سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

اخبار سیاسی روز


اتفاق ناگواری که در اکراین رخ داد به نفع ایران رقم خورد و موجب شد که ICAO(سازمان بین‌المللی هوانوردی کشوری) و IATA (انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی) از ایران برای آمادگی پرواز به اروپا و خاور دور درخواست‌های کتبی ارسال کنند.
کد خبر: ۴۱۸۲۰۲
تاریخ انتشار:۳۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳-21 July 2014
سرپرست فرودگاه‌های کشور گفت: سقوط هواپیمای مالزی در خاک اکراین موجب شد تا یاتا و ایکائو به دلیل امنیت مسیر های هوایی کشور راه ایران را در پیش گیرند و از ما در خواست کرده اند تا مسیر هوایی ایران جایگزینی برای پرواز به اروپا و خاور دور شود. همچنین باید توجه داشت کاهش مسیرهای عبوری افزایش 30 درصدی پروازهای عبوری را به همراه دارد که این مهم سالیانه رقمی بالغ بر 50 میلیون دلار به درآمدهای کشور اضافه می کند.

محمدعلی ایلخانی؛ سرپرست فرودگاه‌های کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص کاهش مسیرهای عبوری کشور گفت: در سه ماه ابتدایی سال جاری شاهد افزایش 9 درصدی پروازهای عبوری در فضای کشور بوده ایم.

وی کاهش محدودیت‌ها در مسیرهای عبوری را از عمده دلایل افزایش دانست و افزود: سانحه اخیری که در اکراین رخ داده است موجب نگرانی شرکت‌های هواپیمایی خارجی شد چرا که دیگر آنان علاقه ای برای عبور از آن مسیرها را ندارند.
ایلخانی با بیان این مطلب که ظرف چند روز گذشته درخواست‌هایی را از جوامع بین‌المللی برای عبور از مسیرهای هوایی ایران دریافت کرده‌ایم تصریح کرد: اتفاق ناگواری که در اکراین رخ داد به نفع ایران رقم خورد و موجب شد که ICAO(سازمان بین‌المللی هوانوردی کشوری) و IATA (انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی) از ایران برای آمادگی پرواز به اروپا و خاور دور درخواست‌های کتبی ارسال کنند.
سرپرست شرکت فرودگاه‌های کشور در پاسخ به این سئوال که عملیاتی شدن این طرح چه مدت زمانی به طول خواهد انجامید گفت: به دلیل اینکه این مسائل به امنیت کشور مربوط می‌شود باید با شورای عالی امنیت ملی مکاتبات لازم صورت گیرد و پس از تصویب ستاد کل نیروهای مسلح اقدام به اصلاح مسیرها کنند که این پروسه زمان بر است.
ایلخانی با تاکید بر اینکه ایران باید از این فرصت پیش‌آمده نهایت استفاده را ببرد افزود: در صورتیکه موفق به کاهش این مناطق و محدودیت‌ها شویم همچنین با اطلاع‌رسانی‌ وسیع به شرکت های هواپیمایی خارجی موفق به افزایش 30 درصدی مسیرهای عبوری می‌شویم.
سرپرست فرودگاه‌های کشور ادامه داد: این افزایش منجر به افزایش سالیانه 50 میلیون دلار درآمدهای کشور می‌شود.وی در پاسخ به این سئوال که آیا این درآمدها در فرودگاه‌ها هزینه می شود گفت: بهتر است که این درآمدها در زیرساخت‌ها، به روزرسانی دستگاه‌ها و رادارها هزینه شود.



منطقه کردستان عراق تولید نفت از میادین کرکوک را که پیشتر در کنترل دولت عراق بود آغاز کرد.
کد خبر: ۴۱۸۴۳۶
تاریخ انتشار:۳۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷-22 July 2014
منطقه کردستان عراق تولید نفت از میادین کرکوک را که پیشتر در کنترل دولت عراق بود آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، یک مقام ارشد نفتی در عراق گفت: منطقه کردستان انتقال نفت از میادین کرکوک به خط لوله‌ای را که از این منطقه می‌گذرد آغاز کرده است.
کرکوک در منطقه مرزی مورد مناقشه بین کردستان عراق و دیگر نقاط این کشور قرار دارد و مرکز مناقشه دیرینه بین بغداد و اربیل بر سر منابع طبیعی است.
نیروهای کردستان با استفاده ازخلاء قدرت ایجاد شده به دلیل عقب نشینی نیروهای عراقی در مواجهه با حمله گروه تروریستی داعش، کنترل تاسیسات تولید نفت در میادین شمالی کرکوک و بای حسن را در دست گرفتند.
مقامات عراقی به رویترز گفته‌اند که منطقه کردستان انتقال نفت از کرکوک به خط لوله خود را آغاز کرده است.این مقامات با بیان اینکه مقدار نفت منتقل شده 20 تا 25 هزار بشکه در روز است گفتند: آنها از خط لوله‌ای که پیشتر برای ارسال نفت از کردستان بود استفاده می‌کنند و اکنون مسیر آن را برعکس کرده و نفت را به کردستان منتقل می‌کنند.وزارت منابع طبیعی کردستان در این باره اظهارنظر نکرده است.میادین نفتی کرکوک و بای حسن در مجموع ظرفیت تولید روزانه 450 هزار بشکه نفت را دارند اما تولید آنها از ماه مارس (زمانی که خط لوله کرکوک – جیحان مورد حمله قرار گرفت) قابل توجه نبوده است.بغداد سال گذشته قراردادی با بریتیش پترولیوم برای احیای میدان نفتی کرکوک امضا کرد طرحی که کردستان عراق آن را غیرقانونی خواند. 

وولسی در ادامه با هشدار به دولت اوباما درباره خوش بینی به برنامه هسته ای ایران مدعی شد :" در بین شیعیان واژه ای است به نام "تقیه" و معنای آن این است که شما در مواردی که ایجاب می کند و مصلحت است به کافران دروغ بگویید. این مساله در فقه شیعه مجاز نیست بلکه حتی توصیه می شود.
رییس اسبق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در سخنانی گفت تنها راه مهار ایران و روسیه پایین آوردن قیمت نفت به زیر 60 دلار است.
به گزارش عصر ایران به نقل از وب سایت "بلیز" جیمز وولسی رییس اسبق سازمان سیا روز گذشته در سخنانی در جمع  مسیحیان صهیونیست حامی اسراییل در واشنگتن گفت: اگر ما می خواهیم با ایران مقابله کنیم تنها از یک طریق می توانیم و آن  پایین آوردن قیمت نفت به زیر 60 دلار است . این می تواند بدترین روز برای حاکمان ایران و تاریک ترین روزی باشد که آقای پوتین تا کنون دیده است.این مقام سابق آمریکایی گفت: روسیه به جهان هیچ چیز نمی دهد و تولیدی ندارد ، آخرین باری که شما در یک فروشگاه کالایی دیده اید که روی آن "لیبل" تولید روسیه خورده باشد، چه زمانی بوده است؟ روسیه تنها نفت و گاز دارد. قیمت گاز کمی پیچیده است اما روی پایین آوردن قیمت نفت می شود برنامه ریزی کرد.
وولسی افزود: نفت و گاز تنها منبع در آمد آنها (ایران و روسیه) است و اگر درآمد نفتی آنها را به طور ناگهانی به نصف کاهش دهیم آنها روزهای بدی خواهند داشت.
وولسی که هم اکنون ریاست "بنیاد دافع از دموکراسی" در واشنگتن را بر عهده دارد، در تشریح راه های خلاص شدن جهان از وابستگی به نفت و گاز گفت:" ما باید مردم دنیا را از شر وابستگی به نفت و گاز خلاص کنیم. 
وولسی گفت بدین منظور باید جهان غرب روی توسعه سوخت های مایع مختلف به جای بنزین و گازوئیل کار کند و این اختیار و انتخاب را در اختیار رانندگان غربی قرار دهد که در کنار پمپ های بنزین ، پمپ های دیگری از سوخت های مایع جدید باشد تا آنها بتوانند آزادانه انتخاب کنند. 
وولسی در ادامه با هشدار به دولت اوباما درباره خوش بینی به برنامه هسته ای ایران مدعی شد :" در بین شیعیان واژه ای است به نام "تقیه" و معنای آن این است که شما در مواردی که ایجاب می کند و مصلحت است به کافران دروغ  بگویید. این مساله در فقه شیعه نه تنها مجاز بلکه حتی توصیه می شود. 
رییس سازمان سیا در دولت بیل کلینتون در ادامه با بهانه قرار دادن این موضوع و ارتباط دادن آن به موضوع هسته ای ایران گفت :" به همین خاطر است که  در مورد مسایل مرتبط با ایران باید با دیده شک و تردید بنگریم.رییس سابق سیا با اشاره به اینکه برای حل و فصل نهایی برنامه هسته ای باید مساله غنی سازی در ایران پاک شود ، گفت : ما در مواجهه با یک جنبش بسیار قوی با پشتوانه منابع مالی ناشی از نفت ایران هستیم. حزب الله و حماس و بسیاری دیگر از موسسات سایه وابسته به ایران در سویی و از سوی دیگر ما امضای روی کاغذ و کنفرانس های خبری مقامات ایرانی و انواع و اقسام تحلیل ها و ستایش های رسانه ای درباره ضرورت حل و فصل مساله هسته ای ایران از راه های دیپلماتیک را می بینیم و این همان "تقیه ای" است که من به آن اشاره کردم.

حذف غیرعمد نام "بلوچستان" از سربرگ چند اداره دولتی و خصوصی طی هفته‌های اخیر سبب برخی تنش‌های محدود سیاسی در سیستان و بلوچستان شد که واکاوی این اتفاق نکات جالبی را نمایان می‌کند
چه کسانی از حذف نام
به گزارش مشرق، ماجرا از آنجا آغاز شد که تعداد محدودی اداره رسمی و چند اداره خصوصی فرعی همانند، اسناد اداری بیمه سلامت ایرانیان شهرستان نیکشهر و چابهار، بیمه تأمین اجتماعی، صندوق بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، اداره آب و فاضلاب روستایی، سایت اداره‌کل شیلات و پارک علم و فناوری در سربرگ‌های خود به جای استفاده از نام "سیستان و بلوچستان" به صورت اختصار فقط از واژه "سیستان" استفاده کردند و با غفلت نام "بلوچستان" را حذف کردند.
پس از این غفلت غیرقابل دفاع برخی از نمایندگان و تعدادی از فعالین سیاسی و مذهبی منطقه بلوچستان به این اقدام اعتراض کردند.
 در این زمینه حتی پشنگ ریگی، نماینده مردم خاش طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور از وی درخواست کرد با مسببان این اتفاق حساسیت برانگیز برخورد کند.
در بخشی از نامه این نماینده مجلس به حسن روحانی آمده است: "متاسفانه شاهدیم که برخی از دستگاه‌ها خواسته یا ناخواسته در مکاتبات اداری نام بلوچستان را حذف کرده که این موضوع موجبات نارضایتی را به دنبال داشته؛ از این رو با عنایت به وضعیت و شرایط حساس منطقه و استان و به جهت رفع کدورت‌ها و نا ملایمات و ایجاد همدلی پایدار در منطقه و با تدبیر راسخ عنایت فرموده با صدور اوامر لازم نسبت به همبستگی بیش از پیش و حفظ هویت قوم بلوچ و بلوچستانی که ریشه در اصل و نسبت ایران اسلامی داشته اقدام و با افراد و دستگاه خاطی به جهت جلوگیری از ناملایمات احتمالی آنی برخورد قانونی به عمل آید."

چه کسانی از حذف نام

 از سوی دیگر امام جمعه ایرانشهر با هشدار به افرادی که با اقداماتی از قبیل ارسال پیامک و برخی تحرکات دیگر و حتی در سربرگ‌ها و مهرهای رسمی، سعی در تفکیک نام سیستان و بلوچستان از یکدیگر دارند؛ گفت: اینگونه افراد بدانند که ما مقابل هرگونه تفرقه خواهیم ایستاد.
 حجت‌الاسلام حسین طاووسی افزود: اگر حذف نام بلوچستان از برخی سربرگ‌های ادارات به دلیل سهل انگاری و اشتباه صورت گرفته؛ این امر باید به سرعت اصلاح شود.
وی بیان کرد: استان سیستان و بلوچستان با نام سیستانی و بلوچستانی زیبنده است و خود نام استان نشان از وحدت و اتحاد دارد.
در همین حال پس از رسانه‌ای شدن این اعتراضات علی‌اصغر جمشیدنژاد، معاون سیاسی استاندار به صورت فوری به مسئله ورود می‌کند و خواستار تصحیح سربرگ‌ها می‌شود.
جمشیدنژاد با اشاره به اینکه برخی بدون غرض دچار این اشتباه می‌شوند؛ گفت: در بیان کلامی گاه این مسأله  ناخواسته ایجاد می‌شود که برای جلوگیری از تفرقه‌های قومیتی نباید روی آن حساس شد؛ اما در کلیه اسناد و مکاتبات اداری ذکر نام کامل استان سیستان و بلوچستان الزامی است.
وی  ادامه داد: چندی پیش توسط یکی از معاونت‌های استانداری، بخشنامه‌ای مبنی بر رعایت این مهم به تمامی ادارات و ارگان‌ها ارسال شده است.
جمشیدنژاد افزود: مسئولین باید در جریان باشند تا ضمن رعایت و دقت لازم، این مسائل موجب نارضایتی مردم بلوچ نشده و ناخواسته با غفلت از این مسأله به وحدت استان لطمه نزنند.
در نهایت پس از چند هفته اطلاع‌رسانی و اعتراض نمایندگان بلوچ، این اشتباه در سربرگ ادرات مذکور اصلاح می‌شود. اما رصد چند هفته اخیر این اتفاقات نشان می‌دهد که جریانات و گروه‌های خاص بیشترین استقبال را از چنین اتفاقی داشته‌اند و عبرت‌های جالب توجه‌ای در این ماجرا وجود دارد.

چه کسانی از حذف نام

 *درخواست کمک از رسانه‌های ضدانقلاب

یک جریان مشکوک رسانه‌ای فعال در فضای مجازی سیستان و بلوچستان که مدعی برقراری ارتباط رسانه‌ای با برخی شخصیت‌های مذهبی و سیاسی در زاهدان است؛ ابتدا با انتشار نامه‌ای در فضای مجازی از رسانه‌های ضد انقلاب برای کمک به بازنشر اخبار حذف نام بلوچستان از سربرگ چند اداره فرعی درخواست کمک می‌کند.
مدیر این جریان رسانه‌ای در این نامه قابل تأمل به صورت مشخص از "بی بی سی فارسی، دویچه وله فارسی، العربیه فارسی، فرانس 24 فارسی ،رادیو فردا و رادیو زمانه" درخواست می‌کند که به این موضوع به صورت ویژه بپردازند.
در این نامه به صورت تلویحی به ظرفیت حساسیت برانگیز ماجرا اشاره می‌شود و بیان می‌شود که ارزش رسانه‌ای این خبر به اندازه اعدام 16 تن از تررویست‌های وابسته به گروه‌های تکفیری، پس از شهادت 14 مرزبانان در سال گذشته در مرز سراوان است.
لازم به ذکر است در آن مقطع پس از اعدام این تروریست‌ها رسانه‌های زنجیره‌ای ضدانقلاب تلاش ویژه‌ای را برای القای ضدحقوق بشری بودن اعدام تروریست‌ها انجام دادند.

چه کسانی از حذف نام

 *شبکه العربیه به صورت کامل پای کار می‌آید

با گرم شدن فضای افکار عمومی پس از اعتراض نمایندگان و به کار رفتن برخی ادبیات‌های غیرلازم توسط معترضان در فضای رسانه‌ای درباره حذف نام بلوچستان،  شبکه "العربیه" به صورت ویژه به این ماجرا ورود می‌کند و به اصلی‌ترین رسانه پشتیبانی کننده این اتفاق در خارج از کشور تبدیل می‌شود. العربیه طبق استراتژی ثابت رسانه‌ای خود تلاش می‌کند این بار نیز این ماجرا را به حوزه مسائل مذهبی و تقابل شیعه و سنی در ایران ربط دهد.
سایت فارسی العربیه همچنین در گزارشی با بزرگ‌نمایی تلاش می‌کند که حذف نام بلوچستان را یک طراحی امنیتی جلوه بدهد. این شبکه نزدیک به دستگاه امینتی آل سعود، پا را از اصول حرفه‌ای فراتر می‌گذارد و در این باره حتی دست به انتشار مطالب کذب نیز می‌زند.
العربیه به نقل از منابع محلی بلوچستان که هویتشان مشخص نیست؛ مدعی می‌شود که بیش از شش ماه است که نام بلوچستان از سربرگ‌های ادارات دولتی و خصوصی و حتی در رسیدهای خودپردازها حذف شده است. این در حالی است که این حذف اشتباه تنها توسط چند اداره فرعی اتفاق افتاده است.

چه کسانی از حذف نام

 *تروریست‌های جیش العدل هم ورود می‌کنند!

گروهک تروریستی "جیش العدل" که در کارنامه خود کشتار مردم عادی و بی‌گناه شیعه و سنی را به ثبت رسانده؛ با صدور بیانیه‌ای اعلام می‌کند که در کنار کسانی که نسبت به حذف نام "بلوچستان" اعتراض کنند؛ خواهد ایستاد. این گروه تکفیری که اخیراً برای همکاری با داعش اعلام آمادگی کرده؛ در ادامه از مردم سیستان و بلوچستان می‌خواهد که در اعتراض به این اقدام دست به اعتصاب عمومی بزنند.
جیش‌العدل که فضای روانی را به ظن خود آماده می‌بیند حتی در این باره تهدید به خرابکاری ضدامنیتی در جنوب شرق را نیز تلویحاً مطرح می‌کند.

چه کسانی از حذف نام

 *سوءاستفاده همکاران مشترک سرویس‌های اطلاعاتی غربی و احمد شهید

حزب خارج‌نشین "مردم بلوچستان" که در گذشته چندین بار ارتباط و همکاری اعضای آنها با سرویس‌های اطلاعاتی غربی با هدف تجزیه‌طلبی در جنوب شرق افشا شده؛ با صدور بیانیه‌ای به استقبال حذف نام بلوچستان از چند سربرگ اداری می‌رود.
اعضای حزب تجزیه‌طلب "مردم بلوچستان" که به تأیید "احمد شهید"، وی را درباره گزارش‌های حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی کمک می‌کنند؛ این بار نیز تلاش دارند قبل از این اتفاق به سندسازی حقوق بشری دست بزنند.
در این بیانیه حذف نام بلوچستان از چند سربرگ را تجزیه بلوچستان و حذف این واژه از جغرافیای جمهوری اسلامی عنوان می‌کنند.

چه کسانی از حذف نام

در بخشی از این بیانیه قابل تأمل آمده است: "حزب مردم بلوچستان که برای دستیابی حاکمیت ملی مردم بلوچستان مبارزه می‌کند، تکه تکه و پاره کردن سرزمین مادری و تاریخی بلوچستان و حذف نام بلوچستان از اسناد و مدارک اداری را در مسیر ادامه سیاست‌های قبحانه و مخرب همیشگی حکومتی و به مثابه قتل عام ملی مردم بلوچ توسط رژیم جمهوری اسلامی به شمار می‌آورد و با شدت آنرا، محکوم می‌نماید."

چه کسانی از حذف نام

از سوی دیگر "رضا حسین‌بر" از چهره‌های فعال ضدانقلاب و رئیس جریان سکولارهای سبز در لندن و از اعضای ویژه پروژه اطلاعاتی "دولت در تبعید" در فتنه 88 در سایت صهیونیستی "ایران گلوبال" می‌نویسد: "ما به اطلاعاتی دست پیدا کرده‌ایم که جمهوری اسلامی در نظر دارد بدون سر و صدا، هویت بلوچی بخشی از ایران را از بین ببرد و سپس نام‌های آذربایجان، کردستان، و مناطق دیگر را نیز حذف کند. این یک برنامه دراز مدت است و هدف آن مخدوش کردن تاریخ و جغرافیای سرتاسر ایران و ایجاد بحران هویت ملی است. حذف نام بلوچستان از کلیه اسناد و مدارک دولتی و غیردولتی به طور منظم و سیستماتیک در حال انجام؛ انگار بلوچستان از ایران جدا شده است و یا این که خود رژیم تصمیم گرفته که آن را از نقشه، تاریخ، فرهنگ و سربرگ‌های ادرات به کلی حذف کند."
وی در ادامه مطلب اغراق‌آمیز خود می‌افزاید: در قبض‌های آب، برق، گاز و بانک‌ها کلمه بلوچستان حذف شده و فقط نام سیستان دیده می‌شود.



روز گذشته، تهاجم همه‌جانبه رژیم اسرائیل به غزه ـ که در روزهای اخیر همواره جریان داشته ـ با حمله وحشیانه این رژیم به منطقه «شجاعیه» به شدید‌ترین سطح خود رسید. با این حال، منابع خبری صهیونیستی مدعی هستند، این دست حملات در روزهای آتی نیز ادامه خواهد یافت؛ امری که نشان از بی‌اعتنایی کامل رژیم اسرائیل به واکنش‌های بین‌المللی نسبت به جنایت‌های خود دارد.
کد خبر: ۴۱۸۱۷۴
تاریخ انتشار:۳۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵-21 July 2014
نگرانی صهیونیست‌ها از تبدیل «عملیات» غزه به «جنگ» تمام‌عیارروز گذشته، تهاجم همه‌جانبه رژیم اسرائیل به غزه ـ که در روزهای اخیر همواره جریان داشته ـ با حمله وحشیانه این رژیم به منطقه «شجاعیه» به شدید‌ترین سطح خود رسید. با این حال، منابع خبری صهیونیستی مدعی هستند، این دست حملات در روزهای آتی نیز ادامه خواهد یافت؛ امری که نشان از بی‌اعتنایی کامل رژیم اسرائیل به واکنش‌های بین‌المللی نسبت به جنایت‌های خود دارد.

به گزارش «تابناک»، پایگاه اینترنتی «دبکا فایل»، وابسته به محافل اطلاعاتی و امنیتی رژیم اسرائیل، امروز گزارشی از عملیات روز گذشته این رژیم در شجاعیه را منتشر کرده و در عین حال، مدعی شده، عملیات‌های بیشتر و گسترده‌تری از این دست علیه مردم غزه انجام خواهد گرفت. 

به نوشته این سایت، عملیات روز گذشته در شجاعیه ـ که به جان باختن دست‌کم ۹۰ تن از مردم غزه و زخمی شدن ده‌ها تن دیگر منجر شد ـ  توسط پنج واحد عملیاتی این رژیم انجام گرفته و این واحد‌ها اکنون نیز با هدف رسیدن به مرکز شهر غزه، به عملیات خود ادامه می‌دهند؛ میزان تلفات رژیم اسرائیل در این عملیات، ۱۸ نیروی نظامی بوده است. 

به نوشته این سایت، با افزوده شدن این پنج واحد عملیاتی‌ به نیروهای اسرائیلی غزه، شمار این نیرو‌ها در مجموع به ۷۵ هزار تن رسیده که این تعداد بیشترین میزان نفراتی است که رژیم اسرائیل تاکنون علیه غزه به کار گرفته است. این موضوع به نوبه خود می‌تواند میزان درگیر شدن رژیم اسرائیل در نبرد غزه را نشان دهد که بر خلاف پیش بینی‌های اولیه سران این رژیم، تاکنون نتوانسته در رسیدن به اهداف مورد نظر موفق باشد.
 
در همین راستا، سایت نامبرده در مطلب خود اشاره کرده که بر خلاف پیش بینی‌های اولیه، درگیری‌های غزه دیگر از حالت یک «عملیات» بیرون آمده‌ و در حال تبدیل شدن به یک «جنگ» تمام عیار و گسترده است. دبکا می‌افزاید، هرچند تلفات نیروهای ویژه اسرائیلی در درگیری‌های روز گذشته در شجاعیه کم سابقه بوده، ‌این رژیم می‌خواهد در‌ روزهای آتی به تهاجماتی حتی گسترده‌تر نیز دست بزند. جزئیات این عملیات‌ها مخفی نگه داشته شده، اما گفته می‌شود محل تقریبی آن‌ها بیت حنون در شمال و زیتون در جنوب غزه و همچنین اردوگاه آوارگان شاطی در شمال غزه باشد. قرار است امروز لیستی از اهداف جدید نیز به این موارد افزوده شود. 

آن گونه که از این مطلب برمی‌آید، اینکه رژیم اسرائیل نه تنها به واکنش‌های جهانی نسبت به کشتار وحشیانه دیروز خود در شجاعیه اعتنایی نکرده، بلکه تلاش دارد با تکرار این اقدام در ابعاد حتی گسترده‌تر، به زعم خود در دل اهالی غزه ایجاد ترس و وحشت کرده و اهداف خود را از این طریق تأمین کند. در عین حال، باید اشاره کرد که تلفات روز گذشته رژیم اسرائیل نیز بیشترین ‌تلفات نیروهای نظامی این رژیم در یک عملیات واحد از زمان جنگ لبنان در سال ۲۰۰۶ تاکنون است. 

گفتنی است، با جان باختن ۹۰ تن از مردم بیگناه غزه در حملات روز گذشته رژیم اسرائیل به شجاعیه، شمار قربانیان این درگیری‌ها از آغاز تاکنون به بیش از ۴۲۰ تن رسید. بر پایه گزارش‌ها، ۱۱۲ کودک و ۴۰ زن نیز در میان قربانیان هستند. به گفته مقامات فلسطینی، بیش از سه هزار تن نیز در این حملات زخمی شده‌اند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد