجارت مشروع با تهران را سد می‌کند.

منبع: فارس

العبادی: طمع ترکیه در موصل به جنگ بزرگی منجر می‌شود

نخست‌وزیر عراق ضمن هشدار درباره طمع‌ورزی‌های ترکیه در موصل گفت: عملیات آزادسازی شمال بیجی بدون اعلام قبلی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
 به گزارش مشرق، به نقل از العهد، حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق درباره هرگونه توسعه طلبی یا دخالت ترکیه در موصل هشدار داد و گفت این دخالت می‌تواند به جنگی شدید که به جنگ داعش شبیه نیست، منجر شود.
وی افزود: عملیات آزادسازی شمال بیجی بدون اعلام قبلی آغاز شده و همچنان ادامه دارند.
العبادی  اظهار داشت که نیروهای عراقی نقشه آزادسازی موصل را بعد از برخی اظهارات نمایندگان مجلس تغییر دادند.
نخست‌وزیر عراق در ادامه گفت که برخی از جنایات تروریستی در عراق با حمایت برخی از کشورهای همسایه صورت می‌گیرد.
وی با ابراز ناخشنودی از اختلافات موجود در پارلمان بر ضرورت از سرگیری فعالیت‌های پارلمان تاکید کرد.
نخست‌وزیر عراق تاکید کرد که وی اصراری برای تغییر وزرا ندارد و آنچه مهمتر است آزادسازی موصل است.منبع: فارس
نگاهی به ارشدترین نظامیان بعد از انقلاب
از جمع ١٢ سرلشکر فعلی نیروهای مسلح ایران، 3 نفر ارتشی، 8 نفر سپاهی و «سیدحسن فیروزآبادی» بسیجی محسوب می‌شوند.شاید هر دانشجوی دانشگاه افسری که پا در راه نظامی‌شدن می‌گذارد، آرزویش این باشد که روزی به بالاترین درجه نیروهای مسلح برسد: «سرلشکر».
به گزارش عصرایران، نیروهای نظامی ایران که از دو نیروی ارتش و سپاه تشکیل شده‌اند، این روزها ١٢ «سرلشکر» دارند. ١٢ سرلشکری که «جنگ‌دیده» هستند و تجربه دوران دفاع مقدس را در کارنامه خود دارند.
روزنامه شرق در گزارشی به قلم " محمدحسن نجمی" و به بهانه انتصاب رئیس جدید ستاد کل نیروهای مسلح نوشت:  روز سه‌شنبه یکی از ١٢ نفر (‌سرلشکر محمدحسین باقری) با حکم فرمانده کل قوا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح شد. از جمع ١٢ سرلشکر فعلی نیروهای مسلح ایران، سه نفر ارتشی، هشت نفر سپاهی و «سیدحسن فیروزآبادی» بسیجی محسوب می‌شوند.تا بهمن ماه سال گذشته، تعداد سرلشکرهای ایرانی ١٣ نفر بودند که با درگذشت سرلشکر «محمد سلیمی» تعداد آنها به ١٢ نفر رسید.
مرحوم سلیمی از خرداد‌ماه ١٣٧٩ تا زمان استعفایش و قبول آن از سوی مقام معظم رهبری در شهریور ١٣٨٤ فرمانده کل ارتش بود و پس از آن به مشاورت ویژه فرمانده کل نیروهای مسلح در امور ارتش، منصوب شد.
١٢ سرلشکر این روزهای ایران در ادامه آمده است:

از نیروی زمینی سپاه تا نیروی دریایی ارتش

امیر دریابان «علی شمخانی»؛ ٦١‌ ساله و متولد اهواز. وزیر دفاع دولت اصلاحات که درحال‌حاضر دبیر شورای‌عالی امنیت ملی دولت «حسن روحانی» است.
 به غیر از اینها او پیش از این فرمانده نیروی زمینی سپاه،‌ قائم‌مقام وزیر سپاه،‌ فرماندهی مشترک نیروی دریایی ارتش و سپاه و رئیس کمیته دفاعی- امنیتی شورای‌‌عالی امنیت ملی را برعهده داشته است.
 او در سال ١٣٦٩ با حکم مقام معظم رهبری، به فرماندهی مشترک نیروی دریایی سپاه و ارتش منصوب شد. او که تا فروردین ١٣٧٨، درجه «دریادار» داشت، با دریافت درجه سرلشکری از سوی مقام معظم رهبری به مرتبه دریابانی ارتقا یافت.
همه سرلشکران ایران

شمخانی اظهارات پربازتاب کم نداشته است. یکی از نمونه‌های آن، به حضورش در یک برنامه تلویزیونی در صدا‌و‌سیما در سال ١٣٨٩ باز‌می‌گردد. او در این برنامه درباره «بنی‌صدر» گفته بود: «بنی‌صدر خائن نبود. این تفاوت نگاه او در اداره جنگ بود و اندیشه عمل وی غلط بود؛ اما خیانت نبود». شمخانی در این برنامه در پاسخ به سؤال مجری مبنی بر اینکه «آیا شما لفظ فتنه را برای اتفاقاتی که در سال ٨٨ افتاد، قبول دارید؟» گفته بود: «این تغییری در اصل قضایا ایجاد نمی‌کند. من به عنوان یک عنصری که نگاه امنیتی دارم و نه سیاسی، معتقدم که ما در پیش‌بینی، پیشگیری، کنترل حادثه و روش مقابله با آن در سال ٨٨ دچار اشتباه شدیم».

همه سرلشکران ایرانرئیس گروه مشاوران نظامی رهبری

سرلشکر علی شهبازی؛ او در سال ١٣٦٩ زمانی که رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران بود، درجه سرلشکری را از سوی مقام معظم رهبری دریافت کرد. او مهرماه ١٣٧٧ با حکم مقام معظم رهبری به فرماندهی کل ارتش منصوب شد و در سال ١٣٧٩ با کناره‌گیری از این سمت، به‌ ریاست‌ گروه‌ مشاوران‌ نظامی‌ فرمانده کل قوا منصوب شد.


ژنرال کهنه کار ارتش


سید عطاءالله صالحی؛ سرلشکر ٦٧‌ساله که هم‌اکنون فرماندهی کل ارتش را عهده‌دار است.

او پس از دوره متوسطه و اخذ دیپلم، در سال ۱۳۴۶ وارد ارتش شد و در سال ۱۳۴۹ با رسته توپخانه از دانشکده افسری فارغ‌التحصیل شد.

همه سرلشکران ایرانصالحی در سال‌های دفاع مقدس نیز در کنار شهید صیاد شیرازی حضور داشت و یگان‌های رزمی کوچک ارتش را در مناطق عملیاتی فرماندهی می‌کرد. همچنین در سوابق فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهی مرکز آموزش درجه‌داری ارتش و فرماندهی دانشگاه افسری ارتش در دو دوره به چشم می‌خورد. فرماندهی لشکر ٧٧ خراسان، فرماندهی لشکر ٥٨ ذوالفقار، فرماندهی قرارگاه شمال شرق کشور و معاونت آموزش ستاد فرماندهی کل قوا از دیگر سوابق صالحی است.
آخرین مسئولیت سرلشکر صالحی قبل از تصدی فرماندهی ارتش، تصدی معاونت‌های نیروی انسانی و بازرسی در ستاد کل نیروهای‌ مسلح بود.شهریور ١٣٨٤ پس از استعفای سرلشکر محمد سلیمی از فرماندهی کل ارتش، مقام معظم رهبری سرلشکر صالحی را به فرماندهی کل ارتش منصوب کردند. تشکیل نیروی مستقل پدافندی با مسئولیت ارتش و نیز ساخت تجهیزات مدرن دفاعی مانند جنگنده صاعقه، ناوشکن جماران، انواع زیردریایی و تانک، ازجمله فعالیت‌های سرلشکر صالحی است. تدوین طرح‌های راهبردی مانند حضور شناورهای ایرانی در خلیج عدن و دریای مدیترانه نیز ازجمله مصادیق نگاه راهبردی این فرمانده ارشد نیروهای مسلح است.

مردی که به سپاه بازگشت

سرلشکر «محسن رضایی»؛ متولد ١٣٣٣ در شهر مسجد سلیمان. او از ابتدای جنگ با حکم امام خمینی(ره) به فرماندهی کل سپاه پاسداران رسید و پس از وفات امام نیز با حکم مقام معظم رهبری همچنان بر مسند فرماندهی کل سپاه باقی ماند.

همه سرلشکران ایران

 او نهایتا در سال ١٣٧٦ از فرماندهی کل سپاه استعفا داد و با حکم مقام معظم رهبری به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت. او بهمن‌ماه ١٣٦٩ از سوی مقام معظم رهبری به درجه سرلشکری رسید.وی سه بار در سال‌های ١٣٨٤، ١٣٨٨ و ١٣٩٢ نامزد ریاست‌جمهوری شده است. رضایی در سال ١٣٨٤ چند روز پیش از برگزاری انتخابات انصراف داد؛ اما دو دوره بعد تا انتهای ماجرا باقی ماند؛ اما رأی نیاورد. او در جریان راهپیمایی روز قدس سال گذشته با لباس سپاه در راهپیمایی حاضر شد و چندی بعد نیز در برخی دیدارها با لباس و درجه سرلشکری در انظار عمومی ظاهر می‌شد.

همه سرلشکران ایرانمرد شماره ٢ سپاه

سرلشکر «یحیی رحیم‌صفوی»؛ متولد ١٣٣١ در شهرستان لنجان استان اصفهان.
او در سال ١٣٥٠ در دانشگاه تبریز در رشته‏ زمین‏‌شناسى قبول شد و مدرک کارشناسی خود را در سال ١٣٥٤ اخذ کرد و  بعد از جنگ تحمیلی و در سال ١٣٧٤، فوق‌لیسانس جغرافیای سیاسی را از دانشگاه امام‌حسین(ع) و دکترای همین رشته را در سال ١٣٨٠ از دانشگاه تربیت مدرس گرفت.
 او از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران در طول دوران جنگ بود. او در سال ١٣٧٦ پس از استعفای «محسن رضایی» با حکم مقام معظم رهبری به فرماندهی کل سپاه منصوب شد و در همان حکم نیز ایشان، به «رحیم‌صفوی» درجه سرلشکری اعطا کردند.
وی در سال ١٣٨٦، پس از جابه‌جایی از فرماندهی کل سپاه، به سمت دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا در امور مرتبط با نیروهای مسلح منصوب شد.

فرمانده کنونی

سرلشکر «محمدعلی جعفری»؛ متولد ١٣٣٦ در شهر «یزد». او شهریورماه ١٣٨٦ با حکم مقام معظم رهبری به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب شد و در همان حکم، ایشان به «محمدعلی جعفری» درجه سرلشکری را اعطا کردند. او پس از شروع جنگ به جبهه رفت و در سال ١٣٦٠ به عضویت سپاه پاسداران درآمد. جعفری که از فرماندهان سپاه در دوران دفاع مقدس به شمار می‌رود، مدت زیادی فرمانده قرارگاه نجف بود که چند لشکر عمل‌کننده را تحت مدیریت خود داشت.

همه سرلشکران ایران

 معاونت عملیات ستاد مشترک سپاه و جانشین نیروی زمینی، ازجمله مسئولیت‌های جعفری بوده است؛ آخرین مسئولیتی که از سال ١٣٨٤ تا ١٣٨٦ از سوی فرماندهی کل قوا به وی محول شده بود، مسئولیت راه‌اندازی مرکز راهبردی سپاه بود. او پیش از آن هم فرمانده نیروی زمینی سپاه بوده است.

ژنرال بین‌المللیهمه سرلشکران ایران

سرلشکر «قاسم سلیمانی»؛ متولد سال‌های میانی دهه ٣٠ در استان کرمان. او در مدت هشت سال جنگ تحمیلی، فرمانده لشکر ٤١ ثارالله استان کرمان بود. او پس از پایان جنگ در استان کرمان مشغول مبارزه با اشرار مسلحی شد که از مرزهای شرقی وارد کشور می‌شدند. او در سال‌های میانی دهه ٧٠ خورشیدی از سوی مقام معظم رهبری به فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران منصوب شد.
 چندین سال است که سردار سلیمانی به سبب حضور در سوریه و عراق، به چهره شماره یک خاورمیانه تبدیل شده است. مقام معظم رهبری در دیدار خانواده‌هاى شهداى استان کرمان درباره سردار سلیمانی از تعبیر «شهید زنده» استفاده کردند.

سایه برادر شهید

سرلشکر محمدحسین باقری؛ ٥٨ ساله و رئیس جدید ستاد کل نیروهای مسلح. او روز سه‌شنبه با حکم مقام معظم رهبری جایگزین سرلشکر «حسن فیروزآبادی» شد.

همه سرلشکران ایران

نام واقعی او «محمدحسین افشردی» است که در سال‌های جنگ بنا به نوع فعالیت خود و بیشتر فعالیت برادرش شهید «حسن باقری» نام مستعار برگزیدند. او با شروع حوادث کردستان در تابستان ١٣٥٩ به عضویت سپاه درآمد و یک ماه پس از آغاز جنگ، راهی جبهه و در آنجا ماندگار شد. باقری پیش از ریاست بر ستاد کل، معاونت این ستاد را برعهده داشت.

همه سرلشکران ایرانسرلشکر بسیجی

سرلشکر «سیدحسن فیروزآبادی»؛ ٦٥‌ساله و متولد مشهد. او مهر‌ماه سال ١٣٦٨ در حکمی از سوی مقام معظم رهبری به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد.
فروردین‌ماه ١٣٧٤ مقام معظم رهبری در آستانه‌ روز ارتش‌، در مراسمی‌ با حضور فرماندهان‌ عالی‌رتبه‌ نیروهای‌ مسلح‌، به «سید‌حسن‌ فیروزآبادی»، رئیس‌ ستاد کل‌ نیروهای‌ مسلح‌ درجه‌ سرلشکری‌ با ۹ سال‌ ارشدیت‌ اعطا کردند.
او که تا سه‌شنبه، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بود جای خود را به «محمدحسین باقری» داد و به حکم مقام معظم رهبری به سمت «مشاور عالی نظامی فرماندهی کل قوا» منصوب شد.

مرد اطلاعات و عملیات

همه سرلشکران ایرانسرلشکر غلامعلی رشید علینور معروف به «غلامعلی رشید»؛ متولد ١٣٣٢ در شهر دزفول.
او از فرماندهان ارشد سپاه در دوران جنگ تحمیلی بود. «رشید» فروردین ١٣٧٨ درحالی‌که معاون اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح بود، درجه سرلشکری را از سوی مقام معظم رهبری دریافت کرد.
 وی چهار ماه بعد، با حکم مقام معظم رهبری به سمت جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد.

همه سرلشکران ایرانمصطفی ایزدی

سرلشکر مصطفی ایزدی؛ اکنون معاون امور راهبردی و اشراف ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.
 او پیش از آن با حکم مقام معظم رهبری در سال ١٣٦٨ به سمت فرماندهی نیروی زمینی سپاه‌ منصوب شد.




ژنرال توپخانه


سرلشکر «حسین حسنی ‌سعدی» ، فارغ‌التحصیل رسته توپخانه دانشکده افسری، قبلا فرمانده نیروی زمینی ارتش بوده و از سال ١٣٧٨ با حکم مقام معظم رهبری به عنوان معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد.

همه سرلشکران ایران

 فرماندهی لشکر ۲۱ حمزه سیدالشهدا (ع)، فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۶۵ تا۱۳۷۰ و معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح ازجمله مسئولیت‌های گذشته تیمسار حسین سعدی است.
 او همچنین نشان درجه یک فتح دریافت کرده است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد