سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

ادعای خبرگزاری آناتولی:

سیدحسین نقوی حسینی در گفتگو با «انتخاب» اظهار داشت: ممکن است گروه هایی به ایران سفر کنند و آمد و رفت داشته باشند، اما باید بدانید که ما برای مقابله با تروریسم از هیچ گروه تروریستی حمایت نمی کنیم.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
موافقت ایران با تاسیس دفتر طالبان در تهران / سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: ایران با تروریست ها همکاری نمی کند
خبرگزاری آناتولی ترکیه با انتشار گزارشی مدعی تاسیس دفتر طالبان در ایران شد.

به گزارش «انتخاب»، این خبرگزاری نوشت: هیاتی ارشد از طالبان که اخیرا به ایران سفر کردند، پیشنهاد افتتاح دفتری در تهران را به مقامات ایرانی دادند.

بنابر ادعای این خبرگزاری،  هیات طالبان به رهبیر ملا مختار منصور از وزیر خارجه ایران تقاضا کردند که دفتری سیاسی به منظور کمک به افغانستان جهت مبارزه با داعش و امریکا در تهران تاسیس کنند.

آناتولی در ادامه ادعا کرد: ایران اخیرا به درخواست طالبان برای تاسیس دفتر در تهران پاسخ مثبت داده است.

ایران با تروریست ها همکاری نمی کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در واکنش به خبر خبرگزاری آناتولی در مورد «تاسیس دفتر طالبان در ایران» گفت: جمهوری اسلامی ایران با هیچ گروه تروریستی و غیرقانونی هیچ نوع همکاری نخواهد کرد.

سیدحسین نقوی حسینی در گفتگو با «انتخاب» اظهار داشت: ممکن است گروه هایی به ایران سفر کنند و آمد و رفت داشته باشند، اما باید بدانید که ما برای مقابله با تروریسم از هیچ گروه تروریستی حمایت نمی کنیم.

وی همچنین ضمن رد گزارش وال استریت زورنال در مورد آموزش نیروهای طالبان گفت: معتقدیم مقابله با داعش نیازمند همه کشورهای اسلامی و دولت هایی است که در معرض تهاجم داعش قرار دارند.

نقوی حسینی در ادامه از علت سفر هیاتی از طالبان به ایران ابراز بی اطلاعی کرد.
معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: قطعا اجازه دسترسی به هر نحو از مراکز نظامی به بیگانگان داده نخواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سردار جزایری: اجاره دسترسی به مراکز نظامی را نمی دهیم، حتی اگر با پذیرش پروتکل الحاقی در تضاد باشدمعاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: قطعا اجازه دسترسی به هر نحو از مراکز نظامی به بیگانگان داده نخواهد شد.

به گزارش «انتخاب»، سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری در سخنانی با اشاره به زیاده خواهی های برخی کشورهای گروه 5+1 در روند دستیابی به توافق احتمالی هسته ای با ایران اظهار داشت: نیروهای مسلح و سامانه دفاعی کشور وظیفه دارند از امنیت و منافع کشورو نظام حراست کنند و ورود بیگانه به مراکز دفاعی و نظامی و کسب اطلاعات از تجهیزات و تاکتیکهای مربوطه برخلاف فرامین و تدبیر و نیز خواسته های عموم مردم ایران می باشد.

وی افزود: تأکید می کنیم قطعاً اجازه دسترسی به هر نحو از مراکز نظامی به بیگانگان داده نخواهد شد، هر چند این مسئله با پذیرش پروتکل الحاقی در تضاد باشد.

رییس ستاد تبلیغات دفاعی کشور با تأکید بر اینکه ظرفیتهای مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر نظام سلطه و استکبار طی 37 سال گذشته بارها آزموده و به دوست و دشمن اثبات شده است تصریح کرد: مردم ایران اسلامی که خالق بزرگترین حماسه مقاومت و پایداری تاریخ ایران در دوران جنگ تحمیلی هستند هرگز اجازه تحقق زیاده خواهی شیطان بزرگ و شرکایش را نمی دهند.

سردار جزایری در پایان با اشاره به ضرورت هوشمندی در دفاع از حقوق ملت ایران در عرصه های مختلف تاکید کرد:هرگونه پروتکل نباید برهم زننده امنیت ملی کشورمان باشد.
تحلیل سارکوزی از بحران عراق و سوریه:
رهبر حزب جمهوری خواهان فرانسه خاطر نشان کرد بیشتر کشورهای خاور میانه، که خواهان صلح هستند، با خود می گویند که جامعه بین المللی مصمم به دفاع از آنان نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تشکیل چهار کشور. خاور میانه به تمامی فرو خواهد ریخت/ «ائتلاف مبارزه با داعش» رهبر ندارد، چه می کند؟

رئیس جمهوری پیشین فرانسه ائتلاف به اصطلاح مبارزه با گروه افراطی داعش را به نداشتن رهبری متهم کرد.

به گزارش «انتخاب» ؛ نیکولا سارکوزی، رئیس جمهوری پیشین فرانسه اعلام کرد ائتلاف مبارزه با داعش از نبود رهبری به شدت رنج می برد.

رهبر حزب «جمهوری خواهان» فرانسه، که حزبی دست راستی و مخالف حزب حاکم به شمار می آید، در برابر اعضای جدید حزب خود گفت: «ائتلاف بین المللی (مبارزه با داعش) حتی نتوانسته از ورود داعش به شهر تاریخی تدمر ، که مهد تمدن و بشریت قلمداد می شود، جلوگیری کند».

ائتلاف عربی-غربی که در سال 2014 و با هدف مقابله با داعش ایجاد شد، 20 کشور از جمله امریکا، کانادا، فرانسه و کشورهای مهم اروپایی و همچنین عربستان سعودی، اردن، قطر، بحرین و امارات عربی متحده را شامل می شود.

وی که بین سال های 2007 تا 2012 ریاست جمهوری فرانسه را به عهده داشت، همچنین در پاسخ به برخی انتقادات مطرح شده از سوی حزب سوسیالیست (حزب حاکم فرانسه) در مورد کارنامه فرانسه و انگلیس در حمله ماه مارس 2011 به لیبی، از تصمیم خود دفاع کرده و گفت: «در نخستین انتخابات آزادی (که پس از سقوط معمر قذافی، دیکتاتور معدوم لیبی) برگزار شد، مشارکت مردمی به 60 درصد رسید. اما پس از آن بود که اجازه داده شد تا این کشور سقوط کند».


سارکوزی همچنین در خصوص پیامدهای ناگوار بحران های خاور میانه، هشدار داده و این پرسش را مطرح کرد: «نتیجه بحران سوریه چه خواهد بود؟ تشکیل چهار یا پنج کشور. نتیجه بحران عراق چه خواهد شد؟ تشکیل چهار کشور. خاور میانه به تمامی فرو خواهد ریخت».

رهبر حزب جمهوری خواهان فرانسه خاطر نشان کرد بیشتر کشورهای خاور میانه، که خواهان صلح هستند، با خود می گویند که جامعه بین المللی مصمم به دفاع از آنان نیست.

وی اظهار داشت: «نمی گویم که کاری راحت است. بسیار پیچیده است. اما آینده کشورهای جنوب مدیترانه مشکل ماست. ما باید از برقراری رژیم های میانه رو در این منطقه حمایت کنیم».
بازتاب سخنان روحانی در رسانه های مطرح جهان؛
سخنان روز گذشته دکتر حسن روحانی در نشست خبری، بازتاب گسترده ای در رسانه های جهان داشته است. هر یک از این رسانه ها ، از زاویه ای متفاوت سخنان رییس جمهور ایران را دیده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روحانی

سخنان روز گذشته دکتر حسن روحانی در نشست خبری، بازتاب گسترده ای در رسانه های جهان داشته است. هر یک از این رسانه ها ، از زاویه ای متفاوت سخنان رییس جمهور ایران را برجسته کرده اند.

به گزارش «انتخاب» ؛ بخشی از این بازتاب ها در ادامه می آید:

فرانس پرس : روحانی از چانه زنی های مستمر غرب درباره مفاد توافق هسته ای انتقاد کرد

حسن روحانی رئیس جمهور ایران روز شنبه از چانه زنی های مستمر کشورهای غربی درباره مفاد توافق هسته ای انتقاد کرد.

روحانی در کنفرانس خبری به مناسبت دومین سالگرد انتخاب وی به سمت ریاست جمهوری گفت :‌ «‌ در نشستی ما با طرف مقابل به توافق می رسیم اما در نشست بعدی آنها شروع به چانه زنی می کنند و این مسئله مذاکرات را به تأخیر می اندازد. »

روحانی با تأکید بر اینکه همواره درباره دستیابی به توافق امیدوار است گفت : «‌ اگر طرف مقابل چارچوب توافق شده را رعایت کند و درخواست های دیگری را مطرح نکند اختلافات می تواند حل شود. »

رئیس جمهور ایران همچنین اعلام کرد بین زمان امضای توافقنامه و اجرای شدن آن چند ماهی طول خواهد کشید.

وی در پرسشی درباره جدول زمانی لغو تحریم های بین المللی گفت ما در حال گفتگو درباره آن هستیم.

به گفته روحانی،‌ قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که قطعنامه های پیشین درباره این پرونده را لغو کند نخستین گام و تضمینی برای اجرای این توافقنامه خواهد بود.

وی با اشاره به تحریم های یکجانبه اتحادیه اروپا و آمریکا افزود سپس چندین ماه طول خواهد کشید تا همه تعهدات عملی شوند.

روحانی گفت مذاکرات تاکنون پیروزی بزرگی برای مردم ایران بوده است. قدرت های بزرگ حق ایران را برای برخورداری از برنامه غنی سازی اورانیوم به رسمیت شناخته اند و مراکز غنی سازی نطنز و فردو باز خواهند ماند.

وی همچنین اعلام کرد در توافق هسته ای ایران و قدرت های بزرگ همچنان « اختلافات بسیاری در جزئیات وجود دارد. »

روحانی گفت : « گروه پنج بعلاوه یک چارچوبی که جمهوری اسلامی ایران می خواهد پذیرفته است اما همچنان اختلافات بسیاری در جزئیات وجود دارد که باید حل شوند. »

وی گفت : « ما در مذاکرات بسیار جدی هستیم. ما به دنبال خرید زمان نیستیم و در عین حال محدود به ضرب الاجل نیستیم. ما عجله ای نداریم و در صددیم از همه فرصت ها استفاده کنیم تا توافق خوبی داشته باشیم. »

آسیوشیتدپرس

به گزارش اسوشیتدپرس از تهران، در حالی که تهران و قدرت های جهان با ضرب الاجل سی ام ماه ژوئن برای دستیابی به یک توافق مواجه هستند، حسن روحانی رئیس جمهور ایران اعلام کرد یک توافق هسته ای نهایی «در دسترس» است.

روحانی روز شنبه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد مذاکرات بین ایران و شش کشور - آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان - در حال پیشرفت است هر چند که برخی اختلافات همچنان پابرجاست.

روحانی با اعلام این که ایران اجازه بازرسی از تاسیسات هسته ای خود را خواهد داد، در عین حال گفت ایران اجازه نخواهد داد «اسرار» این کشور تحت پوشش بازرسی های بین المللی به خطر بیافتد.

روحانی: تحریم های غرب علیه ایران، موثر بوده ولی موفق نبوده است

 حسن روحانی رئیس جمهور ایران گفت تحریم های غرب علیه این کشور به سبب برنامه هسته ای آن «موثر بوده ولی موفق نبوده است.»

روحانی افزود:«هدف اصلی تحریم ها این بود که ما را به تسلیم (در برابر اراده غرب) وادار کند که موفق نبود. با این حال تحریم ها، در زندگی روزمره مردم و سرمایه گذاری های خارجی «مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است.»

 حسن روحانی رئیس جمهور ایران روز شنبه گفت ایران در گفتگوهای مربوط به دستیابی به توافقی جامع درباره برنامه هسته ای این کشور، محدود به یک ضرب الاجل نیست.

روحانی در نشستی خبری گفت:«ایران در گفتگوهای هسته ای جدی است و به دنبال خرید زمان نیست. ولی ما در دستیابی به یک توافق خوب، خود را به یک زمان خاص محدود نمی کنیم.»

روحانی می گوید پرونده جیسون رضائیان را دنبال می کند

حسن روحانی رئیس جمهور ایران می گوید او پرونده یک خبرنگار روزنامه واشنگتن پست را که یازده ماه است در ایران بازداشت شده است دنبال می کند.

تا به حال دو جلسه دادگاه محاکمه جیسون رضائیان رئیس دفتر 39 ساله واشنگتن پست در تهران در دادگاه انقلاب که با مسائل امنیتی سروکار دارد برگزار شده است.

روحانی روز شنبه در یک کنفرانس خبری گفت او در مورد دنبال کردن حقوق قانونی همه ایرانی ها متعهد است حتی شهروندان سایر کشورها که در ایران زندگی می کنند و مورد رضائیان هم استثنا نیست.

 الجزیره انگلیسی: روحانی گفت ما نمی‌گذاریم اسرار ملی‌مان به دست بیگانگان بیافتد

حسن روحانی، رییس جمهور ایران، گفت: ما نمی‌گذاریم اسرار ملی‌مان به دست بیگانگان بیافتد و از اینرو غربی‌های نباید موضوعات جدیدی را که در چارچوب مورد توافق طرفین وجود نداشته است، در خلال مذاکرات هسته‌ای مطرح کنند.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، مجری این شبکه گفت: حسن روحانی، طی کنفرانس خبری نادر با خبرنگاران داخلی و خارجی، تأکید کرد که اجازه نخواهد داد اسرار ملی ایران، از طریق بازرسی‌های هسته‌ای، به‌دست بیگانگان بیافتد.

حسن روحانی در این کنفرانس خبری از غرب خواست به تعهدات خود در آستانه سررسید 30 ژوئن برای دستیابی به توافق (جامع) پایبند بماند.

حسن روحانی افزود: زمانی که پیش روی ما هست، اگر صرف مقابله با هم شود، به نتیجه نخواهیم رسید. طرفِ دیگر نیز باید به چارچوب قبلی که بر سر آن به توافق رسیدیم پایبند باشد و موضوعات جدید نیز مطرح نکند تا بتوانیم به سرعت به توافق برسیم.

روحانی غربی ها را تهدید کرد و افزود: اما اگر آنان (غربی‌ها) بخواهند کماکان به چانه‌زنی‌های خود ادامه دهند، این مسئله ممکن است منجر به تعویق‌های بیشتر شود.

 رویترز : روحانی می گوید اجازه نمی دهد بازرسی های هسته ای اسرار ملی را افشا کند

 حسن روحانی رئیس جمهور ایران روز شنبه اعلام کرد وی در مذاکرات هسته ای اسرار ملی ایران را به خطر نخواهد انداخت.

این تازه ترین اظهار نظر یک مقام بلندپایه ایران در مورد محفوظ بودن حق مخالفت با بازرسی های سرزده که کشورهای قدرتمند به دنبال آن هستند، بود.

روحانی در یک نشست خبری که به صورت زنده از تلویزیون پخش می شد با اشاره به ساز و کاری که اجازه بازرسی های سرزده بیشتر را از مکان های مورد نظر در ایران می دهد گفت: «ایران قطعا اجازه نخواهد داد اسرار ملی این کشور از طریق پروتکل الحاقی یا هر عامل دیگری به دست بیگانگان بیفتد».
الحیات:
ترکیه بعد از به قدرت رسیدن حزب عدالت و توسعه در صدد نقش آفرینی در منطقه برآمده است. هدف این حزب، کسب اکثریت آراء در انتخابات پارلمانی اخیر بود تا بتواند اختیارات بیشتری به رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در برابر مجلس بدهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اکنون که اردوغان بازی را در ترکیه باخته، باید به سوی ایران بیاید / ترکیه پیشنهادات منطقه ای اخیر تهران را می پذیرد؟
روزنامه الحیات نوشت، اردوغان بعد از نتایج انتخابات اخیر ترکیه در روابطش با ایران تجدید نظر می کند.

به گزارش «انتخاب»، ‌از زمان سقوط رژیم صدام در عراق در سال دوهزار و سیزده،‌ منطقه شاهد قدرت گرفتن دو کشور منطقه ای یعنی ایران و ترکیه است.

ترکیه بعد از به قدرت رسیدن حزب عدالت و توسعه در صدد نقش آفرینی در منطقه برآمده است. هدف این حزب، کسب اکثریت آراء در انتخابات پارلمانی اخیر بود تا بتواند اختیارات بیشتری به رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در برابر مجلس بدهد.

الحیات با اشاره به این که نتایج این انتخابات باعث خواهد شد اردوغان در محاسبات و روابط منطقه ای خود تجدید نظر کند ادامه داد، ایران یکی از کشورهای منطقه ای است که رقیب راهبردی ترکیه محسوب می شود.

این دو کشور از سال دوهزار وچهارده و کمی بعد از به قدرت رسیدن حسن روحانی در ایران،‌ کمیسیون مشترک مسائل راهبردی را تاسیس کردند. هدف از تشکیل این کمیسیون، تامین ‌ نیاز دو کشور برای حل مشکلات موجود در مسیر همکاریهای دوجانبه بود.

دولت ترکیه متوجه این نکته شده بود که امضای توافقنامه هسته ای میان ایران و غرب،‌ به ایران در کنار نقش امنیتی و سیاسی احتمالی در منطقه،‌ فرصتهای تجاری و اقتصادی بی شماری خواهد داد و ترکیه می تواند از این فرصتها استفاده کند.

با همه اینها شکست حزب حاکم در ترکیه، باعث خواهد شد اردوغان همکاریهای خود را با ایران در زمینه پیشنهادهای اقتصادی، ‌سیاسی و امنیتی در منطقه که در سفر اخیرش به ایران به او عرضه شده بود، عمیق تر کند.

شاید اردوغان قبل از انتخابات نیازی به شنیدن این طرحهای ایران احساس نمی کرد ولی بعد از انتخابات،‌ به این نتیجه خواهد رسید که به نفعش است با رقیب منطقه ای اش و برای کسب منافع مشترک هماهنگ باشد.

الحیات نوشت، در سایه ابهامات موجود در روابط ترکیه با عربستان و سایر کشورهای عربی خلیج فارس که بر سر قضیه گروه اخوان المسلمین و مخالفت با تغییر حکومت در مصر ایجاد شده اند، روابط ایران و ترکیه می تواند منجر به حل بسیاری از پرونده های منطقه ای از جمله پرونده سوریه شود. ظاهرا اردوغان بعد از این انتخابات، محتاج بازارهای ایران است و حسن روحانی هم نیازمند عقد قراردادهائی با ترکیه است .

اردوغان در تهران صحبتهای مقامات ایران را شنید که مایلند برای حل بحرانهای منطقه با ترکیه همکاری کنند. این برای بار اول نیست که ایران از ترکیه می خواهد برای حل بحران یمن و اجرای طرح روحانی برای حل یمن میانجی گری کند.

چند سال قبل هم تهران چنین درخواستی را از آنکارا در خصوص حل پرونده هسته ای اش داشت. هرچند قبلا اردوغان آمادگی همکاری با ایران را در خصوص پرونده هائی که بر سر آنها با تهران دچار اختلاف بود، نداشت ولی اکنون مجبور به این همکاریهاست به ویژه که آمریکا به دنبال نزدیک شدن به ایران بعد از توافق هسته ای، برای مقابله با گروههای تروریستی است.
جوسازی جدید رسانه های غربی علیه کشورمان؛
داعش که بخش های وسیعی از عراق و سوریه را به تصرف خود درآورده، اکنون به منظور توسعه قلمرو خود چشم به افغانستان نیز دوخته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کمک نظامی ایران به طالبان برای تقابل با داعش!

راشاتودی ادعا کرد: تهران ظاهرا در حال کمک به طالبان برای مقابله و مبارزه با حملات احتمالی داعش است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، راشاتودی به نقل از وال استریت ژورنال مدعی شد:  ایران از اواخر پاییز 2013 در حال اموزش نیروهای طالبان در داخل خاک خود است.

بنابرادعای این رسانه، طیب آقا رئیس دفتر طالبان در قطر رابط اصلی میان این جنبش و ایران است.

پس از ظهور داعش در عراق و سوریه، ایران به طالبان برای مقابله با این گروه کمک کرده است.

داعش که بخش های وسیعی از عراق و سوریه را به تصرف خود درآورده، اکنون به منظور توسعه قلمرو خود چشم به افغانستان نیز دوخته است.

یک مقام امنیتی افغان مدعی شد: ایران به دنبال مقابله با داعش از طریق طالبان است.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل درباره ایجاد مانع بر سر راه ایران فقط حرف می زند و در عمل واضح است که او هیچ قصدی برای این کار و انجام اقدامات لازم برای جلوگیری از دستیابی ایران به توانمندیهای هسته ای ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آویگدور لیبرمن: ایرانی ها لحظه ای بیکار نشسته اند؛ هر هفته در دوره ی روحانی از نابودی اسرائیل سخن می گویند /واقعا وحشتناک است که کشورها با مقامات ایران غذا می خوردند و می خندند!
لیبرمن گفت نتانیاهو نمی تواند مانع دستیابی ایران به بمب شود.

به گزارش «انتخاب» به نقل از تایمز آو اسرائیل، آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی در مصاحبه ای با این نشریه گفت: اسرائیل اقدامات لازم برای ممانعت از دستیابی ایران به بمب را اتخاذ نخواهد کرد.

وی افزود: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل درباره ایجاد مانع بر سر راه ایران فقط حرف می زند و در عمل واضح است که او هیچ قصدی برای این کار و انجام اقدامات لازم برای جلوگیری از دستیابی ایران به توانمندیهای هسته ای ندارد.

او گفت که کابینه اسرائیل در حال انعقاد «توافقی در سکوت» با حماس است که طبق آن این گروه می تواند زیرساختهای نظامی اش در غزه را بازسازی کند و ارتقا دهد.

او همچنین پیش بینی کرد که جنگ دیگری با حماس در تابستان 2016 به وقوع می پیوندد.

لیبرمن در انتقاد از نتانیاهو گفت:« تنها چیزی که او به آن علاقه دارد بقای سیاسی اش است. او کنست را بدون هیچ دلیل مناسبی منحل کرد. نتانیاهو از یک پارانویای سیاسی رنج می برد.»

وی گفت: «ایرانی ها لحظه ای بیکار نمی نشینند. هدف آنها نابودی اسرائیل است و آن را علنا می گویند. در دوران روحانی آنها هر هفته این موضوع را تکرار می کنند. واقعا وحشتناک است که کشورهای دنیا خودشان را برای حفظ روابط دیپلماتیک و رسیدن به توافق با کشوری آماده می کنند که سیاست رسمی آن نابودی اسرائیل است.»

وی اضافه کرد: «این امر از دید اخلاقی وحشتناک است. آنها می دانند که می خواهند با کشوری توافقنامه امضا کنند که علنا می گوید هدفش نابودی اسرائیل است. مقامات کشورها با آنها ملاقات می کنند، می خندند، دست می دهند و با هم غذا می خورند و با آنها توافق امضا می کنند.»

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد