سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز

رهبر معظم انقلاب:

نه نمایندگان باید نگاه تحقیرآمیز و همراه با اهانت داشته باشند و نه دولت و وزرا، نگاه سلطنت مآبانه. در همه مراحل باید ادب رعایت شود / غیر از هسته‌ای، سریال‌های دیگری نظیر حقوق بشر در انتظار ماست

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در مسائل هسته‌ای مواضع همان چیزهایی است که علنا اظهار کردیم/ برادران ما مشغول کار و تلاشند، واقعا عرق می‌ریزند و کار میکنند/باید بر همین مواضع پافشاری کنند/ غیر از هسته‌ای، سریال‌های دیگری نظیر حقوق بشر در انتظار ماست/ شاکله مجلس باید بنای مرتفع مواضع اصولی باشد

رییس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.

به گزارش انتخاب، پیش از ظهر امروز رییس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر لزوم استمرار کار و تلاش جدی در یکسال پایانی مجلس نهم و قرار نگرفتن تحت تأثیر عامل انتخابات، تعامل با دیگر قوا بخصوص دولت، اهتمام ویژه به موضوع اقتصاد مقاومتی بخصوص در بررسی قانون برنامه ششم و بودجه سال 1395، و پافشاری بر مواضع و مبانی اصلی نظام و انقلاب را از مهمترین وظایف نمایندگان مجلس برشمردند و تأکید کردند: کلید حل مشکلات اقتصادی کشور و همچنین موضوع هسته ای، تکیه بر ظرفیت های درونی و باور به اقتصاد مقاومتی است. در کشور بن بستی وجود ندارد، راه علاج مشکلات تقویت تولید داخلی و رعایت انضباط مالی است.

حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار با قدردانی از تلاشها و اقدامات خوب نمایندگان مجلس نهم، آنان را به مغتنم شمردن فرصت باقیمانده یکسال آخر توصیه و خاطرنشان کردند: مراقب باشید، در این مدت، عامل انتخابات آخر سال بر گفتار و رفتار شما تأثیرگذار نباشد و معیار را فقط، حق قرار دهید.

توصیه دوم رهبر انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس، توجه ویژه به برنامه ششم و مراقبت از دچار نشدن به آفتِ بی حوصلگی در سال آخر مسئولیت، در بررسی قانون این برنامه بود.

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: قانون برنامه ششم مهم است زیرا دولت ها موظف به تبعیت از آن خواهند بود و زندگی مردم نیز تحت تأثیر این قانون قرار خواهد گرفت.

ایشان توصیه سوم خود را به موضوع تعامل با دیگر قوا بویژه دولت اختصاص دادند و افزودند: دولت مسئولیت میانداری را در میان قوا و دستگاههای دیگر به عهده دارد و عملکرد موفق آن در حرکت سایر دستگاهها تأثیرگذار خواهد بود، بنابراین تعامل با دولت لازم و مظهر واقعی همدلی و هم زبانی است.

رهبر انقلاب اسلامی یکی از لوازم تعامل را «حسن ظن» دانستند و خاطرنشان کردند: تعامل با سوءظن و بنا را بر سازش، خیانت و سوءاستفاده طرف مقابل گذاشتن، بوجود نخواهد آمد ضمن آنکه حسن ظن به معنای خوش باوری و فریب خوردن نیز نیست.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه تعامل با گروکشی متفاوت است، گفتند: مبنای نمایندگان و وزرا در تعامل، باید وظیفه قانونی و مصالح کشور باشد و نه گروکشی از یکدیگر.

ایشان برخورد محترمانه و همراه با ادب، با وزرا بخصوص در کمیسیونها را یکی دیگر از ضروریات تعامل برشمردند و افزودند: نه نمایندگان باید نگاه تحقیرآمیز و همراه با اهانت داشته باشند و نه دولت و وزرا، نگاه سلطنت مآبانه. در همه مراحل باید ادب رعایت شود.

توصیه چهارم رهبر انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس، موضوع اقتصاد مقاومتی بود.

حضرت آیت الله خامنه ای در این خصوص به نکته ای ظریف اشاره کردند و گفتند: در کشور، در موضوع اقتصاد مقاومتی هم زبانی وجود دارد اما باید همدلی هم بوجود آید و از بُنِ دندان به اقتصاد مقاومتی باور پیدا کنیم.

ایشان با تأکید بر اینکه کلید حل مشکلات داخلی کشور اقتصاد مقاومتی و تقویت تولید است، از تصویب قانون رفع موانع تولید در مجلس قدردانی کردند و افزودند: اگر ما تولید را تقویت و از ظرفیت های داخلی استفاده کنیم علاوه بر حل مشکلات داخلی، حل مسائل بیرونی همچون موضوع هسته ای نیز آسان خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: برای موضوع هسته ای راه حل هایی وجود دارد که همه آنها منوط به تکیه بر ظرفیت های داخلی و تقویت تولید است.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در چارچوب مسائلی که با امریکا، غرب و صهیونیسم داریم، غیراز موضوع هسته ای، مسایل پی درپی دیگری همچون حقوق بشر را نیز پیش بینی می کنیم، اما اگر بر توان داخلی متمرکز شویم و مشکلات داخلی را حل کنیم، حل این مسائل نیز آسان خواهد شد.

ایشان خطاب به نمایندگان مجلس گفتند: بر همین اساس باید در بررسی قانون برنامه ششم و بودجه سال آینده، با نگاه ویژه به موضوع اقتصاد مقاومتی، خلاءهای موجود بر طرف شوند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: دوستان دولت درخصوص تقویت تولید مکرر می گویند ما دچار کمبود منابع هستیم. بنده هم این موضوع را می دانم و تحریم ها نیز بر این کمبود منابع تأثیرگذار بوده است اما در چنین شرایطی آیا نباید دنبال راه علاج بود ؟

حضرت آیت الله خامنه ای با تاکید بر اینکه راه علاج وجود دارد خاطر نشان کردند: کمبود منابع گرهِ باز نشدنی نیست و راه علاج آن اولویت بندی در تخصیص منابع داخلی و انضباط مالی است.

ایشان گفتند: در چنین شرایطی، در جاهایی پول هایی خرج می شود که نباید بشود، لذا باید دولت، مجلس، قوه قضاییه و نیروهای مسلح، با مدیریت صحیح و رعایت انضباط مالی، منابع را بصورت مناسب و اولویت بندی شده تقسیم کنند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به برخی دستگاه ها بخصوص در بخش هایی از نیروهای مسلح که بدون هیچ افزایش بودجه، توانایی ها و کارکرد خود را مضاعف کرده اند، افزودند: این نمونه ها نشان می دهد که می توان در شرایط کمبود منابع، مسائل و مشکلات را حل کرد.
توصیه دیگر حضرت آیت الله خامنه ای به نمایندگان پافشاری بر مواضع اصولی نظام بود.
ایشان با اشاره به مواضع قابل قبول و مثبت و بعضاً کاملا پیشرفته مجلس نهم در مسائل اصلی و مبانی نظام و انقلاب خاطرنشان کردند: شاکله مجلس باید همواره بنای مرتفع مواضع اصولی نظام باشد و در این خصوص معیار فرمایشات امام بزرگوار (ره) و وصیت نامه ایشان است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اگر مجلس همواره بر مواضع اصولی و اساسی نظام پافشاری کند، خطر فروغلتیدن به پرتگاه هولناک نظام سلطه وجود نخواهد داشت اما اگر خدایی نکرده چنین ایستادگی وجود نداشته باشد، خطرها زیاد خواهند بود.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه به موضوع هسته ای نیز اشاره کردند و گفتند: مواضع ما در مسائل هسته ای همان مطالبی است که علناً برای مردم بیان کرده ایم و همین مطالب بصورت شفاهی و کتبی دقیقاً به مسئولین نیز گفته شده است. البته برخی مطالب هم برای تاکید و تبیین مواضع اصولی، خصوصی و غیرعلنی نیز گفته شده است.

ایشان با تأکید بر اینکه مسئولین و مذاکره کنندگان مشغول کار و تلاش سخت هستند، افزودند: آنها باید بر مواضعی که اعلام شده است پافشاری کنند و امیدواریم بتوانند، مصلحت کشور و نظام را تأمین کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای سخنان خود با اشاره به فرصت های بزرگ ماه های رجب، شعبان و رمضان همه مسئولین کشور از جمله نمایندگان را نیازمند مستحکم تر کردن ارتباط خود با خدا دانستند و گفتند: باید با استفاده از دعاهای وارده در این ماهها، و انس بیشتر با قرآن و نوافل، زمینه ارتباط نزدیک تر با خدا را فراهم کنیم.
ایشان با تأکید بر اینکه همه ما باید در قبال عملکرد خود در دوران مسئولیت، در پیشگاه خداوند پاسخگو باشیم، سال آخر مسئولیت نمایندگان را مهم برشمردند و افزودند: باید تلاش کنیم تا همواره حرکت ما در چارچوب رعایت حق الهی، زبان صادق و نگاه حقیقت آمیز باشد.
پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان گزارشی از اقدامات سه سال گذشته مجلس نهم گفت: در این مدت 120 قانون به تصویب رسیده است که بیشتر آنها با رویکرد رفع نیازهای اقتصادی و بخش تولید بوده اند.
رییس مجلس شورای اسلامی به تصویب قوانین رفع موانع تولید، مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تامین کالاهای اساسی برای اقشار آسیب پذیر و قوانین بودجه در مجلس نهم اشاره کرد و افزود: توجه ویژه به بخش سلامت، تقویت بنیه دفاعی کشور و ایجاد زمینه برای امکان واگذاری طرح های نیمه تمام به بخش خصوصی از دیگر اقدامات موثر مجلس بوده است. آقای لاریجانی به اقدامات نظارتی مجلس و همچنین عملکرد دیوان محاسبات، مرکز پژوهش های مجلس، کمیسیون اصل 90 و هیات تطبیق قوانین نیز اشاره کرد و در خصوص رویکرد مجلس نهم در مسایل اصلی و موضوعات منطقه ای و بین المللی تاکید کرد: راهبرد مجلس نهم «دفاع حقوقی همه‌جانبه از ملت در مقابل بیگانگان» بر مبنای تفکر اصیل امام خمینی(ره) و همچنین تمرکز بر اقتصاد درونی و موضوع هسته ای است.
عراقچی با دشوار خواندن نگارش متن توافق نهایی گفت:گفت و گو های معاونان وزیر امور خارجه ایران با هلگا اشمید معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا از امروز در وین آغاز خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عراقچی: مقید به زمان نیستیم؛ ممکن است مذاکرات تا بعد از دهم تیرماه هم ادامه پیدا کند
 
معاون وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: احتمال دارد مذاکرات بعداز دهم تیرماه هم ادامه یابد.
به گزارش «انتخاب»، سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران امروز در بدو ورود به فرودگاه وین با بیان اینکه تا مهلت دهم تیرماه کار ادامه پیدا خواهد کرد و ممکن است حتی فراتراز آن هم برود ، گفت :ما مقید به زمان نیستیم بلکه مقید به این مساله هستیم که یک توافق خوب با جزییاتی که مطلوب ما هست حاصل شود، هرچند زمان زیادی طلب کند.
عراقچی با دشوار خواندن نگارش متن توافق نهایی گفت:گفت و گو های معاونان وزیر امور خارجه ایران با هلگا اشمید معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا از امروز در وین آغاز خواهد شد.

سخنگوی گروه مذاکره کننده هسته ای ایران درخصوص محورهای این دور از مذاکرات، گفت:نگارش متن توافق نهایی وضمایم آن کار دشواری است که الان درحال انجام است که از دیروز دور جدید آن با جلساتی که کارشناسان داشتند شروع شده و امروز هم ما به مذاکرات ملحق می شوم و با خانم هلگا اشمید بحث ها را ادامه خواهیم داد.
عراقچی ادامه داد : هر چه به مراحل آخر نزدیک می شویم بحث ها ریزتر، جدی تر و پیچیده تر می شود و ما امیدوار هستیم با توکل به خدا و هدایت های رهبر معظم انقلاب و حمایت رئیس جمهور و مردم عزیز ایران این مرحله سخت را با اطمینان خاطر و قوت قلب به گونه ای طی بکنیم که همه جزییات انشاالله به نحوی که مورد نظر ما است برای یک توافق خوب حاصل شود.
عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر کار پیش نویس متن توافق نهایی به پایان برسد مرحله بعدی چه خواهد بود گفت: وقتی مذاکرات به صورت کامل تمام شود و مورد توافق قرار بگیرد ما یک توافق نهایی را خواهیم داشت.
عراقچی افزود: البته هنوز ما در نقطه ای نیستیم که بتوان گفت به سرعت تمام خواهد شد، مذاکرات تا مهلت تعیین شده (10 تیر ماه ) ادامه پیدا خواهد کرد و حتی ممکن است فراتر از آن هم برود.
وی تاکید کرد:ما مقید به زمان نیستیم بلکه تلاش می کنیم تا که یک توافق خوب با همه جزئیات که مطلوب ما است حاصل شود .وی تاکید کرد: در این مرحله از مذاکرات درباره همه حوزه ها با خانم اشمید گفت و گو خواهیم کرد و بحث درمورد همه موضوعات را به صورت همزمان پیش خواهیم برد, هم بحث تحریم ها که موضوع جدی است و هم بحث جدول زمانی و موضوع کمیسیونی که باید برای پیگیری مسائل نحوه اجرا شکل گیرد.
عملیات لبیک یا حسین تکمیل کننده عملیات لبیک یا رسول الله است و هدفش آزادسازی سراسر صلاح الدین و تأمین امنیت مناطق آزاد شده به ویژه مرکز استان صلاح الدین یعنی تکریت است همچنین هدفش محاصره کامل داعشی ها در الرمادی و الانبار است و امنیت شرق و شمال شرقی الانبار و الرمادی را برقرار خواهد کرد
شهر الرمادی مرکز استان الانبار که به تصرف گروهک تروریستی داعش درآمده از سه طرف در محاصره نیروهای دولتی و داوطلب مردمی است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ هدف از این عملیات آزادسازی شمال صلاح الدین و جنوب غربی تکریت و شمال شرقی الانبار است.

المنار اعلام کرد: ثائر الاسدی سخنگوی یکی از گردانهای داوطلب مردمی گفت:« دشمن غافلگیر خواهد شد و به داعشی ها درسی داده خواهد شد که در تاریخ باقی خواهد ماند و نسل به نسل گفته خواهد شد.»

نیروهای داوطلب مردمی تأکید کردند شهر الرمادی از سه طرف به محاصره در آمده است و نیروهای داوطلب مردمی و ارتش از چندین جبهه حمله کرده اند و موفق به پیشروی شده اند.

لبیک یا حسین

فرانس پرس نوشت: نیروهای عراقی روز سه شنبه به شهر رمادی مرکز استان الانبار نزدیک شدند و عملیاتی را با هدف محاصره ستیزه جویان گروه دولت اسلامی عراق و شام ( داعش ) پیش از حمله ای گسترده برای بازپس گرفتن این شهر آغاز کردند.

به گزارش انتخاب ؛ 10 روز پس از تصرف غیر منتظره رمادی مرکز بزرگ ترین استان عراق به دست ستیزه جویان داعش یک سخنگو گفت این عملیات جدید صرفا نوعی آماده سازی مقدمات آغاز حمله به رمادی است.

احمد الاسدی سخنگوی نیروهای بسیج مردمی گفت این عملیات شامل حرکت نیروهای امنیتی و شبه نظامیان از استان صلاح الدین به طرف رمادی است.

نیروهای بسیج مردمی متشکل از شبه نظامیان شیعه و نیروهای داوطلب است که دولت عراق پس از تصرف رمادی به دست ستیزه جویان داعش از آنها درخواست کرد به تلاش ها برای بازپس گیری این شهر کمک کنند.
اسدی در مصاحبه با فرانس پرس افزود هدف از این عملیات آزاد سازی مناطقی بین دو استان صلاح الدین و الانبار است که داعش آنها را تصرف کرده است.

وی تصریح کرد این عملیات « لبیک یا حسین ( ع ) » نام دارد.

عملیات لبیک یا حسین تکمیل کننده عملیات لبیک یا رسول الله است و هدفش آزادسازی سراسر صلاح الدین و تأمین امنیت مناطق آزاد شده به ویژه مرکز استان صلاح الدین یعنی تکریت است همچنین هدفش محاصره کامل داعشی ها در الرمادی و الانبار است و امنیت شرق و شمال شرقی الانبار و الرمادی را برقرار خواهد کرد

نیروهای بسیج مردمی یا حشد الشعبی اعلام کرد چهار هزار نفر در حال حرکت به طرف شمال و شهر رمادی هستند.

حیدر العبادی نخست وزیر عراق و متحدان آمریکایی وی تمایلی به استقرار شبه نظامیان شیعه در استان سنی نشین الانبار نداشته اند. مرکز استان الانبار بیش از یک سال بود در برابر حملات ستیزه جویان داعش مقاومت می کرد اما سرانجام اوایل این ماه پس از حمله گسترده داعش ،‌ به تصرف این گروه درآمد.

داعش کنترل اکثر بخش های الانبار را در اختیار دارد و با مناطقی در سوریه که ستیزه جویان داعش آنها را تصرف کرده اند هم مرز است.نقاط تحت کنترل دولت در عراق بخش هایی از مناطق شرقی نزدیک پایتخت ، شهر حدیثه ، بخش هایی از شهر البغدادی و پایگاه هوایی الاسد را شامل می شود که صدها مشاور نظامی آمریکایی نیز در این مناطق مستقر هستند.
یک سرهنگ ارتش عراق در مصاحبه با فرانس پرس گفت نیروهای کادر ارتش و شبه نظامیان شیعه به پیشروی هایی در جنوب و غرب رمادی دست یافته اند و کنترل منطقه ای با نام الطاعش را بازپس گرفتند.
ارکان خلف الترموز از اعضای شورای استانی گفت نیروهای امنیتی عراقی و نیروهای بسیج مردمی اکنون همه مسیرهای ارسال تدارکات برای ستیزه جویان داعش را مسدود کرده اند.

تلاش آمریکا برای آرام کردن مقامات عراق!

واشنگتن روز دوشنبه تلاش کرد پس از اظهارات تند اخیر اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا در مورد نیروهای عراقی در حال جنگ با داعش ، بغداد را آرام کند.جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه بار دیگر به حیدر العبادی درمورد تعهد آمریکا به حمایت از جنگ عراق علیه ستیزه جویان داعش اطمینان خاطر داد.

این اقدام بایدن پس از آن صورت گرفت که اشتون کارتر تمایل و اراده نیروهای عراقی را برای جنگ علیه داعش زیر سوال برد.
کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرد بایدن در تماس تلفنی با البعادی بار دیگر بر حمایت آمریکا از جنگ دولت عراق علیه داعش تاکید کرد.در این بیانیه آمده است بایدن همچنین بر فداکاری های فراوان نیروهای عراقی و شجاعت آنها طی 18 ماه گذشته در رمادی و دیگر نقاط عراق صحه گذاشت.
اشتون کارتر روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفت تصرف شهر رمادی مرکز استان الانبار به دست داعش گواه آن است که نیروهای عراقی تمایلی برای جنگ ندارند.
وی افزود رمادی در حالی به دست ستیزه جویان داعش افتاد که تعداد نیروهای عراقی در این شهر بیشتر از آنها بود اما نیروهای عراقی از ایستادن در برابر این ستیزه جویان خودداری و از این شهر عقب نشینی کردند. نیروهای عراقی همچنین تعداد زیادی از خودروهایی را که آمریکا در اختیار آنها قرار داده است ازجمله چند دستگاه تانک رها کردند.
کارتر تصریح کرد :« آنچه ظاهرا اتفاق افتاد این است که نیروهای عراقی از خودشان هیچ تمایلی برای جنگ نشان ندادند. تعداد آنها کمتر از ستیزه جویان داعش نبود. در حقیقت تعداد نیروهای عراقی بسیار بیشتر از نیروهای مخالف بود. این مسئله نشان می دهد ما با مشکل فقدان اراده و تمایل عراقی ها برای جنگ علیه داعش و دفاع از خودشان روبرو هستیم.»
همچنین کاخ سفید روز سه شنبه اعلام کرد نیروهای عراقی میلی به مقابله با ستیزه جویان داعش ندارند و این موضوع همواره یک نگرانی بوده است. وزارت دفاع آمریکا نیز طی آخر هفته گذشته به این موضوع پرداخته بود.

«جاش ارنست Josh Earnest »‌ سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات روز یکشنبه «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا در این باره گفت: «این موضوع، قطعا یک مشکل بوده است که در گذشته نیز شاهد آن بوده ایم.»به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، کارتر در این باره گفت نیروهای عراقی در جریان سقوط هفته گذشته رمادی، هیچ تمایلی به مبارزه علیه ستیزه جویان داعش نشان ندادند و نیروهای آمریکایی تلاش می کردند آنها را به مشارکت مستقیم تر در این درگیری ها ترغیب کنند.

سقوط رمادی در روز یکشنبه گذشته پرسش هایی را درمورد کارآمدی رویکرد دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا درقبال عراق بوجود آورد. رویکرد دولت اوباما درقبال عراق شامل ترکیبی از آموزش و بازسازی ارتش عراق ، ترغیب بغداد به مصالحه با سنی های عراق و بمباران اهداف داعش بدون حضور نیروهای زمینی آمریکایی در داخل عراق است.ایران نیز اعلام کرد این واشنگتن است که از یک رویکرد قاطع در قبال داعش برخوردار نیست.

سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب ایران گفت :« شما چگونه می توانید به بهانه محافظت از عراقی ها در این کشور باشید اما هیچ کاری انجام ندهید؟ این چیزی جز دست داشتن در یک توطئه نیست.»
ائتلافی تحت فرماندهی آمریکا طی 10 ماه گذشته بیش از سه هزار حمله هوایی را علیه اهداف داعش در عراق و سوریه انجام داده است.
بغداد و واشنگتن به خود می بالیدند که داعش پس از ماهها در حال از دست دادن مناطق تحت کنترل خود و از بین رفتن است اما سقوط رمادی نشان داد بعید است این گروه به این زودی ها از بین برود.
بنابر گزارش سازمان ملل متحد ، تصرف رمادی به دست ستیزه جویان داعش باعث شد 55 هزار نفر از ساکنان این شهر خانه هایشان را ترک کنند و آواره شوند.شهر الرمادی مرکز استان الانبار که به تصرف گروهک تروریستی داعش درآمده از سه طرف در محاصره نیروهای دولتی و داوطلب مردمی است.
ما امروز بغض و کینه عجیبی از رفتار اینها می بینیم و حالا می خواهند این مسائل را به مرزهای ایران هم نزدیک کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
هشدار بی سابقه محسن رضایی به عربستان: مراقب باشید شما را به دوران قبل از صنعتی شدن بر نگردانیم

محسن رضایی در هشداری بی سابقه به آل سعود گفت: عربستان باید مراقب باشد، اگر بخواهید امنیت ما را به هم بزنید شما را به دوران قبل از صنعتی شدن بر می گردانیم.

به گزارش «انتخاب»، محسن رضایی که در بیست و چهارمین محفل انس پیشکسوتان جهاد و شهادت جضور یافته بود، اظهار کرد: امروز در منطقه ما اتفاقاتی می افتد که باید به آنها توجه شود از آسیا یعنی میانمار دارند قتل عام می کنند و گورهای دسته جمعی پیدا می شود تا پاکستان، افغانستان، عراق، سوریه، غزه، یمن و بحرین و اوج ناپاکی ها و نسل کشی ها را در این مناطق انجام می دهند و عجیب آن است که فقط مسلمانان کشته می شوند و تنها زیرساخت های مسلمانان نابود می شود.

وی افزود: خواب و خیال هایی هم برای تجزیه کشورهای اسلامی دیده اند.

محسن رضایی تصریح کرد: ما امروز بغض و کینه عجیبی از رفتار اینها می بینیم و حالا می خواهند این مسائل را به مرزهای ایران هم نزدیک کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید از خود بپرسیم وظیفه ما در این شرایط چیست، گفت: این که خاطرات را بگوییم خوب است. تا صد سال دیگر هم اگر از فداکاریهای رزمندگان ارتش و سپاه و بسیج بنویسند نمی توانند تمام ماجرا را بیان کنند اما آنچه مهم است این است که امروز در شرایط حساسی قرار داریم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: دولت، مجلس همچنین رهبر معظم انقلاب در حال تلاش هستند که آتش جدیدی درست نشود.

وی خطاب به مقامات عربستان گفت: عربستان باید مراقب باشد چرا که ملت ایران یک صبر دارد چرا که حفظ منافع ملی تنها به چهارچوب جغرافیای ایران تعریف نمی شود منافع ملی یعنی با منطقه باید در صلح و آرامش باشیم و همه وظیفه داریم این امنیت را حفظ کنیم اما اگر بخواهند امنیت ما را به هم بزنند آنها را به دوران قبل از صنعتی شدن بر می گردانیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: البته روز به روز دارد برخی مسائل روشن می شود مثلا در سوریه در ۵ سال پیش ابهامات زیادی وجود داشت اما امروز مشخص شده است که تمامی تروریست ها از اسرائیل سلاح می گیرند.

وی با اشاره به اظهارات یکی از مقامات رژیم صهیونیستی گفت: یکی از مقامات اسرائیل گفته است که باید با اعراب علیه ایران متحد شویم.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد