سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

اگر روسیه و ترکیه به تنش هرچه بیشتری وا داشته شوند زمینه های یک نوع درگیری فزآینده در خاورمیانه به وجود می آید و یک زایش خطرناک رخ می دهد که بجای زایمان طبیعی یک سزارین تاریخی و پراز خونریزی رخ خواهد داد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آیا ظریف بین پوتین و اردوغان میانجی گری خواهد کرد؟

دکتر مهدی مطهرنیا استاد دانشگاه معتقد است که ایران می تواند نقش میانجی گر را در بحران روابط روسیه و ترکیه ایفا کند.
مطهرنیا در گفتگو با «انتخاب» اظهار داشت: رابطه ی مناسب دولت اعتدال گرای روحانی با داود اوغلو به عنوان نخست وزیر ترکیه و از سویی دیگر اتحاد استراتژیک ایران و روسیه، زمینه را برای میانجی گری ایران بین انکارا و مسکو مهیا می کند.
وی با اشاره به گزارش نشریه «الحیات» در رابطه با تماس های تلفنی وزیر خارجه ایران با مسئولان روس و ترک و دعوت آن ها به آرامش، گفت: میانجیگری ایران توسط دکتر ظریف که امروزه بعنوان یک دیپلمات بین المللی شناخته می شود می تواند کارساز باشد.
آیا ظریف بین پوتین و اردوغان میانجی گری خواهد کرد؟این استاد دانشگاه تصریح کرد: با توجه به فهم موجود در آنکارا و نیاز موجود در مسکو، اقدامات ظریف از سوی دو طرف باید محترم شمرده شود و فعالیت ایشان در این زمینه نیز با وجود چالش های فراوان باید بیشتر از این باشد تا بتوانیم در آینده شاهد یک فضای مناسب در جهت همکاری ایران ، ترکیه و  روسیه به منظور کاهش خشونت در منطقه و سوریه باشیم .مطهرنیا در ادامه گفت: اگر روسیه و ترکیه به تنش هرچه بیشتری وا داشته شوند زمینه های یک نوع درگیری فزآینده  در خاورمیانه به وجود می آید و یک زایش خطرناک رخ می دهد که بجای زایمان طبیعی یک سزارین تاریخی و پراز خونریزی رخ خواهد داد.
وی افزود: با این حال، عقلانیت سیاسی در مسکو و آنکارا بعد از تنش های موجود، نشان می دهد که دو کشور خواهند توانست موضوع را تا حدی کنترل کنند. مگر اینکه در رابطه با سوریه، وضعیت بین المللی و ماجرای الگوی 1+5 تغییراتی پیش بیاید و روس ها بخواهند برای برهم زدن بازی آمریکایی ها، از گزینه ی نظامی استفاده کنند.
مطهرنیا اضافه کرد: این در حالی است که اگر روس ها بخواهند این بازی را برهم بزنند مقدمه ای برای ورود ناتو به ماجرای سوریه و ایجاد الگوی افغانستان  در ارتباط با  آینده دمشق شکل خواهد گرفت. اگر روس ها در برابر ترک ها بایستند ناتو وارد منطقه خواهد شد  و با ورود ناتو  به این مسئله باید بپذیریم  که آرام آرام  مسئله ای شبیه افغانستان  در سوریه پدید خواهد آمد.
*علیرضا دادگر حسینی
روزنامه «تودی زمان»:
عبور یکی از بزرگترین کشتی های جنگی روسیه از تنگه بسفر و تنگه چاناک قلعه و ارسال سامانه ضد هوایی اس چهارده به سوریه، خطرهای نظامی علیه ترکیه را افزایش داده است. ممکن است روسیه یک هواپیمای ترکیه را که وارد حریم سوریه شده اند، ساقط کند. آنکارا که تا کنون نتوانسته است حمایت ناتو و آمریکا را به دست آورد، ممکن است در جنگ با بزرگترین قدرت اتمی دنیا تنها بماند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
17 ثانیه ای که روابط روسیه و ترکیه را نابود کرد / اردوغان احتمالا در جنگ با بزرگترین قدرت اتمی دنیا تنها خواهد ماند
روزنامه تودی زمان ترکیه با اشاره به آسیب های جدی اقتصادی تحریم های روسیه علیه ترکیه از دولت این کشور خواست با عذرخواهی از روسیه بحران بین دو کشور را مدیریت و آرام کند.به گزارش «انتخاب»، روابط فرهنگی، اقتصادی و سیاسی ترکیه و روسیه در دوران بعد از فروپاشی شوروی که به بار نشستن آن سی و پنج سال به طول انجامید، در طول هفده ثانیه ای که ساقط کردن هواپیمای روسیه به طول انجامید، از هم پاشید.
در پی ساقط شدن هواپیمای سوخو-24 روس، شورای همکاری های سطح بالا که در گذشته به شکلی نقش نشست کابینه برای دو کشور را ایفا می کرد، روز پنجشنبه لغو شد که نشان می دهد روابط روسیه و ترکیه هرگز به سطحی که پیشتر بود، نخواهد رسید. هم روسیه و هم ترکیه می بایست تاوانی برای حادثه ناخوشایندی که روی داده بود، بپردازند. نه ادعای روسیه که این هواپیما حریم هوایی ترکیه را نقض نکرده بود و نه نیروهای مسلح ترکیه که مدعی شدند ده بار به این هواپیما هشدار داده بودند، این حقیقت را که این جت ساقط شده است، تغییر نمی دهد.
به نظر می رسد ساقط شدن هواپیمای روس، صرف یک حادثه ساده نبود. روابط روسیه و ترکیه که پیشتر با مداخله نظامی روس ها به سوریه تیره شده بود، اکنون با خطر یک درگیری روبروست. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه این هفته اعلام کرد از نظر روسیه، اقدام برای ساقط کردن هواپیمای این کشور یک «اقدام از پیش طراحی شده» است و مسکو در روابط خود با آنکارا، «به صورت جدی بازنگری می کند.»
براساس قواعدی که کمسیون همکاری های سطح بالا قرار داده است، هیچ هواپیمای دیگری غیر از هواپیماهای سوری را نمی بایست هدف قرار داد. گستره این بحران که در کنار آثار منطقه ای، پیامدهای جهانی نیز دارد، با واکنش روسیه که در حال حاضر موضع برتر را نیز دارد، مشخص می شود. لحن مقامات روس بعد از ساقط شدن هواپیمایشان در خطاب قرار دادن ترکیه و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور این کشور بسیار تند بود.
اتهام هایی مانند «خنجر زدن از پشت» یا «همدستی با تروریست ها» یا «افراط گرایی» که رئیس جمهور پوتین مطرح می کند، راه را برای اظهارات تند دیگر کارشناسان، معاونین وزرا و سناتورهای روس باز می کند.شصت هزار ترک نیز در حال حاضر در روسیه مشغول به کار هستند. شرکت های ساخت و ساز ترکیه همچنین طرح هایی در حوزه ساختمان سازی و زیربنایی به ارزش شصت میلیارد دلار در روسیه اجرا کرده اند.
در روسیه، ترکها سرگرم زندگی خودشان هستند و یکی از مطمئن ترین گروه های مهاجر در این کشور به شمار می آیند. با این حال، با بروز بحران هواپیما، دیدگاه روسها در قبال ترکها نیز تغییر یافته است. شعار معترضانی که در بیرون از سفارت ترکیه سر داده می شد نشان می دهد که حادثه روی داده شده را فراموش نمی کنند. مرگ یکی از خلبانان جت روسی و کشته شدن نیروی دیگر روس از تیم جستجو در حافظه مردم روسیه ماندگار شده است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرمیلین آشکارا اعلام کرد که اقدام ترکیه در ساقط کردن هواپیمای روس بی پاسخ نمی ماند و به صورت علنی آنکارا را تهدید کرد. مفهوم دقیق این تهدید پسکوف که به خوبی نیز ترکی صحبت می کند و اقدامات وی در گذشته برای توسعه روابط روسیه و ترکیه روشن است، هنوز مشخص نیست.عبور یکی از بزرگترین کشتی های جنگی روسیه از تنگه بسفر و تنگه چاناک قلعه و ارسال سامانه ضد هوایی اس چهارده به سوریه، خطرهای نظامی علیه ترکیه را افزایش داده است. ممکن است روسیه یک هواپیمای ترکیه را که وارد حریم سوریه شده اند، ساقط کند. آنکارا که تا کنون نتوانسته است حمایت ناتو و آمریکا را به دست آورد، ممکن است در جنگ با بزرگترین قدرت اتمی دنیا تنها بماند.
روابط اقتصادی که عامل اصلی توسعه روابط روسیه و ترکیه بود، احتمالا بیشترین آسیب را از این حادثه ببیند. وابستگی ترکیه به واردات نفت و بنزین از روسیه چیزی نیست که بتوان آ‌ن را نادیده گرفت. ترکیه بیسشت درصد از بنزین و شصت درصد از گاز طبیعی خود را از روسیه تامین می کند و در ماه های سرد که ایران نمی تواند گاز کافی به ترکیه ارسال کند، روسیه به جبران آن گاز بیشتری به این کشور می فرستد.
با این حال، هرگونه نوسان در قیمت یا تامین گاز در زمستان چیزی نیست که ترکیه آمادگی آن را داشته باشد. سرمایه گذاری روسیه در ترکیه مانند طرح بزرگ نیروگاه اتمی آک کویو و دنیز بانک نیز مورد بازبینی قرار می گیرند. دمیتری مدودف، نخست وزیر روسیه گفته است طرح های جاری در ترکیه ممکن است لغو شوند، محدودیت های مالی نیز مانند قرار دادهای خارجی، لحاظ خواهند شد. وی گفت دلوت روسیه روی بسته ای کار می کند تا تغییرات در مالیات های گمرکی بین دو کشور و نیز اعزام گردشگران روس به ترکیه را بازنگری کند.
مبادلات مالی بین ترکیه و روسیه احتمالا در دو هزار و پانزده به بیست و پنج میلیارد دلار کاهش یابد. شمار گردشگران روس از چهار و نیم میلیون نفر به سه و نیم میلیون نفر رسید و این رقم احتمالا در دو هزار و شانزده به سه میلیون نفر برسد. تشدید این روند فرایندی مضر و غیر قابل جبران برای هر دو کشور را در پی خواهد داشت. آنکارا می بایست با عذرخواهی از این حادثه، اوضاع را آرام کند. اگر عقل سلیم حاکم نشود، این احتمال نیز وجود دارد که ترکیه در منطقه ای که هم اکنون نیز غرق آتش است، گرفتار شود.
روزنامه ینی شفق:
روسیه پس از بحران بر سر سرنگونی هواپیمای روسیه توسط ترکیه ، کردهای سوریه را وارد میدان کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روزنامه ینی شفق چاپ ترکیه نوشت: روسیه پس از بحران بر سر سرنگونی هواپیمای روسیه توسط ترکیه ، کردهای سوریه را وارد میدان کرده است.
به گزارش  «انتخاب»، روزنامه ینی شفق چاپ ترکیه با اعلام این خبر مدعی شد محور روسیه و ایران با استفاده از نیروهای کرد موسوم به یگان های مدافع خلق حمله به مناطقی که ترکیه آن را خط قرمز خود می داند ، آغاز کرده اند.
حملات به مناطق اعزاز و جرابلس‌ از دو روز پیش با حملات هوایی روسیه و حملات زمینی یگان های مدافع خلق آغاز شده است. درگیری های شدید میان این نیروها و نیروهای مخالف حکومت سوریه ادامه دارد.گفته می شود ، روسیه در پی آن است که با همکاری یگان های مدافع خلق راه ارتباطی مخالفان را با ترکیه قطع کند.
بلومبرگ:
شرکت توتال یکی از شرکت های نفتی است که مذاکرات نفتی گسترده ای با ایران انجام داده و شرکت انی هم مایل به سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز ایران است. شرکت هایی مانند شل، توتال و لوک اویل هم اعلام کرده اند مایل هستند در بخش های تخصصی در صنعت نفت ایران و توسعه آن همکاری کنند.پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بزرگان نفتی جهان در راه ایران
بلومبرگ نوشت: همزمان با شروع پروژه هایی به ارزش چند میلیارد دلار در بخش نفت ایران، بزرگان نفتی جهان در کشور صف بسته اند.
به گزارش «انتخاب»، همزمان با شروع پروژه های عظیم نفتی در ایران به ارزش سی میلیارد دلار، بزرگان نفتی جهان مانند توتال، رویال داچ شل و لوک اویل به همراه دیگر شرکت های بین المللی نفتی برای مشارکت در پروژه های نفت و گاز طبیعی ایران که دارنده چهارمین ذخایر بزرگ انرژی در جهان است تلاش می کنند.شرکت توتال یکی از شرکت های نفتی است که مذاکرات نفتی گسترده ای با ایران انجام داده و شرکت انی هم مایل به سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز ایران است. شرکت هایی مانند شل، توتال و لوک اویل هم اعلام کرده اند مایل هستند در بخش های تخصصی در صنعت نفت ایران و توسعه آن همکاری کنند.بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت ایران هم گفته است شرکت های اروپایی و آسیایی مایل به همکاری و سرمایه گذاری در بخش نفت ایران هستند.
ایران در کنفرانسی دو روزه در تهران هفتاد پروژه در بخش نفت و گاز طبیعی خود ارائه کرد که ارزش آنها بیش از سی میلیارد دلار است. قرار است همه تحریم های اقتصادی و بانکی علیه ایران در اولین هفته ژانویه لغو شود. این تحریم ها ایران را در بخش تولید انرژی فلج کرده بودند.
«استفان میشل» رئیس بخش اکتشافات نفتی در شرکت توتال گفت ما علاقمند هستیم بعد از رفع تحریم ها علیه ایران به این کشور بازگردیم. وی افزود ما مدت های طولانی در ایران حضور داشته ایم و حوزه های خاص صنعت نفت ایران را می شناسیم.ایران امیدوار است با دیگر اعضای کشورهای صادرکننده نفت یعنی اوپک درباره افزایش میزان تولید و صادرات نفت خود به توافق برسد.
معاون وزیر نفت ایران گفته است این کشور می تواند ماه مارس یا آوریل اولین قرارداد توسعه صنعت نفت خود را با شرکت های نفتی امضا کند. ایران قراردادهای بیست ساله را برای همکاری با شرکت های بین المللی نفتی ارائه کرده است. وی گفت شرکت های خارجی در گام بعدی باید بعد از انجام بررسی های لازم، شرکای داخلی خود را از میان شرکت های ایرانی انتخاب کنند. شرکت های خارجی برای فعالیت در بخش نفت ایران باید شرکایی را از میان شرکت های داخلی ایران انتخاب کنند و بر اساس قراردادها بیش از نیمی از فعالیت های مربوط به کارهای مهندسی و ایجاد زیرساخت های هر پروژه توسط شرکت های ایرانی انجام خواهد شد.
ایران پنجاه و دو طرح برای کشف و توسعه حوزه های گازی و همچنین هجده طرح ترکیبی برای توسعه حوزه های انرژی خود ارائه کرده است.
میزان صادرات نفت ایران در سال دو هزار و شش در پی اعمال تحریم ها، از روزانه دو میلیون و ششصد هزار بشکه به یک میلیون و چهارصد هزار بشکه رسید. تحریم های آمریکا علیه ایران باعث شده بود این کشور تنها بتواند روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت خام به کشورهایی مانند چین، ژاپن، کره جنوبی، ترکیه و تایوان بفروشد.
این هواپیماهای بمب افکن روسی در سوریه عملیات می کنند/تصاویر
جنگ نیروی هوایی روسیه در سوریه همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۳:۲۰
 
جنگنده
جنگنده "سوخو 30 اس ام"
هواپیمای
هواپیمای "سوخو 24 ام"
 
جنگنده بمب افکن روسی سوخو 34 در فرودگاه نظامی حمیمیم در سوریه
جنگنده بمب افکن روسی سوخو 34 در فرودگاه نظامی حمیمیم در سوریه
جنگنده روسی
جنگنده روسی "سوخو 27 اس ام 3"
 
هواپیما استراتژیک بمب افکن و موشک انداز توپولف 160 به نام
هواپیما استراتژیک بمب افکن و موشک انداز توپولف 160 به نام "آلکساندر نوویکوف"
 
"سوخو 25 اس ام"
هواپیمای
هواپیمای "توپولف 22 ام 3"

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد