سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

سلام خوزستان

انتشار اخبار سیاسی- اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی خوزستان

بهداشت و سلامتی

  

ازدواج نکردن باعث آلزایمر می‌شود

 

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: ژنتیک، دیابت و فشار خون طولانی و کنترل نشده،افسردگی‌های طولانی، ضربات مکرر به سر، کشیدن سیگار و ازدواج نکردن می‌توانند در ایجاد آلزایمر مؤثر باشند.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، سید مسعود نبوی اظهار داشت: آلزایمر از بین رفتن تدریجی خصوصیات و توانایی‌های شناختی فرد مثل حافظه، تکلم، قدرت قضاوت، توانایی شناخت و تشخیص در یک فرد است.

عضو هیئت مدیره انجمن مغز و اعصاب ایران گفت: بر اثرابتلا به آلزایمر، فرد این توانایی‌ها را در طول زمان به تدریج از دست می‌دهد.

این متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: ژنتیک نقش مهمی در ابتلای افراد به آلزایمر دارد.

نبوی گفت: دیابت و فشار خون طولانی و کنترل نشده نیز می‌تواند در ایجاد آلزایمر مؤثر باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد افزود: عوامل محیطی نیز در بروز آلزایمر مؤثرند از جمله افسردگی‌های طولانی، ضربات مکرر به سر و کشیدن سیگار نیز می‌تواند به این بیماری منجر شود.

رئیس بخش نورولوژی بیمارستان مصطفی خمینی ادامه داد: ازدواج نکردن به مدت طولانی نیز می‌تواند زمینه بروز آلزایمر را فراهم سازد.

وی سن ابتلابه آلزایمر را از 60 سالگی به بالا دانست و گفت: در سن 90 سالگی تا40 درصد افراد مبتلا به آلزایمر می‌شوند.

نبوی در پاسخ به پرسش فارس مبنی بر تأثیر آلومینیوم در ابتلا به آلزایمر گفت: ارتباط آلومینیوم با آلزایمر بحث تازه‌ای نیست اما بحث آلومینیوم خیلی شایع نیست چرا که هنوز دلایل علمی در افزایش یا شدت بخشی آلومینیوم در بیماری آلزایمر مطرح یا رد نشده است اما آلومینیوم به عنوان یکی از عوامل تأثیرگذار در آلزایمر شناخته شده است.
 
یک روانپزشک گفت: میزان خواب در افراد،متفاوت است. میزان 6 تا 8 ساعت خواب برای افراد جوان طبیعی است , اگر از 6 ساعت کمتر شود نشانه اختلال خواب است و اگر از 9 ساعت بیشتر شود نشانه افسردگی است.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، سید هادی معتمدی اظهارداشت: میزان خواب در افراد مختلف متفاوت است. میزان خواب در کودکان و نوزادان 17 تا 18 ساعت در روز طبیعی تلقی می‌شود و در رده سنی 11 تا 18 سال حدود 8 تا 10 ساعت نیز طبیعی است.

این روانپزشک میزان خواب در افراد مسن و بالاتر از 70-75 سال را غیر از نیم تا یک ساعت چرت روزانه ،حدود 8 ساعت مناسب دانست.

معتمدی افزود: در سنین جوانی و میانسالی میزان خواب افراد به شرایط کار و فعالیت اجتماعی آنان بستگی دارد و حتی بین افراد شاغل و بازنشسته نیز می‌تواند متفاوت باشد.

استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: میزان 6 تا 8 ساعت خواب در شبانروز برای این افراد مناسب و طبیعی است که اگر از 6 ساعت کمتر شود نشانه اختلال در خواب و مشکلات اعصاب و روان است و اگر از 9 ساعت هم بیشتر شود نشانه افسردگی است.

این روانپزشک گفت: البته خوابی را که ما در نظر می‌گیریم خواب راحت و یکنواخت، بدون بلند شدن از خواب به هر دلیل حتی به به دلیل داشتن دردهای مختلف مثل سردرد ،کمردرد...است.

وی افزود: حتی پرخوری و اختلالات تغذیه‌ای می‌تواند بر خواب افراد تأثیر بگذارد.

معتمدی ادامه داد: خواب روزانه خواب نیست بلکه دوره‌ کوتاهی است که چرت نامیده می‌شود که بیشتر از یک ساعت آن توصیه نمی‌شود چرا که فرد را دچار خستگی می کند.

وی افزود: خواب کامل حدود 90 تا 110 دقیقه به طول می‌انجامد که90 درصد آن خواب دیدن نیست اما خواب روزانه سراسر ماجرا است.

استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی کمبود خواب را اختلال و علائمی از بیماری روانی یا یک علت گسترده دیگر دانست و گفت: اگر فردی نتواند در شب به راحتی بخوابد دچار خستگی روزانه شده و علائم افسردگی و اضطراب درفرد بروز می‌کند و حتی ممکن است به کاهش حافظه درفرد بینجامد.

این روانپزشک، زیاد خوابیدن را نیز نشانه افسردگی دانست و گفت: پرخوابی دوره‌ای در ایام عادت ماهانه زنان زمینه افسردگی آنها را نشان می‌دهد که علائم خستگی، کسل بودن و پرخاشگری نیز دلیل وجود این زمینه است.

 

عطر ترکیبی از روغن های ضروری معطر یا ترکیب های آروماتیک ثابت کننده و محلول هاست و برای معطر کردن بدن استفاده می شود. معمولا ترکیب های اصلی عطر یا به صورت مصنوعی ساخته یا از منابع گیاهی یا حیوانی استخراج می شود.
افکارنیوز: عطر زدن هم فوت و فنی دارد، آن را با ما یاد بگیرید.

فراموش نکنید در انتخاب عطر، فرمول نهایی به شامه قوی شما و درک صحیح از شرایط و مد بستگی دارد و چون عطری که انتخاب می کنید در برقراری ارتباط با دیگران موثر است، باید در انتخاب آن دقت و توجه داشته باشید.

بعضی افراد دوست دارند عطر بزنند اما بعد از استفاده از آن، احساس رضایت نمی کنند. این موضوع دلایل مختلفی دارد زیرا عطرزدن هم فوت و فن های خاص خود را دارد و اگر از بوی عطری که دیگران می زنند خوشتان می آید، اما وقتی خودتان عطر می زنید راضی نیستید، شاید نکته های مهم در مورد استفاده از عطر را نمی دانید....

عطر ترکیبی از روغن های ضروری معطر یا ترکیب های آروماتیک ثابت کننده و محلول هاست و برای معطر کردن بدن استفاده می شود. معمولا ترکیب های اصلی عطر یا به صورت مصنوعی ساخته یا از منابع گیاهی یا حیوانی استخراج می شود.

داستان عطر از اوایل تمدن بشری و عهد باستان شروع می شود اما عطرهای مدرن و صناعی از قرن ۱۹ به بعد، پا به میدان رقابت با عطرهای طبیعی و سنتی گذاشتند.

جالب این است که بدانید عطرهای اولیه در مصر، روم و ایران باستان ریشه دارند.

چگونه عطر مخصوص خودمان را انتخاب کنیم؟

انتخاب عطر، نشانه و نماد وضعیت کلی شخصیت آدم هاست. عطر افرادی که اصول عطرزدن را بلد هستند، به نوعی مثل امضای آنهاست. اگر شما هم چنین تمایلی دارید، باید مراحلی را بگذرانید تا عطر مناسبی انتخاب کنید.

اولین گام، درک و شناخت نوع عطرهایی است که با شخصیت شما تناسبی ندارند و اصلا با موقعیت و مشخصات ظاهری تان، هماهنگ نیستند. با این شناخت می توانید عطرهایی انتخاب کنید که شخصیت شما را کامل تر کنند نه اینکه با خصوصیات شخصی تان منافات داشته باشند. مثلا اگر شخصیتی آرام و ملایم دارید، استفاده از عطرهای تند با بوهای ماندگار، اصلا با روحیاتتان سازگار نیست و اطرافیان را در برخورد با شما گیج و سردرگم می کند!

مرحله اساسی دیگر این است که عطرها و رایحه هایی که دوست ندارید، کنار بگذارید و تحت هیچ شرایطی حاضر نشوید از آنها استفاده کنید. اگر واقعا عطری را دوست ندارید یا بهتر است بگوییم اگر از ته دل، عاشق عطری که انتخاب می کنید، نیستید، هیچ وقت نمی توانید عطر اصلی یا همان عطر امضایی خودتان را پیدا کنید. اگر عطری که انتخاب کرده اید هیچ تاثیر مثبتی روی خودتان ندارد، پس استفاده از آن اصلا توصیه نمی شود. عطر شما باید قبل از همه روی خودتان تاثیر عمیق و مثبت داشته باشد.
سومین مرحله که بسیار مهم و در انتخاب عطر امضایی قابل اهمیت است، این است که عطری انتخاب کنید که در زمره عطرها و مارک های شناخته شده در صنعت عطرسازی باشد، بنابراین از آزمون و خطا برای انتخاب عطر استفاده نکنید و به عطرهایی اعتماد کنید که معتبر باشند.
منظور از عطر امضایی و هویتی این نیست که تا آخر عمر فقط از یک یا دو عطر خاص استفاده کنید، بلکه باید در طول زندگی با توجه به شرایط و دوران خاص، عطر انتخاب کنید.
فراموش نکنید در انتخاب عطر، فرمول نهایی به شامه قوی شما و درک صحیح از شرایط و مد بستگی دارد و چون عطری که انتخاب می کنید در برقراری ارتباط با دیگران موثر است، باید در انتخاب آن دقت و توجه داشته باشید. اگر بوی عطرتان دیگران را آزار دهد، مطمئن باشید به مشکل برمی خورید.
عطری انتخاب کنید که با رایحه طبیعی پوست بدنتان هماهنگ باشد. عطر انتخابی شما هر چه باشد، باید آنقدر لطیف و نافذ باشد که به «حریم خصوصی» دیگران تجاوز نکند و در عین حال به قدر کافی دلنشین باشد که دیگران را در اطراف شما نگه دارد. عطر باید شخصیت شما را بالا ببرد و در کل بر آراستگی عمومی شما بیفزاید.
اگر پوست شما خشک است، باید بیشتر عطر بزنید زیرا چربی روی پوست یا خشک بودن آن می تواند رایحه عطر را افزایش یا کاهش دهد. وقتی هوا سرد است نیز باید بیشتر عطر بزنید. چون هوای سرد، رایحه عطر را تضعیف می کند. وقتی می خواهید عطر جدیدی بخرید به اینکه روی بدن دیگری چه بویی می دهد، اکتفا نکنید بلکه روی پوست خودتان آن را امتحان کنید. پوست هر فرد در مورد رایحه های مختلف، واکنش های مختلفی نشان می دهد و اثر عطر در همه یکسان نیست.
در طول یک سال، فقط از یک عطر استفاده نکنید. در فصل های مختلف، عطرهای متفاوتی بزنید تا ببینید کدام یک در هوای گرم و سرد، بهترین تاثیر را دارند. درجه حرارت هوا روی شدت رایحه عطر تاثیر دارد.
اگر اینترنتی عطری انتخاب می کنید، فقط به دلیل معروف بودن یا تبلیغاتی که نشان می دهد مثلا کدام هنرپیشه یا شخصیت معروف از آن استفاده می کند، عطر نخرید بلکه به شرایط خودتان توجه کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد