سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

مذاکره وزیردفاع با روسیه درباره خرید سوخو-30 و تانک تی-90

خبرگزاری اینترفکس با اشاره به سفر وزیر دفاع ایران به مسکو گزارش داد که وی در این سفر درباره امکان خرید جنگنده سوخو-30 و تانک های تی-90 با طرف روسی مذاکره خواهد کرد.
به گزارش مشرق، خبرگزاری اینترفکس روسیه با اشاره به سفر حسین دهقان وزیر دفاع ایران به مسکو گزارش داد که وی در روسیه در زمینه توافق تسلیحاتی و خرید جنگنده های سوخو-30 اس ام و تانکهای تی-90 مذاکره و رایزنی خواهد کرد.
براساس این گزارش، وزیر دفاع ایران روزهای 26 و 27 آوریل(18 و 19 اردیبهشت) طی دیداری رسمی به روسیه سفر خواهد کرد.به گفته یک مقام سفارت ایران در روسیه، آقای دهقان در این سفر با سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه دیدار و درباره مسائل مختلفی رایزنی خواهد کرد. منبع: فارس

سیف: «تقریباً هیچ‌چیز» از برجام عاید ایران نشده است

خبرگزاری فارس: سیف: «تقریباً هیچ‌چیز» از برجام عاید ایران نشده است

رئیس بانک مرکزی ایران در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ تصریح کرده برجام تا کنون «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای ایران نداشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ولی‌الله سیف، رئیس بانک مرکزی ایران در مصاحبه‌ای با تلویزیون بلومبرگ گفته توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 موسوم به برجام، تا کنون «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای تهران در بر نداشته است. 

به نوشته پایگاه اینترنتی بلومبرگ، آقای سیف گفته ایران سه ماه بعد از اجرای شدن برجام، توان دست‌یابی به 100 میلیارد دلار دارایی ضبط‌شده‌اش در خارج از کشور را نداشته و برای پرداخت صورت‌حساب‌هایش در مبادلات خارجی به دنبال راهی برای استفاده از دلار است.

رئیس بانک مرکزی ایران اضافه کرد با آنکه قرار است سپرده‌های ایران در بانک‌های خارج از کشور قابل دسترس باشند، بانک‌های اروپایی کماکان نگران نقض قوانین آمریکا و مواجه شدن با جریمه‌های سنگین این کشور هستند. به گزارش بلومبرگ، سیف، بر همین اساس از «دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا» می‌خواهد با صدور دستورالعملی بانک‌های اروپایی را به استقبال بیشتر از ایران دعوت کند.رئیس بانک مرکزی ایران روز پنجشنبه در حاشیه نسشت‌های صندوق بین‌المللی پول و صندوق جهانی با جک لو، وزیر خزانه‌داری آمریکا دیدار و درباره نگرانی‌هایش در همین باره گفت‌وگو کردند.سیف، جمعه به تلویزیون بلومبرگ گفت که «تقریباً هیچ چیز» از این توافق که در روز 16 ژانویه اجرایی شد عاید ایران نشده است. وی می‌گوید: «یکی از نیازهایی که قطعاً ما داریم تبدیل کردن ارز است برای اینکه بتوانیم به تأمین‌کنندگان (کالا) پول پرداخت کنیم. این، نیازمند دسترسی به نظام مالی آمریکا است.» ایران و گروه 1+5 تیرماه سال گذشته به توافقی دست یافته‌اند که قرار است تحریم‌های وضع شده به بهانه برنامه هسته‌ای ایران را در ازای اقدامات تهران برای محدود کردن این برنامه، رفع کند. 

این توافق از چند ماه پیش اجرایی شده اما ممنوع بودن همکاری‌های بین بانکی موسوم به «مبادلات چرخه دلار» (U-Turn) امکان استفاده ایران از خدمات دلاری در مبادلات خارجی را سلب کرده است.  کارشناسان در روزها و هفته‌های گذشته بارها تصریح کرده‌اند امکان برخورداری از آثار تحریم‌های هسته‌ای برای ایران، با توجه به سلطه دلار در مبادلات خارجی، بدون دسترسی محدود این کشور به آنچه در نظام بانکی «چرخه دلار» (U-Turn) خوانده می‌شود وجود نخواهد داشت. منظور از مبادلات چرخه دلاری، استفاده بانک‌های ایرانی از خدمات دلاری بدون ارتباط مستقیم با نظام بانکی آمریکا است. تا قبل از سال 2008 بانک‌های ایرانی با واسطه بانک‌های خارجی (مانند بانک‌های سوییسی) مجاز به استفاده از اینگونه مبادلات بودند، اما  واشنگتن از نوامبر آن سال استفاده بانک‌های ایرانی از این خدمات را ممنوع اعلام کرد. 

کاخ سفید: واشنگتن تعهدی تحت برجام برای گشودن نظام مالی‌اش به روی ایران ندارد

خبرگزاری فارس: کاخ سفید: واشنگتن تعهدی تحت برجام برای گشودن نظام مالی‌اش به روی ایران ندارد

سخنگوی کاخ سفید روز جمعه مدعی شد اعطای دسترسی به نظام مالی دنیا برای ایران، جزء تعهدات کشورش تحت برجام نیست.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید می‌گوید دسترسی ایران به نظام مالی دنیا، جزء برجام نیست. ارنست این اظهارات را بعد از آن بیان کرد که ولی‌الله سیف، رئیس بانک مرکزی ایران در سخنانی در واشنگتن، از عدم پایبندی آمریکا به تعهداتش در برجام انتقاد کرده بود.«سیف» گفته بود که آمریکا و اتحادیه اروپا باید به تعهدات خود براساس توافق هسته‌ای عمل کنند و اقدامات لازم را برای رفع تحریمها در چارچوب این توافق انجام دهند.جاش ارنست گفت: «دسترسی به نظام مالی آمریکا جزئی از برجام نیست و این موضوع تحت بررسی نیست.»سخنگوی کاخ سفید با بیان اینکه درک ماهیت مکانیسم‌های ارتباطات ایران و شریکان تجاری خارجی‌اش با بانک‌های آمریکا موضوعی «بسیار فنی» است، مدعی شد اظهارات سیف، رئیس بانک مرکزی ایران اشتباه بوده است. 

ارنست گفت که دولت اوباما هرگز قول نداده که به عنوان جزئی از اقداماتش برای رفع تحریم‌ها علیه ایران، این کار را برای تهران انجام دهد.ایران و گروه 1+5 تیرماه سال گذشته به توافقی دست یافته‌اند که قرار است تحریم‌های وضع شده به بهانه برنامه هسته‌ای ایران را در ازای ایجاد پاره‌ای محدودیت‌ها در این برنامه رفع کند. 

این توافق از چند ماه پیش اجرایی شده اما ممنوع بودن همکاری‌های بین بانکی موسوم به «مبادلات چرخه دلار» (U-Turn) امکان استفاده ایران از خدمات دلاری در مبادلات خارجی را سلب کرده است. منظور از مبادلات چرخه دلاری، استفاده بانک‌های ایرانی از خدمات دلاری بدون ارتباط مستقیم با نظام بانکی آمریکا است. تا قبل از سال 2008 بانک‌های ایرانی با واسطه بانک‌های خارجی (مانند بانک‌های سوییسی) مجاز به استفاده از اینگونه مبادلات بودند، اما  واشنگتن از نوامبر آن سال استفاده بانک‌های ایرانی از این خدمات را ممنوع اعلام کرد. 

    

عربستان برای این چهار بند ضدایرانی چقدر باج داد؟

جای تاسف دارد که عربستان همزمان با افزایش تحرکات کور برای تخریب موقعیت بین‌المللی ایران، روابطش را با رژیم صهیونیستی که هر روز گروهی از مسلمانان را می‌کشد، بهبود بخشیده و بنابراین بعید است تصمیم جدی علیه صهیونیست‌ها و برای حمایت از مسلمانان فلسطین در اجلاس استانبول نیز اتخاذ شود
به گزارش مشرق، سازمان همکاری اسلامی در شرایطی امروز بیانیه‌ای دویست بندی منضمم به چهار بند علیه ایران و حزب‌الله لبنان صادر خواهد کرد که صدور این بیانیه برای کشور عربستان به عنوان طراح این بندها، میلیاردها دلار هزینه در بر داشته و مسئولان برخی کشورها برای همراهی با سعودی‌ها در این پروژه صرفاً تبلیغاتی، امتیازات قابل توجهی دریافت کرده‌اند.

اعضای سازمان همکاری اسلامی امروز -جمعه- با صدور بیانیه‌ رسمی‌ به سیزدهمین دوره اجلاس این سازمان که این بار به میزبانی استانبول برگزار می‌شود، پایان می‌دهند؛ بیانیه‌ای که ایران در پروسه نگارشش به طریق موذیانه‌ای حذف شد و با عدم صدور روادید سفر نمایندگان ایران به عربستان و شرکت در این روند، عربستان با برخی کشورهای دیگر اقدام به تنظیمش کردند.

سعودی‌ها از این فرصت نهایت بهره‌برداری را نمودند و چهار بند علیه ایران و حزب‌الله، محور اصلی مقاومت در خاورمیانه مقابل تروریسم، در بیانیه رسمی سیزدهمین دوره اجلاس سازمان همکاری اسلامی گنجاندند؛ بندهایی که به گفته علی عراقچی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با وجود آنکه با مخالفت ایران و گروهی از کشورها همراه شده اما رئیس این دوره از اجلاس و همچنین کشورهای همراه با عربستان، این بیانیه را تصویب شده قلمداد کردند.

در واقع سعودی‌ها با حذف غیرقانونی ایران از روند تنظیم این بیانیه، آنچه قصد داشتند علیه ایران و هم‌پیمانانش از تریبون سازمان همکاری کشورهای اسلامی خوانده شود، در این بیانیه قرار دادند و شرایط را به گونه‌ای پیش بردند که کار تمام شده تلقی شوند و در اجلاس سران کشورهای اسلامی، صرفاً در راستای تشریفات قانونی، این بیانیه قرائت شود.

البته عربستان برای اینکه چنین عملیات تبلیغات ضدایرانی با اعتراض گروهی از کشورها مواجه نشود و حامیان این بیانیه تفرقه افکنانه در جهان اسلام در اقلیت قرار نگیرند، به شدت متحمل هزینه شد و با تطمیع برخی از کشورهای کوچک، شرایط را به نفع خود تغییر داد و در واقع چهار بند علیه ایران در بیانیه این سازمان، میلیاردها دلار برای آل سعود هزینه به بار آورده که نسبت به آثار محدود این بیانیه، ولخرجی بزرگی از محل فروش نفت مردم عربستان است.

با این وجود، تجربه سال‌های گذشته نشان داده، سعودی‌ها چگونه پولشان را به باد داده‌اند تا در گوشه‌ای از سند رسمی 200 بندی این سازمان، علیه ایران موضع گیری بی اثر شود. البته اینکه برخی کشورهای اسلامی با سردستگی سعودی‌ها به جای آنکه در راستای وحدت و تحکیم جایگاه کشورهای مسلمان به عنوان هدف اصلی این سازمان گام بردارند، در عکس این مسیر بیانیه تنظیم کنند، قابل تامل بوده و می‌تواند آغاز بر زوال و تشریفاتی‌تر شدن نشست‌های این سازمان شود.
هنوز متن چهار بندی که ضد ایران و حزب‌الله لبنان است، منتشر نشده اما با تجمیع خبرهایی که در رسانه‌ها منتشر شده، احتمالاً این موارد در بیانیه پایانی از سوی عربستان گنجانده شده است:

- محکومیت حمله به ساختمان سفارت و کنسولگری عربستان سعودی در ایران
- رد اظهارات مقامات ایرانی به ویژه در زمینه اجرای احکام قضایی علیه افراد مرتکب جرایم تروریستی در عربستان سعودی
- محکومیت دخالت های (ادعایی عربستان) ایران در امور داخلی بحرین، یمن، سوریه و سومالی
- محکومیت (ادعای) حمایت ایران از تروریسم
- رابطه ایران با کشورهای همسایه باید براساس حسن همجواری و عدم دخالت در امور داخلی کشورهای همسایه و احترام به حاکمیت و استقلال کشورهای همسایه و حل اختلافات ازطریق راه های مسالمت آمیز باشد.
- (طرح ادعای) تروریستی خواندن حزب‌الله لبنان

این بندها را در شرایطی در بیانیه پایانی قرار گرفته که وهابیت به عنوان مبنای ایدئولوژیک حاکمیت عربستان، اصلی‌ترین منبع تغذیه فکری و مالی تاریخ معاصر بوده و اکنون داعش را نیز تغذیه می‌کند. تروریستی خواندن حزب الله لبنان نیز مشخصاً به دلیل تاثیر حزب الله در کاهش نفوذ عربستان در لبنان است و سعودی‌ها از اینکه با توجه به پشتوانه مردمی حزب الله نتوانسته‌اند ساختار سیایسی این کشور را راساً بچینند، خشمگین هستند.

همانگونه که اشاره شد سازمان همکاری اسلامی در فضای بین‌المللی قدرت تاثیرگذاری ندارد و این بیانیه عمدتاً جنبه تبلیغاتی خواهد اما عربستان و چند شیخ‌نشینش که در این پروژه سیاه همراهی‌اش کرده‌اند، در پی ارائه این تصویر دروغین به افکارعمومی جهان هستند که جهان اسلام ایران و حزب‌الله به عنوان نزدیک‌ترین گروه مقاومت به ایران را محکوم کرده و حالا باید جامعه جهانی نیز با جهان اسلام همراهی کند!

ناگفته پیداست که این بیانیه می‌تواند برای چند ساعت تا حداکثر چند روز، تیترهای ضدمحور مقاومت علیه تروریسم را در رسانه‌های بین‌المللی در پی داشته باشد اما با سرعتی باورنکردنی به فراموشی سپرده می‌شود و با توجه به آنکه سازمان همکاری اسلامی به واسطه همین رفتارهای وحدت‌شکانه هیچ‌گاه نتوانسته صدای واحد جهان اسلام باشد، این بیانیه‌ها موضع جدی کشورهای اسلامی محسوب نمی‌شود.

البته طبیعتاً هنگامی که برای صدور چنین بیانیه‌ای میلیاردها دلار هزینه می‌شود، صرف چندصد میلیون دلار برای خریدن برخی رسانه‌های آمریکایی که کل بودجه سالیانه‌شان چند صدمیلیون دلار است برای عربستان چندان دشوار نیست و با توجه به گزارش‌هایی که پیش از این از خریدن رسانه های بزرگ توسط آل سعود منتشر شده، بعید نیست مجدداً این اقدام برای دامن زدن به تصویر کاذبی که عربستان در پی آن است، رقم بخورد.

پادشاه عربستان تمام خزانه‌اش را تا آخرین دلار وقف نفرت پراکنی در منطقه و اقدامات ضدایرانی کرده و هر روز سرمایه گذاری تازه‌ای در این راه باطل انجام می‌دهد. جای تاسف دارد که عربستان همزمان با افزایش تحرکات کور برای تخریب موقعیت بین‌المللی ایران، روابطش را با رژیم صهیونیستی که هر روز گروهی از مسلمانان را می‌کشد، بهبود بخشیده و بنابراین بعید است تصمیم جدی علیه صهیونیست‌ها و برای حمایت از مسلمانان فلسطین در اجلاس استانبول نیز اتخاذ شود. با این اوصاف آیا همچنان باید سازمان همکاری اسلامی را جدی گرفت؟
منبع: تابناک

الکساندر دوگین:
الکساندر دوگین آمریکا را تجسم حرکت شیطانی دانست که مسلمان‌ها به آن دجال و مسیحی ها به آن آنتی‌کرایست می‌گویند. او گفت مهم نیست که بعد از این چه کسی تحریم بشود، روسیه یا ایران، آنچه امروز مهم است ایجاد اتحاد سیاسی و معنوی بین مردم است چون عدالت را می خواهیم و قدرت حقیقی مختص خداست…
به گزارش مشرق به نقل از ندای اصفهان، عصر امروز جلسه سخنرانی الکساندر گلییویچ دوگین مشاور رئیس جمهور روسیه در خانه بیداری اسلامی اصفهان و به همت مجمع اصولگرایان، کانون اندیشه و تمدن اسلامی، مجمع اندیشه امام و مجموعه فرهنگی بینش مطهر و جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی برگزار شد. قبل ازشروع این جلسه الکساندر دوگین از خانه مشروطه اصفهان بازدید کرد و به کسب اطلاعات در مورد مشروطه ایران و بزرگان آن پرداخت.

در این سخنرانی نادر طالب زاده مثل همیشه دوگین را همراهی می‌کرد و در ابتدای جلسه گفت: افق نو محفل جدیدی است که من در آن ۴۰یا ۵۰ نفر از دانشمندان غربی را به ایران آورده ام و این وظیفه وزارت خارجه است و در این مورد کم کاری مفرط وجود دارد حتی بعضی از این افراد درحال خفه شدن هستند چون گاهی بزرگان کشورشان به آنها این اجازه را نمی‌دهند.

طالب زاده گفت شرایط امروز ما مثل عاشوراست که یک عده ای به کمک امام حسین (ع) آمده اند ولی بعضی به من می‌گویند که روسها به ما خیانت کردند ولی نظر من این است که این ۱۲۰ سال پیش بود و شرایط امروز متفاوت است درثانی ما مشغول انجام کار فرهنگی هستیم و در عمق کار می‌کنیم.

او در ادامه به نوع آشنایی خودش با دوگین اشاره کرد و گفت این آشنایی از طریق یک وبسایت شروع شد و مطلبی که منتشر شد و بارها و بارها ترجمه شد و نهایتا منجر به آشنایی ما شد و در آخرین گردهمایی که در ایران داشتیم عده زیادی از متفکران ایرانی به دعوت ایشان حضور داشتند.

وی گفت این دومین حضور ایشان است که به همت آقای شهیدی که یکی از همکاران ما در صدا و سیما بودند اتفاق افتاد و آقای دوگین پس فردا به مسکو برمی گردند ولی نکته مهم این است که دشمن اینجا را خواهد پایید و این یک محفل عقیدتی است که حتی از دیدار دو رئیس جمهور نیز مهم تر است.

دکترین سیاسی باید دینی باشد

در ادامه الکساندر دوگین به سخنرانی پرداخت و گفت دوستان من به من گفتند که اگر تا به حال اصفهان را ندیده ای یعنی اصلا تا به حال ایران را ندیده ای و وقتی این شهر زیبا را دیدم متوجه شدم که واقعا مرکز ایران است.

او گفت من تا به حال کتاب های زیادی نوشته ام که دو عدد از آن ها به فارسی ترجمه شده است و مهمترین کتاب من «نظریه چهارم سیاسی» است که در مورد اجتماعی بودن جامعه روسیه است.

الکساندر دوگین

وی گفت من مطمئن هستم که سوالات سیاسی و مذهبی از یک جنس هستند و هر سوال دینی سیاسی است و هر سوال سیاسی دینی است و چون خداوند رب العالمین و حاکم دنیاست و به عنوان فرمانروای جهان است و همه چیز به او برمی گردد و فرمانرواهای زمینی اگر از فرمان های خدا پیروی بکنند یک فرمانروای واقعی هستند و اگر بخواهند خلاف عمل کنند درست نیست. پس هر دکترین سیاسی باید دینی باشد و هست و هر دکترین دینی هم دارای ابعاد سیاسی است.

دوگین اتحاد در داخل و بیرون انقلاب را مهم دانست و گفت انقلاب اسلامی ایران در واقع برخلاف محمدرضا شاه بود چون از دیدگاه دینی و هسته ای، عمیق و قابل قبول بود. شاه ایران یک دست نشانده بود و شیطان بزرگ بیرون ایران بود و این دقیقا نشان میدهد که چرا امام خمینی امریکا را هدف قرار داد. دلیل سیاسی یا مربوط به تمدن نبود، دلیل مذهب و دین بود و تمدن های غربی ناسیونالیست هستند، به قدرت خدا پایبند نیستند و این قضیه را رد می کنند. پس برای دفاع و حفظ روحیه انقلابی ایران نباید همیشه بعد معنویت را نگه داریم که نمونه های زیادی در موزه ای که دیدیم وجود داشت.

سیاست و معنویت

او گفت بعضی از رهبرانی که دیدیم بُعد معنویت را داشتند. آنها بسیار قدرتمند بودند و بین سیاست و معنویت، معنویت را انتخاب کردند و حتی خودشان را هم در این راه قربانی کردند و به دلیل همین عدم وجود نگرش های سیاسی است که این مباحث دینی تحت الشعاع قرار می گیرد.

وی متذکر شد این انقلاب نباید متوقف شود وگرنه عدالت از بین می رود و ما مفهوم عدالت را از دست می دهیم و اگر توجه کافی نداشته باشیم به این رابطه بین قدرت و خداوند حتی صلاحیت این موضوع هم از بین خواهد رفت و اگر بخواهیم که با شیطان بزرگ رابطه داشته باشیم به اصل انقلاب خیانت کرده ایم. به عنوان مثال زمانی که ما تحت تحریم بودیم به لحاظ مالی شرایط سختی داشتیم ولی به لحاظ روحی و معنوی این یک پیروزی بود.

او در ادامه تصریح کرد شما ممکن است که روسیه را متهم کنید که او هم از این تحریم ها حمایت کرده است و این یک اتهام بجا است و حالا روسیه هم تحت همین تحریم ها هست و ایران دیگر نیست و این صلاحیت ها را نشان میدهد. هر قدمی که برای برقرای رابطه با غرب برداشته شود یک اقدام به خودکشی است و یک خیانت به انقلاب است و خیانت به هویت مسیحیت ارتودوکس روسیه نیز هست و این دیدگاه کلی من در مورد شرایط کلی انقلاب اسلامی است.

مقابله با غرب

ود در ادامه گفت نکته دوم اینکه روسیه به خوبی ایران با غرب مقابله نمی کند. هویت ارتودوکس از امریکا و مدرنیته متنفر است ولی دو مورد ناخوشی تاریخی داریم، ماتریالیست کومونیست و ضدخدایی و بدتر از آن لیبرالیسم که بعد از فروپاشی و در دهه نود پیش آمد و این دو دیدگاه هردو بر ضد هویت ارتودوکس است و این دیدگاه های سیاسی و فرهنگی روس هردو این موارد را رد میکند.

زمانی که پوتین رئیس جمهور روسیه شد اولین بار بود که یک قدرت با صلاحیت خودش وارد شد. انقلاب شد ولی نه مثل شما، تکامل بود، در واقع در یک مسیر صحیح و در طول زمان انجام شد و با وارد شدنش نفوذ شیطان بزرگ را نابود کرد و ظرفیت و نفوذ آنها را محدودتر کرد و آنها مسئول هر قدم ضد ایرانی بودند که برداشته شد. شیطان همان بود شاه و لیبرال های روسیه به دنبال جنگ و خشونت بودند، هویت ماسون های قاجار همه از یک منشاء بودند و این شورش و انقلاب فراماسونری زمین بر علیه بهشت و خدا بود و امریکا یک تجسم از این حرکت شیطانی است که مسلمانها به آن دجال و مسیحی ها به آن آنتی کرایست میگویند و مهم نیست که بعد از این چه کسی تحریم بشود، روسیه یا ایران، آنچه امروز مهم است ایجاد اتحاد سیاسی و معنوی بین مردم است چون عدالت را می خواهیم و قدرت حقیقی مختص خداست و شاید گفته بشود که چرا قانون اساسی اینجا نیست چون الآن می بینیم که ولایت فقیه هست و این اصل و اساس مشروطیت است.

قدرت مخصوص خداست

دوگین افزود ما به چنین دیدگاهی در روسیه نیاز داریم، نیاز داریم که بفهمیم که قدرت مخصوص خداست و مشروطیت ما امروز مثل زمان قاجار شماست و ما باید هویت اصلی و عمیق هر کشور را کشف کنیم. و این اتحاد مشترک نباید فقط براساس منافع ملی باشد بلکه باید بر اساس صلاحیت مشروع قدرت باشد که از خدا گرفته می شود و بر اساس دشمن مشترک یعنی غرب.

مشاور رئیس جمهور روسیه گفت به طور مثال من تحت تحریم امریکا هستم فقط به خاطر تفکراتم و نه به خاطر کارهای اقتصادی و نظامی، فقط تفکراتم و دلیل آن این است که من توانسته ام حقیقت دشمن را نشان دهم پس این تحریم علیه ایده ها و فلسفه و اعتقاد به خداست.

وی در تشریح نظریه چهارم سیاسی خود گفت نظریه چهارم سیاسی در ضدیت با غرب است و اولین نظریه، لیبرالیسم است که اولین و آخرین است، قبل از بقیه به وجود آمده و هنوز هم پابرجاست که در واقع هویت شیطان است و اساس بی خدایی و استعمار گری را ترویج میکند.

وی نظریه دوم را کمونیسم دانست و گفت کمونیسم در واقع بعد خوب لیبرالیسم است و در اینجا خدا، پیشرفت است و نظریه سوم نیز ناسیونالیسم است که بهتر از کمونیسم است ولی دیدگاه ضعیفی دارد چرا که ناسیونالیسم در واقع ماتریالیسم است و مربوط به مادی گرایی است و معنویت را در نطر نمی گیرد و مفهوم بورژوازی دارد.

ارتباط با غرب اقدام به خودکشی و خیانت به انقلاب است/ انتخاب «پوتین» برای ریاست جمهوری در روسیه شبیه یک انقلاب بود

بدترین نظریه

او گفت بدترین نظریه اولین نظریه است و به نسبت دوتای دیگر بهتر هستند ولی از نطر ما رد می شوند چون به عنوان راه چاره ای برای لیبرالیسم هستند و مخلوق غرب و مدرنیسم و حالا ما باید یک چیزی غیر از لیبرالیسم داشته باشیم و این ما را بر آن داشت تا نظریه چهارم سیاسی را مطرح کنیم که یک دعوتنامه برای ارایه راه حل است که نه لیبرالیسم باشیم نه کمونیسم و نه ناسونالیسم. این در واقع یک اسم کلی است که وقتی که به ایران می آییم می بینیم که شما نظریه چهارم سیاسی را دارید و آن ولایت فقیه است که یک راه چاره است و ما در روسیه این نظریه چهارم را بر اساس مذهب ارتودوکس، تجربیات روسی فرهنگ روسی خواهیم داشت و دیگر تمدن ها نیز باید نظریه چهارم خودشان را کشف کنند نه به شکل ایرانی که به شکلی که متناسب با شرایط خودشان باشند.

دوگین عنوان کرد هویت پوتین را در نظر بگیرید، پوتین نماینده ارتودوکس و شناسه آن است اما این دکترین و یک تصمیم گیری سریع نیست و بیشتر غریزی است؛ او ماسون نیست، صهیونیست نیست، او روس است و حس روس بودن را انتقال می دهد و نه فقط فکری بلکه به لحاظ احساسی هم همینطور است و در کنار آن دارای ویژگی های لیبرالی هم هست ولی لیبرال هم از او متنفر هستند. او کمونیست نیست و ناسونالیست هم نیست چون او برضد ناسیونالیست روسی است و ناسیونالیست های روسیه بر ضد روسیه عمل می‌کنند و سعی می کنند که ایالاتشان را بر ضد برخی گروه های مذهبی بشورانند ولی پوتین به سمت نظریه چهارم سیاسی قدم برمی دارد.

IMG_20160413_172129

IMG_20160413_170914

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد